Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Ще се чукаме или какво ?!

« публикувано на 22-03-2009 @ 11:15 am »


фотография: Ferdinando Scianna
слушайки: нещо далеч извън тематиката на статията…

Всъщност тази тема като идея “започна” преди време при една обикновена размяна на съобщения със Събина, в едно от които тя ме попита:

“Да ти се пише статия, че ми е интересно да те чуя по една тема, ама е леко Космо… уви…
Колко време една жена трябва да чака един мъж да направи първата крачката? Просто ми е интересно какво мислиш, па и жените ще се зарадват…”

Темата не е малко Козмо, а си е баш МНОГО Козмо (знам, че е Космополитан, но като му “паднат задръжките”, разбирайте последните срички, някак по-меко ми е да го наричам Козмо, за з-то се оправдавам). Първо, защото може да се подходи към нея по доста начини, предвид това че не е изяснено към какво да се направи първата крачка. Второ, опре ли до теми от типа на “Как да го давате при среща?” - направо да слагам розовия надпис и да се прекръстя на Кари Брадшоу, хихихихи. Но нямам такава буйна, къдрава, руса коса, не пея като Барбра Стрейзънд, не съм гей…

Но доколкото познавам Събина, мисля че имам идея за каква първа крачка говори тя :)
Ако бъркам, сигурен съм, че ще ме поправи, но пък и това което смятам да напиша така или иначе е важно!

Всъщност, преди няколко години гледам един сериал - късно вечерта, разбирайте малко преди да ми започне сексуално-образователното филмче. Там двама излизат на среща, първа при това. Накрая мъжа не издържа и споделя теорията си:

“Жените имате преимущество, когато излизате на първа среща… Докато мъжът се чуди цяла вечер ще му пуснете ли, вие вече знаете как ще завърши срещата…”

Не е важно дали сте приятели от известно време, познавате се от деца или току що срещнали се, уредили си среща за вечерта, проблема с неизвестността откъм мъжката страна е голям.
Там вече стигаме до момента на мъжа колко му пука и дали е решил да ебе. Също важно е колко феноменалност има в него (онова качество, което омагьосва жената срещу него и определено го превръща в ебект).

За жената и нейното търпение, проблемът се появява, когато срещу нея има несигурен или прекалено отнесен мъж. Ами, ако сте на ТАКАВА среща, ясно е че ебане се иска накрая. В един момент, колкото и пиене да изпиете, трябва да я гецнете. Първо с целувка, за да стане ясно, че не обсъждате поредния работен проект, след това минавате на някаква по-интересна тема за разговор. Не спирате да движите показалеца си по ръба на чашата за вино (примерно), пускате един замечтан поглед в далечината, движите (и облизвате) устните си…

Тогава до вас вече няма да има жена, а един навлажнен обект, който ако е имал съмнения дали ще ви пусне в края на вечерта, то сега със сигурност вдига и двете си ръце ЗА една магична нощ с вас!

Но това са теории, съвети, това си е КОЗМО, а вие не искате Козмо, нали?
Питате ме колко време да чака катеричката ви, преди да потърси друг ебач, нали така?

Не чакайте много. Всъщност, винаги съществува и друг вариант, вие да вземете инициативата, но… съм сигурен че тоз сценарий не ви кефи (и/или ви е омръзнал). Мъжа трябва да води - това не е сексизъм, просто… в такива неща той трябва да е инициатора. Разбира се, ако е някоя по-палава или напълно полудяла по въпросния мъж жена, няма проблеми ако му седне в скута и си вкара езика в устата му.

Такива страстно-възбудени жени кефят. Ако се получи искрата - БАМ, гърмите и двамата в съседната стая, хотела, в на някой вкъщи-то… Варианти много, стигне ли се до там да си свалите гащите, бързо престъпвате задръжките относно “Къде точно искам да го направим”…

Нещо разбра ли се?

Накратко, излезете ли на интимна среща и мъжа не прояви явен сексуален интерес към вас, не успее да ви навлажни с поведение, глас, поглед, близост, хващайте си такъмите под ръка, усмихнете му се (това е опция, не е задължително) и отидете да поспите. Може и душ да си вземете, успокоява ви след неуспешно ловуване.

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Hamaelleon @ March 22, 2009

“Жените имате преимущество, когато излизате на първа среща… Докато мъжът се чуди цяла вечер ще му пуснете ли, вие вече знаете как ще завърши срещата…” - мда, това е май от малкото моменти, когато знаят какво искат :))

2. legrandelf @ March 22, 2009

Аууу… ще те изядат живи сега, хахахахха :))

3. legrandelf @ March 22, 2009

Facebook comments [legacy]:

Vladimir Komarov: “ебект”, хахаха, як термин :))
“Питате ме колко време да чака катеричката ви, преди да потърси друг ебач, нали така?”, мухахаха, каква мръсна уста, тц тц тц..

Marti Angelov: Стига бе, хахахахах :)))))

Vladimir Komarov: Но btw си е точно така де: “Жените имате преимущество, когато излизате на първа среща… Докато мъжът се чуди цяла вечер ще му пуснете ли, вие вече знаете как ще завърши срещата…”

Marti Angelov: Затова го и запомних :)) Стори ми се ужасно вярно ;)

Vladimir Komarov: Мисля обаче, че в даден момент и нашето търпение се изчерпва и престава да ни пука.. и не се чудим вече върху подобни въпроси, просто.. жени колкото щеш (devil)

Marti Angelov: Номера е, колко да го чакат явния ебател, на който същото му се иска, ама нещо дреме в действията си :))))

Vladimir Komarov: Ама защо някой някого трябва да чака, не разбирам. Ако си дал достатъчно явни знаци, че ти се *** , а тя не е отвърнала, ами че чудо голямо, “Next”, говорим просто за някакъв си секс, който никак не е център на света или живота все пак, стига с тия екстраполации по темата :))
И още нещо, не поставяй така жените в центъра на света, щото те само това чакат и после ти се качват на главата. Никой с нищо не им е длъжен. Харесвате се - лягате си, не се харесвате - всеки по пътя си. End of story. Нали знаеш, “след жена и автобус не се бяга”.. и пак уточнявам, че това е само, ако иде реч за едното е****, има ли нещо повече нещата стават слоооожни :)

Marti Angelov: Ще ти събера изказванията и ще ги пусна там, като legacy за коментарите! Щото са важни! :))))

4. Hamaelleon @ March 22, 2009

Както казах вече и във Facebook, жените не са център на света и никой не е длъжен да им тича по задниците ;)
Харесвате се - лягате си.
Не се харесвате (достатъчно) - end of story.
От теб се иска да си себе си, да се държиш ок с нея, учтиво, нападателно, но не нагло и да и дадеш достатъчно ясно да разбере, че искаш да си легнете. Ако тя не направи нищо по въпроса я оставяш да си играе игричките със следващия. Казвам го от позицията на човек, който десет > години е правил грешката да му пука за жените. Истината (моята истина) е, че макар и да звучи абсурдно, колкото по-малко ти пука за тях, толкова повече на тях им пука за теб. Странно, ама говорим за жените все пак :))

5. legrandelf @ March 22, 2009

Владо, не мисля че ги обожествявам с тая статия, просто разцъквам варианта с неловкостта и препъни камъка при първата среща :))

Т.е. мъжа кога трябва да скочи, при явни сигнали за ебане отсреща :))

Добре де, добре - секс, любооооооов, нежност, това онова :))

Щях да пиша и за blind dates, щото там положението е още по-трагично :)) Нали хич се не познавате, евентуално нещо сте си чатили, ама е тъпо като цяло :)

Говоря за истински blind date, при която фамозността на препъни камъка е огромна и в повечето случаи ако са някои много чувствителни и/или влюбчиви, няма да направят първата крачка, а ще си стиснат ръцете и айдеее… без секс :))

А това, че има и други, то важи и за мъжа и за жената :)

6. Bunny @ March 22, 2009

Хаха, Мартиии, ;)

мислех, че ще се базираш на друга размяна на съобщение, но да и това е готино… :))) Почвам подред, че да не забравя! Организация се иска тука!

1. “Не спирате да движите показалеца си по ръба на чашата за вино (примерно), пускате един замечтан поглед в далечината, движите (и облизвате) устните си…” - това са женски морафети, не мъжки според мен…

2. “Жените имате преимущество, когато излизате на първа среща… Докато мъжът се чуди цяла вечер ще му пуснете ли, вие вече знаете как ще завърши срещата…” ” - не е винаги така, повярвай ми. Понякога от предварителния контакт, знаеш, че еБентуално не би отказала, но не си сигурна. Може да му пуснеш, може и да не му пуснеш. Случвало се много пъти преди среща да се чудя “дали да му дам”. Случвало се е да съм категорична, че няма да стане и да стане. Даже връзката ми започна така!

3. “Мъжа трябва да води - това не е сексизъм, просто… в такива неща той трябва да е инициатора.” - точно! Налага ли се аз да водя, съм се отказала, преди да започне… Веднъж да “поведе” мъжа и стой та гледай!!! Но аз да гоня някой - няма да стане!!!

Аз мисля, че мъжете знаят какво искат от една жена и по показват и преследват. И такива мъже ме кефят. Ако не - He’s just not that into you! !

Има обаче градска легенда, че все още има срамежливи мъже,които могат да харесват една жена и да си траят тихо, защото не знаят как да си поискат. Казва и че имало мъже, които не винаги били сигурни в чувствата си към дадена жена и им трябвало време да решат - ето това аз не го вярвам!

7. Bunny @ March 22, 2009

@Марти,

мен тия blind dates ме отказаха от срешите въобще! Положението е много зле - хората са луди! Аз съм бягала панически от такава! хахахах

8. legrandelf @ March 22, 2009

Точка 1 как ще са женски мурафети? :)))
Аз вярно, че имам женско в себе си, ама съм го пробвал няколко пъти (всъщност най-първия път се получи съвсем случайно и беше много яко) и е имало ефект в 99% от случаите :))

Ама аз си имам женско в себе си де, хахаххахахахаха!
Не знам, според мен и двамата могат да го прилагат :P

Или май е до това, кой колко от срещуположната страна е привлечен от другия, та каквото и да направи (с най-малкия сексуален намек) да обезумее/навлажни/надърви :))
Условности!

Виждаш ли, защо е толкова сложно да се пишат Козмо теми, хахаа :) То май не е сложно, а невероятно всеобхватно :) Може да се представи една гледна точка, но не и да се обобщи като поведение :))

Нещо като Козмо психо-профил, lol

9. legrandelf @ March 22, 2009

Какво ми говориш?
Приятели ме запознават с приятелки и примерно изчезват някъде си :)) За малко…

И аз да задържа контакта, за да не си въртим главите и да се чудим какво да правим, говоря :))
Подхваща разговор да речем :)

И в повечето случаи срещу мен има не-на-същата-вълна мацка :))))

Едва издържам 5 минути, направо… хахахахаа :)) Лудница!
Ако е гадже на тоз моя приятел е по-лесно, тъй като мога да се правя на шут и да не ми дреме, но в противен случай се случва друга химия :))))

Представи си да изляза с такава на blind date :) Няма да бягам, тъпо ще е, но… после поне 3 вани и 6 диска на Кени Джи ще ми трябват, за да стабилизирам, хахахааха

OMG, I’m so gay! :))))))

10. Bunny @ March 22, 2009

Аз на една такава среща колко лъгаш докато се измъкнааа!!!!

Ама на рожден ден съм, ама имам друг ангажимент… Той: ама аз ще те закарам! - живееше в обратна посока на София!!!
Ама не, аз трябва да купя подарък…

УжасТ!!! Накрая влязох в CCS И си успокоих нервите с покупки в Oviesse!!! :P

11. Bunny @ March 22, 2009

Ех, Марти, Марти!!! Никой не ни разбира нас сингълите, колко е трудно на моменти!

Можем да сме си опора май с тебе в тая борба! хахха :Р

12. legrandelf @ March 22, 2009

Oviesse е яко :)))))

Борба ли? Хм, не знам :))
Взимам си две овце и отивам в планината, хахахахахах :)

13. si @ March 22, 2009

След като прочетох коментарите имам известни съмнения от къде да започна, но ще го карам подред.

Не знам дали е странно или лудо, но тази сутрин, докато се събуждах готвейки, разсъждавах над темата. Имаше някакъв израз, който гласеше нещо от сорта, че независимо какво иска мъжа, жената е тази, която решава ша го бъде ли или не!
Взимайки любимата си чаша кафе в ръка и летейки към компа, виждам, че не само аз си мисля, за това кой, как, кога и защо… :)))
Какво мисля по въпроса за ч(а/У)кането…миии, ако трептите на една и съща честото ебане ще има, ако не…по-вероятно е да няма. Относно времето - зависи, но ако няма интерес от страна на мъжа, не виждам смисъл въобще да се хабиш…

@Hamaelleon
Изказването - ‘говорим просто за някакъв си секс, който никак не е център на света или живота’ ме кара сериозно да се замисля кое тогава е центъра на света?!?
‘щото те само това чакат и после ти се качват на главата’ - До сега не съм срещала мъж, който да не харесва жената да му се качи на главата, повечето изпадат в екстаз от тази ситуация! Визирам мъже интересуващи се от срещуположния пол, не гейове.
Не съжалявам за нито един мъж, за който ми е пукало! Научили са ме само да ОБИЧАМ по-силно :)

Поздрав за Hamaelleon и за всички, разбира се :)))
Seal - It’s A Man’s World

14. legrandelf @ March 22, 2009

si, перфектната песен си избрала :)))
Сега даже ми е криво, че не се сетих за нея, хахаха :)))

Оригинала на James Brown също рулира :)
Като я чуя и се сещам за една сцена от “История от Бронкс”

Мафиозо набараха едни рокери, дето си мислеха, че могат просто тъй да мизерстват в бара в квартала им :))
Направиха им тупане здраво :) На точно тая песен, хахаха!

15. Acnapyx @ March 22, 2009

Хммм… Хващате ме неподготвен. Или съм не твърде репрезентативен мъжки екземпляр, де да знам.

Аз примерно съм яко муден в такива работи. Може да съм подивял по въпросната жена, но… в повечето случаи отлагам. Такъв си ми е подходът към нещата - и възпитанието. Да, знам, че бягат от такива като от огън :)

Може и да звучи тъпо, но има една категория хора (и май аз попадам в нея!), която предпочита да бъде малко по-наясно с нещата, преди да действа. Не обичам да вземам прибързани решения, особено при отсъствие на информация за ситуацията. Май антенките ми за подобни “трептения” във въздуха вече не са така чувствителни, поради което докато не съм сигурен, че дамата насреща е настроена за подобно нещо, кисна на пусия. На пусия за pussy :)

Разбира се, казва си думата и вроденият мързел. Както се казваше в един селски виц от близкото минало: по-добре да изчакам три дни, отколкото да увещавам три часа. Макар че ако усещам, че тръпката я има… е, тогава естествено минавам в действие.

Просто искам да кажа, че има и такава категория мъже, които не толкова са срамежливи, колкото предпазливи. И се радвайте, че не живеете в САЩ, там такива напористи директно ги обвиняват в harrassment и заминават на топло по бързата процедура. Пусто обаче нали сме балканци и при нас май нещата са по-спонтанни :)

16. Нели @ March 22, 2009

Mоят мъж ме изчака търпеливо цели 3 месеца:)Излизахме си почти всяка вечер,но никога не е нахалствал.Стана така,че аз предприех първата стъпка.И сега га питам как е издържал толкова време и защо,а той отговаря,че си е заслужавало чакането:)По принцип не ми допада идеята за секс след първа или втора среща.Колкото по късно,толкова по сладко:)))

17. legrandelf @ March 23, 2009

Вашите позиции също ме кефят :))

Паро, темата за harassment-а пак се засегна, а? :)) Спомням си, че я дълбахме по едно време в една от старите теми, но си абсолютно прав, че ако бяхме США-то, ако сме прекалено бързащи, ще ни избързат по бързата процедура и айде на топло, lol

Нели, така ли каза? Че си е заслужавало чакането - приказка, ей! :)))
Радвате ме, да знаете, хихихи :)

18. Acnapyx @ March 23, 2009

Не бе, търся си оправдание що съм такъв смотльо, та не налитам директно дрехи да късам още в заведението, където е срещата :)

Аз принципно нямам нищо против секса и на първа среща, като изключим две неща:
1. на мен самия не ми се е случвало досега;
2. ако мадамата е толкова въздействаща, че ми се иска още на първата среща да я награбя по ТОЗИ начин, мънкам, хъмкам и в крайна сметка тя си заминава неудовлетворена.

19. Bunny @ March 23, 2009

@Аспарух,

” На пусия за pussy :)” - това е добър лаф! :Р Обаче, ако ти киснеш на пусия, а тя чака ти да направиш първата крачка, защото си мъже, шансът е огромен и двамата да го искате и да не стане от страх…
А теб всъщност от какво те е страх да покажеш, че ти се ще? Има начини да го направиш без да се премине границата на harassment-а, според мен.

Иначе както и да го погледнеш самочувствието (в определено количество, не твърде много) и решителността у един мъж са много секси за жената.

20. Bunny @ March 23, 2009

ПС: Имах един приятел, който казваше: Не еба характери - не ме занимавай, колко е страхотна и умна една жена.

При жените често е обратно - ние ебем характери в много голяма степен. И тук се намесва и поведението на мъжа, защото то е израз на характера все пак… :)

21. Acnapyx @ March 23, 2009

@Bunny: не че обичам да се ровя под чужди чаршафи, но въпросният “приятел” е бил рядък простак, за да каже подобно нещо пред жена (хайде в мъжка среда - бих го разбрал). Остава поне да се надявам, че не си му била в оня списък, ако не, аз на твое място бих му обърсал поне един як шамар :)

Иначе като чета, все повече започва да ми се струва, че май по мое време и мъжете повече са ебали характери. Казах го и преди, така че ще се повторя: ако една жена не е умна, не ми го вдига. А мъжкото поведение, да ме извиняваш, не личи само в първите стъпки, а като нещо цялостно. Кой е по-мъж - този, който е настъпателен, или този, който например не говори празни приказки и думата му на две не става? Нищо де, благодаря за инфото, ще се възползвам при подходящи обстоятелства :)

Абе истината си личи отдалеч - като ме е възпитавала жена :D

22. Bunny @ March 23, 2009

@Аспарух,

тоя приятел беше просто приятел - никакъв секс.

Прав си за цялостното поведениe разбира се, ама ако никой не направи първата крачка, няма как да разбереш какво ще е то. :) Do u get my point?

Освен това днес четох това… та има мъже и мъже.

23. legrandelf @ March 23, 2009

Проблемите със съня и сънищата ми се “решават” с няколко среднощни коментара…

24. pa4ito @ March 23, 2009

аз съм съгласен с Bunny, че жените “ебът поведението на мъжа”. Но преди да започнеш “офанзива”, трябва да се загледаш какво “говори” жената с езика на тялото. Това е най-правилната оценка дали тя е “ледената кралица”; искаща развлечение, което може да завърши по много начини; умираща за секс ;)
А движението на показалеца по чашата и аз съм го правил и при мен действаше винаги. Но преди целувките, трябва да минеш през леките докосвания, танц… или поне по моето време беше така :)

25. bronco @ March 23, 2009

много забавна тема, браво!

не мога да забравя (ето не съм забравил, а минаха години) как една девойка ми съобщи, че ако съм я “пожелал” на първата среща, нямало да спотайва надежди за нещо по-сериозно (горката). след кратко време същата грешка - уж уверено, но постепенно, ала се оказва, че аз за едното си мисля, а друго се разбира (горката 2).
проблемът е в мен, разбира се, не в жените, но
същността е, без да звучи като опит за съвет, че трябва някак да заявиш, че не очакваш от тази жена да ти ражда деца. Как? Ами както дойде (+ малко чувство за хумор), но без повишена предпазливост, тактичност и сродни, щото не сте се събрали да куртоазничите и да преговаряте.
И нещо друго, ако ще се разочароваш, т.е. приемаш по-болезнено отказите за затопляне на юргана, най-добре е да ги получаваш по-отрано, щото инак двойна мъка :)

сещам се и за други случаи, в пълно противоречие с горните, но ако хората не бяха различни, надали щяхме да си задаваме въпроси.
в кратце - изчакването не е рецепта, не е рецепта, не е рецепта … или е, поне докато не дойде по-бързият батко :)

26. legrandelf @ March 23, 2009

Много рецепти, почти колкото вкусове :)
И да, не ги приемаме като съвети, по скоро попиваме ситуации като предпочитаме да въздъхваме дълбоко с успокоение, че не сме си създавали (не сме попадали) в някакви по-сериозни пикантерии :))

Но… човещинка е, както и да си го направим :)

27. Bunny @ March 23, 2009

Пачи,

какъв език на тялото, като вече повечето свалки са онлайн! :Р Иначе евала за миналото време… Сериозен мъж си ти. :)

28. JustAFaceInTheCrowd @ March 25, 2009

Една тайна от кухнята - няма нищо по-привлекателно от мъж, за който не си наясно дали ще е твой или не. Т.е., не искам да кажа мъж, който се прави на ощипана госпожица (ама иначе е ясно как стоят нещата), а такъв, който НЕ Е готов да ти се гътне в краката само заради хипотетичната възможност да му пуснеш. Аз много ги мразя такива плужеци. Куцо, кьораво, сакато - с дупка ли е - злато. Тц, не е хубаво така. Ако нямаш никакви претенции към жената отсреща, правиш впечатление на много изпаднал човечец.

Сега, за да не обобщавам генерално, ще кажа, че въпреки всичко винаги е имало и винаги ще има кифли, които искат да им се свалят звезди и на които им доставя садистично удоволствие да си вирят надуто опашчиците и да сгърчат нещастника максимално, преди да благоволят да направят великата жертва да му пуснат.

Обаче съм на мнение, че истинската жена търси истински мъж. А истинският мъж не се оставя да му продават евтини номерца. Нито пък той самият се опитва да пробутва такива.

29. pa4ito @ March 25, 2009

@Bunny, то верно че сега всичко е онлайн, ама накрая се стига и до офлайн, фейс-то-фейс, иначе трябва само на сайбърсех да се кара :)))))
@Face и при мъжете е така - никога не са наясно дали жената ще е тяхна накрая или не :))))))

30. legrandelf @ March 25, 2009

Въпросът е ако ни бяха ясни тия неща (и на нас, мъжете и на вас, жените) щеше ли да е толкова перверзно-интересно?

Казвам перверзно, не щото съм прост в главата, а защото мъката, зарибявката, цялата лудост по постигане на целта “Тя/той ще бъде моя/мой” са дълбоко заложени в цялата тая игра на… хм, котка и мишка по срещите :))))

Взимане на инициативи, според мен хората трябва да са открити :)

Ебе ми се, казваш си, ако отсреща ти отвърнат - чукаш, ако ли не - не си даваш толкова зор след това :))))

Виж, ако има любов, тогава е по-трудно да се откажеш, но… няма незаменими хора :)

« Мустак ли бе - да го опишеш ? Въпроси и отговори VII »