Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Пламтящи задници

« публикувано на 05-04-2009 @ 4:36 pm »


фотография: Онова момиче, но в друг аспект
слушайки: Dusty Springfield - Son Of A Preacher Man

Личната хигиена е много важна! Освен, че е важно къде и как да си изпикавате преработената енергия, трябва да полагате много старание в поддръжката на задния вход на вашето тяло.
Защо ли? Нека ви разкажа една кратка история…

***

Имало едно време розов задник, който не бил подмит както си му е реда след солидно освобождаване на гъзното напрежение. Въпросния задник удържал няколко часа, като си мислел, че всичко му е наред. Ходил нагоре надолу, веселил се, накрая заспал…

А когато на сутринта опитал да клекне с тялото, към което бил прикрепен, почувствал една… разпираща болка. Ах!
Въпреки шока от това сутрешно вълнение, тялото имало нужда от малко раздвижване на чист (слънчев) въздух. Работа имало да се върши, нищо че е неделя…

Разходката, включваща едно безцелно върволичене по променен маршрут на тролейбусна линия номер 5, свършила в Mall of Sofia. Само така си мислел задника, който не спирал да изгаря от желание да бъде почесан! Здраво! С всички пръсти (на едната ръка)…

От Mall of Sofia тялото си развяло кралския байряк по целия булевард “Ал. Стамболийски”, докато най-накрая не стигнало до правилния клон на опортюнистичната му банка. Говеещ и много доволен, задника решил да си отдъхне като балансира тялото върху стола, предоставяйки му едната си буза.

И така… тялото, отдъхващо пред погледа на суетящата се и обгрижваща го банкерска девойка, било подпирано на едната буза на своя задник. Но itchy-glitchy си искал своето!

Когато най-сетне работата била свършена, тялото и задника потеглили към вкъщи. През цялото време обаче, ужасяващата необходимост за пет пръста впити в сърбежа се засилвала!
Един истински тест за издържливост и маниери на обществено място… Тялото удържало, задника… не спирал да си мечтае за крем “Кря-кря”…

***

Хигиената на вашия задник е (не)популярно занимание от изключително значение!
Спомням си, че навремето ползвах само тоалетна хартия. ОК, но… след като един ден баща ми реши да ми даде откровен съвет, за да си нямам гъзни проблеми, се почувствах душевно облагороден, просветен и спрях да доверявам нежността на обезпаразитената ми анална дупка просто на една мека (а понякога не съвсем) тоалетна хартия!

Гъз-папир ползвам само малко, за основната маса, след това - старателно и обилно подмивам!
Щеше ми да си имам турски кенеф, щото той си върви с всички неща, които ти трябват, за да се подмиеш както трябва и да си осигуриш комфорт на задника.

Уцелвали ли са ви с бренеке в задните бузи? Или със сол? Сещате се, после прекарвате няколко месеца по корем, върху една възглавница и ядете кисело мляко с ягоди. Кеф е, ама не съвсем…

Нацепения (подсечения) задник е ужасна трагедия. Дискомфорт от класа!
Защо/как се получава така?
Защото не винаги разполагате с подходящите устройства в кенефа, с които можете да дарите задника си с онази малко, но така необходима му благинка.

Няма биде във всяка тоалетна, не винаги има и подвижна слушалка (ръсалка, кой както му вика), с която да оструите “Гъ(з)” зоната си. Май е вариант тогава да се стиска, а? Подсечен задник… не е нито добра гледка, нито добра походка, още по-малко - приятно усещане!

Освен ако не сте мазохисти… но аз не съм… поне не анален мазохист!
Искам си грижливост за дупето и толкоз! Особено сега, както идват по-топли времена…

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Дупето @ April 5, 2009

Поклон!

2. Ruslan Trad @ April 5, 2009

Ориенталските тоалетни си имат всичко -биде и т.н. :P

3. Joro Pentagram @ April 5, 2009

Леко изтръпнах, като прочетох заглавието каква ще е снимката, но пеперудката на женското дупе е добра…. и двусмислена:)))

4. pa4ito @ April 5, 2009

мдааа напълно съгласен, както викат шопите - Кое си требе, оно си сака ;) Гъз, гъз, ама и той душа носи и той нужди има. Затова трябва един декрет да се издаде - “Притежателят на гъза е длъжен: да го пази чист и в опрятен вид, да го подмива често и редовно до придобиване на гъзно задоволство…” :))))
Това ме връща назад във времето. Тогава(някои все още помнят) вместо лични карти имаше зелени паспорти. На последните странички пишеше правила, които притежателят на паспорта трябва да спазва. А ние заменяхме “паспорт” с “гъз”. Та там пишеше това за опрятния вид или нещо подобно и като направиш “заменката” ставаше голям смях. Особено в частта - “…гражданин намерил чужд гъз, трябва незабавно да го предаде на компетентните органи!” :D

5. legrandelf @ April 5, 2009

@Bla
:))

@Ruslan
Така е! От първа - до последна точка :) Хубава ориенталска кухня - хубава тоалетна! :))))

@Joro
Хаааа, каква снимка :) Та чак да те е уплашила. Бе аз си търсех баш горящ задник, обаче като намерих тая (а и като че е от някаква колекция с тая пеперудна мацка) се изкефих максимално :) Какви ти горящи задници? Те ти пеперудка на най-важното място :)

@pa4ito
Иии, какви интересни идеи предлагаш :) Трябва да се замисли човек върху тях. А базикнята с паспортите също си я бива :)

6. Joro Pentagram @ April 5, 2009

Ако искаш дупе в пламъци, ей тука има едно:)))
“Tatoo?! WTF..”

7. legrandelf @ April 5, 2009

Ахахахах, “тежки” татуировки! :))))

8. JustAFaceInTheCrowd @ April 5, 2009

Гъза трябва да си живее в лукс, спор няма. Обаче не прекалявайте - не е хубаво задника да се издига в чак такъв култ - Eye Rosebuds S (най-смелото бижу)

9. legrandelf @ April 5, 2009

Вес, хахахахаха, че даже и пари струва това… бижу! :))

Опасна си, как попадна на туй чудо? Велико е :))
Може да се ползва даже и за годежен… хм, “пръстен” :) Много ще е яко, момичето като трябва да го показва на приятелките си. И примерно ако ги е събрала някъде така, на готино местенце, с повечко консервативни хора наоколо :) Какви идеи ми идват сега, хахахаха… преболедувал мозък (или може би не съвсем спрял?!)

Архивирам! :)

10. JustAFaceInTheCrowd @ April 5, 2009

Марти, ами една кифла се беше похвалила, че й подарили анално бижу и било “мноо яко, чуек”, та казах си аз, че не е редно да стоя неинформирана и направих справка в Гугъл. Само за 169.00 можеш да бъдеш анална кралица или анален крал :D . Годежно бижу, защо не ? “Ще споделиш ли ануса си с мен в болест и здраве, докато хемороидите ни разделят ?”

11. si @ April 6, 2009

Е, това се казва да откриеш седмицата подобаващо!
Снимката е невероятна и точно така трябва да изглежда едно дупе! Нежно, чисто и пърхащо, като пеперудка :)))

12. legrandelf @ April 6, 2009

Точно така :)
Значи за мен седмицата започва от неделя :)))
Мога да кажа, че днес съм по-спокоен от вчера сутринта…

13. Bunny @ April 6, 2009

Ако може да цитирам Вики:

Сапун и вода! Сапун и вода…

14. legrandelf @ April 6, 2009

Цитирай я, сигурен съм, че ще се израдва, ама…
Това в каква връзка го е казала? :)))))))

15. Bunny @ April 6, 2009

Във връзка с вибраторната хигиена… :Р

16. legrandelf @ April 6, 2009

Вече си спомням :)

17. Viktoriya @ April 6, 2009

хаххаххаххахха… хаххах.. дамм..

Марти, снимката е малко подвеждаща..
помсилих си, че ще си говорим з ахубави женски дупенца…
Но да.. прав си за всичко, което си написал… хиих
Хареса ми и цитата на Събина!!!

:-)).. изпуснах Неделята, но в Понеделник съм на линия :-Р

18. Крис Ванев @ April 6, 2009

: ))))))

Сра, а? И таз хубава…

19. gergana @ April 6, 2009

Дълго бродих из писанията ти и не мога да намеря за какво да се зачекна, но ей сега си дойдохме на думата.
Де.ба и кенефите, де.ба му и на Alessi-то, и на Roca, и на кого ли още не. Е те това кенеф ли е - 1500лв. дадох за “лукса”, като ми падне акото така да цопне, че да ми умие очите. После цялата влизам под душа. Как ли не си въртя дупето, е не, не става. После цял ден съм като “парфюмирана” с баш тоалетна (WC) вода.
С много извинения за натурализма, ама…

20. legrandelf @ April 6, 2009

Много пъти, Крис, много… :))))

@gergana:
Брей, хехехехехехе :))))) Радвам се, че ти “клекнах” на темата/проблема :)))

И не се притеснявай, тука на такъв език, хвала, може и без точки (цензура) да говориш :)

Олайнен душ, за 1500 лв - лукс си е, честно! Не е като да се напъваш над външен клозет с дупка, където ти трябва бомба, за да накараш водата да изплиска :)) за да добиеш онзи WC парфюм по себе си :)

Натурализма ти е приет! Приеми и моя сега :))

21. Bunny @ April 7, 2009

Хахахах, Светла, пак къртиш мивки!!!! :))))))))))

Важно е какво се ака! Елфите вероятно акат малки златни барабонки с аромат на цъфнала праскова. И в момента, в който барабонката падне на земята от нея пониква красиво розово цвете, то се разтваря и вътре спи малка фея… :))))))) А елфът се обръща и погалва фея, помага й с пръст, и те се отделя и полита… оставяйки златен прашец и мирис на арония след себе си…

22. legrandelf @ April 7, 2009

Решавам да не оставам безмълвен, затова се показвам в едно изречение :)

А с второто си, ще ви известя, че оставам да ви гледам, за да видя докъде ще стигнете с предположенията какво изкарвам като се надупя :))))))

Ужасни сте просто! :)

23. Bunny @ April 7, 2009

Молим! Аз като един прикрит мечтател и утопист, детски фантазии спасявам всякакви! :Р

24. pa4ito @ April 7, 2009

@Светле, от що се срамуеш да погледнеш истината в очите? Елф, елф, ама и той гъз… ааааа… душа носи, та и “душевни” нужди има. :))))
@Bunny, елфите да не са кози, че да акат барабонки, а освен това им отнемаш удоволствието от секса… или може би им го даваш в повече, щото излиза, че не се размножават със секс. Ама тогава требе на всяко сране по една фея да излиза… Добре де а елфите как пръкват на този свят…
От друга страна ако Bunny е права излиза че елфите не “акат”, те “сеееат”… Някои хора могат да си помислят, че иде реч за “серат”, ама не, “сеееат” си е думичката :D
Хммм, омотахме генетиката, Мендел ряпа да яде :)))))))

25. legrandelf @ April 7, 2009

Къкам феи всякакви! :))))))

26. pa4ito @ April 7, 2009

абе Елф, а ако се наСереш, дали ще те пратят в Серенгети да правиш Серенада на лъвовете, ебаси :))))))))))

27. legrandelf @ April 7, 2009

Не съм ли ти разказвал, Пламка, когато бях за 2 месеца в Австралия, из пустините…

Берях грулки (от храсти, едни такива специални) и синчец (розов, много готин, розов, щото още беше зелен). Там се запознах с моя приятел Щрауса :)

Не, това не е мутрафон с партизанско име, а животното щраус, ама го пиша с главна буква, щото ми е единствен такъв приятел :)

Та запознах се с него и… той ме научи на специфичното сране с глава в пясъка. Значи щраусите освен, че се мушат в майката земя, когато ги е страх, си навират главицата надълбоко, когато правят анален секс или когато къкат :)

С подобна специфична концентрация, се постигат невероятни резултати в изкъкването на изумруди и други ценни (а и цветни) метали!
Много са добри! Щраусите имам предвид. Кокошката дето сере златни яйца - ряпа да яде, ей! :))

Научи ме Щрауса как се серат феи и брилянти(ни) :)
После има една фаза с почистването. Езика на жадно коте е перфектен - обира всичко, за секунди!
Накрая трябва да се пласира стоката - затова ползваме сурикатите - щото са бързи с доставките :)

Това е… някой път мога и други истории да ви разкажа, от пребиваването си в Австралия! :)

28. Bunny @ April 7, 2009

@Пачи,

те елфите се “възпроизвеждат” в елфи. Това с феите е страничен ефект! :))) Освен това аз не визирах Ле Гранд Елф химселф, а елфите по принцип!

ПС: Моля те Марти, ако ходиш в Серенгети да правиш серенади, искам и аз!!! Искам да се снимам как пееш на Симба!

Поздрав с една любима моя серената! :)))) Много е красива, ама нямам време да ви я превеждам сега…

ПС: Помните ли онези култови вафли Серената едно време…. ;D

29. Bunny @ April 7, 2009

Това е… някой път мога и други истории да ви разкажа, от пребиваването си в Австралия! :) - усещам, че се задава пътепис, след новелата, която аз не съм чела още… :))))

30. legrandelf @ April 7, 2009

Ай, вярно бе!
Веднага ти я пращам и на теб, и на Тихата, и на… Стамбата :))

Я, ако обичаш, неговия мейл ще ли да ми го пратиш на едно съобщение във Фейсбук?

Благодаря! :))

31. Bunny @ April 7, 2009

Боже, обичам Jovanotti… трябва да си дръпна повече него неща. Супер красива италианска музика…

32. pa4ito @ April 7, 2009

@Bunny, значи излиза че елфите са краен брой клонящ към 0. Жалко и аз като Светла си имах тайни надежди, ама моите бяха че елфите се множат и светът върви към добро и един ден “…до всяко добро същество ще застане още едно…”, ама ти ми разби теориите на пух и прах. Но по-добре късно отколкото още по-късно, така че един голям мерсаж, че ми “изми очите” овреме, та “прогледнах” :)))
А и мерси за вафлата ;)

@Елф, твоето пътешествие ще да е било доста отдавна, когато цялата суша е била едно цяло и всички животни са се срещали и виждали(интересно дали тогава белите мечки са хапвали пингвини :))) ). Но ако сега решиш да пообиколиш “старите ловни полета” свиркай, имам приятели в страната на кивитата и ще уредим топло посрещане ;)

33. Bunny @ April 7, 2009

Неее…. елф и елфка си правят малки елфчета. А иначе, като страничен ефект, правят и феички. Не клонят към 0. Сега разбра ли ме? :)))

34. pa4ito @ April 7, 2009

да, благодаря ти че прояви толкова търпение и обясни като за мене :))))

35. Bunny @ April 7, 2009

Моля! :)

36. legrandelf @ April 7, 2009

Ама и вие сте едни сладури и сладурковци :)))))

Пламка, ще ти свирна (не казвам къде), като ми се доще да лолувам :) Видях, че и във ФБ си ми писал за тая киви-дружинка :) Звучи забавно!

37. drako @ July 20, 2010

Всичко което искаш да знаеш за задника си, но те е страх да попиташ :) Това е страшно!!! Сълзите ми се лееха от очите и търкаляха по високо повдигнатите ми бузи от широко разтегнатата ми усмивка… :)

38. legrandelf @ July 20, 2010

drako, хохохо - има и други анални преживявания, които си заслужават прелистването на блога :))

39. silverlining @ July 20, 2010

Има една проблемна територия… която ти подобаващо си “разорал”, а именно неочакваното изпускане на въздух под налягане от аналния отвор
……
не знам, но… има едни ситуации, в които стискането не помага и наред със сгъстения въздух се “(само)изпуска” и твърда консистенция
Горко на дупето и неговия притежател в такъв момент!
Кажи сега, авторе, в такава ситуация къде да търсим спасение ;))))))
След написаното по-горе от теб, оставам твой/я верен/а читател/ка и практикант/ка на теории, както и фен/ка на едни ама наистина “пламтящи”, ама ако може от страст, не от гузно зачервяване, дупета!
ПП
Ама да ти кажа, ако на любимия/та се случи гореописаната неовладяема ситуация, ше го цункам туй страдално дупе, ще го собственоръчно облея с нежни струйки съживяваща течност!!!

40. drako @ July 21, 2010

Непременно ще ги прелистя, само шефа да спре да ми диша в близост до моя задник …

« Малката кибритлийопродавачка Намирайки те… »