Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Маса за двама

« публикувано на 27-05-2009 @ 10:34 pm »


фотография: Orixx at “Le Chagrin”
слушайки: FIFA ‘08 OST - Carpark North - Human

В една шеметна вселена, когато всичко върви много бързо, когато искаш да дишаш по-бавно и спокойно… когато времето лази, по-слузесто и лепкаво от охлюв, а имаш нужда то да спринтира редом с теб и мислите ти…
Може да поспреш, тук, доверявайки се на двама непознати, за да споделиш надсвирването, което ти предлагат! Нещо като да правиш тройка върху пейка в парка, но с особен, тръпчив мисловен привкус!

“Джем Сешън”
|~19:40 часа|

Крис: Здрасти, Сопол!
Аз: Може ли да те погаля?!

Крис: Я се разкарай! Сополите не се галят! Ти няма ли да ме изхвърлиш? Сополите нали са за това, да се изхвърлят?!
Аз: Виж сега, миличък! Няма да го обръщаме на семейна свада и то пред всички - тук! - посочвам ти празния площад пред театъра.

Крис: Ти не разбираш естеството на сопола! Никога няма да бъдеш качествен сопол, ако не разбереш че и мравките си имат сополи…
Аз: Добре де! И на тоя му го лапаш?!!?!? - поглеждаме встрани извън темата, заглеждайки зле загащен младеж с готина мацка до него… след което продължавам - Обичам скакалците!

Крис: Хммммм! Чувал съм от различни фермери, че по време на миграция на някои сортове скакалци… скакалците не те бръснат много за слива! Трябва да разбереш дали… как, как, как всъщност разбираш дали скакалеца е твой тип?!
Аз: Имам една теория…

Крис: За скакалците?! - смее се бурно.
Аз: Да, от дядо ми е… та… за скакалците, дядо ми, ми казваше че не е важно колко добре скачат, а дали при скока, достатъчно си извиват дупенцето към слънцето, така че зелените им крачка… да оформят буквата “Щ”-ъ!

Крис: Ти… ти сега сериозно ли? Това не е плод на извратеното ти въображение, нали? Я пак го кажи!
Аз: (повтарям)

Крис: Всички скакалци ли оформят буквата “Щ”-ъ? Някои скакалци може да оформят буквата “Х”-ъ. Други са много нелицеприятни и оформят буквата “Ю”. Просто нямат стил в скачането.
Аз: Виж, жаден съм… - гледам с мокър поглед към фонтана.

Крис: Пил ли си сок от кактус, като сме на тропическа вълна… вече не сервират по заведенията сок от кактус. Много е яко, седнеш някъде с някоя мацка и се провикнеш: “Дълго кафе и сок от кактус…”, а оная ти се блещи с е ТЕ ТАКИВА ОЧИ, обаче ти се чувстваш много яко.

——

“По-сериозен джеб сешън”
|нпг, ~20:25 часа|

К: Фонтатът пикае!
М: Подмокря ме!

К: Кое ти подмокря?
М: Въображението за тези полусъблечени девойки.

К: Забележи, че когато си в по-малък град, където центъра няма толкова много хора, шансът да забележиш компанийки от три-четири момичета полусъблечени… всяка с различно кенче бира в ръката, една влачеща куче, друга клатеща куфар, в който има (прашки?) контрабас… е просто нищожна.
М: Това е защото, не може навсякъде, по всяко време, когато яки компанийки от три-четири страстно разнообразни девойки, една от които държи кенче, друга влачи куче, а трета пие бира от калъф за контрабас…

К: Това ни развръщава въображението, братле…
М: Ами…

К: Ако Аз, всеки ден, излизам за разходка за по 20 минути из центъра на София… Аз, ще мога ли да си изградя някакъв нормален стереотип за 16 годишни девойчета?
М: Не знам… първо защото… не ги усещам, 16 годишните.

К: Не ги забелязваш ли?
М: Виждам ги… но не минавам през тях. Без да мина през тях, няма как да ги усетя. Без да ги усетя… не ми оставят никаква топлина, която да ми напомня за мен, когато вечер мислите ми потънат в хладната дупка на разбитото ми сърце…

К: Я си представи… че имаш съквартирант… некъв див пънкар, културен обаче, дисциплиниран, изпива астрономическо количество бира, не си виждал човек, който да си изтърква толкова много ташаците от търкане и ходи с 16 годишна поклонничка на Мерилин, разбиваща пентаграма на съставните му части, която е много либерална към секса. На 16 години, такива нестандартни фигури, са изключително либерални към секса. Представи си, че той като нестандартно извратен бираджия, когото да речем си хващал няколко пъти да прави секс с китарата си… все пак успява по някакъв начин да вкара дисциплина… във вашите, междусъквартирантски идилии и държи животинските си пристрастия със своята поклонничка настрани от твоя свят. Ти как ще гледаш на тяхната връзка, взимайки предвид че ти си нормален тип… А нормален ли си всъщност?
М: Мейт, когато бях на 15… легнах на леглото и си наврях вибрищата четка за ресане на коса между бузите на гъза си. След което като не се изкефих, взех една гумена ръкавица, изрязах палеца й, щото е най-широк и го пробвах като презерватив… Но… докато ми беше паднал кура, леко влизаше, но от мисълта че правя такова нещо, оная ми работа взе да се вдига… и да не може да влиза! Освен това, като поотраснах и преминах тези луди неща в главата си, ми се прииска да си направя свирка и да си пробвам семенната течност. Съблякох се гол, застанах като на челна стойка, но със закривяване на гърба, така че оназ ми работа максимално да се приближи до устата. Не успях да си я нацеля - мръсната уста, затова пък… след туй бърсах много от рамената си.

К: Трябва да вземеш предвид, че… (смее се) си интимничил с четката за зъби, когато си бил сам. Че си проверявал…
М: Не четката за зъби бе! За коса!

К: Уааааааааааа! Добре… четката за коса… и аз съм го правил.
М: Кое по-точно си правил?

К: Да съм проверявал тайните неща за моята физиология, но не дотам че да съм опитвал различни мои секрети. Макар да знам, че това е съвършено естествено. И в любопитството си, хората стигат до гадни за другите експерименти. Но затова е интимно. Трябва да предразположиш съзнанието си, брат, че си по-различен, че си уникален. Не ста’а… да имаш идеята, че се отличаваш от останалите, че си… че си по-колоритен от тях! Ако не си… ако не бръкнеш в буркана на това, което Бог ти е дал.
М: Номера е там, че аз си траех (нормално) за тия неща. Междувременно, в компания на съученици, слушам техните простотии и малко по-малко, уж на шега, те не се усещат как се разпищолват. Уж се шегуват за нещо, споделяйки го по такъв начин… уж незабележим, но аз хващах тяхните малки перверзии без да те разберат. И ще ти дам пример. Имах съученик, с който си говорим (често му разказвах какво яко порно съм гледал, понеже всяка вечер гледах, по XXL). И той се радва и по едно време пита: “Е, като се навъзбуди…” - навъзбуди, подчертавам - “не си ли хвана молива и да си го набуташ в задника и така да го оплетеш в космите”.

К: Иууууууууууууу… Това ли ти е най-извратения разговор със съученик, по дяволите? И наистина ли си стигнал толкова далече, че да разпищолваш съучениците си в малките им тийнейджърски… тайни? Това е нелегално! Представиш ли си, че те беше обадил на класната ти. И класната ти се скара, но не иска да викне майка ти… а иска да ти се скара лично!
М: Йебан?

К: Не, не, не, объркахме перверзиите… Сексуалността… е якия афродизиак.
М: Не съм го правил умишлено!

К: Ако не правиш често секс, наистина накрая ще почнеш да мастурбираш на Powerpuff Girls.
М: На какво? - името на филмчето се сля с кучешкия шум наоколо.

К: На анимационни филмчета.

——

“Еякулиращ джем сешън”
|~21:00 часа|

М: Студено ми е на кръста…

К: От време на време хората бъркат намеренията, с това което в действителност искат да направят. И ще ти дам истински пример. И то е как… примерно и двамата с теб стоим и чакаме светофар. На “Раковски” и “цар Освободител”. Виждаме жена… сияеща от секс, облечена в ужасно стилен, бизнес костюм. Деликатно облепил гърдите й и формирал две полуябълки на задника й. И аз ти казвам: “Копеле, тая ще я чукам, докато не й паднат очилата и не се строшат на паркета”. Представи си как ще я засиля и ще я лашкам… Това са моите тайни желания. Но ти ги споделям, щото си пич. Мъж! Имаш пенис… знаеш как пениса действа, разбираш ми фантазията. Нормално е да си си представил как ти клатиш секретарка, макар и не така чудовищно секси като тази. Но представи си, че аз никога не съм имал допир до секретарка и до бизнес богини. Ем, това… че в момента виждам такава, е защото имам фантазия и защото съм виждал не малко такива. Ами ако работех във звукозаписно студио?
М: Тука мога да ти кажа нещо!

К: Какво? Контрабас?! Ааххх… контра?
М: Не! Това което веднъж ти обяснявах. Че съзнанието ни, работи с познати обекти, форми и цветове… и ти дадох пример със… извънземните… във шибаните филми. Колкото и да ги кълчат, окепазяват, позеленяват и т.н. дори и с едното представяне на бъдещето… винаги виждаме познати форми. Не може да си живял в дупка 10 години, да излезеш… и да имаш въображение.

К: Трябва ти храна!
М: Именно.

К: Къде я намираш тая храна? С кого, въобще, правиш менюто по-богато?
М: Възприемам…

К: Но го моделираш.
М: Това е ОК, но моделирането… всъщност е модификация, промяна на вече познатата форма. Т.е. искам като си стоя тука и да започна да ти говоря или описвам нещо, което никога през живота си не съм виждал, нито ти… и да те накарам да го почувстваш като непозната форма. А не да си правиш асоциации с нещата, които си виждал.

К: Разбира се! Това е защото… представи си, тази пейка, всички минават покрай нея, но само аз имам сексуално отношение към това парче дърво. Другите го ползват за сядане, а мен ме възбужда и ми действа - Крис коленичи и взима запалката в ръката си - или пък ей тоя пламък! Не виждаш просто пламък, а усещаш горящата, страстната целувка отправена към пениса ти, минаващ през огненото тяло, огнената прегръдка на пламъка. Винаги ще комбинираме познатото, до извратени висоти, за да получим нещо “ново”…

« подобни cynical speech, table for two, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Bunny @ May 27, 2009

Заклевам се, Крис говори точно така! Имам чувството, че си го записвал целия разговор с диктофон! хахахаха

Честито, мисля, че Q&A днес се преструктурира в “Джем сешъни с Крис”! A star was born!

2. legrandelf @ May 27, 2009

Нямаше диктофон :)))
Вървяхме си и той ме пита: “Участвал ли си в такова нещо?!”

А допреди това обсъждахме тройката на пейката. Питах го какво такова? Той вика: “Писал ли си с друг?”

Рекох малко хумористично да го дам и… “По скайп ли?”

Та след като се насмяхме, се разбрахме че говори за джем сешън, ама риъл тайм варианта :))) И лаптопа понеже беше в мен (нали след работа) :)) Воала!

След като приключихме седянката (която мина неусетно бързо), наистина той предложи за другия път да има микрофон и на запис. Не че ме бъркаше да пиша, но винаги ще има неща, които трябва да бъдат записани, а не е могло… а за повторението им - непосилно! :))))

П.П. Мислех да продължа в категория Q&A, но новата “Table for two” ще си е… само за нас :)))))) Мъррр! :))) Хаххаха…

3. Bunny @ May 27, 2009

Мда, имам и дикофон и камера! Като кажете и започваме! :)))) Видеоблогинг май не ме кефи чак толкова, като идея, но диктофона big thumb up!

4. Крис Ванев @ May 27, 2009

; )))

True street-talk. Стига да нямаш против идеята за следващата тема, която пък е директно изфабрикувана от идеята за френските ти другари ; ))

5. gergana @ May 27, 2009

А, че кога свърши този “монолог на двата кура”, пардон кактуса, разбира се, че са кактуси. Всъщност аз съм тази, която винаги си поръчва сок от кактус, но не винаги има, бързо свършва, ха ха ха :)

Ееееее, най после циникъл спиич в “Cynical Speech”.
Ам’чи забравихме, за какво сме се събрали, бре
:)

6. legrandelf @ May 27, 2009

Събина, няма да правим видео-блог като скучната страница на Бого :))))

Писане ще му е майката :)) Най-много да има линк към видео във Фейсбук, ама то ще е на финала на “статията” :))

Клипчета НЕ ембедвам тука! :)

Крис, ми не усещам каква е следващата тема. Ти я спомена, имаше нещо секс, но не запомних. То един или два секса имам в главата, хахахахах :)))

Но нямам против де, всъщност, трябва първо да ми кажеш какво е, lol - все пак ще се снима, хахаха :)

7. Bunny @ May 27, 2009

Мда, “Маса за двама или Cynical кур Speech”!!!

Да, бе ясно, че няма да има клипчета! :))))

8. legrandelf @ May 27, 2009

Жерминал, за какво сме се били събрали, хахахахаха :))
Вярно си е, тия откровения в стила на Q&A си липсваха! :)))

“Курни диалози” или “Монокурни разговорки” си е класическо начало за нещо… (по ваше желание класифицирано) :))

Събина, хеехехехе :)) Няма да ми цепиш името на блога! Още повече да набутваш някакви твърди членове между “бузките” му! :))) Не ста’а!

9. gergana @ May 28, 2009

аз неслучайно употребих “монолог”, та вие сте си като една личност, която говори със себе си, допълва се, даже не си противоречи

10. legrandelf @ May 28, 2009

Жерминал, мда, чувствам аз някакви такива монологични отдадености в едни особени моно-моменти :)

То какво било? Все бях чувал за 1 тяло и няколко гласа, но пък няколко тела - 1 глас си е достойно за уважение. Или най-малкото безкрайно интересно за изучаване/разглеждане :))

Zelengorova, моля, от вълнение да си пишете правилно имейла, че аватара нещо не излиза(ше) :))))) Ама сега е фиксажната ситуацията!

Та, джем сешъна от теб го знам :)
Ами хайде де, драсни един (д)жем сешън пост, та оттук нататък да пускам линкове към Кръстницата му, да го еба :)))

Къде е предложението, на което няма да може да устоим? :))

11. si @ May 28, 2009

Радост за сетивата - ушите, очите, носа :Р
Кефите максимално, искам още, ненаситна, както винаги!

12. si @ May 28, 2009

О, забравих! Снимката, ооо, снимката!!!

13. legrandelf @ May 28, 2009

Хааааааа, така значи! :))) Ненаситната тя! :)

Ще има още, щом си на крака, пляскаш и викаш за БИС! :)))

А снимката, ооо, снимката знаех, че ще ти хареса :))
Няма как - отново “Le Chagrin” рулира!

14. Viktoriya @ May 28, 2009

ха!…

От началото до края - се удивлявах на статията и всеки елемент от нея - супер…

хахха.. в началото се потресох от формата на скачане на скакалците, но не знаех какво ме очакваше по-надолу!!!

WTF?!? си правил с четка за коса по дупето си..
Разби ми представите ми за четката ми - как ще се среша сега?!?!?

Мисля, че съжалявам за това, че не съм присъствала на разговора - истински ме разсмяхте (малко утреха)

Искрено сте разгърнали темата за въображението - кефите.. и подмокряте - но това е друга тема!!!

15. Bunny @ May 28, 2009

Вики, за мен по-интерения въпрос около четката за коса е дали сестра му знае!

16. Крис Ванев @ May 28, 2009

: )))

Хахаххахахах
Недей отговаря на последното, брат, подвеждащ въпрос е !!! : ))))))

17. legrandelf @ May 28, 2009

Как няма да отговарям! Четката беше моя :)))))

18. Viktoriya @ May 28, 2009

хахаххахахах.. ееее.. Крис, недей да даваш повеждащи за нас съвети!!!!

Марти, отговори на въпроса!!!

19. Viktoriya @ May 28, 2009

хаххаха.. ти колко коса си имал, Марти??

20. legrandelf @ May 28, 2009

Бях с дълга, рунтата коса :)))
Много вакъл бях, та имах нужда от четка :) при това вибрираща!

А да, нищо че сега съм с къса коса, освен на тила ми, когато не съм се стригал много време :))))

По едно време даже правиш прическа Бийтълс! Приличах на Пол Макартни, но без да мога да пея песента “Лейди би”, тъй де… “Let It Be” :))

А сега времената са по-хубави. Соца падна и няма нужда да се реша - затова ходя чорлав :))))

21. Viktoriya @ May 28, 2009

хахаха.. ясна е работа.. е жалко… все пак си остава пикантно!!!
Вибрираща четка за коса!!!
хаххахаххаха

22. alish @ May 28, 2009

хахахахаха задушавам се от смях като си представя рунтавия елф, експлоатиращ вибриращата четка за коса xD
Тъй, “Маса за двама” звучи супер. Абе, не е същото като “Въпроси и отговори” - Те бяха по-идиотски, може би защото Ники в повечето случаи беше на различно мнение, ужасяваше се, карахте се, закачахте се… абе интригата беше пълна.
Хубавото на новата… ъъ.. рубрика? ..е че с Крис достигате… хм, нови дълбини. Откриват се някакви невероятно profound-ни разсъждения. Кърти, кърти. Определено ще чакам втора част.
А, не бях чувала за джем сешън в литературата, но звучи супер, да го еба…

23. Bunny @ May 28, 2009

Така е, не познавам Ники добре, но Крис е много дълбок! И красив…

24. gergana @ May 28, 2009

Абе, компанията, само аз ли съм виждала снимката на рунтавия Елф ( в началото на едно негово интервю с Митака, мисля). Слабо следите и много отсъствате от час, ей!
Елф, моля те, дай линк към фотото от младежките ти години… :)
Ще се подмокрят каките, та ще им държи … ха ха ха

25. legrandelf @ May 28, 2009

“Циничният Елф в говорилнята !”

:)))

Разпалвайте се колкото искате! Може и четки да ми подарявате, ама отсега казвам - няма да правя нищо с тях, освен да си реша рунтавизмите, хахахахаха :)

Кой каза… Брюно?! :)

26. gergana @ May 28, 2009

Bunny, не се и съмняваме за Крис, та нали той е нашият КрасивПенис …, да се еба в ушите …. хахахахах

27. Bunny @ May 28, 2009

Аз казах Брюно, аз! Кога ше го гледаме!!!!

Снощи ми направи впечатление, че “Циничният Елф в говорилнята!” е най-чететната статия в Говорилня мецеси след пускането й!

28. gergana @ May 28, 2009

За снимката: абе тия дали наистина правят нещо или само позират, нещо ми липсва чувството, тръпката, вълнението, настръхналите косми и т.н.

29. legrandelf @ May 28, 2009

Жерминал, каква мръсница си ми ти! :)))))))))))
Всички пикантерии (и партизански имена помниш) :))

Събина, ми айде де! Виж кога го има, вкарай един Ивент и да се почва :) Хохохохо!

П.П. Ти как мислиш… при такава яка прическа за начало на статията, как няма да е най-четената :)))))))))

30. Iovan @ May 28, 2009

Мдааааааааааааааааа

Май отново се връщам ТОЧНО навреме !!!

:-)))

Марти, … тази картина така ме изпълни с едни кръвопулсиращи мисловни импулси, … а и не само мисловни !!!
:-РРР

31. gergana @ May 28, 2009

А, не така откровено Iovan, че и момичетата вече са влажни, да се не подхлъзнеш….:) …и цоп…

32. Iovan @ May 28, 2009

Хахахаха, … ама и сте и вие едни палавници, ….
хахахаха !!!

Мокрете се на воля, … той Марти обича да му е влажно из спийча ! … а може и да си пулсирате на воля и ВИЕ !!!
Даже - препоръчително е !!! :-))

От нас миризмата на мъжки мускус и добра кръвоснабдителна система !!!

33. legrandelf @ May 28, 2009

“миризмата на мъжки мускус и добра кръвоснабдителна система”

Класно!

:))

34. legrandelf @ May 28, 2009

Всичко това ще го чета, маааааалко по-късно :)))

Както е известно, подложен съм на анално изнасилване в работата тия дни… ъх, ъх, ъх! :))

35. legrandelf @ May 28, 2009

“Elf сега оставям на теб да напишеш поста за джем сешъна в литературното блогопространство”

Мне, не става така! :)))

Не че не мога, или пък не искам, ама… при положение, че ти си основополагащия фактор на това движение :)) трябва ти да го напишеш.

А така, замесена историята за джаз джем сешъна + откъде сме го подхванали първо, не ме кефи! :))))

Не бягай от отговорност! :)

36. legrandelf @ May 28, 2009

Освен че ми се празните (тука по сепаретата), взехте и да ми наливате :)))) Като кладенец се чувствам :) Но няма лошо - мъдрост - обичам! :)

Наливай, пък като се намузя да развивам теории за литературния джем сешън, ще подготвя масите, столовете, та да ви е удобно след това като гукате припявайки на основния тон от моята мелодия :))

37. Joana @ May 30, 2009

представям си… да съм свидетелка на подобен разговор м/у вас… сбъдната мечта просто :D страхотни мъдрости се раждат във вашите главици :) евала :D

38. legrandelf @ June 6, 2009

ОК, примера с картините в твоя блог е показателен :)

Колкото и да обясняваш как трябва да проникнем в тези 3D изображения, разчитаме на базата познания. Т.е. търсим шибаните познати форми :))))

Но аз виждам… не-непознати форми :)) Не казвам, че съм извън[]земен, но защо трябва да търся познати форми?

Първо поглъщам цветовете, после някои форми и наситености изпъкват, при което се формира някакъв образ пред мен. Мога да се замисля (което не препоръчваш), за да достигна равенство с нещо виждано :))

Ако не се замисля, просто давам воля на тази форма, за да я видя какво въздействие ще има върху мен. Не й давам име, дори не се опитвам да я описвам, а просто я оставям да остави белег (положително задоволяващ) в съзнанието ми :))

С някои картини се получи, даже и сега, като затворя очи и ВЕЧЕ ги виждам :)

Но… моите си неща :/

А защо не… тези картини да са отражение на нашите (болни) мозъци? :)
Призова ни да не ползваме отразяващ екран (на компа или лаптопа, не че моя е отразяващ), но нищо не каза за… мисловното отражение :)

Бррр… бирааааааа! :)))))))

39. legrandelf @ June 6, 2009

Което ми напомня събитията в блог-пространството от преди година :)))

Постовете ти за Ешер, имагинерното пространство (не само като числа, а и като съдържание) и всички онези интерпретации на четящите :)

Явно лятото (или както и да го наричаме периода след юни, всяка година) вещае подобен род мисли у хората :)))) Нещо като… да ходиш на море през сезона :))

Зимата сме по-пасивни, но пък лятото се отприщват едни такива хубави интерпретации :))

« Не чух, не видях, не знам Реквием за една квартална курва »