Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Интранационален писък

« публикувано на 16-03-2009 @ 9:28 pm »


фотография: Necro Carnival
бях подкокоросан от: гусин Зверу

Съвсем случайно, докато си пъплех по зида във Фейсбук, видях едно публикувано видео от Силви. Загледах с интерес, щото имаше някакво приятно лице на тъмбнейла за превю (деееба тия чуждици) и видях красивата физиономия на мой любимец, а именно гусин Милен Цветков…

Е, че е минетчия той, нас това не ни интересува, нали така? Достатъчно го псува мало и големо по телефона, та трябва ли и аз да се изказвам по адрес на жабешката му (което въобще не го прави италианец) физиономия?

Видях някакви момичета (едното на 24, а другото - брюнетка), заслушах и… в крайна сметка под видеото се коментираше (сдържано), че поведението на по-голямата, въпросната блонди перничанка, било нагло.
Ми… аз видях едно инат-отношение от нейна страна, спрямо водещия. Нито съм й гледал дипломите, нито съм я разкрачвал, в крайна сметка, коментирах единствено, че можеше да си спести глупавия реплико-обмен с Милен Цветков.

Отговори му на въпроса, като те пита и се прави на интересен, пък го остави да си мре в лайната!

Така… след това разбрах, че мацката е спечелила конКУРса…
Ми, браво!

Ако бях баща й - щях да чукам жена си още един път, за да пробвам да направя втора като нея!
Ако бях брат й - щях да напия цялата си компания, щото сестра ми е спечелила!
Ако бях братовчед й (примерно трети) - щях да се счупя от чекии, тъй като не мога да спя с нея - кръвосмешение няк’во…

Ако бях баба й - ушав щях да й приготвя и цял ден да я клюкаря… цял ден ли, що не цяло лято?
Ако бях гаджето й - нямаше да я еба… щях да я оставя тя да ме изчука!

В цял аспект, мнението ми се припокрива с това на Wattie

На мен ми допада. И статията му и мацката… Защо? Не ми го вдига от раз като я видя, не е и брюнетка (знаете по какви си падам основно), имам по-малко висши от нея (незевисимо, че не вярвам много във висшето образование в България), но какво ми пречи да НЕ й сера върху главата?

Трябва ли да превръщаме всичко в кенеф

Какво щеше да се случи, ако не бяхте чули за този конкурс, а това момиче беше избрано да ни представлява на Мис Свят примерно?
О, щяхте да си превишите лимита на шибаната телефонна сметка, за да гласувате (не че там има такова абсурдно СМС гласуване) - убеден съм!
Нямаше да спрете да плювате избраничките на другите страни…

Изобщо, русокоска щеше да е мед в устата ви поне за 2 месеца!
Но не би, нали?

А ако конкурса беше по-тихичък, но за сметка на това бурните медии го бяха огласили в контекста на “Най-красивото момиче на България загива в катастрофа - блъска я пиян (с 4,5 промила алкохол в кръвта) шофьор”? Какво тогава?

Големи сме кучки, честно! Така ебателно да се гризем и плюем един друг…

Не се интересувам от конкурси за красота - щото не съм красив… Е, имам чара на Венсан Касел и съм по-готин от Жерар Депардийо (разбирайте носът ми е по-малък от неговия) - но пък ме боли кура дали тази мацка или някоя друга ще спечели. Знам че няма да нахрани бедните, няма да донесе световен мир на земята, нито ще преустанови глобалното затопляне. Ще си направи кефа за 1 година, после й остават не много възможности за реализация.

В житието й ще стои добре Мис България 2009, макар всички да си го спомнят като… Мис “Опикана от завист” България 2009…
Може, може и работодателите й да не разбират български, може самата тя да си кротне в Перник и да гледа бобец… може и да духне в чужбина, където поне няма да я мешат в лайната.

Националисти и българи? Щом не уважаваме сънародниците си… не 500… 1500 години ще ни трябват под нечие “присътвие”, за да разберем че трябва да сме единни!

Ай, ебете си майката!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. M @ March 16, 2009

Точно така, Елфе. Гордея се, че познавам теб и wattie. Неотдавна бях казала, че хубавото на това да си жена, е, че не трябва на всяка цена да браниш честта си. Просто игнорираш недоброжелателя, който те напада, и това му е достатъчно. Разбира се, силата, която жените имаме в даването на ignore, не ни предпазва от нараняване и огорчение. Единственият начин да се почувстваш като човек, след като честта ти е била обругана, е за теб да се застъпи един мъж.

Искрено се надявам до Антония да достигнат статията на Филип и твоята. Защото абсолютно незаслужено стана обект на това плюене. Пожелавам й успехи и изобщо да не се трогва от змийските съскания. Пожелавам й сред приятелите си да има мъже като вас, които да я подкрепят и да й бъдат опора в този побъркан и злобен свят.

2. martinangelov @ March 16, 2009

Евала, верни доста често реакциите са като на глутница злобни пумиари.

3. Нели @ March 16, 2009

@M,
защо бе и пожелаваш приятели мъже,стани и ти приятелка!И защо от преди 10-ина дни се знае победителката?Имаше много по-красиви от това блонди,само че,точно тази се ебе правилно.И как на 24 год. вече кара 2-ро висшо образование,че е и петокурсничка?Работата не само мирише,ами и вони!

4. M @ March 16, 2009

Нели, изказването ти е меко казано неподходящо за една дама. Отказвам да влизам в този тон.

5. Филип Петров @ March 16, 2009

Грубичко и точно! Баш като от Елфа :)

6. legrandelf @ March 16, 2009

На 24 да си и да си на финала да направиш второ висше не е невъзможно :)
Познавам хора, които са в същото положение :) Не, не е магистратура, а си е баш второ :)

По едно време се случваха чисто паралелно висшо учене в два ВУЗ-а :)

Сега, дали е спала с някоя, дали не е… не ми е на мен работата :) Тя как не се меши аз с кого си бъркам по дупките?

Нели, този път и аз не те разбрах :)) Какво значи имало е по-красиви от това блонди? Спомням си преди години съм гледал (засичал) пак тоя конкурс :)

Имаше конкуренция, избираха, не можаха всички да са победители (само една, както винаги)… защо сега го правим на такъв проблем?

Мисля, че заради “шоуто” на Цветков стана цялата лайнарщина… хората научиха за претендентката и поради едно-две леви мнения, тръгна негативизъм към нея…

Жалко :(

7. Bunny @ March 17, 2009

Колкото и добре да си го написал, не мога да не попитам: Защо по дяволите разваляш Cynical Speech с жълти теми?

1. Която и да бях избрали, все щеше да има хейтъри - таза хубава родна дума. А и беше ясно, че ще е тя - не (само) защото (вероятно) спи с някой, а защото изпъкваше още преди конКУРса - аз гледам много Нова последно време… :(

2. Образованията на мацката и на мен са ми съмнителни, а тя не спира да ги изтъква все едно това я прави заслужила Нобелова награда.

3. Поведението й при Милен Цветков беше тъпо парче, като на Венета Райкова преди години при Слави. Тя много добре знае за какво е там - подписвала е договор. Именно с това правене на интересна, още повече изпъкна сред останалите.

4. Ясно е, че Някой я чука като под Някой не визирам миньор то Перник или колега от университета. А и да не я чука никой, сега вече ще я чука… Между другото и Миската и Милен влязоха в Биг Брадър…

8. legrandelf @ March 17, 2009

Финалните щрихи, Събина, а и цялата основа, върху която се гради статията НЕ разваля Cynical Speech, защото не пиша жълто!

Обобщил съм главното дразнение, а именно: за пореден път се оказва, че неспособността ни (на ниво национално самосъзнание) да преодолеем собствената си глупост и завист (коренът на ВСИЧКИ злини) е толкова голяма, че няма накъде повече :)

Максимата (защото се е превърнала в такава):
“Я не сакам на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле” така по октоподски е плъзнала навсякъде (във всички видове общества, малцинства, групички, разделения и на баба ми/ни/ви хвърлилото), че във всеки един момент, в който “накърниш” самочувствието и/или интереса на своя събеседник (особено ако се поставите на една права, върху която се състезавате) има реална опасност да ти бъде прегризан врата… по най-животинския начин :)

Какво искам да кажа ли: освен че сме ужасни скептици в момента, сме невероятно арогантни, с пробито самочувствие и ОПРЕДЕЛЕНО знаем най-много :)

9. Bunny @ March 17, 2009

Да, ти кажа мен по- ме притеснява какво се пиша в нета. Чете ли това например? Аз ако съм на г-ца Десислава Добрева, която и да е, не бих си сложила имате под такъв текст, най-малкото от срам…

10. legrandelf @ March 17, 2009

Видях какво е написала, видях и другите статии :)

Четях и коментари и знаеш ли какво видях?

Почти еднакви настроения и поток от вълнения/влияния, както и на разни други ОБЩИ теми от миналите седмици/месеци :))

Т.е. брут форс сред коментарите, масирано плюнчене за щяло и нещяло :) И много негативизъм :)

За изсипване на кофи с лайна по някого се събираме много бързо! :)))
Ай да пробваме да направим оборка на Южен парк? Да видим колко ще дойдат? Колко ли - аз и ти, и другите от компанията ни :))))

11. Bunny @ March 17, 2009

Точно! Хората искат да протестират, но не протестират за важни неща, а срещу разни чучала, казвам го фигуративно, като Краси Аврамов и въпросната Антония. Ако същата енергия я излеят за важни неща, току виж променили нещо, ама найсе!

12. legrandelf @ March 17, 2009

Мисля, че с теб си изяснихме позициите :)
Не те кефи особено. Аз приемам как са се развили събитията от конкурса, не роптая, и да съм си имал избраничка, не е фатално че не е спечелила тя :)

Нямам вуйчо в мобилните, който да чака голяма надница заради СМС-и (ако изобщо някой праща де), нито пък съм роднина с конкуренцията :)

Чакаме да видим другите какво ще кажат (ако кажат) :))

13. Филип Петров @ March 17, 2009

legrandelf - за образованието бъркаш. Ако започнеш да учиш на 6 годинки (както мен) - завършваш средно на 18. Записваш университет веднага - бакалавърска + магистърска степен са общо 5 години и половина, т.е. ще си на 23 и половина когато вече си висшист. Ако си записал и втора специалност междувременно (напълно възможно и често практикувано), то ти можеш да имаш две висши без проблем. Друг е въпроса, че “n” висши за мен е безсмислено. По-добре да се напъне да напиши дисертация за доктор.

Защо не е завършила второто си висше - скъсали са я по някой предмет :)

14. si @ March 17, 2009

Разбрах коя е въпросната Миска от поста ти. Благодаря! Пак съм в хавата, информирана :)))
Мацката е много красива, било тя блондинка или брюнетка, няма значение. Хибаво си е момичето. Другите не ги знам какви са били, предполагам, че е имало и други хубавки, ама…една може да е, та тази Е.
Независимо от това, според мен, мацката се държа тъпо в предаването на М.Ц. Това с дипломите ми се стори много тъпо! Иначе е възможно на 24 да завършва второ висше, Бравос! Ама това ли е държанието на една млада, интелигентна и красива дама?!?

15. legrandelf @ March 17, 2009

Wattie, я провери още един път какво съм написал за висшите образования :)

Недочел ми се струваш :)))

16. Филип Петров @ March 17, 2009

Така е, извинявам се… Така ще бъде цял живот - все недочел…

17. legrandelf @ March 17, 2009

Не се коси и аз недочитам някой път :))))

18. pa4ito @ March 17, 2009

От време на време зяпам по някой такъв конкурс. И аз си харесвам някоя мацка и понякога спечелва, понякога не. Красотата е субективно нещо и не всички са с еднакво мнение, което е нормално. Как е спечелила мацката от Перник, не ме интересува. Факт е, че тя ще ходи на световния подиум. Повече ме подразни поведението й при Милен Цветков. Никога не съм бил в тв предаване и не знам дали предварително се разбират кой какво да приказва, но ми се струва че в случая Миленчо остана леко изненадан от това поведение - 2 пъти повтори че каката трябва да напусне ако не му отговори. Според мен НОРМАЛНОТО поведение в такъв случай е да отговориш на въпроса и тогава да изразиш негативно мнение относно ситуацията в която си поставен. Ако ти зададат 2-ри въпрос, наблягаш че позицията ти е отрицателна, отговаряш н авъпроса и подчертаваш, че повече няма да отговаряш. Така бих постъпил аз. Е, нямам 2 висши, но смятам че това е по-правилно, отколкото да демонстрираш инат пред голяма аудитория. Защото това напомня приказката за магарето, което показва магарията си, само когато е пред публика…

19. legrandelf @ March 17, 2009

Не завиждам на Милен Цветков, просто винаги ми е приличал на жаба :)))

Как да го обясня :)

Той нещо приятел да не ти е, та така рязко се дръпна :))) Или просто ме предпазваш от това да съм лицемер? :)))

20. pa4ito @ March 17, 2009

Светле, критерийте за избор на “Мис …”, зависят от “…”. Например, ако е “Мис Красота” - кой от журито, коя кака намира за най-готина и апетитна; “Мис Мокра фланелка” - доколко е мокра фланелката. Зяпането на подфланеления пълнеж е бонус и т.н. При “Мис България” май трябва освен красота и малко интелект. Най-малкото и в “Мис Свят”, доколкото знам, задават въпроси. Ако каката се изтъпани и заяви на водещия в “Мис Свят”, че не сака да ансуърва на куесчъните, как ли ще реагира той… :))) Абе сложно е, щото дето се вика “мнението е като задника - всеки си го има”. Кой прав, кой крив… ба ли го :)))))
Абе таз тема не е за тука ми се струва, само ще се вдигне гюрултия… :D

21. pa4ito @ March 17, 2009

P.S.
Светле, забравих да дам дефинициите. Според древните гърци “калОс кай агатОс” - красотата е добро. А една от съвременните трактовки: красотата е сбор от части, взаимодействащи си по такъв начин, че няма нужда нещо да се добавя, отнема или променя. Много ме кефи това определение ;)
А интелект най-общо е способността на човек да мисли, да възприема и осъзнава дадена информация, както и да си служи с нея.
Аз лично съм на мнение че 2-те в едно ги няма щото “бог дал, бог взел”, ама моето мнение е субективно и едва ли е най-правилно. Затова в такива случаи викам: “абе готина е каката, ай наздраве”. И така няколко пъти… :)))

22. legrandelf @ March 17, 2009

Хората все за нещо ще намерят да се скарат и/или да се нацепят на лагери :)))

А камъните си хвърчат ли, хвърчат… Много неприятно, наистина!

Пламка, ще поливаме с вода наоколо, за да не се вдига прах, като се разпърдят всички :))))

И най-важното, дори да сме на различни брегове (като мнение) ще пазим добрия тон, нали така? :))))

Критерии за мис:
- аз ако бях в някакво жури (не че то определяше, нали СМС-и са решаващите гласове) щях да се оглеждам за секси брюнетка;
- ще търся очите й, за да се влюбя в тях;
- после ще я загледам като тяло;
- после походка, това онова;
- след това гласчето да й чуя;
- а след това и няколко изречения :))

Нещо такова, това са май стандартните критерии. Де да знам от какво се интересува журито в комисията мис Свят :)))))

Номера е че нападнахме кандидатката си :) И някак върло се защитава интереса, че как можела тя да ни представя пред света! :)))))))

Много ме кефят такива изказвания и то от всички, като че всяка година гледат тоя конкурс и пламенно се интересуват от това коя ще ни представи пред светът :D

23. legrandelf @ March 17, 2009

Светла, сега за Миленчо :))))))))

Не мисля, че трябва да ги слагаме на един кантар двамата - Миска и Миленчо (това че мен не ме кефи той и изказвам хапливо мнение, съвсем не прилича на “общественото” арбитриране по адрес на блондинката) :))

Нали така?

Към Милен имам доста години наблюдения. Не ме радваше и като БеНеТе-ец, нито като “Здравей, България” :))))

Някак си, като се нахилеше и спирах да го слушам. Виждах едни такива хубави устни, дето друго да правят. А като крекнеше с глас и съвсем ме заболяваше главата :)

Сега, дали е пекан? Аз не знам дали бих удържал голяма част от аудиторията ми да ме псува по телефона? Но рисковете на професията, сигурно е претръпнал, да не му правя много евала :))

Какво друго за него… пак казвам, в предаването си пробва да й зададе въпроси. Не го смятам за тъпо държане от нейна страна, тя че не поиска да отговори, ОК, но се оплете според мен. И в такива ситуации, колкото повече въртиш, толкова по-дълбоко потъваш :))

Питаш ли ме нещо всъщност? Или просто ми каза да си трая по негов адрес, хихихих? :))

24. Нели @ March 17, 2009

Иначе казано,не може всички да споделяме едно мнение,но си прав,че добрия тон трябва да се запази:)Аз ако бях член на жури(за Мистър примерно),първо щях да погледна в очите на кандидатите.После ще обърна внимание на излъчването като цяло и после ще чакам да си отвори устата и да каже нещо смисленно:)
Май критериите ни съвпадат:)))

25. pa4ito @ March 17, 2009

Аз не знам дали бих удържал голяма част от аудиторията ми да ме псува по телефона?
…мислим, дека то е само за рейтингот ;)

26. legrandelf @ March 17, 2009

Хахахахаха… пуста слава (и рейтингот), а? :))
Че за какво друго, чест ли, lol :)))

27. legrandelf @ March 17, 2009

Решението е много просто :))

Намира се жури, което разбира от красота и не е подкупно :)))))

О, да… и не му се ебе - т.е. да не мисли с долната глава, коя е “най-красивата” :))

Явно това са критериите? :))))

28. Bunny @ March 17, 2009

Пропускате един важен момент. Мис България не е избрана от жури, а чрез СМС-и, като от един номер е можели да се изпращат най-много 10 смс за 1 ден.

29. dzver @ March 17, 2009

При такива гласувания има 2 сценария. Първият сценарий е “честно гласуване” и то се състои в следното.

Мацка А наема 10 човека, дава им сим карти без лимит и те почват да цъкат. Мацка Б наема 12 човека. След края, мацка А е набутана с 15-20 бона и е много, много ядосана.

Вторият сценарий е, мацка А, Б и Ц знаят много добре на кое място са предварително, за да няма изненади и припаднали там на сцената. При този вариант, всичко написано от тези измислени журналистки става вярно.

И btw, добре че са ни такива миските. По този начин хубавите жени остават вън от полезрението на мутрите и налични за простосмъртните мъже ;-)

30. Bunny @ March 17, 2009

Дзвер,

много положително, няма що…

31. Филип Петров @ March 17, 2009

Трябва да е висока, стройна, слаба, с добре оформено дупе и хубав бюст, да изглежда естествена, да има красиво лице и не на последно място - да е интелигентна за възрастта си, за да не ни излага на благотворителните приеми в последствие. Според мен Мис България 2009 покрива тези критерии.

32. pa4ito @ March 17, 2009

…Но Пламъчето ми се струва, че ще се подхлъзне да вземе някое практично решение…
Е, сега, нали се разбрахме фифти-фифти… Не за друго, ами Baileys, Jameson, али-бали… :D
А полу-сериозно погледнато, съм ЗА “сценарий 2″ на dzver ;)

33. legrandelf @ March 17, 2009

Нещо пачки разхвърляхе тука, а? :))
Гурбети ще ми правите, корупционисти такива, хахахахаххаа :)))))

Аз ще стоя на входа да ви пазя, спокойно! Накрая обаче, ми обещайте че ще (ми) викнете някоя курва, за да не ми е скучно :))

34. pa4ito @ March 17, 2009

Елф, нали знаеш че природата се стреми към постоянно равновесие и след като Светла каза, че ти и аз сме в журито, а ти си неподкупен… Значи някой трябва да намери пачки и за двамата. :D

35. legrandelf @ March 17, 2009

Хм, ама ако са за двамата (въпросните пачки), има ли значение дали аз ще ги взема лично от подкупващия, или ще се правя на смирен, ти ще ги вземеш и после ще ми дадеш 50% от “мръсните” пари? :))))))

Май е все отзад… :)) lol

Това значи ли, че трябва да се приемат подкупите като ти ги дават, щото иначе отиват в чужди (а може и чуждо-лоши) ръце? :))

36. pa4ito @ March 17, 2009

Това значи ли, че трябва да се приемат подкупите като ти ги дават, щото иначе отиват в чужди (а може и чуждо-лоши) ръце?
Точно това се опитвах да каза през цялото време :)))))
А понеже ще ги минем с Ариел, значи вече няма да са “мръсни”, а чистички и ще ухаят на момина сълза ;)

37. Bunny @ March 17, 2009

Пачи,

вкарваме ХТМЛ :Р!

38. legrandelf @ March 17, 2009

Опасна работа сте вие с тия HTML-и :))
Само да не ме хакнете :))

П.П. Пламката преди ги слагаше италик, сега нещо на болд е минал :) Разнообразе малко, лолололо :))

39. Bunny @ March 17, 2009

custom made коментари… :Р

40. pa4ito @ March 17, 2009

@all, ами реших все пак да отделя някак си частта на която отговарям. А и така си припомням хтмл-то. :)

41. pa4ito @ March 17, 2009

@Bunny, знам че обичаш хтмл-то, макар че няма нищо общо с конфигуриране на рутер :P

42. legrandelf @ March 17, 2009

Моля ви, за мен е удоволствие да ви гледам импровизациите, пък ако намесиш конфигурирането на рутер като някакъв вид форматиране на коментар - няма да ти се разсърдя, тъкмо ще науча нещо ново :)))))

43. pa4ito @ March 17, 2009

@elf, страхувам се че ако вкарам конфиг. файл като форматиране на коментар, ще се загуби самият коментар :))))

44. Bunny @ March 17, 2009

@ Пачи,

това с рутера не го разбирам… “blush”

45. pa4ito @ March 17, 2009

@Bunny, направих “shortcut” към твоя блог, ама стана прекалено завоалирано… :)
Абе важното е, че обичаш езиците, па макар и компютърни, а и че имаш добри IT приятели ;)

46. Bunny @ March 17, 2009

хахаха мерси, мерси… за приятелите де! Вярно е! :Р

47. legrandelf @ March 17, 2009

Супер Моло :))

И Феноменалния Тиха :)))))

48. Bunny @ March 17, 2009

А Dirty Kotseva къде я забрави! :Р

49. legrandelf @ March 17, 2009

Правилно, за малко да я пропусна (за малко ли, аз я забравих, хахаха) :))

И тя има доста познания в IT-то, та може да е полезна :))

50. Bunny @ March 17, 2009

Не знам, не съм е ползвала, ама тя stands out в IT сферата!

51. elisa @ March 17, 2009

:)))))xaxa

52. dzver @ March 18, 2009

Човек поема тежестта на критиките, когато тръгне по този път ;-) Миската и тя така.

“Аз официално съм обидена [коментари]“

Ето тук написах още едно мнение, а към вас - 3 въпроса.

Вие харесвате ли много-слаби жени? 40 кила примерно, 35.

Втори въпрос, какво прави всеки истински мъж, като срещне жена над 180 сантиметра с токчета?

А какво ще кажете за силиконовите цици?

53. dzver @ March 18, 2009

“Мис България 2009 [форум дискусия]“

Q:
На живо главата й толкова голяма ли е, колкото изглежда на снимка, или просто снимките са кофти?

A:
Принципно е малко по-грозна - с по-малко коса е и и се вижда операцията на носа.

54. pa4ito @ March 18, 2009

dzver:…а към вас - 3 въпроса
1. Аз харесвам жената, не заради килограмите, а заради това как изглежда и как се държи. Познавам супер готина мацка, която е около 42 кг, ~160см. и изглежда невероятно… ;)
2. При положение че съм 185 см, не ме притеснява мацката да е 180… като бях ученик,преди много време, имах гадже, което тренираше баскетбол и беше по-висока и от мен. Беше голям купон. :) А истинския мъж, като срещне висока жена, я гледа само в очите :Р
3. Не съм тествал силиконови цици, но съм на мнение, че ако на жената й харесва да е така, тогава да го прави.

55. Bunny @ March 18, 2009

” истинския мъж, като срещне висока жена, я гледа само в очите :Р”

И аплодисменти за Пачи!!!!

56. legrandelf @ March 18, 2009

Пламката ги знае бееееее! :))

Плюс това се оказа, че той колкото мене висок :) Почти! :)))

Аплодисменти! :)

57. Bunny @ March 18, 2009

Ехе, Пламак, ти си върлина бе!!

58. pa4ito @ March 18, 2009

@Bunny, ти не си ли гледала star wars? Онова момче Вейдър, височко там… :)))
Проблемът с моя ръст е, че като говоря с по-ниска жена, винаги трябва да внимавам къде отива погледът ми :)))

59. Bunny @ March 18, 2009

@ Pa4i,

разбирам те! Аз имам същата гледка към собствените си гърди и знам колко е разсейващо! хахаха

60. legrandelf @ March 18, 2009

Значи мъжете и жените наистина се различават…
Жените имат по четири очи! :))

А онази от “Зов за завръщане” дето си разтвори блузката пред таксиджията на Арнолд, пък беше с пет очи :))))

61. Крис Ванев @ March 19, 2009

Самата идея за мис Свят е сбъркана много брутално според мен, какво остава за мис България. Да почнем от там, че същата тази идея преди всичко продава, а не представя. Като такава я прави малко или много курвенска в самото й същество - е в какво друго очаквате да се облече? В монахиня ли? Ако искахме, нещо тип Елица Душко да реди теории по квантова физика на Милен Цветков, щяхме да си напишем по едно малко фантастично разказче, да си го лепнем на хладилника и мило да си мечтаем… Всъщност аз си мечтая де : ))

62. legrandelf @ March 19, 2009

Хахахах, да и аз затова си мислех :))
Иска се известна доза интелигентност, но да покрие някакъв норматив там :) Все пак, не очаквам (както вече изброих няколко неща, които не очаквам от Мис Свят/България) да измисли лекарство против СПИН-а :)

Преебнята според мен се е получила заради опцията да се гласува със СМС :)
Изхабиха конкурса като го направиха финал на познатите ни риалити формати (от последните 4-5 години) :))

63. intercessia @ April 1, 2009

Пък дали ако беше достойна по всеобщо разбиране за това какво трябва да притежава една мис щеше да има толкова противоречиви изказвания? Гласуването чрез смс-и си казва думата. Ако всички, които толкова искаха фаворитката им да спечели, бяха пуснали по един смс, нямаше да се водят дискусии след това за това има ли миската, няма ли силикон. Аз все още съм на мнение, че критиката и всичката помия по нейн адрес е основателна. Вярно е, че обичаме да плюем, но ако нямаше основание за това писъците щяха да са много по-малко и да не придобиват такъв мащаб.

Поздрави!

« Блогоизчуквация Закуска с Джена »