Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Мек боб, бири метър

« публикувано на 15-06-2009 @ 1:10 pm »


фотография: Кой каза, че е гладен ?!
слушайки: амбиент микс на стомашните ми сокове

Приятелче от село Хралупово, Шуменско, ми каза че на обяд ще си приготви една сочна наденица, потопена в боб, със салатката както си му е реда, може да вкара бири или пък да кара на домашна ракия, зависи колко ще го измори кулинарията и дали желанието за слизане до мазата ще се запази. Риболюб Пехливанов му викат. Казва се Марко, но заради обичта си към рибата… прякори. Пък злощастно или не и зодията му е такава. Затуй Марко “Риболюб” Пехливанов реши да промени малко обяда си…

От друга страна пък, аз, не мисля че ще вкарам кой знае колко разнообразие в обедното си меню. Скоро… скоро… За тия, които знаят де. За другите, като чукне идната седмица ще разправям.

Тъй като злобно огладнях, особено след работната среща и пресъхването на устата ми, след поредица словестни завои и скоростни отсечки, ми се дояде пица. Сочна такава… ммммм… мамка й!
Плюс това видях в Twitter, че Събина нещо се радва на Z-Rock и това, че се пуска много Red Hot Chili Peppers на честотата им. Виждате какво се случи със заглавието. Кой каза, че е гладен?!

Аз!

Та… господин (някои го наричат “мистър”) Пица в момента се грижи, след по-малко от час, да получа гастрономическо задоволяване! Оу, да! Брадърс ен’ систърс, хубавото наяждане е само на няколко скоростни обороти от колата за доставки на пицарията.

Мисля си и за бира, но може и айран да е. Тъй или иначе не се чувствам особено програмист напоследък, що пък да не се поизвратя малко? С айранче. От онзи с устата на етикета. Как може да кръстиш разбитото мляко “Агресия” и да сложиш някаква паст, начервена с кофти червило, но с искрящо бели зъби - все едно гледам реклама на “Поморин”. Баф! Но пък млякото е вкусно, едно такова соленичко са го направили. Цялата напитка е перфектна за бутане на залъка.

А той един сочен залък! Мммммм… Ал Бънди какво казваше навремето?

“Искам да умра с пица в устата и с цица в ръката…”

Айде, пицата вече идва насам. “Алкатраз”-че… ама откъде да намеря цица? И всъщност, няма ли да се разсейвам? Някои казват, че човек докато яде и мечката не го закача. Глупости, това беше за спането. Май змията не пипаше човека, докато си хапва.

Тогава… каква цица бе? Змийските очи на някоя изкусителка, не ще припарят до храносмилащият пенис до тях. В противен случай ще се случи или непредвидено обедно ебане, или… ще се похаби манджата. В случая, пицата не е много удобна за еротични сценки и някакви изгъзици от типа “9 седмици и половина” или комедийната изява (за която наскоро Крис ме подсети) от “Смотаняци”.

Значи засега се придържаме към яденето. Здравословен (о, да бе, с тия пици) обяд ако може. Ако ли не - каквото има! Важното е механизма в тялото ни да не губи материал, щото… краката ще започнат да треперят. А днес, след като пропуснах вечерята снощи, мисля да хапна хубаво!

Бон апети и… завидно грух!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Събина @ June 15, 2009

Събина, междувременно обядва една супа с айрянче… а едни пици от Дон Домат така добре ухаеха, ама не, здравословно! :Р

И защо пицата да не е секси! Само аз ли си представям мацка с парче пица на триъгълника? :Р

PS: Z-Rock ме обичат днес! Сега звучи Лени!

2. legrandelf @ June 15, 2009

Събина защо си пише в трето лице, ахаххаха :))))

Брей, Лени :)

При теб фразата ще е:

“Пица на триъгълника и Лени под него” :))))))

3. Събина @ June 15, 2009

Ох, хиля се с глас в тихия ни офис!
Мда… Лени разстилащ пармезан по мен… диър лорд!

4. Калоян @ June 15, 2009

Преди като бях в друг град в обедната почивка почти винаги морях глада с ‘пилешко със сметана и топено сирене’ :D сервитьорката само като ме видеше си знаеше. А вече ми е писнало от всичките тези бързи закуски, пици, дюнери и т.н. 12 години в даскало само това …

5. legrandelf @ June 15, 2009

:))

6. Iovan @ June 15, 2009

“Искам да умра с пица в устата и с цица в ръката…”
- хахахаха, … Марти, … ще ме утрепеш направо !!! ,
… а аз искам да умра с цица в уста и с хубаво дупе в ръце ” - поне ще съм знаел за какво се живее !!! :-РРРРРРРР

7. Iovan @ June 15, 2009

… но аз си плюскам тука мюслито, … и няма да ме съблазнявате тука с некви пи(чи)ци !

… но виж, … Събина, … “мацка с парче пица на триъгълника”, … си е дооооста еротично !!!
… т.е. смесваме две взаимно противоположни (гастрономическо и сексуално) удоволствия в едно(ситуирано), … а от това могат да излезнат само позитивни отзиви, … и от двете страни ! :-РРР

8. legrandelf @ June 15, 2009

Ал Бънди, колкото и лентяй да е, мързел и женомразец, някои неща си ги е казал, хахаха :)))

Твоята добавка също е класна, особено с прекрасно дупе(нце) в ръце :))

9. Len @ June 15, 2009

Да ядеш или да ебеш - това е въпросът ! :)
Да,нищо не трябва да застава между човека и неговия обяд(е ако е знойна загоряла блондинка,с колометрични бедра и шоколадов тен…)
Мейт,явно жегите не ти пречат на апетита :)

10. legrandelf @ June 15, 2009

Засега още не, ама както ми разказа колега, като си тръгвахме днес - очакват се морни жеги в следващите няколко дни :)))

Аз пък му отвърнах, че значи трябва да се запазявасе с много вода (да се чете като течности) :)))

Тъй, тъй, спомням си предното лято, не беше твърде пек, но много вода и сок се пиеше. Пхуууу, като беше по-прохладно си позволявахме напивания с градусен прозрачен течен задоволител :)))

Иначе - айрани и тараторчета - лек и пек :)) Без тежки мръвки :)

11. GaN @ November 12, 2009

Само ти можеш да направиш от един обяд блог изкуство :D

12. legrandelf @ November 12, 2009

Само да сте посмели да отречете приноса на великият Бънди… кой? Ал Бънди, как кой :))) Всичко се завъртя около култовата му реплика ;)

Посеви, посеви… пък ще жънем… пък! :))

« Сексизъм на екшън ниво Параграф-22 или Ф.У.Б.А.Р. »