Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Опитайте сега: “DUREX Benedictes”

« публикувано на 28-03-2009 @ 12:22 pm »


фотография: “durex” лого, папа Бенедикт XVI портрет и Великия слоган
цветен вариант: за визитни картички например…

Новината е стара, но за сметка на това - все още топла. Като току що напикани гащи… Известно време след това оставаш топъл, нали така? (Робърт Дювал разби с лафовете си в “We Own the Night”)

Но нека не се отплесвам. По-важното е че “durex” пускат нова серия презервативи, носещи името на свободолюбивия и твърде либерален (за папа) Бенедикт XVI…

ОК, стига дезинформация! Няма такива презервативи, но аз като един любител и акционер (смятам се за такъв, след като редовно си купувам… поне когато правех секс де…) на “durex” бих пуснал един тикет към световно известната компания за кондоми с предложение, да се направи цяла нова серия на продукта. Не само с името на папата, а и с неговия лик!

Последното нещо, което ще видите преди да нахлузите специално (ватиканизираната) вулканизираната гума, ще бъде доволната физиономия на Бенедикт!
Ако не ви куроблокира, то със сигурност ще ви вдигне либидото. Ще се почувствате седнал на върха на най-мощната финансова пирамида в света, а именно - Ватикана.

Според папата, не ви трябва да ползвате презервативи… за да могат да ви се случват ей такива неща! Върха, нали?

Или и тук имаме неподготвено изказване? Нещо като жестоко коментираното вчера?
Медиите (а и всички останали) не били разбрали скрития смисъл, заложен в думите на главата на римокатолическата църква.
Папата вероятно разчита на страха на хората… Не ползвайте презервативи - доста няма да прибягнат до необходимостта да задоволят сексуалния си нагон. В резултат на това ще има супер много надървени мъже, с препълнени саламурени топки, както и много незадоволени жени.

Мастурбацията (и за двата пола) няма да е решение на проблема. Знаем го… козата си иска пърч! Както и пърча си иска да оножда козичките (умишлена е употребата на пърч)…

Ако хората спрат да слагат скрит смисъл в думите си, може би повече хора ще ги разберат. Или нещо по-добро: няма да не ги разберат! Хванахте ли смисъла в моите открити думи. Дано сте, щото аз не си го… заговоря ли за презервативи и нещо ми става!

Серията “durex Benedictes Arouser” ще са със специална позлатена повърхност, вместо обикновени грапавини, ще има релефни /католически/ кръстове.
Представете си, жени! Какъв секс само… Божествен, бих казал…

Серията “durex Benedictes Performa” ще е за тези, които искат да забавят свършването по време на половия акт. Освен че са с малко по-дебела гума, която прави пишката ви свръх безчувствена, вместо допълнително количество лубрикант ще има слюнка, наточена лично от папата! Как да не забавите свършването с такива мерки за сигурност?

Серията “durex Benedictes Ultra thin” ще съдържат празни опаковки в кутийката. Точно така! Няма презервативи - трепете се! На кутията ще има вместо щастливия/лукав/доволен вид на Бенедикт XVI, една намръщена негова физиономия. А с малки букви в балонче над главата му ще пише: “Go to hell…”

Най-култови ще бъдат кондомите от серията “durex Benedictes Pleasuremax”, които ще са специално напоени със светена вода. Ще е нещо като комбинация между добре известните ви “Pleasuremax” и “Tingle”, но със сигурност ще е много по-стойностно, (о)светено и божествено проникването, когато ползвате въпросните гумички…

Надявам се да няма голяма разлика в цените. Знам обаче, че и по старому да си платя 3 лева (на някои места по-евтино, на други по-скъпо) една част (защо не и 75%) от парите ще отидат директно в сметката на папа Бенедикт XVI…

Правете секс… и не забравяйте да ползвате презервативи!

« подобни cynical speech, , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. legrandelf @ March 28, 2009

Вярвам и още как :)
Плюс това редовно “третирам” обкръжението си (да не се чете като антураж) :))
Било то колеги или приятели, като сме се събрали (независимо от повода) :)
Т.нар. мои “откачени изблици” са освен изпускане на пара, така и приказен експеримент в сферата на: “Гледай сега какви физиономии ще направят”

И няма разбиране :)
Много ясно, щото не гледат на изпуснатите думички като мен :))

Имат свое, но слава богу, че е така! Иначе - ебати еднообразието :))

А сега - обратно към презервативите с лика на Бенедикт :) Не те ли кефят? :))))

2. Bunny @ March 28, 2009

Марти,

готина статия, но кофти идея! Ти с набожни правил ли си секс? Такъв човек, без значение мъж или жена, ако види Папата на кутийката, ще му умре цялото желание и ще побегне! То на мен ми умира желанието при вида му, без да съм религиозна, та какво остава, ако си вярващ. Нямам никакво, ама никакво желание да имам портрет на Папата, още повече на конкретния такъв, в нощното си шкафче! Цъ!

Не знам може да има и адски перверзни дето да се кефят на слюнка от 100 годишен папа за смазка, ама аз не съм сред тях! И много се надявам да не попадам и на такива мъже.

Иначе това с твърдите златни кръстчета звучи като приятно усещане… :))))))))

Абе важното е секс да има! Повече и по-добър!
Витамини и секс - т’ва му е майката!

3. elisa @ March 28, 2009

Абе използвайте качулки, щото след дъжд качулки много и да не стане така, че да пиете антибиотици поради липса на витамини ;) :))))))))

4. Acnapyx @ March 29, 2009

Господи, спаси и сохрани семя мое :))))

5. legrandelf @ March 29, 2009

Семе, семе, семе да има,
все семе да има, да семим!

Семи, о, осеменявай,
семисти, осеменяващ!
Семи ме, насеми ме, семест семителю…

Баш със семе, осеми ме!
Насемявай, осеменителю семен,
семенни посеви да жънеш,
непожънати семена да не оставиш!

:))))

Импровизе, как да кажа…

6. pa4ito @ March 29, 2009

Всъщност това е само началото на една добре обмислена тактика за изход от кризата. Елфа разкри какъв ще е следващият ход на Ватикана - пускат презервативи с послание “…ползвайте само нашите, защото са осветенеи и секса е божествен”. После ще има “свещени бисквитки” за задоволяване на гладните, използвали “светите” кондоми. После напитки “Божия кръв - за да е винаги осветено задоволена, Вашата жажда…”. След това - “Свети одежди - за да Ви завиждат всички невярващи…” и така лека полека ще се завърти Ватиканската икономическа машина и ще извади Църквата от финансовата криза ;)

7. legrandelf @ March 29, 2009

Пламка, всичко е шибана конспирация с център Ватикана :)))))))))))

Как да не ги разкрия, та то е очеизвадно :))

« Соло-моно-гамен Божествени сълзи на надежда… »