Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Славни истории за нособъркащи се

« публикувано на 23-04-2009 @ 7:37 pm »


фотография: Frank Zappa at “Barf Blog”
слушайки: Erasure - Breathe (LMC Extend Club Mix)

Няма миг, така щастлив, в който блуждаещия ми поглед да не срещне човек (независимо от пола, расата или религията) наврял пръст в своите носни обятия.
Чудесно е! А това мен винаги ме разсмива, разбира се ако въпросния субект не се е заиграл прекалено много (примерно като Нора Ананиева навремето в парламента - и не спираше бе, дори когато излъчваха пряко, в петък)…

Франк Запа си го позволява, че даже и атрактивно го раздава! Защо не и ние? Човешко право е да набуташ показалец (а може и палец, зависи колко голям искаш да ти стане носа) в дихателната си уредба… да направиш няколко заучени движения и след това - ДА ВДИШАШ ХУБАВО!

Като песен просто… чисто нов (понякога и мръсно нов, зависи от квартала) въздух прониква в теб и те облагородява. С миризма на некъпани твои спътници в градския транспорт, люляк в някоя градинка, сластна пот по гръдта на млада хубавица, знойно разхождаща се напред-назад из Мола…

Таки’а неща… Плюс това, замечтани са понякога, нособъркащите се. Като пуснат плавно малкото си пръстче в употреба, залепят поглед през прозореца и… мммммм, времето минава покрай ушите им (точно така, онова място, на което се предполага, че има съобразяваща се със ситуациите глава). Много е гот! Набут, набут… пръстчето все по-чудно обхожда долината на сополите. Събира всички мартеници закачени по клоните и тръгва по обратния път.

В случай като горния, неизрязан нокът (но без мръсотия под него) би свършил прекрасна работа. Почистването на носа е важна част дори от моя интензивен живот. Ако не го продухам сутрин (и няколко пъти в следващите 15 часа) вероятно ще ме намерите задушил се във филтрирана мръсотия…

Точно така! Затова ми е толкова голям носа, щото е чувствителен. Казаха ми, че Венсан Касел бил по-готин. И че що да е по-готин? И аз съм кльоща като него, носа ми е еврейски, а… мдааа, само липсата на Моника Белучи до мен ме прави не-по-секси от франсето!

Нищо, аз го харесвам… няма да се оставя на злите езици да ни развалят отношенията!

Обратно на чувствителния ми нос - не може с цялото това обгазяване наоколо или в следствие на пребиваването ми в затворени пространства без вентилация и проветряване… носа ми да не се запуши. Или работи прекрасно, като филтрира всичко или тотално ми дрънчи бронята за ремонт…

Но медицинските проблеми нека не бъдат обект на един такъв чутовен следобед като този, в който искрено, с широка усмивка на лицето, посрещах всеки непознат пред погледа си, като последния решил че никой не го вижда и навира пръстче (по избор) в нослето си!

Красиви хора, грозни хора, мъже, жени, ниски, високи, с малки носове, с жерардепардийови носове… класика в жанра. Сополче, врът-врът и през прозореца на колата! Или тактично замазано под седалката в общата трюфел-СКГТ-хазна. Мац, мац, пис-пис! Затова като се прибера, първата ми работа е да си измия ръцете, кой знае чии секрети съм обрал само с едно докосване до жизнено важните тръби за подпиралка.

Но искам да ви споделя за една история… от миналото… моето далечно минало! Когато бях коцкар в детската градина (знам, знам…) - слушайте, може и да ви хареса:

Малък съм, на 5 години явно, многото филми, които гледам вкъщи все включват по някоя секс сцена. Добре, любовна може да е, ама цялото това телесно връткане пред девствените ми очи ме възбужда. Мда, някакви странни пориви в областта на слабините. Супер! Решавам аз тогава през деня, набелязвайки си готино момиче в групата ми, да я награбя в къта при куклите.

Но тя пищи, бута ме, като цяло - кара ме да се чувствам нежелан. Разбира се, за дете като мен (на такава възраст) няма НЕ като отговор. И така много пъти, съвсем черен й станах в очите (а и в мисълта). Докато не се случи какво?! Като всяка добра жена - тя си призна защо не меляхме брашно в къта с куклите, докато ме водеше силния нагон.

Щото съм си бил ял сополите!

Аууу… пропуснах ли да кажа? Вреден навик (с който съм се разделил отдавна, държа да подчертая) ме зашлеви през лицето. Останах смаян и незадоволен. Не че това ме спря де… останах си с вредния навик още няколко години, докато една вечер, пак така, човърк-човърк и айде в устата… не ми стана много гадно! Спрях ги! Отказах сополите, да знаете - трудно е! Почти колкото да откажеш цигарите.

Та… любовчийския ми период в детската градина беше осуетен заради бъркането в носа (а и папкането на съдържанието му). Неприятно, наистина. Добре че в края на “семестъра” там се сближихме с една друга девойка. Въпреки всичко, получих своето гуши-гуши!

Таки’а неща… аз си издухах нослето и сега въздишам като бременна жена пред красивата гледка на градина с разцъфнали цветя… А вие? Проверявате ли си редовно депозита в носната кухина?

« подобни cynical speech, , , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Нели @ April 23, 2009

Абе Мартиии,какво е това бе,пич!
Ужас,каквато съм гнуслива ако хвана жълтеница,а,а,а:)Но това е безспорен факт,много често децата прихващат вредният навик в градината(също като теб)и дълбаят ли дълбаят.Ама са деца-простено им е,донякъде.Но…големи хора по улицата,е,това вече е пълен резил.

2. legrandelf @ April 23, 2009

Хахахахахаха, Нели! :)))))) Култово първо изречение, ахахаха :))

Ми да, вредни навици - аман от тях, хохохо :)

Не знам дали е резил, ако голям човек си бъркоти в носа, ама… правят го :))

Само ако може верно - да не си ги лепкат на разни места, кърпички да си носят ако трябва, лол :))

3. Нели @ April 23, 2009

Забравих да ти кажа-радвам се за хепиенда в градината.Може би младата дама също е вадила пиленца и затова си получил мечтаното гушкане:)))

П.С.има и по голям резил-да се почесваш с пръстче по г..а. докато маршируваш по централната улица,ама това е за друг пост;)

4. Len @ April 23, 2009

Аз пък имам друга теория: Тези,които правят нещастни опити да си наврът пръст в носа,явно искат да си почешат мозъчните гънки,та дано да стимулират някаква мозъчна дейност.

5. legrandelf @ April 23, 2009

Нели, почесването на задника (или наместването на оная работа/топките) е голяма работа също :)))))

При това на централно място - култ! Лол, ххиххихи…

Len, вълнуващо - почесването на мозъка обаче не знам колко приятно е, също така смятам, че е опасно :)) С право е скрит на топло и влажно, под коравите черепи на хората :) НЕ БАРАЙ (с големи червени букви) :)

6. Нели @ April 23, 2009

Хаха Марти,но това е класика!
Върви си някакъв готин пич,1,85 м.
Със страстни сини очи.
Със малък стегнат задник.
Със леко небрежна прическа,и аз аха,да се влюбя,когато той се почесва по топките,бръква си в носа,дърпа една дълга и сочна псувня и за капак се изхрачва отстрани:)))
Това не се забравя лесно!

7. legrandelf @ April 23, 2009

Нели, значи ние сме се засичали преди време :))))))
когато все още съм бил 1,85 м. хихихихи :))))

8. Нели @ April 23, 2009

Ей,ама верно ли?
Неее,от статията разбрах,че си поумнял на около 7 год.,т.е. много преди връстниците си:)))
Ти си пич и вече не правиш такива работи,или ако,то само в къщи! Затова изключвам варианта да си бил ти:)

9. legrandelf @ April 23, 2009

Хехехе, приемаме и тоя вариант :))))

Хубави доводи изтъкна, докато още имам брашно по рамената от хвалбите, ще си трая :)) Тупай, добре че сме си свои тука :)

10. Acnapyx @ April 23, 2009

Чета те и си спомням класиката:

“Прибира се Иванчо от училище по-рано. Влиза тихо в къщи с намерение да си остане незабелязан, но минавайки покрай стаята на родителите си чува някакви адски пъшкания и стенания. Рекъл да се поинтересува. Погледнал през ключалката и какво да види - пълна програма, че и с екстри. Погледал още малко и по някое време се плеснал по челото изумен:
- И тия после ще ми разправят да не си бъркам в носа!

Абе навик, какво да го правиш, твърде често се среща. Особено когато човек се замисли и ръцете някак си сами посягат :)

11. Bunny @ April 23, 2009

Не съм ли ти разигравала любимия ми виц с топчето? :Р Другия път на живо… :)))))

И аз си ги ядях като малка, срам не срам да си призная, ама не е било проблем в детството ми…

ПС: Тъкмо днес отварях CS и си мислех, че или си влюбен или ти късат гъза от работа и ти прописа… за сополко! Малък златен, Елф! :РРРРРРР

12. legrandelf @ April 24, 2009

Паро, хахахаха :)))

Събина, мисля че го знам вица :) Освен ако не са няколко вица със сополиви топчета :)

13. Bunny @ April 24, 2009

Същият… :)

14. legrandelf @ April 24, 2009

Хахаха, ок :))

15. Марти @ April 24, 2009

Батенце, аз имам алергия, ако не пиша по клавиатурата единия пръст винаги човърка и почиства. Обаче брат, да си ям сополите.. е това е прекалено. Класиката беше преди да продам колата, прозореца смъкнат и човърк, човърк (не на светофар, на светофар никога) и ако е по-големичък, пиу изстрел по отсрещна кола, те такива ;)

16. legrandelf @ April 24, 2009

Аз докато пътувах с Ники преди време, имах така навика, да целя :)) Особено лятото на отворения прозорец и той постоянно ме увикваше, хахахаха :))

Вредно, наистина!

А за яденето на сополите - до една (детска) възраст се пада вкусно, след това обаче… не само за теб, а и за всички около теб!

Първото момиче, което ми е отказало е било заради това (още в детската градина) - показателно, а аз не съм си направил изводи още тогава :)))

Ма нищо де, сега съм чист, лол!

17. Bunny @ April 24, 2009

Спорно е с всичкия джънк фууд сега, кога си ял повече гадости… :Р

Всички деца си ядат сополите в детската градина… там е масова практика… :))))

ПС: Много ли е гнусно в моята уста това изказване… хахахаха

18. legrandelf @ April 24, 2009

Ммм, интересна гледна точка! Все пак сополите са си мои, докато 17-те (increasing integer) вида сперма - не са! :))))))

Колкото и облагородяваща да е, всъщност… сопола е пълен с микроби или умрели антитела на вируси? Или просто празнене на носа, щото… видите ли, уф, не знам и аз! :)

Не искам сополи за обяд - това го знам със сигурност!

19. Bunny @ April 24, 2009

Хахаха, как пък те изби на сперма… :)))

20. fen @ April 24, 2009

Наблюдавам понякога малкия, как си бърка в носа и после сладко опитва от пръста всичко, което е докопал. Та си мисля да пробвам и аз, явно е нещо, което не е за изпускане:)

21. legrandelf @ April 24, 2009

Събина, нали чете следващата статия? :))

fen, ми айде де и искам после споделен резултата за качество/количество на мат’ряла :))

Заслужава си, хахахаха!

« Никога не ще остарея… В режим на среднощен мастурбатор »