Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Анонимни ануси

« публикувано на 12-09-2008 @ 7:01 pm »


Който не се интересува от мнението ми, да затвори този прозорец (на браузъра!) преди да е стигнал до тага “more”. Мда…

Сега… едни пичове навремето си играли на гении, докато накрая не изработили първия протокол, по който да пускат данни. Нарочно говоря така, за да дразня свръх компетентните в тази област! Захапете ме!
Та измислили те начин, да бутат маса информация по някакъв си кабел и разбираш ли тя да се появява някъде другаде си (географски локализирано) за части от секундата.
Уау! Направо спермата ми се пресече! Толкова топло и толкова хубаво ми стана, че еректирах само при мислъта за прехвърчащи битове!

От време на време имало хора, които се оплаквали в стая 404, когато имало някакъв проблем при предаването на тези данни. Постепенно, тази стая се превърнала в html страничка, която станала толкова популярна сред масово зрящите маси, че загубила историческия си смисъл и произход! Прочетете малко, няма да ви преразказвам… пикльовци и пикли!

Така, преди съвсем да ме сметнете за агресивен, обръщам листото. Там пише: “Глава 2″… Не знам чия е тая глава и дали изобщо мисли, но интернет не просто ни е захапал за топките (прещипал срамните устни на вагините ни (ви)), ами продължава да засилва влиянието си. Слава богу не в геометрична прогресия, но факт че поведението му се инкрементира не ме кефи!

Оставяме глупостта със сближаването и бързата комуникация, защото интернет отдавна не е само това! Това не е световна мрежа, в която трябва да си помагаме и обменяме бързо полезна информация. Това е място (последните 10 години), в което всеки манаф и глупак може да лее простотия в редиците на умните мозъчни клетки на някой, който просто е решил да потърси “Първанов трипер”.

Вижте, дори на мен ми разрешават да публикувам?! Това нормално ли е?!
Да не говорим за по-низшите твари. Щото грешка номер 2 при мен е, че яко подценявам другите! Да го духат, разбира се че съм по-умен от тях. Казах умен, а не интелигентен - това говори за егото ми!
Не са ме мачкали през живота ми, казвайки че съм глупав и аз сега да избивам комплекси. Просто се научих да вярвам на себе си повече, отколкото на другите. И накрая с един противогаз, влизам при смърдящите ви гъзове, за да комуникираме! Щото… имам нужда от това?!

Но колкото и неприятно да ми е, все се намира някой, който да размаже положително заформилата се клика с тъпо изказване.
Всички вие, четящи, вероятно имате блогове. Знам, че някои от вас нямат! Нищо.
Имате имейли, нали? Знаете какво е спам бургер или хотдог? Консерви спам? Знаете ли бе? Мамка му!

ОК, тези които имат блогове - не ви ли е кеф, някой путьо или путка да цъфне там и с крилатите си прозрения да ви пълни главата! О, да, влизат и в конфронтация (тая дума я знам от 10 клас, ебете си майката!) - обаче най-якото е, когато загледаш името и видиш “Анонимен”. Еми… да ти еба майката! Какво е това?!

Не ти WP платформите, не ти blogger - всичките предлагат възможност да си напишеш името! Не е задължително да имаш блог, да имаш сайт, да имаш не знам си какво. Един глупав имейл, дори не го валидира!
Пък дори да си кьорав или убер мързелив, мамка му, като си напишеш вълшебния коментар, напиши си името отдолу бе!
С любов: “Майка ти”, Твой: “Гроздоберача”, Искрени поздрави от: “Торбалан и кура му Янко” !

После откъде тая агресия! Аз акъл не поемам от други, защо си мислиш, че като минеш и се изпикаеш на моето дърво, ще трябва да те търпя, о, анонимни?!
И това не е само по блоговете! Навсякъде!
Преди беше по форумите и разни други интернет забавления.
Влиза някой копелдак, регистрира се и почва със спама или с нападки към потребителите. Наричат ги “интернет тролове” - и тъй като някои болни мои приятели и приятелки ме имат за елф, смятам да си влезна (отново) в ролята и да кажа: “Елфите мразят троловете” !

Анонимните ануси (АА - почти като анонимните алкохолици) са същата порода лайнари! Влизат някъде, цък цък, искат внимание върху себе си! Но са много отворени, всичко знаят, всичко са преживели, а дори не смеят да напишат: “Петкан, Драган, Стамат” в полето ИМЕ!

Това е… като да идеш някъде, да си извадиш пишката, да се изпикаеш… и като те питат: “Къв си ти бе ?!” - да кажеш, че не си помниш името!

Това е… като да идеш някъде, да клекнеш по гола путка и да се изпикаеш… и като те питат: “Ква си ти ма ?!” - да кажеш, че не си помниш името!

Интернет простотията ще ни убие! Превръщаме една хубава медия, едно хубаво средство за комуникация в отходен канал. Всеки си сере и пикае, без да го е еня какви са пост миризмите и зацапванията по стените!

Тъй като тази статия (ако ги наричате така, ако не просто пост, макар че дълбоко в себе си, думата носи същото значение) съдържа словоизлиянията на един агресивен мастурбатор с липса на добри контакти, както и масово присъствие на самота и отчуждение, ви предупредих да спрете с четенето още в началото!

Вече се чувствате по-ядосани, по-обидени, по-преебани че сте го чели, нали?! Защото не получихте необходимото внимание и близане на топки и пички! Е няма да стане! Сами го знаете - културата не ви привлича - все търсите екстравагантното! Ако може да има повече говна в манджата - по-яко ще е!

Знаете ли кой е номер 1 тенисист в световната листа за юноши?! ЗНАЕТЕ ЛИ БЕ?! МАМКА ВИ!
Защото четете глупости като тази статия, в която някой се дразни на някого за нещо… или се опитва да промие нечий мозък…

Не знаете, нали?! Айде сега към Гугъл, защото него го познавате по-добре отколкото родителите си, вероятно сте говорили с него повече отколкото с приятелите си… Питайте го, кой е номер 1 в тая листа… Ако не се ориентирате, може да ви дам линк. Чакам ви гнусните коментари! И моля ви, БЪДЕТЕ АНОНИМНИ!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. legrandelf @ September 12, 2008

Ърпфхуууууууууууу…

2. legrandelf @ September 13, 2008

“Shut the fuck up, Donnie!” - Walter
“Look… man! I just want my rug” - The Dude
“It don’t matter to Jesus! I would have fucked you in the ass Saturday. I fuck you in the ass next Wednesday instead. Wooo! You got a date Wednesday, baby!” - Jesus Quintana

3. legrandelf @ September 13, 2008

Ти хубаво си експериментираш, ама четивото ти все още е само объркана мисъл в главата на автора :))

4. legrandelf @ September 13, 2008

Хахахаха… е няма как да няма никаква връзка (колко отрицателни форми се получиха?!) :))

И снимката и заглавието винаги следват идеята, която формулирам. Казвайки, че мисълта ми е объркана в главата ми - е така!

То е като цялата информация, която лети наоколо, която ни заобикаля. Има всичко за всички и навсякъде. Само трябва да знаеш как да я уловиш тая информация! :))

5. vilford @ September 13, 2008

@Elf, за да те “зарадвам” допълнително, ще бъда off topic. Коя ти е грешка №1? И не, тази ти статия е от малкото ненатоварващи.
@Светле, относно първият ти коментар - нямаш представа колко добре ми прозвучаха “стерилност” и “изпразнен от съдържание” заедно. :D

6. Калина @ September 13, 2008

Абе, чеаз няма да съм анонимна- няма.Тези, които се пишат анонимни са смачкани от живота нищожества, които дори и в анонимния нет не смеят да си напишат жалкото име. Хора, които си мислят, че са сведущи по всички въпроси. Анонимни сноби!
P.S. :)Григор Димитров. хахаха

7. vilford @ September 13, 2008

И отново, поради технически причини, Калинчето коментира без препратка към собствения си блог. Най-веселото е, че е точно под този пост! Хихи!

8. Калина @ September 13, 2008

И понеже казах, че няма да съм анонимна…ето Ви препратка към моя блог. (направено с помоща на Вили.Защото не успях сама…) :) :http://kalina1004.wordpress.com/

9. legrandelf @ September 13, 2008

Момичета, кога пък ВИЕ сте били анонимни?!

10. legrandelf @ September 13, 2008

Предложения?! В ануса предполагам…

11. Вили @ September 13, 2008

Лелеееее! Къде попаднах. И аз щях да си давам тийнеджърката! Нееееее! Не давам!(((
Абе какъв този правопис дето ми подчертава хубавите думи с червено? Аз ли съм си го включила?

12. Вили @ September 13, 2008

Хахаха! Дали съм анонимна?

13. legrandelf @ September 14, 2008

@Вили:
Знаех си… хубаво, дръж си я :)

@Светла:
Чакам колет с оригинално френско издание на “Малкият принц”, с подпис от Екзюпери и разбира се… в хубава подвързия!

П.П. Хубаво, че мога да проследявам коментарите в реда на постване! И Холмс нямаше да ми помогне иначе, да открия къде си ги разпръснала :)))))))))
Някой някъде май се забавлява за моя сметка :)

14. legrandelf @ September 14, 2008

Че аз не мога ли кура да си го завра отзад?! Има хора всякакви бе! Гъвкавост му е майката! Йога, мога… ти какво си мислиш, ха!

Нищо не си развалила. Тепърва предстои аферата “Тийн-мийн ала Елфи”!

Предупреждение?! Ти гледала ли си какво правят свежарите?! Препотяват се три пъти ако в заглавието им пусна хуй, путка, ебане, кур, мур, шнур, лапане, цици, свършване, Деси Слава, на майка им…

Обаче… сложа ли: “Земетресението взе нови жертви” - НЕ ЕБАВАТ!
Това какво ти говори… има ли смисъл от забраняващ знак? Не - това ще е просто новия ключ, с който да си отворят вратата!

Тъжно!

Разхвърляне - не се съмнявам, че са на точното място!

15. вили @ September 14, 2008

“Малкият принц” нещо не ми се връзва с темата, ама щом сте рекли…

16. legrandelf @ September 14, 2008

Ааа, връзва се и още как :))
Той “Малкият принц” като цяло се връзва с поведението ми… и емоционалното ми състояние :P

Как само говоря, а?! Като че съм достоен за Тийнейджърката :)))

17. вили @ September 14, 2008

Mммммм! Ще трябва още да се доказваш и да правиш мили очички… ;)

18. legrandelf @ September 14, 2008

@вили:
Продължавам, продължавам :))

19. legrandelf @ September 15, 2008

За грешка 1, няма да разкривам мистерията :))
Един ден ще ви разкажа и много ще се смеете!
Междувременно ми е свръх интересно да чета прозренията ви и опитите да напипате същността на грешка номер 1 :)))

20. вили @ September 15, 2008

Аз имам следното запитване:Защо един млад, даровит,умен, сигурно симпатичен(хубав) Елф на тези крехки 23 години в събота и неделя е на компа вместо в компания от прекрасни млади мацки и младежи? Ако е неудобен въпроса ми, не отговаряй. но аз си спомням, че когато съм била 20 и нагоре гледахме все да се съберем, да отидем на кръчма, на гости, да се повеселим, да хапнем,пийнем…Вярно нямаше интернет, персоналните компютри бяха рядкост, а GSM намаше.Забавленията бяха по-прости, общуването само очи в очи…

21. legrandelf @ September 15, 2008

То не може всеки път, Вили :))
Тая събота и неделя бяха семейни :)

Иначе, когато вятъра изпълва платната ми - не са само съботите и неделите на тезгяха :P

Спокойно! Въпреки това обаче, ужасно много време съм на компа и в интернет и майката си джаса… меко казано :)

22. вили @ September 15, 2008

Ох, успокоих се. Бях се притеснила за теб. Вярно е,че си доста време в нета, но ще забегнеш някой ден пак и ще се чудим в скайпа къде си пак на майната си и не се обаждаш.

23. legrandelf @ September 16, 2008

Хехехе :))
Ще забегна аз и даже няма да се обадя… няма да оставя бележка, нито някакво друго съобщение - просто ще съм си тръгнал :)

24. вили @ September 16, 2008

Но после ще се върнеш, нали? Ще те чакаме, шпалир в блога ще направим, шампанско и ягоди ще доставим…

25. deni4ero @ September 16, 2008

aaaaaaa, никво тръгване … то, ако елф-ите ги нема, кой ще се грижи за природата? … и наздравиците :P

26. legrandelf @ September 16, 2008

@вили:
I’ll be back (казвам му с лош австрийски акцент) :)

@Дени:
И за природата и за наздравиците съм помислил, така че няма да изчезвам (трайно) :)

27. Amaroo @ September 16, 2008

Много се смях, сори :В
Явно освен към голи пръсти на краката, съм развила и фетиш към гневни постове, които бтв много ти отиват ;)

28. legrandelf @ September 16, 2008

Хахахаха, голи пръсти на краката :)))))

Гневен! Ооо, come the fuck on :)))))))

Това не е гневен - псевдо сатиричен, неукротен нрав на един драскач :P Но пък щом е предизвикало положителна емоция в теб, значи пак си е свършило работата!

29. Required @ November 18, 2008

има разни хорица в нета дет не знаят иначе къде да се сложат :)

30. legrandelf @ November 18, 2008

Това разни не просто е разтегливо понятие, ами и с доста голяма стойност! :)

« Въпроси и отговори II Магистрален допир »