Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Въпроси и отговори

« публикувано на 09-09-2008 @ 9:05 am »


“Знаеш ли кои са най-хубавите минути от деня ми? Онези 2 минути, в които изминавам пътя от колата си до входната ти врата. Защото тогава се надявам, че когато потропам… ти няма да ми отвориш. Ще си си тръгнал - просто ей така, без сбогувания, без спомени и тъжни раздяли…”

Нещо подобно е и при мен. Всяка сутрин разходчица до “Евроинс” и оттам минава колегата. С колата му - към работата. Но тук няма да разказвам трогателни истории между нас двамата, просто защото няма такива (и слава Богу).
Но пък разговорите по между ни преди и след работа, а и понякога по време на нея са забележителни. Всеки ден се раждат поне по 2 странни теми, които преминават през какви ли не цинизми и вулгарности, докато ние двамката, обсъждайки ги постигнем консенсус.

Не ни е лесно нали? Хахаха… това пък ми е любима реплика. Някой като каже нещо от сорта на: “Вие младите сте си добре…” или пък “Лесно ви е на вас…”. При такива мънкания обикновено реагирам с: “Oh, come the fuck on, mate !”

Но това е извън сферата на днешната тема. А именно - интересни нещица, които разцъкваме с колегата (за кратко ще го наричам Н.), докато пътуваме за и от работа.

Н: Ко’ле, ти ако беше жена щеше ли да искаш да те ебат?
М: Ми… сигурно. Нали жените разправят, че им е хубаво да ги ебат…
Н: Бе не всички, може и с дилдо-та да си бачкат!
М: Е, с дилдо-та. Тоо… нали е по-добро усещането ако си с истински мъж, че те кара да се чувстваш еди си как… ох, де да знам мамка му. Нямам вагина, не мога да мисля като тях!

Тук имаше заглеждане по една руса девойка в съседната кола от дясно, след което набиване на спирачки и:

“Чакай, че за малко да се ударим заради тая кака…”

След това смях и рисуване на курове по прашното табло на колата. А да, след това и едно сърце, после от радиото зазвучава Words на Bee Gees - и двамата пеем в глас. Заобикалящите ни коли гледат странно, педеразлъка струи от Фау Ве-то, но гаврата с непознати ни е любимата.

М: Откъде мога да си намеря… пистолет ми трябва?
Н: Какво си направил пак? Аз казах ли ти да не си вадиш пишката, където не трябва?!
М: Не бе, не е за мен - нищо не съм направил аз, ще протектвам.
Н: Кой бе?!
М: Един човек, щото бившето й гадже прави изпълнения и нещо ми врят лайната като се присетя. Няма да го гоня, просто… самозащита.
Н: Ми не знам - ходи в някой оръжеен магазин.
М: Ама няма да взимам боен, газов ще е. Все пак, не искам да си прострелям оная работа от невнимание. Ще мина някой друг курс, да ме научат как да шуутвам.
Н: Той и газовия е опасен.
М: Добре, ако го гръмна в главата, ще оцелее ли?
Н: Може и нищо да не му стане…
М: Не, ако е от упор?
Н: Няма как, ще го раниш!
М: Хм, а ако изпразня целия пълнител от упор?
Н: Хах… ще идеш в затвора!
М: Ще кажа, че е самозащита…
Н: Ебах я аз тая самозащита, ко’ле…

Червен светофар, спираме колата, спираме темата. Минават група красиви девойки, но облечени с повечко дрехи, преходно време - февруари/март.
Прескачам в по-топло време, миналия месец, към края. Гледахме една картинка от irc.images, на която един пич си беше направил топките да приличат на сърце. Направил - разбирайте изпънал с пръсти, така че да приличат на сърце. И на картинката добавено I и U от двете страни на куросърцето. Получава се I *love* U. Та, заради тази “смешна” картинка последва:

Н: Защо топките на мъжа са отвън?
М: Заради телесната температура?!
Н: Искаш да кажеш… да не му изпукат спермичките?
М: Ми вероятно, макар че… то не е точно така, но нали заушката… абе отвън трябва да са!
Н: Е що пък трябва?
М: Макар, че е хубаво зимата да се прибират малко повечко, за да не мръзнат. Плюс това представи си, колко много неща нямаше да са се случили ако топките на мъжа не бяха отвън.
Н: К’ви?
М: Маса народ нямаше да бъде изнудван с: “Ще ти отрежа топките ако…”, жените нямаше да има къде да ритат, докато мъж се опитва да ги насили или се възползва по друг начин от тях.
Н: Ватикана нямаше да съществува?
М: О, да! Това със сигурност!

Една сутрин, леко притеснен от завладяващото ме отчаяние повдигам следната тема:

М: Имам нещо на оная работа!
Н: Ми мий се бе!
М: Оф, не е това - мия се редовно!
Н: Тогава не си завирай хуя навсякъде…
М: Човек, не съм пра’ил секс от толкова много време (скривам точната дата от съображения за сигурност) - не е от това. Появи се доста късно след последния ми път.
Н: Тря’а ти такова… разтвор на калиев перманганат. От аптеката се взима, трябва ти малко от него, разтваряш го до бледо розово и си поливаш пишката с него.
М: Бе аз четох за това. Да не ми стане нещо инфекция?
Н: К’ва инфекция бе? Просто внимаваш да е хубаво разтворено и да не е много концентрирано. Не си топиш кура вътре, поливаш го с разтвора. От време на време си правя такава “промивка”, че преди години имах некъв проблем. Та от тогава, си се имунизирам - да не плаша мадамите.
М: Явно ще трябва и аз да направя така…

Зелен светофар, тръгваме с 3 секунди закъснение (клаксоните зад нас полудяват, шофьорите изпускат пяна през устата), потегляйки лекичко заради лошата видимост от дясната ни страна. Тъкмо влизаме в кръстовището и един много хубав, голям, черен, тежък… абе ОГРОМЕН джип профучава от дясната ни страна. Ако бяхме тръгнали на жълто, както обикновено всички тръгват, тоя булдозер щеше да ни влачи до другия край на кръстовището, докато не ударим загражденията между двете ленти на перпендикулярното на нас платно. А, да… аз щях да съм мозък и пихтия върху колегата, а самия той вероятно щеше да диша, за да усети гнусотията от разлагащото ми се тяло…

М: Еби му майката, ко’ле!
Н: Те така карат всичките.
М: Ти разбираш ли, че тоя щеше да ни размаже бе? Поне с 40-50 се движеше. Забиваше се в моята врата. И да искам и да не искам, щеше да ме смаже. Бахти келемето на червено минава!
Н: Ми, лумпени - нямам друго обяснение. Все едно ще стигне по-бързо. Ш’се удари и после един час размотавка, докато оправи документацията. А и нас, да ни откарат…
М: …
Н: А, глей е тая. Ще я чукаш ли?
(посочва ми една много яка мацка, секса от нея не просто струи - лее се на талази)
М: Няма!
Н: Как няма бе?! Тая ще те разплаче ако останете на саме.
М: Не бе, не ме кефи. Не искам да си поставям пениса в нея, не разбра ли.
Н: Аз пък бих я разцепил човек. А после щеше да ми suck-ва.
М: Ти пък всички искаш да ти suck-ват. Заеби това! А и стига си искал да чукаш “много яки” мацки. Сигурно не се ебят добре.
Н: Този… съблекат ли ти се голи, сами ще те наебат. То от само себе си става!
М: Мне, много мастурбаторско ми звучи. Не виждам никва страст точно пък у онази. Хубаво момиче, ама ще ми говори за къдриците си, докато се опитвам да й задам няколко опознавателни въпроса.

Лигавнята един следобед ни беше уморила, та в хода на тези ми ти действия продължихме с:

Н: Красив ли съм?
М: Мчи к’во да ти кажа. Ставаш!
Н: Е щото косата не ми е на иглички като на Алекс нали? Него го обичаш, нали?
М: Абе стига глупости бе! Алекс…
(гаден гръмогласен смях от негова страна от задоволството на базика)
М: Алекс не бих го чукал даже и да бях педал!
Н: Ти би ли спал с мъже иначе?
М: Спал съм вече…
Н: Говоря да се ебете. Да го поемаш анално?
М: Не! Оттам само лайна минават. А може и някой женски език. Или два три пръста на медицинската сестра, която ми прави milking the prostate!
Н: Глупости! Би спал с мъже, нали?
М: Ако бях обратен, що не. Да усетиш мъжката нежност и силата на мъжката любов. Плюс това гейовете знаят много добре как да си доставят удоволствие. Гледал ли си гей порно?
Н: НИКОГА!
М: Хубаво де, не си уверен в мъжествеността си, щом така реагираш. Та, аз съм гледал. Значи първо единия прави свирка на втория, а след това втория ебе първия - в гъза, то няма къде другаде.
Н: Абе извращения.
М: Гледай сега, свирката си е свирка, нали. Остава чукането. Вярно, че гъза не е направен за такива манипулации, но все пак. Оттам могат да стимулират онази важна milk-ваща жлеза и да се изпразниш като… като гъз!
Н: А после и да му се изсере на хуя? С доматче отгоре. Като войниче с каска ще стане…
М: Това е прекалено, потенциално възможно, но прекалено! Затова си правиш чистка преди шибане и чиста ти работа след това.
Н: Не знам, не искам… искам да чукам жени!

Такива неща. Има още, някои съм ги забравил, други прясно прясно се наслояват в онази част на мозъка ми, която съхранява простащината човешка. Но толкова ви стига. С такива мисли запълваме времето в пътуване за и от работа. Време на псуване по пътя, правене на мъже, разтапяне в задръстванията… време на диалози без никаква посока, но поддържащи доброто настроение, минути преди доволен да се прибереш вкъщи и да си починеш от стреса, който те е друсал през целия ден, докато си бил на работа.

« подобни cynical speech, questions and answers, , , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. melania @ September 9, 2008

Интересни теми за разговор :)
Ама не може с всеки да си говориш така, хората започват да те гледат странно.

2. legrandelf @ September 9, 2008

Не може, не може :P
Ти няма да ме гледаш странно като пием следващия път, нали?!
Внимавай!

3. melania @ September 9, 2008

Няма да те гледам странно, ако и ти не ме гледаш странно, като започна да говоря по-вулгарно и от теб.

4. Калина @ September 9, 2008

Винаги съм се чудила какво си говорят мъжете. Хахаха. Благодаря, че ме осветли. Беше много поучително. :)

5. legrandelf @ September 9, 2008

@Калина:
А, момент :)) Преди генералните изводи, подчертавам завършека на поста си:

“Такива неща. Има още, някои съм ги забравил, други прясно прясно се наслояват в онази част на мозъка ми, която съхранява простащината човешка. Но толкова ви стига.”

Иначе и за романтика си говорим, случва се - само че обикновено някой нарича другия гей или нещо от сорта :))
А нещата са… просто чувствени, хах ;)

6. legrandelf @ September 11, 2008

Мъж свирка не ми е правил!
Травестит също…

То и там би трябвало да хвърли някаква разлика :))
Но по същата логика, по която се води жената в старанието си да се класира по-напред, някой по-женствен курообичлив може да се вживее и да направи съвършената свирка!

Иначе… цялата тая класация, всичките тия надпревари водят до моментните дискусии :)) Факт е! Ако не ни пукаше кой е по-добър в свиренето, нямаше вероятно и да ни дреме кой точно извършва тази манипулация :)

7. legrandelf @ September 11, 2008

Мда, пак съм се уплел в думите си, но затова пък ползвах уклончивите остриета на “може би” и “вероятно”.

С интерес чета “грозните ти лични преживявания” :)) но пък се забавлявам искрено!

Честно казано си представих подобна ситуация - не да въртя свирка, ами да речем… лижа някоя гърла. И с мен се компетира някоя лезбийка. Голяма борба ще е и явно не е въпрос на техника или това дали тя ме вижда, че съм мъж, а съперницата ми е жена.

Дълбоко (другото дълбоко) проникване в нея ще е ключът към спечелването на перверзното й съзнание :)) Пак нещата се свеждат до качествена психология, правилно разчитане сигналите на тялото и т.н.

Един вид, да се научиш да работиш на честотата на чуждото съзнание. Може би там е ключът и към цялостното разбирателство :P

Ама как ми вадиш думите, преди да съм си публикувал “захапаната” тема, ах ти!

8. legrandelf @ September 13, 2008

Хах… кой мислиш, че е зад буквата М ?!
Не е М от Джеймс Бонд…

Аз съм си за доктор, но честно казано не съм сигурен дали искам да чуя диагнозата му…

9. legrandelf @ September 14, 2008

Спокойно!
Утре (най-вероятно) с Жорката (и той имаше опасения, какво ли ще си помислят хората, като ни видят заедно) отиваме на профилактичен преглед!

Освен моя проблем ще си правим тест за СПИН (понеже Жоро от два дни не може да спи заради “Софийските потайности”) :))

10. legrandelf @ September 15, 2008

Споко, живее се с него.

Хахахахаха… Живяло се с него, ами момичетата?! Как мислиш, че ще реагират на такова нещо?! Хааа… ма-ха! :))

11. legrandelf @ September 15, 2008

Събра ми очите в точка, да го еба :)))))
Много интересно четиво, визирам обясненията за вагиналните сокове и проверката :)

Вярно че жената е като бутилка вино :D
Трябва с финес и разбиране да се проверява качеството и годността й :))))))

Свирка с презерватив? По-добре без свирка!
И-нет безопасен? Съмнявам се, там върлуват по-лоши болести!

12. legrandelf @ September 16, 2008

Много цинично, много на място :)))
И защо винаги е Айше :P
Лошо така да й тръгне като име, все за гнусни вицове, хахаха :)

13. gergana @ June 28, 2009

класно!!!!!!!!!- това за “Въпроси и отговори”,

а за останалото ще си поговорим на друго място, имам какво да споделя по темата от личен опит :)))

« Винаги, завинаги, сега Софийските потайности »