Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

“Оптимист докрай”

« публикувано на 16-06-2009 @ 7:49 pm »


фотография: брюнетка среднощен кошмар ?! / at “Le Chagrin”
възприемайки: автентично музикално съвкупление…

Слушането на “Above & Beyond” съвсем не те прави безсмъртен! На всичко отгоре, когато попиташ лелката на долапа на входа на девическото училище, дали униформите с къси полички са задължителни, не е нужно да се начумерваш само защото емблемата с лика на Хари Потър няма да се вижда от всичките ти другарчета.
А знаеш ли, че за да правиш секс трябва да имаш навършени 21 години?!

Бях млад и много девствен. Насърчително мастурбиращ с ефект на циклещ онанизъм. Но когато афтършейва започна да ми ухае на путкоподбудител, нещата се промениха. Курът ми се дърви, мисълта нехае… а за нещо друго - и дума да не става!

Въпреки че 21 години съм топлил семе в ташаците си меки, решително втвърдени при преломен отделителен процес над красива снимка от “Светска суматоха” (ура, ура, за на вестник “Труд” кура), не можах да се стърпя да претупам 21-ят си рожден ден. Предложих на приятелите си вместо да ме водят на курва, да ми помогнат с организирането на партито за рожденият ми ден, седмица по-рано от докторското предписание.

За тях беше все едно. Даже май повече споделяха моят вариант - нямаше да се наложи пенисите им да бъдат употребявани от устите и краставите вагини на група работохолички - географски, а и тленно, обитаващи околното мръсно дефиле.

Чаках 21 години, а не се стърпях за седмица…

Много неща не са такива каквито трябва да бъдат, ето например:

“Представете си едно захарно петле. Нали, много ги обичате. Решили, моля ви се, да направят захарно петле от диня. От диня бе! Взимате го в ръка, махате досадния целуфан, захапвате го с наслада и… ъъъъъъ, аааааааа! Семка! Малка, гадна, черна семка, която ви разваля удоволствието…”

Много са нещата. Като малък преписвах “Дон Кихот”, като пренасях редовете в тетрадката, едва когато в книгата се случваше същото. Накрая превърнах 60-те листа в произведение на изкуството, невиждано до тогава. Медал не взех, свирка нямаше, на четири години… какви дудуци бе, хора?!

А при положение, че се редим на светофари, които имат обособени правила, нужно ли е тези в столицата ни да се сменят с 5 секунди закъснение между зеления и червения цвят (а и обратното)?!
Знаете защо е така, нали?! Въпреки тези 5 секунди, въпреки бавната смяна, въпреки лоявата ръка на мързеливия жълтодрешковец с надпис “Полиция” на гърба, винаги ще се намери един “виакъл” (мамка му, къде ми е българският), който да запре посредата на кръстовището и да гледа умно. Умно, умно… колко умно да гледа?!

Варианти - не много - газиш на ред или просто стоиш и продължаваш с действие, подчертаващо невероятната ти интелигентност и заможност да спазваш правилата. Но този социален фрагмент си има и обратната страна. На покер, като на покер, навивайте ръкавите, за да не ги правим пенсионери. Гангстери със свинеферми може и да ви плашат, но и тези с банциг в задния си двор хич не са за подценяване.

Когато стоя пред червения цвят на емблематично-статичното човече на черен фон, това не значи, че съм залепнал за парещият асфалт (дяволски следобед). Също така, не мисля че си ръфам баничката, пресипнал, чакащ момичето с вестниците (рано сутрин) един път да ме изненада като ми предложи свирка, вместо “19 минути”, или пък просто да ми бутне едно шишенце боза!

Кравайчета сладки, мамини, лайняни! Бухтички с марципан и малко вежливо кикотене. Изпращаш залеза, посрещаш голямото добрутро!

“Невероятно е! Независимо колко малко мляко сипете в купичката си за закуска, накрая винаги остава достатъчно, че да ви накара да си сложите още от зърнената храна. И така постоянно, като някое куче…”

Първичното не винаги помага. Ето например, животинското в ушите на елфите не води всеки път до прекомерно напиване и след това към “забравяне с възможност за сексуален завършек”. А ако в крайна сметка не само ебането ви води като цел в живота?

Come on! Педали такива, признайте си. Пениса освен за ебане, за какво друго го ползвате?! Да, да! Пикаете само и само, за да го изтръскате след това. Виждал съм ви да стискате. Подскачате на един крак и мъркате в миризливата си подмишница. А грейката от миналата зима, която по “случайност” е останала неизпрана, какво прави в гардероба ви, когато опитате да скриете тлеещият коз от хазяина, дошъл на внезапна проверка?!

Мирише ми на бучки съсирено кисело мляко, държано на стайна температура в помещение без щори, със западно изложение, при изящно слънчев ден, някъде около 14 и 30 часа.
Тук някъде устата на Миг Джагър се бори с език, навред устните на дебилно нахиления асансьорен теглич Стивън Тейлър. Проклинат мрака с нотка на упрекващ социализъм.
Лив, зарежи баща ти, направи ми сладолед, обели ми краставица, а след това приготви лубликанта. Ти си жената, която искам да ме издои простатно! И да го помня! Кучка си, но те обичам!

——

* “High Strung” / 1991 с участието на Стийв Оудкърк, като един истински “Оптимист докрай”

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. si @ June 16, 2009

Винаги след като прочета така на един дъх написаното и не зная от къде да започна…от снимката ли, която ти взима ума, или от текста, който те кара да не дишаш до края ;).
Ей, наркотика ми липсва, това е! Благодаря ти за вечерната доза. Ти си любимият ми дилър, винаги ме спасяваш от тежката абстиненция!

2. legrandelf @ June 16, 2009

Кентърбърийските ми разкази, пресъздадени в стил “трепетлика”, носят заряда на недостатъчна зависимост от мегаломанна наситеност :))

Апропо, чети, хапи, гълтай, накрая може и да повърнеш :) И да знаеш, че от фона, който си пресъздала след четенето, малкото (а може и много) цветни, прекрасно съешени стомашни сокове, ще са ми мотив, инспире или както и да го наречеш, без да ме караш да си режа ухото, възбуда за новото импромптю, което ще върне цикъла в начална позиция.

Перпето мобиле с дъх на цинизъм!

:)))

3. Крис Ванев @ June 17, 2009

Момче, секса не е просто за да ти достави удоволствие а за да СИ СПОСОБЕН да направиш цяла плантация от малки елфчета. На някои хора не им доставя удоволствие, на други им доставя, но пък не са способни да правят плантации, трети пък също изпитват кеф и могат да правят плантации, но… не могат да го включат да бачка!!! Ок, сРеДнОсТаТиСтИчЕсКиЯ клатещ човечец му е гот и си функционира както му е реда с палката, но какво пък? Измислил си е гениялня афоризъм: “Който подбира - мастурбира!” и така си измива ръцете. Но пък за други подбора е мозайка на лично усещане за порцеланова маса, върху която да го постелиш, сглобиш, после пак…

… абе какво ти говоря! Пак си се обесил на езика си, виждам! Макар че, обесил, обесил…колко да си се обесил!? : )))))))
Гений, ей!

4. Нели @ June 17, 2009

Божеее Марти,за пореден път да ти кажа,че като ти чета произведенията и ми се къдри косата от кеф:)))))Жегите понякога са ползотворни,а:)

5. legrandelf @ June 17, 2009

Ще се върна, ще се върна. Показвам се, за да не мислите, че сте сами :)))

I’m watching you, после ще развързвам торбата с отговорите на вашите коментари :))

Ще почакате, ще почакате, колко да чакате?! :))))

6. Iovan @ June 17, 2009

… и за пореден път само едно “БРАВО” не стига !!! :-))) … ама само как ти ги ражда над-вратовото пространство !!! :-Р

7. legrandelf @ June 17, 2009

Лудея, лудорея… ама работата ме спира да си гукам (овреме) с вас :))))

8. Iovan @ June 17, 2009

… ОФФФФ, … и мен днес ме е полазил “бесотлъка”, … само летя с метлата и подпушвам (щото е дизел) !!! :-РРР

9. tea @ June 18, 2009

Мастурбация/клатене/секс/любене(жалък опит за градация)…еякулация - предвидимо,(следва - който пуши се възползва от клишето, който не - да си избре друга сцена…) въпросът май е - “А после?” - зависи къде си попаднал сред вариантите на жалката ми градация,,,(…)
“Семка! Малка, гадна, черна семка, която ви разваля удоволствието…” - дали разваля или увеличава удоволствието от алената, месеста, сочна и влажна плът, нежно приютила семето…;)

10. legrandelf @ June 18, 2009

tea, приятно включване, което ми влезе през пиянските очи към 3 и половина тази сутрин и което обработвам едва сега, на мрачен фон от заспала утрин :)

Но не моите очи този път парят, лепкави са и мърдат бавно. Туй небе зад мен, о, да! Прозорец! :)))

Къде съм насред градацията ти ли… насред, отговорих :)
Във всички форми, крайни, предимни, неприятни или танцувални, еякулацията води до [...]

Но оттам, може би е удоволствие да захапя (още) едно парче диня, независимо колко семе е приютило в себе си, важно е да има страст между устните и алената плът, която докосват сочно :)

11. tea @ June 18, 2009

А моето включване ти провокира някъде към 2 - Слава Богу очите ми бяха се опазили от покачване на градуса :). Интересно ми подейства среднощното четиво.
Насред…отговаряш:) Приятно пътуване до края ;)!
А страстта…винаги я има щом плътта си е запазила аленото внушение. Пак и сега е сезонът на дините ;)

12. legrandelf @ June 18, 2009

А честно казано ми се е прияла диня :))
Даже на обяд се присетих и за гроздето… Мммммхммм :)))

13. tea @ June 18, 2009

Ах ти, и грозде и диня - след малко и райска ябълка ще ти се прииска ;)
Ще те изгонят от рая, ей:)))

14. legrandelf @ June 18, 2009

Мен от рая отдавна са ме изгонили, скитам си в търсене на други плодове :))

В случая ми досладя като от грозде/диня, затуй :))

15. tea @ June 18, 2009

Познанието си го получил…време е да се усеща:)
Ето един подарък ;) - Уотърмелън

16. legrandelf @ June 18, 2009

Пхфууууууууу :)))

Баси… няма такава диня! Не мога, не мога да й устоя :))

Мерси!

17. tea @ June 18, 2009

Моля, моля! Пак заповядай :) !
От: крадлата на дини ;) !

« Параграф-22 или Ф.У.Б.А.Р. Някак си на високо… »