Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Подушваш ли “Pure Man” на Бруно Банани ?!

« публикувано на 10-09-2009 @ 12:20 pm »


фотография: маймунско компилé от първо и второ
слушайки: Phoebe Buffay feat (her) Friends - Smelly Cat

Харесвам разногласията между две определени версии за произхода на човека (тези дето мислят, че сме извънземни, достатъчно добре адаптирали се към особеностите на планетата Земя, ще ме извиняват - тях ги няма в историята).
Първата версия, че цялото земно потекло е дело на една ребро-мастурбаторска притча. Ако следваме логиката, а това често ни се случва в забързано ежедневие като нашето, всички трябва да сме братя и сестри, и макар скрижалът със заповедите от 11-та до 15-та да е безскрупулно строшен, кръвосмешението си е грях и в разрез с бож(ествен)иите канони.
Втората, след ровене в много прашни книги, безсънни нощи и разлято мастило по географските карти, Чарлз Дарвин заключва, че човек е маймуноподобен. Поради алгебричната прогресия на метеросексуализма, се е наложил еволюционен кос(м)опад (което няма общо с “космодиск”, но пък има общо с вашите баби и дядовци).

Би трябвало да сте усетили, кой ъгъл на дискусионният ринг си избирам, ако изобщо се стига до вербална обмяна на лицемерие и фамилиарничене.

Като една развила се, вероятно все още развиваща се, макар да се чувствам леко спрял напоследък, маймуна… погледът ми бе привлечен от гръмък билборд. Преди няколко вечери, разхождайки се по “Евлоги Георгиев”, малко преди да стигна стадиона, забелязах голямата реклама на Бруно Банани и новият шармантен аромат, който марката предлага - “Pure Man”.

Бруно е мелодично име, особено след тазгодишното кинеманиакално лято. Но Бруно Банани променя абсолютно всичко. И макар този път да не става въпрос за секси, убер-пакетно мъжко бельо, (ч)ароматът на “Pure Man” звучи повече от достолепно и заслужаващо внимание.

Не, не работя като рекламен представител на марката, нито извличам някакви облаги от цъкане по реклами или факта, че ви пълня главите с тези глупости. Личните разсъждения по бананите на един Бруно са абсолютно неволни, подобни на тоалетни мисли, докато грижливо проклинате напъна и факта, че сте забравили да оборудвате кенефското си помещение с полезни четива (като вестник “Шок”, “Трета възраст”, списание “MAX” и прочие).

Колкото и женски крака да са се отворили под въздействието на този парфюм, а и по-старите “модели” продуцирани от лейбъла “Bruno Banani”, аз си оставам привърженик на “STR8″ феномена. Освен че гризе винкел и извозва порядъчно количество уондърбрас вън от спалните ви, “STR8″ наистина ухае чудн(ичк)о.

Тук идва крилатото разковниче, този мисловен Купидон, готов да прободе с любовна стрела всеки инфидънт, неблагоразумно опънал се на мнението, че мъжът трябва да мирише на мъж. Както путката трябва да мирише на путка, така и пенисопритежателят има нужда да опази естественият си аромат.

ОК, хората миришат. Потните - още повече. Не всяка естествена миризма се търпи. Харесвам боб с наденица, ама да го подушвам пред себе си, на седалката в трамвай номер 5, който само усмивки трябва да ми носи, не ме кефи.

Затова са измислени както дезодоранти, така и парфюми. И да обичате банани, и да не ги - все нещо ползвате. В противен случай, не се чудете, ако приятелите ви не ви канят никъде (особено в закрити помещения). Ако изобщо сте завързали някакви такива познанства, наричащи се приятелски…

Но не бива да се прекалява! Не може да се давите в аромати, с надеждата че това ще прикрие до последния процент вашата смрадливост. От лук се плаче, от непрани гащи също, както и от потни мишници. Душ от “Pure Man” ще доведе до студени сълзи (подобни на капки мастика, стичащи се по ледената бутилка) по лицето на мадамата, която има злощастието да се среща с вас.

Някои не прекаляват много, но въпреки всичко не смеят да останат неподправени с вълшебен продукт от ухания. Глупости!
Избръснати крака до голо, гърди, мърди, мишници, задник (е това е крайност), парфюми, парфюми, парфюми… накрая какво? Дейвид Бекъм не е оправдание, щото вие не играете за стотици хиляди евро на седмица. Нито Виктория ви прави фригидна свирка, докато гледате новата серия на Хари Потър по HBO.

Поддържайте се, ама не прекалявайте, щото после… ходи обяснявай, че не си фризьор!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. legrandelf @ September 10, 2009

“За бога братя - къпете се!” е точно в духа на септемврийските усещания :))

Заслужава си да стои на малка червена табелка, с големи бели букви (като казвам големи - всичките са големи, няма малко при партията, нали така) на входа на градската баня!

А и на всяка по-главна улица ;)
В транспорта също, в заведенията (ъх, заведения… що за капиталистическа дума - исках да кажа обществените закусвални)

:)))))

Но… както пак тези, скрижалолюбците са казали: Повторението е майка на знанието, и баща на… на… м? :)

Ту засмяна, ту разплакана… ТУ 154, ТУ София (моят Еднорог) :))

2. totenlicht @ September 10, 2009

добре де, аз така и не разбрах последно.. тоя прословут парфюм мирише на банани ли? или трамвайната миризма на боб с наденица не беше просто метафора?!?

3. legrandelf @ September 10, 2009

totenlicht, как да ти кажа… (ще бъда искрен) - не мога да ползвам нещо, което да ме разсмива така! :))

Бруно Банани - нито бих му носил бельото, нито ще ползвам парфюма, ако ще и… дивен да е, подобно на книгата/филма - ароматния убиец, тралала :)))

Но ако парфюмът ухае на банани, направо си пускам цялата козина да израсте на макс и се връщам при Тарзан ;)

4. totenlicht @ September 10, 2009

разочарова ме, Марти.. аз тъкмо очаквах утвърдителен отговор на въпроса за метафората и бленувах новите аромати “Свинско със зеле”, “Пръжки с чеснов сос” и последният писък “Лучена яхния с бАхур”.. ех, несправедлив свят..
освен това що за привърженик на къпането си?!? не са ли ти казвали от малък, че е необичайно вредно??

5. legrandelf @ September 10, 2009

Съжалявам, че те разочаровах, ама… може да изпратим едно отворено писмо към Банани, за да му предложим ароматите ;)
Освен да сме претенциозни, какво друго разбираме ние с теб от света на парфюмерията? :)

Привърженик на къпането? Мееееех… няма такова нещо! Чакам да дойде Коледа, че да измия Великденската украса от дупето си :)))

6. legrandelf @ September 10, 2009

Те за т’ва е хубаво да се повтаряме, щото има неща ‘дето не съм ги казал :)))))))

Нарицателното “пластмаса” много добре влиза ;)
Аман от синтетика, дайте по едно хапче сега :)

хЪлц!

7. Владимир Иванов @ September 10, 2009

Мисля,че думичката от последното изречение беше стилист:). Мисля си, че човекът още е запазил някои черти от прародителите си и липсата на баланс в поведението и мярка е едно от тях. Придържа се към крайностите, а е толкова лесно да уцели златното сечение.

8. legrandelf @ September 10, 2009

Стилистът е неопроверган фризьор ;)
Превъзбуден майстор от изкуството грациозно да кълцаш косите човешки, придавайки им естетика в сивата нищета на порядъчното ежедневно вдишване (и издишване дори…) :)))

Златното сечение - в търсене сме си!

:)

9. AIvanova @ September 10, 2009

…с две ръце…и два крака ако трябва заставам зад лозунга “За Бога братя, къпете се!”…сестри също…няма по-гнусна гледка от издърпна в събота коса…някъде към четвъртък….такова нещо като малък душ няма…НЯМА….това е лигавене не е къпане…на никой не му е окапала косата защото се къпе ежедневно…и не му е станала по-гъста от обратното…и зимата…дами стегнете се…крачетата, е един бръснач или една кола маска не костват кой знае какви усилия…може да си мислите че космите топлоизолират…тц…така че космите и зимата аут…и си режете ноктите на краката…и никакъв чесън преди среща със себеподобни…не пази от грип…не сваля кръвното…пахнет плохо…за стилистите или добро или нищо….в случая нищо…за на Бруно банана също…

10. Len @ September 10, 2009

Това женските крака.. днес видях една мадама с пола..гладко епилирани крачка..да ама като подухна вятъра над колянота се вдигна полата и разкри … ангорски косъм.Явно някой го е мързяло да поработи с бръснача….
Сещам се за един лозунг:” Мечката се мие,чисти във потоците сребристи.Има ли за тебе пречка,да постъпваш като мечка ?”

11. legrandelf @ September 11, 2009

AIvanova, аууууу, хахахаха :))) Как силно и звучно встъпи в ритъма ти, на другарката Zelengorova и подритна всички занемарили се (и занемаряващите се) жени :) Само така! Аз пък тебе подкрепям ;))) Няма да се оставят. Виж сега, чесънът че лекува, лекува, ама да не прекаляват със себелечението и то… все пък преди среща ли? Що не го хрупат вечер, като си лягат след мастурбацията, от отминалата добре (е, щом мастурбират, а не ги ебат, явно не е минала много добре) среща! :))

Хохохо!

А стилистите, какво сега ;)
Просто много яко въртят шпагите, ъъъъ, ножичките ;) И са едни внимателни, гальовни и с особен тембър ;)

На Бруно Банана? Няма ли да се обади някой, ползващ услугите на този… услужлив дизайн на ухания (и бельо)?

12. legrandelf @ September 11, 2009

Len, мейт! lol

Ангорският косъм да знаеш, че много неприятно щеше да ми влезе, ако тогава (преди вечеря) бях прочел коментара ти :)) Върло и вакло черно си го представям ;)

Ама такава чекия, да си обръснеш нещата само до еди-къде-си… Може ли такова нещо! Пфуууууу :))

13. Ирония Идиотова @ September 11, 2009

Няма по-хубава миризма от вкиснала баба с одървена от мазнини жилетка и пазарска торбичка, оваляна с аромати от преди балканската в автобуса, рано-рано сутрин. Както и смеската от пот, рол-он-че и няколко вида псевдо парфУми , наблегнали върху основата на младо девойче.Или пък привидно симпатичен мъж,, залят с литри Old Spice, навиращ в лицето ти огромните петна мокро на фръцкащата си ризка. Мдааа, определено отново няма да закусвам.
Тук става въпрос за миризми и банани, или отново греша?!:)))

14. Крис Ванев @ September 11, 2009

:)

Тъкмо излизаме от CCS, късно, късно, завивам по Черни Връх, и преди той да се превърне във Фритьов Нансен - Чист Мъж: Бруно Банани.

Мълчание.

Мълчание.

Били: “Копеле, Бруно никога няма да звучи по същия начин! Така беше и с Пепи, така беше и с Денди…”

15. gergana @ September 11, 2009

ох, може ли да се появиш, ИИ, и да не обереш лаврите (не ларвите…!!!) (малко скобки за разкош)))) :)))))))))))))))))))))))))))

тук се представяш с екстракт от най-цветния прашец на неповторимото си и ненаподобимо творчество, пред което, както знаеш, покорно свалям шапка (ведно с шепа златни косми) - екстракт ;), нежели, елексиррррррррррррр
туй твойто парфУмче, да змнаш, най-уханно смърди, но ми ‘аресва, ‘арно е кат загоряла и сочна селска мома на около Жулиетина възраст…:)
(целувки)

Крис,
ами Евг.Минч. как ти се виде, като завихри снага в МОЛ-я, и ти хукна …, забрави клиенти(ки), метна една усмивка през рамо и … айде, уйде…
:(
(сърдя ти се)
ама на теб ти не пука

за всички други само свежи аромати и широки усмивки (под полата)
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ПП: и да не забравя, специален поздрав за фризьорката ми, ако беше и тя тук, нямаше да ви оставим местенце за коментарец… ;)

16. gergana @ September 11, 2009

… a всъщност исках да ви похваля секса (тъй де, връзките) по интернет, в това отношение грешка няма, хрупаш си и чесана и боба и си галиш косматките-рунтавелки (тип ангора - бг подобрена) и си душкаш краката, но

никой не разбира

защото отсреща web cam-a не дава информация за това,
то въобще ако разбереш с мъжко или женско се “ебаваш”… та колкото ти е по-богато въображението, толкова по-калпава web cam ти трябва… останалото го вършиш сам.

ама какво да ви разправям… докато не изпробвате, няма да ми повярвате, така че, айде… към магазина за web cam… и enjoy
;)
:)

17. legrandelf @ September 11, 2009

По линия на гостоприемните web cam-ери, дето пускат вся и всьо :)

те ви една не особено добре списана статия, но пък интересна като категории (за отделните типажи в интернет(а))

Това с ангората се превръща в нарицателно и ми се струва, че все повече ще го ползвам, хахахаха :)))))

18. Len @ September 11, 2009

Elf, мейт, то изречението е “френско бедро с ангорски косъм” - нарицателно за женски неепилиран крак. Е поне собственичките на такъв косъм могат да си изплетат естествени чорапки зиме и да им топли.

19. legrandelf @ September 12, 2009

Архивирам за полезни случаи на:

“Видя ли ма, гъзо-бедрена мацо с ангорски косъм” :)))

« Ние сме на всеки 9-ти километър 911 грама вмирисано сирене от село Цайтгайст »