Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Мастурбацията: Забранена !

« публикувано на 09-09-2008 @ 10:00 pm »


Юноша или тийнейджър, зависи от коя страна на завесата си. Независимо обаче дали развяваш червеното знаме или гордо приветстваш орлите на независимостта ти си оставаш човек. Създание на нуждите. А една от тях, след определена възраст, е сексуалното задоволяване.
В един момент си стоиш и броиш космите по срамните си артикули, в следващия секс сцената от “Емпайър Рекърдс” (върху пералнята) те надървя до такава степен, че ти се иска да си бръкнеш в гащите. Няколко минути по-късно преживяваш първото си сексуално изтръпване.

След това започваш да се интересуваш. Това самозадоволяване се нарича мастурбиране. Точно така, добре познатата ни мастурбация. Да играеш със себе си мръсни игрички с една единствена цел - ти самият да излезеш победител.

ОК, мастурбацията е хубаво нещо, води до усъвършенстване в опознаването на собственото ви тяло и това кое му е най-приятно за качествено изпразване. Някои казват:

“Чекията е за удоволствие - жената за престиж !”

От една страна са прави. Когато нямаш желание за цялостен полов акт или просто не желаеш да ти секват свършването си правиш чекия. Доброто старо порно (и малко нови плоскосюжетни ленти) ти идват добре, а и доволно разпръскваш семето на удоволствието.
От друга страна не са прави - не трябва да се губи контакта с живия човек до теб. Партньора/партньорката - усещането за тях и това да им доставиш удоволствие и по-важното, да комуникираш с тях по такъв начин, че да опознаят тялото ти за норматив и да ти доставят най-големия плежър, който някога си изпитвал.

Това е трудно! Колкото и мастурбиране да му ударите - без тренинг на живо няма как да стане. Затова правете секс с истински партньор, не само с ръчичките си. По-яко е, знаете го! Ако досега сте имали калпави партньори това не бива да ви спира към търсенето на нови - съвършени такива. Няма да се оставяте само на дланите и превитите китки. Вибратори, изкуствени вагини, надуваеми кукли, гумени пишки - НЕ, НЕ и НЕ!
Ебете се бе, хора! Моля ви! Правете истински секс! Защото сега ще ви кажа какво става.

Аз, като един виден мастурбатор съм си направил различни заключения. Започват от онази далечна година, в която за първи път разпръсквах изрязани снимки от Светска суматоха по пода и лъсках ли лъсках.

Снимки и порно списания. “Чук-чук” и “Супер шанс”. Липса на порно филми - наличност на чалга канал. Младеж по без гащи, сам в къщи, разклаща пенис в очакване на голямото изпразване.
Секс телефони, надути сметки, 2-3 обаждания в месеца, тънкаш под часовник, за да не се отрази на общата сума и да не те набарат…

Наличие на порно канал, будуване по нощите в очакване на заветния 1 след полунощ. Завиване с одеало и преструванки, че спиш. Около теб заспали родители, в другите стаи - другите членове на семейството. Но не, ти си маниакален пубер, жаден да удуши гъсето. И го правиш. Даже после се пристрастяваш дотолкова, че въртиш чекията докато другите вечерят в съседната стая.

А криенето в кенефа? С вълшебната тетрадка от порно фантазии или малки списания “Табу”. Ужас! Чекия след чекия - пениса ти е толкова доволен, съзнанието ти е убер замъглено… А ти се превръщаш в протъркана дясна (може и лява… може и двете) длан.

“Къде ми е линията на живота ?!”

След това порастваш малко. Влизаш в компютърния си период… Намираш първите дигитални порнотии. Първите 20 секунди празнещи клипчета. Лудееш ли лудееш. Правиш нова папка подир нова папка. Една в друга, навътре поне 30 нива. Всичко е скрито като файлове и папки, за да не ги намери никой… превръщаш се в параноик. Кой точно очакваш да ги намери, при положение че само ти ползваш въпросния компютър?

От време на време обаче влизаш в учебни години - трябва да се учи. Но от многото учене се чудиш къде да набуташ ръцете си. Накрая - пак в гащите. Нагоре надолу, с един пръст, с цяла длан и упорит захват, който да те разсее малко от органичната химия и световната история.
География или математика - пишката ти е все така корава. А като се намесят фантазиите по учителки, съседки, яки майки или съученички - положението става взривоопасно!

Познаваш оная си работа ултра добре. Най-добре си запознат именно с нея. Честно казано през живота си никога не си държал друго нещо толкова дълго като сумирано време. Притеснително?
Накрая вече не се криеш дори. Лъскаш, където ти падне. Превърнал си се в сериен мастурбатор. Мислиш си, че никой не знае как ослепяваш по своя воля? Самозадоволяването е равно на самозаблудата!

И ново порно и ново израстване. В един момент започваш да си налагаш воля. По 1 път на шест дена! Броиш си часовете до заветната чекия, като че броиш дните от аванс или заплата. Или до изтичане на кървящия период, за да може отново да отбележиш гол. Страхотия бе!
После виждаш, че си слаба работа и намираш начин да се откажеш от собственото си обещание… от себе си. Желаеш да си хванеш оная работа и много хубавко да я разтъркаш.

А далече, на другия край стои момичето, което чакаш. Но и то страда от същия проблем. Още от малка желае да стисне един хубав твърд член. Иска да го напъха в изгарящите я от възбуда слабини. Но няма… затова пък разполага с няколкото си нежни пръстчета. Вярно, китката й не е тренирана, на другия ден пише трудно в училище или постоянно прави въртеливи движения в опит да я отпусне.
Но това не я спира. Фантазирането и клиторното стимулиране са върха на сладоледа за нея. Гледа към мъжкия контингент в опит да намери качествен пенис, който да я задоволи. Уви, поради една или друга причина се отказва. Не намира сходство, не усеща пламъци, искри, фурии, химични съединения, които да я подтикнат да се откаже от ди джей-ството. Миксира прекалено добре, за да позволи на някой неопитен хлапак да се опита да я подмокри.

Тя също израства. Научава стойността на играчките - а те… о, те са много! Различни видове, различни размери, различен цвят, релеф, твърдост, ъгъл на закривяване - СТРАШНО МНОГО!
Експериментират, правят го всяка сутрин, за да разпуснат преди да излязат от вкъщи и да обърнат внимание на деня си. Страхотно е усещането за един такъв 10-15 минутен флирт с изкуствения интелект.
Превръща се в честа консуматорка на електронния магазин. Няколко по 1.5 V моля. Вече й правят отстъпки, а момчето зад касата си прехапва устните всеки път, когато я види. Защото тя е готова за разплод, най-малкото дупето й пращи за секс. Но… и двамата са вманиачени в себезадоволяването си! Не познават нищо за другополовата природа - притесняват се да питат, притесняват се да опитат. Единия си дъвче ризата, докато замижал лъска бастуна, а другата - натиря механични (и/или други) играчки в себе си, в опит да усети плътта на някой расов жребец…

Идва момента на сблъсък! Две велики мастурбиращи личности заживяват съвместно. Ненаситни са в опита си да доставят удоволствие на другия. Искат да го чукат през цялото време. Явно е че не могат. Затова, когато са сами те продължават по старому. В един момент, толкова много се връщат в миналото, че използват всяка една свободна минута вкъщи, навън или в офиса на работата си, за да мастурбират.
Защо го правят? Защо? Няма ли да разруши това съвместния им живот? Липса от споделяне или изобщо липса на усещане към другия?

МАСТУРБИРА ТИ СЕ!

Иска ти се да го изкрещиш пред всички. Нямаш желание за секс, просто искаш да лъснеш и толкова. Да се изпразниш както най-много ти харесва и след това да си пуснеш филм. Празниш се под душа, легнал на леглото, удобно разположил се в креслото, на земята върху килима, прав в тоалетната, седнала на тоалетната чиния, върху кухненската маса, надупен на балкона, с една ръка върху входната врата или прозореца към безистена.

НЕ МОЖЕШ ДА СПРЕШ!

Абсолютно загубваш връзка с другото тяло. Забравяш какво обича. Забравяш за търпението и това как се достига до максимално удоволствие. Неспособен си да продължиш в същия дух, защото рано или късно това ще те довърши.

Като малки ни плашеха, че ще ослепеем от много мастурбация. Че на чекиджиите им пораствали косми между пръстите и т.н.
Но никой не се опита да ни спре на едно подсъзнателно ниво, да се опита да ни научи на нещо, което години по-късно (доста по-късно) щяхме сами да проумеем. Но какво става ако вече е прекалено късно да се пригаждаме към вече изгубения идеал? Ще ли си останем себезадоволяващи? Лишени от престиж?

Накрая стоиш под душа, объркан, мислещ за липсата в сексуалния си живот и се държиш за душа. Заиграваш се след две-три тръскания и не усещаш как главата ти се пълни с кръв. А вътре е топло. Прекалено топло, защото си пуснал врялата вода, за да стоплиш измръзналите си кости. Топло е, много топло. Всичко е запотено. Парата е навсякъде, смъква нечистотията от кожата ти, но не премахва желанието за самозадоволяване. И ти го правиш отново!
Толкова е яко, че не виждаш очебийния край. Продължаваш, засилваш, докато не достигнеш великия момент. Дисбаланса между баричните полета на главата ти и създалата се биосфера в банята те удря с такава сила, че загубваш равновесие. Причернява ти, изпускаш се от душа или по-лошо - отскубваш го, падайки към мокрия под на банята. Ще те намерят на другия ден, задавен в сперма/вагинален сок и вода или просто ще усетиш твърд ръб на някоя тоалетна форма. И това ще е краят ти… логичният завършек на една мастурбационна натура!

« подобни cynical speech,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. natalia @ September 9, 2008
2. legrandelf @ September 10, 2008

Много яка снимчица, Натали :))
Уви, трябва ми нещо по-хардкор, за да ми подейства :)) Нещо котенца, кученца, баби :))))))))))

3. legrandelf @ September 11, 2008

Малкия Монка на Елин Пелин - главно действащо лице в “Спасова могила” :))

Четете деца, ограмотявайте се! Хем да знаете лафчетата, хем и тяхното значение. Та като одъртейте, да предавате някакво наследство. Че с всичката тая мастурбация, не само че не оставяме наследници, ами и се погубваме психически.

Оттам пък време не остава за ограмотяване и трупане на култура и умствен завет и т.н.
Един вид, делото на мъдрите и просветени наши предци е обречено!

4. legrandelf @ September 13, 2008

Аз все още не намирам начин за разтоварване на агресията!
Заради манията ми в надбягването и постоянните опити да съм на първо място, го духам и се агресирам още повече!

Физическия труд определено ми действа, но не за дълго! Особено ако работя с банани около мен! Предпочитам да мълчат и да ме слушат, защото просто се реят около мен и се побърквам!

Сексуален контакт?! Знам: трябва ми жена, трябва ми ебане, трябва ми не знам си какво…

« Софийските потайности Захапи ме страстно »