Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Не чух, не видях, не знам

« публикувано на 27-05-2009 @ 9:48 am »


Микрофони със балони, растафари на сафари,
куче влачи параход… бира няма, няма, ей !

“Знам какво построи миналото лято…”

Популярната хорър поредица разтърси бокс офис очакванията с новия си облик. Предлагаща напълно нова характеристика на героите си, бъдещия кино-разбивач започна снимки миналата седмица в София.
Човекът с багера, ще замени досега познатият ни дъждобран-килър. Таргета на въпросния кървав потенциал вече няма да бъдат празноглави, но ужасно красиви абитуриенти. Човекът с багера ще насочи своята най-брутална съзнателна фракция от гняв, за да покоси нищо неподозиращите кранисти, багерджии и дюлгери пешаци, щъкащи доволно (и особено мързеливо) по софийските строителни обекти.

“unDress Code”

След направено социологическо проучване стана ясно, че заведенията за обществено хранене (със статут на ресторант) официално ще въведат добре познатия на посетителите им “ъндрес код”. Последното включва максимално разсъблечен както персонал, така и клиентски контингент. Ще бъдат разрешени големи сбирки на открито, включващи безразборен секс и изпиване на неограничено количество долнокачествен алкохол. Резервациите ще се приоритетизират, на база слънчевия загар на клиентското тяло. Цици разхождащи се извън “балкона” получават бонус точки, както и издаването на специална членска карта (за отстъпки).

“Яйцата по 0,03 лв. - пилетата по 1,5 лв.”

Стоковата борса отбеляза феномен, днес, 27-ми май 2009 година. Откакто Тато не отговаря за народния съплай и обезпечаване на сляпо вярващите в петилетката люде, българския народ не е виждал такова финансово чудо.
Изглежда кризата започва постепенно да напуска пределите на страната ни. Въодушевени граждани се редят по опашките и дават всичките си пари, трансформирайки ги в продукти.
По “Граф Игнатиев” е била забелязани хайка от червенокоси баби, влачещи колички пълни с кори от яйца. Зад тях, навързани със сезал през вратлетата, били влачени десетки живи пилета. Смаяните погледи на тълпата изпращали още по-смаяните и тъпи погледи на ошашавените пернати.
Внуци, гответе се тази зима за пилешки компоти и много яйчен мармалад!

“Предизборни вълнения”

Антуража на Бойко Борисов отчете ново повишение на неговия рейтинг в борбата му на тазгодишните избори. След новината за футболната контузия на столичния кмет, последният е готов да си отреже ръка, да си извади око, както и да си присади коса, само и само да получи нов плюс към своето сакрално ауторити.
Междувременно червения лидер-андрешковец, сключи партийно партньорство с Отечествената партия на българските естрадни певци, чийто лидер Веселин Маринов обеща да му посвири и попее в деня, в който червената роза отново стане символ на българския политически живот.
От небесно-синята страна бяха кратки в коментара си: “Един път дупе дал - цял живот курове ял…”

“Сляп кон преплува Дунава II”

Шегувате се, нали?!
Генка Шикерова отказа да заснеме продължение на култовия социален репортаж, който я направи репортер на 2006 година. Конфликтите й с балканската телевизия, собственост на австралийския милионер от Нова Зеландия, достигнаха катастрофални висоти.
Изказването й: “Не мога… не мога да правя кариера на гърба на беззащитно животно, оплело копитца в мръсотията на северната ни граница…” беше заклеймено от телевизията като непрофесионално.
По същото това време, Миролюба Бенатова се завърна от секретна мисия в Папуа и Нова Гвинея, където в продължение на три месеца инфилтрираше престъпната групировка на Санчо де Клементес. Последният е обществен враг номер 1 за страната си, заради укрити данъци и контрабанда на шпеков салам и воденички.

“Правителството въвежда задължителна спортна събота”

Прессекретариата на МВнР съобщи тази сутрин, че от следващият месец (юни, 2009 година) ще бъде въведен спортен полуден в рамките на цялата страна.
Гражданите ще бъдат задължени да извършват физически полезни дейности, които да подействат ободряващо и здравословно на техния тонус и дух.
Обяснението за тази крайно радикална проява на анти-мързелизъм е факта, че България се нарежда на второ място по най-спортно активните страни в ЕС… отзад напред!
Малко преди края на срещата с пресата, беше разяснен и друг мотивационен фактор за това кризисно социално решение, а именно че по програмата ЗГЗТ (Здрав Гъз, Здраво Тяло) се отпускат 2 милиарда евро за изграждането на спортни комплекси из цялата страна.

“Показният секс - разрешен”

Нова промяна в дневния ред. От днес, сряда, 27-ми май 2009 година, до края на лятото (още не е уточнена финалната дата) полицията няма право да прекъсва, възпира или ограничава по какъвто и да е начин, съешителен процес между двама или повече души на обществено място.
Позволено е мърсуването по полянки, пейки, подпрени на стена, облегнати на стъклена витрина на “Витошка”, огради на детски градини, люлки, балкони, градски транспорт и т.н.
Задължителна е употребата на презервативи обаче! В случай, че има вулканизиран пропуск, патрулиращия полицай е длъжен да осигури безопасно и чисто свършване на акта.
Немърливите граждани ще бъдат санкционирани съгласно член 69, параграф 22: “24 часова куро/путко-блокираща мярка за неотклонение”.

« подобни breaking news, cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Viktoriya @ May 27, 2009

хаххаххахха…
лудница си, честно!!!!!!!!!!!

Започвам отзад - напред -> Започвам или подпомагам кампанията “Показният секс - разрешен”. Идеи как да го популяризираме???

Спортна събота… хаххахха
Любим фрагмент - (Здрав Гъз, Здраво Тяло)!!! - Това е моето мото!!!!

Къде каза, че с енамира заведението с унДресс цоде-а.. аз сигурно няма да получа карта за намаление, но искам да дам такава на някой ;-)))

Ех, че хубава сутрин стана…

2. legrandelf @ May 27, 2009

Отзад напред започваш или започваш на задна прашка? :)))))
Прощавай, нещо ми се разминават буквите и очите ми парят :) Сигурно е от сексуалното излъчване на слънцето! Но не нашето си Слънце, а слънцето - общото! То пак си е наше :))

Та ми иде да му го подпъхна на общото ни слънце :)) Та да грейне още по-пичозно! :))

Как така няма да ползваш unDress code-а? :)) WTF?! :))
Ще имаш членска карта и разни други депозити и благинки, та като идеш там да се напиваш и наяждаш, да може да ти го слагат после за вкъщи в торбичка и да храниш махалата! :) По това време ние (хайката, но не червенокоси баби) ще се постараем да заживеем по-близо до теб :))

(то май само аз не живея близо до теб, мога даже и да цитирам Събина: “Марти, кога ще се преместиш да живееш в “нашия” квартал?!”)

3. Viktoriya @ May 27, 2009

хахаххахххаххахаххаххаххах
Казах, че няма да го използвам, имайки предвид, че искам да се възползвам от него… Капиш??

Искам да гледам голи дупета, цици - мъжки, женски няма значение…

хахха… лелел ужас… представих си как го подпъхваш на нашето слънце :-ДДДД ххаххахаха (това не съм го казала, само си го представих :-Д)

И не мислиш ли, че Събина е права??????!!!???

4. pa4ito @ May 27, 2009

Елф, благодаря ти, това ме разсмя тотално :)))))
Ти си като една информационна агенция. Даже ти предлагам следващият подобен пост да е със заглавие “ЕБА Ви информира…”, като това ЕБА, не е като онова еба, а значи Елфска БлогоАгенция :)))))
И така, чакам следващото комюнике на ЕБА :)))))

5. mindbolt @ May 27, 2009

“Последният е обществен враг номер 1 за страната си, заради укрити данъци и контрабанда на шпеков салам и воденички.”

Мухахахаха!

Какво ми прави впечатлетние? Каквото и да пише, само за копулиране си мислят хората…

@Viktoriya
“Започвам отзад - напред -> Започвам или подпомагам кампанията “Показният секс - разрешен”. Идеи как да го популяризираме???”

Ти вече даде идея… Започни отзад… -напред!

6. legrandelf @ May 27, 2009

Пламка, сладуран! :))))) Все хубави идеи даваш, хахахах :))

И мисля, че се получава верижна реакция при нас. Пиша - ти се смееш идват ти идеи, казваш ми ги и аз пак пиша и така :)))

Много голям взрив се очаква :P

mindbolt, Копулативен Информационен Орган (КИО) :)) Като КлатиКуро, ама по-внедряващ се в ситуацията и с повече обективност - накратко, Media with Manipulation Free :))

Плюс това… секса е в главите, винаги! Не просто sells, той мотивира, движи, направо върти земята. Сигурен съм, че ако в миг всички спрат да го лапат, духат, лижат, поемат, вкарват… Земята ще спре да се върти. Даже по-лошо, може да почне наобратно да се върти. Току виж това е начина да върнем времето назад, ама… хайде накарай всички милиарди загорели люде да спрат да се клецат? :))))))

7. alish @ May 27, 2009

Хахах уби ме тази сутрин. Картината с червените бабички, непрофесионализма на Генка Шикерова, великото мото ЗГЗТ и естествено, нововъведението в законите.
И все пак да не забравяме, че трябва да сме внимателни, защото “Немърливите граждани ще бъдат санкционирани съгласно член 69, параграф 22″ xD

ПС-мръъън.Сега като стана дума за Параграф 22 и ми се допи бира.

8. Viktoriya @ May 27, 2009

@mindbolt

амм.. Това мога да го тълкувам по хиляди начини…
по-конкретно може ли? хиих

Пламкаааааааааааа, нямаш равен!!!!

хахахха

9. Крис Ванев @ May 27, 2009

: )))))

Започва нео-мързелиска революция!!!

Чудя се само, 2 милиарда евро за изграждане на спортни съоражения по програмата ЗГЗТ… в какви точно съоражения ще се изразяват? Секс-кабинки вместо катерушки? : ))))

10. gergana @ May 27, 2009

Относно “unDress Code”, мога ли да попитам, ако всички сме голи - персонал и клиенти, как така ще знам, на кого да дам поръчката? :)

Мисля, че трябва да имат все някакъв отличителен белег, така например сервитьорите могат да си татуират името на заведението…, къде, вие ще предложите :)))))))))))

11. mindbolt @ May 27, 2009

@legrandelf
Всичко е до аудитория ли казваш? Това са важни неща, когато продаваш нещо и някой мъдър човечец ти сподели с намигане, че “според търсенето е и предлагането”. В случая, ти не продаваш обаче и това ме кара да се замисля, дали дълбоко вътре в себе си, не си извратен почитател на немската школа по сексуална култура (още по-интересно би било, ако не е “дълбоко”, хаха :)) и когато го казваш за другите се отдалечаваш от него (тоест си тихо, скромно и набожно момче, бхахаха).
Такова изречение написах, че и сам не мога да си го разбера :).

За да не оставаш с грешни впечатления - горенаписаното отново е с топли чувства (Не се гаси [т]уй, що не гасне!).

@Viktoriya
Кажи поне първите 3-4 тълкувания, които ти дойдоха хрумнаха, за да съм наясно дали си близо до моята идея.

12. gergana @ May 27, 2009

… а относно “спортната събота” - дето ще е събота там и неделя, ами дайте да ги почнем още от петъка…, че да разберем и ние нещо от “спорт”
хахахахахахахаххах

13. gergana @ May 27, 2009

Елф-ът се скатава нещо, усещате ли

14. legrandelf @ May 27, 2009

Отивам на обяд, после ще ви коментирам коментарите :))))

15. gergana @ May 27, 2009

хайде добър апетит, и гледай да не се удавиш в таратора…погледни, малко в страни от теб има хора, които те обожават

16. Крис Ванев @ May 27, 2009

; )))

[1.0]Килимче,
[2.0]на колене,
[2.1]тялото обърнато към Хладилника (офиса на Марти),
[2.2 + 1.0]няколко поклона с чуквания на главата в килимчето
“Оооо, Ооо, Оооо…” : )))))))

17. Viktoriya @ May 27, 2009

хаххахаххах

Ами отзад-напред се сещам за “задни” секс пози …
Ами май всичко, което ми дойде ан ум беше свързано със задници хаххаха

Крис, помагаш ми в асоциациите ли??

Мн си добър..

18. legrandelf @ May 27, 2009

alish, me = glad! :)

Жерминал, мусаката беше много хубава, нямаше таратор (т.е. аз не си поръчах), но за сметка на това айрана беше по-малка порция от последния път :))))

It’s all awesome! :)

Крис, стига, мейт! :)))) Въздържай се, не давай воля на женското в тебе :))))
Всъщност, с това килимче и на коленца, някакви други манипулации има ли? :)

mindbolt, нямам грешни впечатления :) Напълно/напълнен се радвам (всеки път), когато споделиш мнение ;)

Вики, пак на пози те изби, ей! Палавница такаав :)))) Само чакаш някой да те разпали, моя прекрасна “манастирска” лейди, хахахаха :))))

19. Крис Ванев @ May 27, 2009

:???

Какво женско бе брат, аз предлагам да направим ЖК Хладилника в новата Мека, ти за някакви женски неща ми говориш… : )))))

20. legrandelf @ May 27, 2009

Мейт, целия тоя Хладилник така коварно ми е влязъл в гъза, че часовника от “Криминале” не може да му стъпи на малкия пръст! :))

Искам аут от това ЖК! :))

Не искам никаква Мека да правим тука! Не става - няма я търговската жила, по която да се движим. Няма я и пичата жила… тук няма нищо, освен пингвини… които дори в 51 1/2 седмици от годината не са тук!

Луна ми е съседка! Тая чвор! :)))))))

21. mindbolt @ May 27, 2009

@legrandelf

Предложение за ново заглавие на блога:
Плътски удоволствия
Подзаглавие: Ashes to ashes, с пръЗ в гъЗ!

Отивам да подремна, че се преработих.

22. gergana @ May 27, 2009

хахахах, Луна, тази мумия още ли е жива, движи ли?

Ами така е, като си има мъж швейцарец…

Абе била съм с нея на море и честно казано съм приятно изненадана от държането и поведението й - беше на ниво, но пък не съм влизала в разговор, така че…да е жива и здрава

А пък това Хладилника не е квартал за живеене, верно си е, виж Борово, Витоша, Студ. град, изобщо южните квартали са си класа!

23. Bunny @ May 27, 2009

Шшшш, алоу, спамърите!!! :Р

Марти, пак 22! Милост нямаш към Бла! :Р

Добре ми дойдоха тези новини! Не, честно, в теб някаква особена гениалност!

М/у другото, като гледах снощи как чужденците опипваха облечената сервитьорка, не искам да мисля какво ще е ако е гола. Обаче, ако пък всички са голи, барометърът кой кого харесва ще е много и видим. Минаваш към покрай него и барометърът се покачва! И после ще има Its Raining Men!!!

24. legrandelf @ May 27, 2009

Жерминал, от време на време й мяркам физиономията. Досега само в контекста на мрънкане и разхождане на белия й лъскав автомобил по най-демонстративния, незачитащ правилата за пътно движение, начин :)))

Не съм особено впечатлен, ако се срещнем на плажа с нея (а и с тебе) ще й направим проверка за (х)Ентелегентното състояние и култура :)))))

Събина, направо никакво мърси към Бла нямам, а? :))))) Съвсем случайно, всъщност не аз определям колко са, ако той беше дошъл на 22-я коментар, сигурно щеше да прерита. А може и да е минал, да е видял и… дим да го няма :))))

Радвам се, че сред многото новини, които ти минават през очите, в крайна сметка има едни, които да те позабавляват :))

Оная мацка с норвежците (еба ли ги в викингския произход) наистина беше култ за събличане. Между другото идеята за unDress code-а ми се появи от мацката, която ни обслужваше. Тоя нейн загар, трябва да се види без униформата на Happy-ту-дей :))))

Мислех да е цяла тема, ама… днес сутринта като ми минаха през акъла още няколко дивотийки и ми се щеше да имам някаква кратка форма да ги изразявам. От време на време имам забавни неща в главата, които не са за цяла статия, но анонсират приятно и разсмиват :)) Приповдигащи тонуса и настроението. Та засега може така да третирам тези си пристъпи! Пък тя идеята е маркирана, винаги мога да дръпна една тема за unDress code-а, било и малко по-напред във времето! :))))

А сега, на всички ви… препоръчвам… най-новото:

“Маса за двама”

25. Маги @ May 27, 2009

Елфи, бях почти сигурна, че си решил да направиш свой вариант на рекламата на евро-изборите, сещаш ли се “Това не бяха истински новини. Ти решаваш какви да са новините.Гласувай на изборите за европарламент”.

После се замислих дали пък те не са гепали идеята от тебе…

Както и да е, яка публикация, чуден завършек на деня ми… =)

26. legrandelf @ May 27, 2009

Маги, мнееем :)))
Чудех се сутринта дали да тагна тая статия под категория “Breaking News” и в крайна сметка го направих :))

Та Breaking News ми е официалната дезинформационна категория в блога :)) Фън-шоу новин(к)и :))

Първата статия, когато я написах, успях да панирам доста хора да повярват, че е истина :))) После се хилиха два пъти повече ;)

27. Bunny @ May 27, 2009

Абе усетих аз, че искаш да видиш мацката дали има звездички на зърната! :Р

28. legrandelf @ May 27, 2009

Хехехехе, лафовете на Здравко бяха страхотни :)))
Определено, това със звездички на гърдите и сърце на оная ти работа, си е точно като за някое супер-шоу “Невада” и да си момиче на късмета там, хахахаха :)))

После каква кариера те чака! “На кафе”, “На боб”, “На ушав” - всякакви! :))

29. Калоян @ May 31, 2009

“Показният секс - разрешен” - най-сетне!

30. legrandelf @ May 31, 2009

Малко стара новина, Кала… но тя е толкова хубава, че… може ли да се забрави :))))) Постоянно ще ни харесва да го слушаме, хаахха! :)

« Аз вярвам… Маса за двама »