Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Хор(монал)оскоп

« публикувано на 20-05-2009 @ 9:44 am »


фотография: “Theme World” представя “The Dude”
слушайки: Simply Red - Stars

Знаете, че не чета хороскопи. Някак си не ги усещам, друг път ще ви развивам по-обширна теория относно това колко им вярвам и реално погледнато - колко са достоверни (независимо от бройката люде, които ги четат всеки ден).
Виж обаче хормоналоскопът е друга бира! Пие се на малки глътки и предполага да бъде забавен. Е ли е? Ще бъде ли? От вас зависи, звездите наиситна говорят, освен разните ни там курове

Oвен / 21.03 - 20.04
Въпреки, че днес е сряда (Вашият ден) не бива да се поддавате на парещото влияние, струящо цяла сутрин от огнената земя - Марс. Контролирайте нагона си, не бива да изпитвате каквато и да е сексуална преумора. Забранява се дори ръчната стимулация и предизвикване на върхови елементали. Колежките ви водолеи, козирози и деви ще се опитат всячески да ви обсебят, само и само да ви докарат хормонален спек.

Телец / 21.04 - 21.05
Макар и здраво стъпил на земята, венерения хълм (не само като понятие) няма да излезе от главата ви през целия ден. Най-добре е да се заключите някъде и да глътнете ключа, за да блокирате страстта напираща във вас. Възможно е напук на предпазните мерки, които взимате все пак да се наложи сексуална интервенция. Ще е добре да не участвате в групов секс, колкото и да ви се иска… колкото и да ви предлагат! Деви, скорпиони, козирози и риби в зелени къси полички ще кръжат около вас, за да ви направят работния ден тегав и тотално разконцентриран!

Близнаци / 22.05 - 21.06
Леки като въздуха ще се почувствате в тази приятна сряда сутрин. Настроението ще се задържи няколко часа и след обедната почивка. Важно е какво ще правите тогава! Стерилността на душевните ви ограничения ще бъде нарушена от няколко специфични контакти с водолеи и/или лъвове. Почувствате ли силен емоционален поток (в областта на половото ви снаряжение) е важно да му се отдадете. Забравете както за скуката, така и за работата. Пари не ви трябват, след като ви предстои близначно чукане!

Рак / 22.06 - 23.07
Чувствате се подвластни на лятното настроение. Характерни за вас са проявата на различни женски привички, често отрицателни, но с кардинална тежест над ситуацията. Старайте се да избягвате физически контакт с риби и скорпиони. Последните ще ви побъркат ако им се оставите в ръцете и сексуалното им въображение и полова методика.
Опитайте телефонен секс, както и дезориентирано набиране на телефони (на познати лица или не). Приема се заигравка с офисната централа, може да мъркате блажено на шефа си!

Лъв / 23.07 - 23.08
Огнения блясък в диамантения ви поглед ще продължи да хвърля позитивна светлина по пътя на вашите инициативи. Старайте се да не кръшкате, било то и под формата на незначителен (за вас) флирт. Овните и стрелците, благоприятни за зодията ви, ще са прекалено лековерни днес и ще пускат езици до земята. Въздържайте се и от навеждания. Лятното ви облекло - закачка за вас, си е чиста сексуална мъка за мастурбиращите индивиди, особено тези в периода на безгаджие. През обедната почивка може да се отдадете на лежерен флирт (въпреки старанието ви) със сервитьора в някое заведение. Допуска се бърза свирка или шпакла в тоалетната, докато колегите ви си пият айрана.

Дева / 24.08 - 23.09
Чувствате се леко неразположени? Трябва ви fuck-buddy, обърнете се към най-близките си приятели и/или познати. Може да ги групирате. Без рецепта, не ви трябва и направление от личният лекар. Също така ви се разрешава закачка на балкона. Може да зарадвате строителните работници срещу верандата ви. Разходете се с хавлиена кърпа и мокра коса. Небрежно се разсъблечете и… мастурбирайте активно под слънчевите лъчи. Лакомията на жадно изпиващите ви погледи ще ви зареди положително и всички болежки ще се разсеят като неблагоприятни фактори на влияние още преди обяд.

Везни / 24.09 - 23.10
Колкото и неприятно да ви е да гледате знойното тяло на красивият съсед от италиански произход, не бива да отлагате повече сексуалната интервенция с него. Необходими са бързи действия. Възвратно-постъпателни с оралния ви апарат, както и вагинално-пружиниращи върху фалос пособието на съседския ебект.
Пенетрацията да бъде влажна, многократна, до постигане на силно успокоение в гръдната област. Позволено ви е да си дремвате след всеки рунд, за да възстановите силите си. Дишайте повече от чистия въздух днес, слънчевите изригвания няма да ви влияят.

Скорпион / 24.10 - 22.11
Ще се наложи днес да бъдете истинска курва в професионално отношение. Не само с благоприятните ви раци и риби. В някои моменти ще ви удари истински flashback. Не се тревожете, звездите контролират спомените ви както и отрицателните емоции. Срядата вещае да сте свръх активни, както сексуално, така и социално-отговорно.
Не подценявайте срещите си с лъвове и телци, облечени в плътно прилепнали и изпънати от мускулна телесна маса потници. Лесно се свалят, лесно го вдигат… лесно и ще (ви) влизат!

Стрелец / 23.11 - 21.12
Юпитер е в сянката на третия си междумесечен цикъл. С една дума - звездния му мензис вещае на огнената ви натура предпазливост. Въпреки борбения ви характер и желание да доминирате, ще се наложат малко по-пасивни действия.
По време на секс не хапете, не драскайте, обгрижвайте внимателно с език. Със зъбките - повишено внимание! Правете повече неангажиращ секс, допускат се изневери. Не разказвайте за тях дори и на “най-добрите” си приятели!

Козирог / 22.12 - 20.01
Внимавайте за умишлени зловредни действия по ваш адрес. Не превръщайте работното си място в бордей. Поддържайте го чисто, увивайте презервативите в тоалетна хартия, след приключване на акта с колежката и винаги забърсвайте мястото с влажен парцал, защото отпечатъците от задник, страстно изпотил се при това, остават.
Ебете галантно, за да не бъдете наебани грубо! Лизането не е препоръчително, езика ви днес е хаплив и прекомерно изнежен. Възможни са обриви, в случай че пренебрегнете препоръката ми.

Водолей / 21.01 - 19.02
Желанието ви да останете концентрирани на работното си място, ще бъде подлагано на непрестанни атаки и проверки от разкрепостените ви колеги. Независимо от факта, че около вас мирише на сперма, вагинална течност и много портокалов сок, вие трябва да запазите самообладание, да държите и двете си ръце далеч от срамните области и да си свършите работата.
Когато приключи денят ви, вечерта може да се отдадете на мощно чукане с постоянния си партньор.

Риби / 20.02 - 20.03
Може и да мразите водата, но днес тя ще се погрижи за астралните ви мемосъвпадения. Контактите с риби, раци и телци ще ви докарат само положителни емоции. Не се притеснявайте от секс със случаен партньор. Трябва да разширявате както кръга на своите приятели, така и спектъра на безразборната сексуална пенетрация.
Не се страхувайте да опитате и без презерватив, стига катеричката/чепът на отсрещната страна да дават положителни признаци за висока лична хигиена.

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Bunny @ May 20, 2009

Чувствам, че си си мислил за конкретни хора, като си писал! :Р

2. legrandelf @ May 20, 2009

Събинааааа, знаеш че нищо не разбирам от зодии :)))))
Ако не лежа на характерите на конкретните хора, за които съм си мислил, лол, откъде накъде ще мога да напиша хороскоп :))))))))

lol

[...] Хор(монал)оскоп [...]

4. Bunny @ May 20, 2009

Ама като ми препоръчваш Трябва ви fuck-buddy, обърнете се към най-близките си приятели и/или познати. някой конкретен ли визираш или? :Р

5. legrandelf @ May 20, 2009

Много конкретно заговорихме тука :)) При положение, че хороскопите са толкова отвлечено понятие - импровизирай бе, Събина :)) Аз ли да те уча, lol

Плюс това алтернативата е разхождката на балкона :)
Покажи им какво можеш!!! Хихихихиихи :)

6. Viktoriya @ May 20, 2009

хаха.. знаеш колко много ценя секса!!!
Как може звездите да ти говорят това…
Аз съм лъвче, как може да не ми е позволено да правя секс?
Бунт!!!!

7. Bunny @ May 20, 2009

Вчера бях на балкона! Мих, бърсах… бях боса! :Р
Сега ше отида до балкона на Слънцето, там има бая майстори! :Р

8. Viktoriya @ May 20, 2009

хахха и плюс това…
“Допуска се бърза свирка или шпакла в тоалетната” - мислиш ли, че това е достатъчно?!?!?

Искам да преговорите със звездите хороскопа ми … ако обичаш :-Д

9. si @ May 20, 2009

Скъпи ми Елфе,
Ще започна отзад-напред! Моля те, не окуражавай Рибите да го правят без презерватив, не е здравословно! ;)
‘Хормоналоскоп-а’ ти е много развеселяващ и се спуквам от смях…(не гледай стените, моля! Понацапах…) :DDD
Радваш и ме усмихваш!

10. legrandelf @ May 20, 2009

Вики, хахахахаха :))) Все не ти е стигнал секса, lol :)))

Виж, хороскопа казва едно, ама… ти като истиска бунтарка, може да направиш цяла програма в обедната почивка (а не само свирка) :) Никой не те спира. Е, да, съвестта ти ще говори постоянно, че си се възпротивила на звездите, но who cares :)))))

Събина, дерзай, дерзай :) Ама внимавай какво ще се случи с реномето на Слънцето. Щото ако днес направиш така, хареса ти, утре пак и накрая Стамбата като се прибере, работниците вече ще са се научили да те снифят. Нареждат се, точат лиги и в уречения час - БАМ! Стамбата по пишка, е, няма да им е приятно! Може да има инциденти, паднали от заслепяване работници. Не бива, не бива :))))))))

11. legrandelf @ May 20, 2009

si, знам! :))))
Явно звездите са иронично настроени днес, лол :))

Радвам се когато цапаш стени заради мен :) Сега ще падне едно бърсане, след това голяма свършване… ъх, четене де, хихихи :)

12. Viktoriya @ May 20, 2009

хаххахаххаххахаххахха… БУНТАРКА… това вече е моя стил…..
Благодаря ти за идеята, мисля да се възползвам!!!

13. pa4ito @ May 20, 2009

Моя хороскоп ми хареса. Къде да се абонирам за ежедневен такъв :))))

14. legrandelf @ May 20, 2009

Вики, предполагам настъпилото мълчание се дължи на възползването ти :))

Пламка, къде ли… къде ли не :)) Не искам да се подпалвам и да го пиша това всеки ден :) Ще лудна, хохохохо!

15. Viktoriya @ May 20, 2009

а какво ще кажеш за всяка седмица?

16. pa4ito @ May 20, 2009

Съгласих се с Вики, става и седмично. ;)

17. Viktoriya @ May 20, 2009

хиих.. Пламка, като не може всеки ден… поне веднъж седмично… и категория заслужава тази статия!!!

18. legrandelf @ May 20, 2009

Те така се получават компромисните решения:
“като не може всеки ден… поне веднъж седмично”

Хихихихи, ще си помисля :)

19. Viktoriya @ May 20, 2009

хаххаха.. хахаххах
да и те така се получава и не толкова компромисния отговор:

Ще си помисля…

20. midnight @ May 20, 2009

и аз по въпроса с бързата тоалетна свирка/шпакла… не разбрах - ние ще правим или на нас ще ни правят?

п.п. ей тва е хор(моно)скоп, на който да имаш доверие :))

21. legrandelf @ May 20, 2009

midnight, още един лъв :)) Ами, зависи колко време си пудриш носа :))) И от настроението също зависи :)

П.П. Вкарай си едно граватарче, повече инфо как става - тук :)

22. Нели @ May 20, 2009

Aз да се заключа някъде,и то доброволно неееее,трябва да ме упоят!Пък и точно сега започнах серията със сексфитнеса,малко сланинки съм натрупала около талията ,та ми препоръчаха да яздя кончето:)Пък и предпочитам компанията на Деви,Риби и Козирог,но не и заключена.Бъди по милостив де:))

23. midnight @ May 20, 2009

ама то налага ли се пудрене на носа? и на по-нестандартните секс места бързината не е ли по-важна от перверзните допълнителни игрички с подобни субстанции? :)))

п.п. уж сложих, ма нещо не го виджам..

24. legrandelf @ May 20, 2009

Нели, аз съм милостив, ако има нещо за оплакване - отправяй думите си към Симпли Ред и звездите му! :))

midnight, пудренето на носа е предлога да се застоиш в банята/тоалетната :))) Ти ще си се ебеш там, няма да обръщаш внимание на другите, lol

25. gergana @ May 20, 2009

най после, имаме ток

ха хо хи хи ха ха хооо, както се пее в една песничка

Елфи, кака, хороскопнико мой, ако лъвовете можеш да спреш да правят (или да мислят за ) секс, то не се пробвай при лъвиците, ама акъла да ти не посича да им застанеш на пътя с ей такъв ми ти знак стоп -НЕ- ще те скокна, ще те разкъсам и ще те лапна като вкусна хапка суши, хей - така че видиш ли лъвица, примири се, предай й се в ръчичките и се остави на майсторлъка й, “доволен ще останеш”;)

… та в …скопа на Лъва нещо май си противоричиш - хем да се въздържаме, хем да се отдадем на сервитьора, а тази “шпакла в тоалетната” никак не ми звучи хегиенично, мхм

26. legrandelf @ May 20, 2009

Противоречието аз го заложих, противно на звездите, щото знаех какво ще последва, ако грам отдушник не ви дам, Лъвици! :)))

Ама пак сте недоволни. Ейх, значииии… всичките курове на света няма да ви стигнат, ненаситници :))

Що се отнася до хигиеничното пребиваване в банята не се определя от секс деянията. Едно просто подпиране до мивката може да е по-нехигиенично, от едно хубаво, внимателно и качеството наебване, като преди това и партньорите са се погрижили за областите си :))

Или ти ми говориш, че ще потече работата много и… няма чистене след това? :)

27. Iovan @ May 20, 2009

Хахахахаха

Ех, ….. рибо, рибооооо !
:-)))

28. legrandelf @ May 20, 2009

Айде бе, Йов, тебе чакам :))

Всъщност, вчера повече чаках да се явиш, погледни предната статия :) Спокойно може да върви и за днес, като гледам какво е разпичено и слънчево вън :)))

29. gergana @ May 20, 2009

и аз си имам пред балкона строители (то кой ли си няма де?) и цяла сутрин се разхождам гола, ама от това по-Дева не станах :)

“Възвратно-постъпателни с оралния ви апарат, както и вагинално-пружиниращи върху фалос пособието на съседския ебект.” - еееех, как искам да съм Везнииииииии, ах

30. Bunny @ May 20, 2009

Хороскпът е верен! Колко строители “срещнах” днес, не е истина! На талази, на талази се носят около Билата на България!

31. Iovan @ May 20, 2009

Тук съм Марти …

еее, … пропуснал съм вчера купона ама , …
сега ще отскоча да я зобна … :-Р

@gergana
Герка, … можеш да си бъдеш Везни поне за няколко часа, когато си поискаш, … щом те влече … :-))

32. gergana @ May 20, 2009

Нееее, не може, щом звездите му го гълчат на Елфа - тва е, не може да им се противопоставяш - никакъв секс, айде пък ще видим следващия …скоп, може да е по-благосклонен

33. Iovan @ May 20, 2009

Добреееееееее, …
Трудно бе, … ама ме убедихте ! :-Р

Марти, ще имаш възможността да драснеш по един подмокрено-пулсиращ “ВАГИНАЛскоп”, както и тържествен палаткоопъващ набъбващ “КУРОскоп” !!! :-)))

34. mindbolt @ May 20, 2009

Бах мааму!
Браво! Пишеш за истинските човешки ценности като: онаниране, порно с микроорганизми, всякакви видове тор, вторични полови белези (курове и путки, цици (подраздел: женски)) и все неща, които обичам да чета.

Само т`ва с шпаклите не го разбрах. Начи, к`во точно се шпаклова, бе дееба?! За женското онаниране има толкова много хубави сравнения, а ти… ШПАКЛА! Уот да фак?! Представи си, седнала ХХХХХХ и си “шпаклова”… В главата й се върти какво?? “Ааааа така, майсторе, вземи мастара… Не е срамно!”

Айде сполай и по-малко шпакли… Повечко патешко…

35. legrandelf @ May 20, 2009

Правилно, слушайте звездите, за да не ги разгневите :)) Сега вече звуча като водещ(а) от телевизия СКАТ :)))

Iovan, много добри идеи даваш :) Класни заглавия, а на мен заглавието ми е половината мотивация да седна и да напиша статията :)) Като имам и картинката - статията сама се пише, хахаха :))

mindbolt, голям праз, че не си си написал пощата (rofl) :)))
То верно има много (по-)хубави думи, навместо “шпакла”, ама какво да направя? Бях в транс, докато ми говореха звездите и написах първата думичка, която знаех за подобно излизване :)) Шпакла, не й обръщай внимание, ако ти действа толкова куроблокиращо :) Всичко трябва да е путконтрол все пак, нали?

Айде, мерси ти за топлите думи (нали топли бяха, поне не ги усетих студени) и наминавай пак! :)

36. Iovan @ May 20, 2009

Хехехехе,

Ще чакаме, ще чакаме Марти, …
… знаем че можеш, Знаееееемммммм

Хаххахаххаахаха

37. mindbolt @ May 20, 2009

Не бе!

Просто като чуя (или прочета) “шпакла” и ми идват други неща на ум. Примерно: гипскартон (кнауф, дет се вика), варосана стена, неваросана стена, мастар, практикер, отрязана наполовина топка, чалга, даже и шпакловчик, със сините работни панталони, гол до кръста и накапано от гипс (щото шпакловката е именно тва) окосмение на гърдите. В никакъв случай секс! Нйе (на старозагорско наречие)!
Куроблокиращи за мен са: Анджаклама, алфа-ромео, бета/алфа версия, Канал 1 на БНТ, мъжко парти, секса и градъ, отчаяни съпруги, MILF.

Най-мраза, га некоа сгодна женица пердаши на нечее наречее (тук разбирай - диалект), постно йедене и спортни новини.

Иначе с топли чувства те воайорствам, да! А и важно е, как ги усещаш тещата…
(каза той и едното му око просветна, като на Алена)

38. legrandelf @ May 20, 2009

Ясно, асоциативно ти пада кура, заради окосмените гърди, които се явяват пред очите ти, дори и затворени, когато чуеш “шпакла” :))

Е, явно според звездите днес ти е ден на НЕ-секс :) Освен ако не си лъв, там се разбра, че йебане трябва да има, не мож’ ви спра :))

Хубави включвания правиш, много обичам импровизирани последователности, от типа на:
“Анджаклама, алфа-ромео, бета/алфа версия, Канал 1 на БНТ, мъжко парти, секса и градъ, отчаяни съпруги, MILF”

Воайорствай, лошо няма! :)

39. fen @ May 20, 2009

Яко.
Да очакваме ли годишен Хор(монал)оскоп, както й да пуснеш телефонна линия за същите?
Или може би по китайския зодиак:)

40. Flirt @ May 20, 2009

Хаха! И аз разпознах италианския съсед…или просто всички Везни си имаме по един (а някои и по двама) такъв ;-) Ма не знам, ще си сменям зодията мяй, че моите италианци хич ги няма, а хороскопът трябва да се следва стриктно :)

Йованеееее! “подмокрено-пулсиращ “ВАГИНАЛскоп”, както и тържествен палаткоопъващ набъбващ “КУРОскоп” буахахахахаха!!!! (rofl)

41. legrandelf @ May 20, 2009

fen, това не е лоша идея. Ще бъде направен като календар, с голи мацки (и макори), за да радват окото, когато научиш четивото наизуст :)))

Flirt, важно е да се следва хор(монал)оскопа :)

42. Iovan @ May 20, 2009

@Flirt
ХЕхе, … чакаме Марти да ги драсне с МОЩЕН прилив на актуално-концептуални перверзо размисли в негов стил !!!

43. Bunny @ May 20, 2009

И аз искам китайски секскоп! Аз съм водна дива свиня! Трябва ли ти още?

44. Iovan @ May 20, 2009

@ fen

За телефонната линия към Хор(монал)оскоп-а, …
… може да пусмен по една пъшкаща кака, … или стенещ брат ( за мацките ), … и после да събирате лаврите !

45. gergana @ May 20, 2009

а ръкоплескания от публиката ще има ли, щото аз без аплаузи не мога, някак си не ми е гот…:)

46. legrandelf @ May 20, 2009

Искате да съм ви телефонен PIMP, така ли да го разбирам? :))))

Май купуването или наемането на една централа струва бая пари :)) Ще трябва да се съешим с тъмните среди на бранша, или изобщо с представители на сивата икономика, за да ни удерят летящ старт с телефоните :))

После като започнем да трупаме пари (а и лаври) ще имаме за пички, коли, пак за пички, за мъже (ех, жени, знам, знам) :))))))) За разни други изгъзици, изобщооо… :)

47. gergana @ May 20, 2009

Elf, събуди се, събуди се, бълнуваш нещо…

48. legrandelf @ May 20, 2009

Напълно в съзнание съм… поне така си мисля… А ако съм се заблудил, мислейки си, че съм буден, а всъщност сънувам, че се заблуждавам? :))))

49. Bunny @ May 20, 2009

Мартииии, нееееееееее…

ние исакаме само sweet, tender love…

50. legrandelf @ May 20, 2009

Събина, пропускаш и gentle :))

51. Iovan @ May 20, 2009

Elf, … все си мисля че е второто …
:-)))

52. Iovan @ May 20, 2009

@gergana
Ще има, .. ще има , … щом е за купона, ще уредим ! :-Р

53. legrandelf @ May 20, 2009

Приятно забавляващо с отенък на абсолютно отегчителен нихилизъм :)))

Предавам се в ръцете на приключващия работен ден. Днес свърших ли нещо? Мисля че да… Това ли е по-важното, или факта че другите гледат резултатите и не са удовлетворени. Или те са умърлушени заради друго? Пх… пак не знам :))

Мамка му!

54. Iovan @ May 20, 2009

Пука ти , … та ти дреме, … !

Местиш “ГО” - от единия крачол , в другия , … и не се коси !

Ръководртвото ВИНАГИ е НЕзадоволено в нещо си !!!
ФАКТ

55. Bunny @ May 20, 2009

Добре, дееее! и tender! :P Love да има!

56. pa4ito @ May 20, 2009

ахаа, гледам тук къмто забавление сте го докарали :)))
И сега какво търсим централа, кака и батко дет ша пъшкат… А изпълнение на живо няма ли да има? :)))
Ша спретнем един броадкастинг, с промо-код за един смс :))))

57. Iovan @ May 20, 2009

@pa4ito
Хайде бацни един софт, за СМС-централата, и сме готови ! :-))
Кастинга е cool идея !

58. legrandelf @ May 20, 2009

Предлагам да няма SMS гъзарии, щото обикновена народа се разюзда след това :) Не знае какво прави, но общо взето - глупости прави :))))

Та SMS-ите - никъв кяр да нямат, освен нещо за резервации. Абе и там ще почнат едни мрънкотения, без SMS-и :))

Кастинга винаги е добра идея (още от първият ми порно сценарий). Все хубави идеи от Пламката :))))

59. Len @ May 20, 2009

Аз таковата …по стечение на обстоятелствата съм Дева и препоръката да ме киризят някакви строителни работници и да ме изпиват с жаден поглед изобщо не ми се нрави,ама никак !!!
Елф,нещо да не си пообъркал изчисленията? Я пак провери сметките,датата и разположението на планетите.
А това за монолога,между мъжът и неговия пенис е класика в жанра.Разговор с едноокия…. :) чудна тема за следваща статия ;)

60. Крис Ванев @ May 20, 2009

: )))))

Брат, този хороскоп само за нежната половина от четящите ли ще да е? Аз съм везна и не, нямам увлечения към съседа си, пък дори и да беше италиано, всъщност - той е китаец… Уъъъ, както и да е. Ако обаче си хванал звездите за рогата, някое друго съзвездие ти шепне разни неслучили се авантюри в сънищата.. моля те, дай ако трябва да те предозирам с абсент (за по-стабилен контакт) и да изкараш поне няколко резултати за световното догодина. А? Какво ще кажеш? : ))))))

61. Крис Ванев @ May 20, 2009

: ))

А и да, браво за песента. Много съм му фен. Много : ))

62. legrandelf @ May 20, 2009

Len, ето сега си дойдохме на думата, защо не ги тача хороскопите :)) Вярно, те се стремят да избягат от поставянето на пол, т.е. не предлагат някакви подробности към дадена случка за зодия. И виж какво стана! 50% жени и 50% мъже из зодиите. Дори да не им споменеш пола - пак няма как коментара (особено с 2-3 изречения) да се отнася за цялата група. Все едно звездите са само за хората. Ми животните? Всички живи същества? Да бе, вселената е направена, за да цъка разни дивотии за хората. Хм, тук ще се контрирам (понеже съм си самоконфликтна личност) - хороскопа е измислен от хората, за хората!

Въпреки себеконтрата, мисля че ми хванахте идеята. Що се отнася до Девата, Len, съжалявам, не се сърди на мен, а на блещукащите малки (от нашата гледна точка) нещица по небето :))))))))))

Крис, мейт, а де! Подобно на Len и ти си улучил женски коментар :)))
Но пък това за футбола и догодишното световно ми звучи като една добра идея. Намери гъби, от ония специалните (дето Астерикс ги яде в първия филм) и ще видиш как ще ги уцелим всички резултати! Пунктовете ще затворят заради нас. Даже ще трябава да бягаме от страната, че какви ли не зъми ще ни гонят, задето сме им залагали в пунктовете! Знаеш ги, тия дяволии са създадени, не за да печели играча, а самите те!

Какво ти обяснявам, голямо момче си :))))

63. legrandelf @ May 20, 2009

Просто Червен (no politics stuff attached) :))))

64. legrandelf @ May 22, 2009

Звезди, какво да ги правиш :))

Хич не ми действат добре, а и не хокайте така :) Първи хороскоп, първи грешки :) Всъщност, хокайте, че да знам как да се променям, въпреки че грижовните блещукащи неща на небето друго говорят :)

« Курът ми го говори Убивай ме нежно »