Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Сексуален тефлон: Изпуснете парата !

« публикувано на 22-02-2009 @ 2:54 pm »


фотография: Ангел Ненов
из ровичкането на Ники в: IRCImages !

Спомням си, че първия път, когато гледах “Топ Гън”, до побърканото ми мозъче достигна един лаф:

“Явно… много ти е загоряла тенджерата, войниче !”

Когато Том Круз тъкмо си хареса мацката, изпя й песента, тя се усмихна, после дойде “компанията” й (някакъв мъж), тя отиде до тоалетната, а Маверик я последва…

Само че The Righteous Brothers изобщо са си нямали и на идея, за какво пилотчето ще ползва песничката! Ебало му се е - искал е да му вържат след такъв мил жест!
Напълно го разбирам!

Неебането си е проблем - когато в продължение на 1, 2, 3 седмици… 1, 2, 3 месеца си в неебателен период, съдържанието на тялото ти се променя ИЗЦЯЛО!

Топките ти стават движеща сила, мислят вместо теб, насъбралата се саламура в тях определено има повече сиво вещество, отколкото мозъка в главата ти!

Уредът, който те буди сутрин, това е твоят пенис !
Този, който ти казва, че е време за ебателен обяд - това отново е твоят пенис !
Вечер, ТОЙ решава дали да си лягаш, или да му трошиш главата няколко пъти, за да може да вземеш завоя към банята!

Толкова съм загорял, че ако не си “намажа” оная работа с политетрафлуоретилен ще залепне за гащите ми! Глупости, от страст ще ги прогори, ще препърли косъмчетата по баджаците ми и накрая ще остави една интересно изглеждаща дамга върху крачола на панталоните ми!

Това е недопустимо, не мислите ли?

На всичко отгоре, сутрин се събуждам наелектризиран… тъй като оная ми работа се контролира от спящото ми съзнание (да бе, спящо - копеленцето нон-стоп върти розови сънища в главата ми), постоянно е в надървено състояние. Събуждам се с ерекция, но не мога да си го пипна - както вече споделих - наелектризиран е, от многото въргаляне и триене в завивките през нощта. Ако не беше в такова твърдо състояние, нямаше да “полепнат” частиците по него. Всъщност, нямаше да се появят на първо време, щото триене с мек предмет не е гот (не важи и във физиката).

Затова ми е толкова дискомфортно сутрин. Трябва да стана, внимателно да намеря специална материя, с която да обера малко от зарядите натрупали се върху ебонитовата ми пръчка.
Леко влажна при това… И движенията трябва да са много бавни, с две думи - все едно бършете сладко от пода, но току що пльоснато, а не такова дето е стояло 2 дена и е почерняло от полепнала по него мръсотия.

Плюс това, не мога да спя на светнати лампи. Рискувам през нощта да предизвикам токов удар, заради статичното електричество в слабините ми! БАХТИ! ЕБИ МУ МАЙКАТА, А?! Кой е казал, че живота на полово зрялите мъже, неправещи редовен секс е лесен, а?!

Вървя си по пътя и виждам материал (разбирайте засукана мацка, добре изглеждащо лице, хубави устни, некъв бюст дето се подава предизвикателно през небрежно разкопчана блузка) и ми иде веднага да намеря кьоше, в което да си изпердаша една злобарка!
Ами ако съм на работа! ХВАЛА НА КЛЮЧАЛКИТЕ и човека, който ги е измислил…

Случвало ми се е, не малко пъти! Това лято, колежките се сцепиха да се връткат пред мен, ей! Не стига, че се возя прав в градския транспорт, за да не ми стане пишката по най-бруталния начин (докато ходя само с къси панталонки, без бельо под тях), ами и в офиса не ме оставят да си свърша работата.

Налагаше ми се през час да ходя да го издоявам. По едно време имах чувството, че ми стига до коляното от много разтягане. Не беше добре. И не само това… по лицето ми всичко се изписваше. Очите ми - (из)праз(н)ен поглед… Излизам от банята (за пореден път) и се притесниха за мен. Успях да ги заблудя, че имам анална инфекция и дрискам. Всичко се оправи, не ме заподозряха като сериен офисен мастурбатор (СОМ) ! Което си е един вид ласкателство, но…

Като цяло вкъщи беше (е) по-лесно! Може в банята, да отпереш душа от стената, или да омажеш цялата стена. Или тайно, под завивките, като разбира се не забравиш да се забършиш (измиеш) след това. Едва ли сутринта като се събудиш, ще ти е приятно да се отлепяш не само от леглото, но и от завивките. Малко внимание си трябва… “Спермо-глу” - секундно биологично лепило!

Та… секса е нужен, кой не го е разбрал?!
В противен случай, нещо ти става. Я психиката те издруса, я ръцете ти се протрият, я оная ти работа се захаби, я огън е пламнал от прекалено интензивна чекия!

Ами жените? Леле, горките момичета! Тях като им се ебе какво ли е? Онова неистово желание да го поемат на всеки ъгъл. Всеки един перверзен поглед към тях ги раздрусва, доебва им се и също тичат в офисния кенеф (или някое друго удобно за тях място, което е включено в ежедневието им). Няколко хубави погалвания на клитора, БАМ, изпразване! После мислят по-трезво и не са така конфликтни…

Но ако е толкова разпространен този проблем с масирано желание за наебване, дайте тогава групово да се събираме и да си правим кефа (примерно на работата, в обедната). Така ще се повиши и КПД-то на цялата продукция. Ще има сперми и вагинални сокове навсякъде. Само трябва да пазим стените от разни squirt-ове и мощни изпомпвания на мъжки телесни течности (тип: гейзери) !

Усеща се, че тук представих мъжкия вариант (даже не в (из)пълн(ен)ия му вид) на ЗАГОРЯЛА ТЕНДЖЕРА, а какво ли им е на катеричките (по-подробно от моето предположение, ако може, благодаря)… Жестоко зовящи мощния тласък на Великия венест член…

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Bunny @ February 22, 2009

Горки сме я! :Р
Ама мога да поспоря дали мислим трезво след една бърза! хахахаа

2. gabfest @ February 22, 2009

Всички от петък до сега говорят за ебане и мастурбация! Моля ви се, не мога да чукам по 24 часа на ден, изтущен съм! Като чета такива статии обаче ми става и пак чукам… Протестирам вече! :)

3. Arrowsss @ February 22, 2009

Всеки коментар ще го удължава, няма да го гледаш до коляното, а до пръстите на краката, ще трябва да си го завиваш. А на всеки 5000 импресии…
Сещаш се за к’во думам :D

Иначе…

4. Arrowsss @ February 22, 2009

… беше забавно. Трябва си комикс да се направи :D

5. legrandelf @ February 22, 2009

Събина, дай подробно! Как се лекувате като ви се доебе много? Ако не можеш общо да говориш, дай само за тебе си, хахаха :)))

И не ми минавай тънко с два реда и пошло описани нещица. Знам те, че си брутална и цапната в устата! РАЗГЪРНИ СЕ ТУКААААААА! :))))

gabfest, ще ебеш - няма да мъркаш! Миг невнимание и цял живот девствен ще си останеш, така че ако трябва и 168 часа ще ебеш (не вестника, 7 дена нон-стоп работата ти, да не излиза от дупките на момичето ти). Това не е молба, редник! ТОВА Е ЗАПОВЕД, ахахахахаххаах :)))))

Явка, знам, знам за какво ми говориш :)))
Виждам, че има коментари и да ти кажа честно, удължава ми се, хахахаха…

6. Arrowsss @ February 22, 2009

Чакай са, то излезна… аз те питам сещаш ли се, ти казваш сещам се, все едно сме педали психопати, и търсим нова жертва. . .

Хора всичко е ок, просто един скайп разговор, в който лигнятя надделя пред сериозните теми… :D

7. legrandelf @ February 22, 2009

Хахахахахаха :))) Който не е разбрал, ще му намеря картинката и ще я пусна :))

Спокойно, без оправдания може да минеш. След като си читател тук, че даже и коментираш - значи СИ ПСИХОПАТ! :))))

8. Arrowsss @ February 22, 2009

Психопат - може, педал - не!
Са пък това изречение е като дискриминация към тези хора. Нямам нищо против тях, да няма сърдити :)

9. fen @ February 22, 2009

Мамка му, би ли ми обяснил, как по дяволите никой не те е забелязал още в порноиндустрията:)
Покъртителен АНАЛиз.Гений.

10. Bunny @ February 22, 2009

Марти,

тъкмо в момента пиша текст на тема Защо сексът само с любов е среден, но щом на Габ му идва в повече, ще отложа публикуването му напред във времето! :)))))))

Не ме карай да ставам брутална днес! На вън нежно вали сняг, току що гледах “Любов по време на холера” и имам желание за обезводняващ, нежен секс под дебели юрган…

Какво правим като ни се еве… ако можем,евем, ако не използваме (под)ръчни средства. И на жените (или поне на мен) ни се случва да се будим с желание и още не отворели очи, ръката ни да търси бърз път надолу.

Сега ше ме накараш да напиша текст по въпроса… :))))))

11. legrandelf @ February 22, 2009

Не съм доволен от женската аудитория, очаквах повече ентусиазъм…

Путки такива!

[...] желание за секс - жените или мъжете. На мъжете знаем, че им е трудно, като няма такъв, но… Какво правим [...]

13. Bunny @ February 22, 2009

Е и сега ако кажеш, че нямам ентусиазъм! :Р

А… ако ме извиниш, отивам да “правя” някои другои неща!

14. legrandelf @ February 22, 2009

Мдобрееее, Събина се поправи в секундата, в която я заплюх :) Завършила си е статията, която (засега) удовлетворява моят глад за словесна сексуална идилия… Има ли такова нещо или пак пърдя през устата? :))

15. Bunny @ February 22, 2009

“словесна сексуална идилия” такова ли? хахаха
Според мен има… абе нещо всички изчезнаха! Яко лъскане пада в момента!

16. Albena @ February 22, 2009

“, а какво ли им е на катеричките”.. - dobre sa. Uchat se!

17. Нели @ February 22, 2009

Аз ще кажа само,че се радвам че нямам пишка и орехчета към тях.Защо?
Ами защото мисловната ми дейност не е в пряка зависимост от настроението в гащите ми.Да се чудя на коя от главите си да угодя,да следя с поглед наточените си колежки и да ги опъвам мислено.Не,не определено по лесно е да си жена.Малко пощипване по бузките,малко парфюмче,гланц за устни и все ще издържа докато се прибера.А ако нямам нещо вързано у дома,може и през близкия бар да мина:)))

18. legrandelf @ February 22, 2009

Бени и Нели, хахахахаах :))))

Веселите ме, ей! :) Особено рязкото решение на Нели, никога да не пробва да бъде мъж :) Т.е. заключението: “определено по лесно е да си жена”

:))

19. Нели @ February 22, 2009

А от друга страна моят мъж казва “Ако бях жена,щях да ходя без гащи”
Тъй,че всеки да си носи кръста:))

20. Bunny @ February 22, 2009

А те повечето мъже, ако ги питаш, ще кажат, че ако бяха жени щяха да ходят голи, непрестанно да си мачкат гърдите и да спят с всеки срещнат! хахахах

21. Нели @ February 22, 2009

Хеххе,много точно го каза.Голям сексуален глад ги гони,ша знайш:)

22. Нели @ February 22, 2009

А бе,Марти,тая девойка на снимката малко постничка ми се вижда:)
Пък и катеричката и рунтавичка нещо:P

23. legrandelf @ February 22, 2009

Събина, много приятели имам, които точно това заявяват :))))) Ако знаеш само как се смях като го прочетох ;) Ма тва е ясно де, да не си помислиш, че ми е чудно сега, хахаха! :)

Нели, какво, какво?!
Какво й е на момичето? Не е лоша, какво имаш предвид под “постничка”?

А и катеричката й не е съвсем рунтава (тип ПЛЕЙБОЙ ‘70-те, храсти) :)

24. Bunny @ February 22, 2009

Да, девойката е мен не ме кефи…
Марти, и аз имам много приятели!
I know what men want! хахахахаха

25. Нели @ February 22, 2009

Ами няма цици,как какво?

26. Albena @ February 22, 2009

Gogkiqt Marti! S radost shte mu pomogna!

27. Gabfest @ February 22, 2009

Свърших! :)

28. legrandelf @ February 22, 2009

Ай сега, нямала цици :))
Много си е добре момичето. Не знаете ли, че мъжете освен, че са цицомани, могат да ебат всякакви жени и с малки и с големи цици :))

Цицоман значи, да уважаваш присъствието на тия прелести, а не задължително да са цомби! :)

gabfest, радвам се, че вече става практика да се отчитате тука като свършвате с ебането, хахахахаа!
Все пак… червените фенери на входа на заведението, затова са сложени!

Наричай ме Мадам, аххаха!

Бени, благодаря ти, че си така отзивчива! :))

29. Bunny @ February 22, 2009

“Наричай ме Мадам, аххаха!”

нееееееееее Lol ;))))))))))))

30. Albena @ February 22, 2009

“Samo me povikai
i shte bada tvoq!”

31. legrandelf @ February 22, 2009

Не е смешно, Събина, не е изобщо :))
Едни ми казват, че отиват да се къпят, други че ще пикаят, трети че са свършили (и това все изповеди на мъже - БЕЗ ДА ГИ ПИТАМ) :)))))

Какво означава според теб, ахххахаа!

Бени, това цитат откъде е, щом са кавички, значи не са твои думичките, а? :)

32. JustAFaceInTheCrowd @ February 22, 2009

Добър ден ,мили дами, господа и , разбира се, Мадам !
Пак ли нищим ебъна, а :)) ?
Марти пита кво правят жените, когато са на сушинка, а им се ебва - ми, или мастурбират, или си намират нещо за ебане, или се правят пред себе си и пред света , че нищо им няма (но са свадливи и отвратителни) .

33. Нели @ February 22, 2009

Мили ми Мадам,моля,слагайте червена точка при тези сексуално изразени статии,че има опасност от нападение на малолетни посетители,хаха:)))

34. legrandelf @ February 22, 2009

Айде и Весела мина тънкаш… БАСИ!

Разпенете се бе, искам лошотия да струи от думите ви! Като че не сте ебани много време и не издържате! ИСКАМ ЗЛОБА В ДУМИТЕ ВИ :)))))

Вес, като онзи път, когато не беше доволна на “Ако бях жена… (I част)”, героинята дето врътна свирка и не беше наебана след това!

Светла, хубу че поне се разбирате помежду си, когато моето написано не е ясно :))
А ти какво питаш? Ако въпреки мастурбацията и секса, пак си максимално сексуално зает в главата? Туй ли? Миии… Продължаваш?!

35. legrandelf @ February 22, 2009

Нели, тя червената точка ще ги привлече още повече! Като все едно да намацам някъде с мед, близо до рояк мухи! :)))

Към децата под 18 години:
НЕ ЧЕТЕТЕ ТУКА! МАРШ!

36. JustAFaceInTheCrowd @ February 22, 2009

Ааааа, Зеленгорова, предполагам, че становището за казуса “ебвам редовно, мастурбирам редовно” ще е - откъде-накъде ти ще тънеш в разкош, когато някои мрат от глад ? Народът няма хляб, а тя яде пасти, че и на тулумбичките скача - нямаш ли срама ??
То ако всеки можеше да се уреди с редовен ебън, светът щеше да е едно много по-щастливо място.
Между другото, има хорица, които просто са белязани с неебателна аура. Имам няколко такива познати - нормално изглеждащи, нормално държащи се, нормален обществен статус и т.н., ноооо на челото им сякаш пише “НЕ СТАВАМ ЗА ЕБАНЕ. АЗ СЪМ ВСИЧКО АНТИ НА ЕБАНЕТО.” … и реално погледнато, тези хорица НАИСТИНА никога не могат да се уредят дори с посредствен ебън. Хората от противоположния пол като по команда ги слагат в графата “приятели-с-които-никога-не-бих-спал”. Ей тва е то кофти съдба!
Вие познавате ли такива хора ?

37. legrandelf @ February 22, 2009

Не знаех, че е световен проблем това :)))
Като глобалното затопляне ли е нещо или…

Вес, нямам такива познати! Всъщност, хм… абе като се замисля, май имам един, който бая време, такааааа му трябваше, за да направи сефтето!
Даже не се спъна случайно и не си го пъхна в някоя, не е като да ги нямаше. Просто - аура, сигурно си права! :)))

38. JustAFaceInTheCrowd @ February 22, 2009

Марти, че то да не става като по команда да звучиш зъл, ядосан и незадоволен ? Или си, или не си … ся, като в оня случай (със свирката и недоебаната жена) бях такава - дойде ми отвътре, написах го. Че даже се и заядох злобно. Ама като не ми иде отвътре, ква вина имам ?

39. legrandelf @ February 22, 2009

Кажи как и ще те разлютя :))
Чакай сега с вината, много силни думи ползваш :P

40. JustAFaceInTheCrowd @ February 22, 2009

Хахах, ами ти няма как да ме разлютиш, щото отговорникът по моето задоволяване работи като пчеличката Мая. Виж, като се беше скатал за седмица и нещо, резултатът беше налице - щях да те сдъвча и да те изплюя, че не си задоволил мадамата в оня еротичен разказ :))

41. Albena @ February 22, 2009

Сега ще ви разкажа един много стар виц: Господ събрал всички жени на небето за да им раздаде putkite , но ги предупредил всяка да внимава коя putka ще вземе. Която взела своята си я пази и не я дава на всеки срещнат, а която взела чужда putka я оставя за общо ползвa.

42. legrandelf @ February 22, 2009

Вес, ах тия… изпълнителни ебачи бееееее! :)))
Оставят само задоволени путки зад себе си, много мразя така, хахахахахахаха :)

Обаче, някой път, под някоя статия ако непривилегировано ми се разбучиш, ще те пратя тука, да псуваш, хахаха :)

Албена, много важен виц! :))
Звучи ми малко като комунистическото: “Мойто си е мое, чуждото - общо!” :)))

Светла, мдааааа… знам за какви ключове и ключалки ми говориш! :) Аб-со-лют-но!

43. gabfest @ February 22, 2009

Абе като няма свястен кур или путка хората се чукат с квото намерят и пият ама много и пушат, и друсат! Това е положението! А проблема, като цяло е в липсата на комуникация между хората. Тези, които могат да изразяват себе си проблеми със секса нямат. Хората, които не могат да общуват не могат и да чукат! Така че общувайте!
Ми благодарен съм ти за оргазмите последно време legrandelf! Трябва да се чувстваш поласкан, за това ти ги споменавам! :)

44. Albena @ February 22, 2009

Съгласна съм - всяка брава със своя ключ.
Marti, imahme tema na visoko niwo v svejo - za kurvite, ta se setih za vica.

45. JustAFaceInTheCrowd @ February 22, 2009

Gabfest е много прав, макар и с потресаващо сериозното си изказване да утрепа цялата ми неделна лиготия :)))
Само една лека корекция, ако може - който обича да пие, пуши и друса, си пие, пуши и друса все едно дали има ебън за него , или не … единствено разликата може да е в количеството ;))

46. legrandelf @ February 22, 2009

Митак, лаская се, спокойно :)) На шега казвам, че всички тука като в изповедални си казват :)))) Без бой и без тояги. Което е добре за мен, тъй като трупам архив от dirty little secrets, при това без да се трудя да ви маризя или да ви подкупвам :) ХВАЛА!

Бени, знам, знам, наблюдавах частично какво се случва. Беше ми интересно, крещящо заглавие като това дали ще мине филтъра на цензура в Свежо, но… не би да имаше проблеми! :)))

47. legrandelf @ February 22, 2009

Между другото, аз съм привърженик на теорията за точната ключалка! :))

Така че, многото пушене, пиене и безразборно ебане/празнене, не ме кефят! :)

48. Нели @ February 22, 2009

Аз със моят скромен опит,ще ви споделя следното:
значи според мен,много е важно с обекта на чувствата ти да предавате на едни и същи мозъчни честоти,после да прехвърчат флуидите и после при всички положения ключът ще си пасне с ключалката.Това важи само и единственно за качественият секс,този при който съзнателно искаш точно с определен човек да го направиш.А това с пиене,пушене , друсане и ебане направо ме плаши.

49. UZUMAKI Бла @ February 22, 2009

Така е, честотата е в(л)ажна.

50. Iovan @ February 22, 2009

Хахахаха,
ЕЛФ
Ейййй, … ама те е полазила перверзията !!!
:-))))))))))
“саламура”, “сериен офисен мастурбатор (СОМ)” !
КЕФИШ , ЯКОООООООООО !!!
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Ще ми се пръснат топките от, … СМЯХ !!!
“Налагаше ми се през час да ходя да го издоявам”, - на това му се вика да те обладае СПЕРМИЦИЯ !!!
:-)))))))))))

51. legrandelf @ February 22, 2009

Нели, то си е за уплаха, ако питаш мен :))

Хей, Бла! :)

Iovan, радвам се, че пръскам нечии топки, без да има сексуални манипулации и разни физически интервенции. Може да се каже, че овладявам силата, хахахаха. Но за това, Пламката трябва да се изкаже. Или да ме провъзгласи (как се казваше там) за рицар-джедай, хааххаа :)) Може и сексуален-джедай :) Sex Wars :))))) loling

52. gabfest @ February 22, 2009

Друго имах предвид аз… Не може да ти се иска приятелката да те върже, примеерно, а да твърдиш, че това е перверзно! Или пък да искаш да правиш секс с две жени, а пред нея да го отричаш и т.н… Трябва да се говори за секса, както и за фантазиите иначе има разочаровани винаги!

53. Iovan @ February 22, 2009

Хаххаахаха, Марто

Нека СЕКС-силата бъде с теб !!! (ама, не отзад :-Р )
Да, … Пламбата требе да те прожизгласи за секс-джай ! :-)))))))
Междувпрочем, сега като поразровя стари бази данни в над-ушното ми пространство, се сещам че съм срещал едно порно наречено “Sex Wars” !!!
:-))))
Но, тук май SI, е по-компетентна от мен !!!

54. legrandelf @ February 22, 2009

Митак, говориш за откритост в една връзка, т.е. да няма някви врътки като споделяш. Откровен да си :))
Съгласен! Напълно!

Iovan, ще я чакаме si да се появи (че и Виктория) утре сутрин, малко да вдигнат градуса тука, хаххаах :)))

55. Iovan @ February 22, 2009

@Zelengorova
Светле, … как човек да не се съгласи със теб, като си се изразила така в(л)ажно ?!? :-))
Точния човек, …, точния ключ(ключалка), … това е истината !
Влюбения човек е сляп и глух, към всички останали !
Мисълта му е “обладана” !

@gabfest
Комуникацията е кардинално важна за един човек !
Хората са стадни животни, всеизвесно е !
А в едно “стадо” трябва да си поискаш, за да ти дадат ! … или да си изкараш боя !!!
:-)))

@ELF
ОК, сложих джапанките и чакаме SI и Viki !
:-)))

56. Bunny @ February 23, 2009

Габ,

не знам за п@ткире, ама един уй не можеш го разбра за какво става, докато не го пробваш. Да, всяка брава си има точния ключ, ама докато го откриеш, трябва да се пробват всички ключове на връзката според мен! Така и всеки ключ, трябва да пробва брави, докато си пасне с някоя и я отключи.

В тоя ред на мисли, няма нищо лошо в необвързващия секс. Много сте старомодни с Мадам нещо!

А Мадам,

тоя лаф, да се спъне да падне, че да го вкара случайно… как аджеба става тая работа? :)))))

57. pa4ito @ February 23, 2009

Малко късно се включвам в темата, щото уйкенда премина в срещи с другарите Джинов Савойски и Джеймисън Ирландски, ама то това е традиция, като дойде някой от Търново в къщи…
Яка разговорка е станала, малко съжалявам, че съм я пропуснал, но първо официалната част:

Клекни Елф…
За рицар секс-джедай, те обявява тоз съвет(туп по рамото, с изгасен светлинен, пак повтарям СВЕТЛИНЕН меч)…
Стани Сър Елф. Върви из цялата галактика и се бори за сексуално просветление, поебвай нуждаещите се и давай Меча си на искащата го, стига да може да го ползва както трябва.

Такааа… ако още някой иска да го провъзгласим за рицар-джедай, да свирка. Iovan, ти докъде стигна с тренировките, знам че си добър с меча си :))
Сега по въпроса на Светла. Всяка “ключалка” си има своя “ключ”, но не винаги съвпада с влюбеното състояние. Нали знаеш, че когато феромоните те побъркат, теб те кефи комплексно всичко у другия. Тогава дори и да не си пасват идеално ключа и ключалката, не те ебе въобще. Мислиш, че човека до тебе е “връхтъ”. Ако пък ти падне случаен секс и се получи “пасване”, става най-страхотния секс. Но това не означава, че ще си изгубиш акъла по текущия партнер. Е, поне при мен така се получи…

58. legrandelf @ February 23, 2009

Йес, мастър Плам!

Горд съм, че съм рицар секс-джедай и вече мога да ползвам Силата из секс галактиката! :)))

Благодаря ти, обещавам меча ми да попада само в качествени ръце, които умеят да боравят с него и… да не злоупотребявам със Силата! :))))

59. legrandelf @ February 23, 2009

Много сочно! :))
Много влажно при това, а и вица го знам :)

Все си мисля, че жените не могат (дълго) да изкарат само на чекии :)

Със сигурност нещо се е повредило, ако ли не - ще се повреди съвсем скоро :)

Козата си иска пърч! :)))))

60. legrandelf @ February 23, 2009

Секса е… хм, приоритет номер 1?

Защо:
- без секс в началото е невъзможно, това да си държим ръцете и да се гледате в очите, не става - трябва да има някакъв секс, като казвам някакъв, имам предвид някаква форма на секс;
- след началния период, винаги може да запълните неловкостта на бездумието или да се изчукате след скандал и прочие - секса изцерява;
- като цъфнат дечурлигата, май ебането е единственото развлечение, поне докато не отраснат и не почнете да ходите с тях наляво надясно;
- със сигурност е по-добър заместител на каквато и да е самота, алкохол, наркотик, цигари и тралали :))

61. Bunny @ February 23, 2009

Как беше - сексът е зе престиж, чикията - за удоволствие! Уви при жените наистина не е така!

62. legrandelf @ February 23, 2009

Жената е за престиж, чекията е за удоволствие :))
Не го променяй, хахааха :)

63. Нели @ February 23, 2009

Светле,при мен, пък и при теб,мненията ни за секса се дооформя с течени на годините .Трябват им още годинки”стаж” за да стигнат до нашите умозаключения.Към твойте съждения бих добавила:
От секс не се умра,без секс-също:)

64. legrandelf @ February 23, 2009

Аз пък ви поздравявам с това:

Marilyn Manson - The Matrix OST - Rock Is Dead

:))

65. Нели @ February 23, 2009

Трябваше с това да започнеш сутринта бе Марти:)

66. Нели @ February 23, 2009

Какво да отговоря,за да ги поощря нещо…а,да, опитайте от всичко и със всеки,но с мярка,така ще дойде ден в който всичко ще ви се изясни,хах,налииии?;)))

67. Viktoriya @ February 23, 2009

хаххахахха… луди коментари… завъртяхте толкова много теми, но тъй като сега идвам ;-))) ще започна отначало.

Без секс на този етап в живота ми не мога!!!
Какво се случва, когато остана дълго време без секс (колко дълго да е - да речем 3 дни макс, и то ако съм имала някакъв маратон в работата и просто не съм намерила време дори до тоалетната да отида ;-))) мастробирам, разбира се. Зависи как съм настроена (за клиторен или вагинален оргазъм). Та когато искам бързо свършване (един такъв порив има в мен, че е жизненоважно на минутата да свърша) ръката долу и за секунди съм на 7мото небе.
Ако съм вкъщи и съм без приятелят ми, а мн ми се прави секс - започват едни ритуали с едно симпатично вибраторче… с продължителност зависещи от настроението ми, разбира се!!!!

Та така… и напълно съм съглас с Пламката за това, че “Ако пък ти падне случаен секс и се получи “пасване”, става най-страхотния секс. Но това не означава, че ще си изгубиш акъла по текущия партнер. Е, поне при мен така се получи…”

Iovan и Светлето, разбира се винаги избиват рибата със креативните си коментари….

Всички сте невероятни…

68. Bunny @ February 23, 2009

Кака си дойде и пусна бомба! :Р

69. Нели @ February 23, 2009

Вики-УАУ,това беше точно в десетката:)

70. Viktoriya @ February 23, 2009

хихихихихиихихихихи.. ам така де.. нали си споделяме тук… аа забравих ад кажа з адушевните оргазми тук по сепаретата..тях доста често си ги изпитвам.. Ангелски оргазми има.. ехее… хора да ви кажа честно или по-скоро ще излезе, че живота е низ от оргазими :-ДДДД

Ех.. да помечтаем за момент! (1 мин) ;-)))

71. Viktoriya @ February 23, 2009

Марти,

по случай снимката, забравих да ти кажа да поздравиш Ники.
В негов стил е :-ДДД

72. legrandelf @ February 23, 2009

Вики-бомба беше това :))) Много секс вибрации се усетих, даже и в квартал Хладилника! :)

Настръхнах целия, помислих, че е земестресение. Помислих, че е слънчево затъмнение, помислих че Армагедон се случва :))

А то какво било? Виктория се насмяла едно хубаво заради темата и коментарите, после се възбудила, намокрила и намузила, така добре, че пусна Вики-бомба и изби всички ни, хахаахха :))))

Браво, Вики! Чакаме и si да се появи и тя да пусне нещо такова и съвсем ще утече работата, хахахаха!

73. Viktoriya @ February 23, 2009

ххаххахаха, Марти… можеш да ни провокираш още.. знам, че имаш потенциал!!!

П.П: Само едно не мога да разбера, как така не успя за толкова мн време да привлечеш Ники при нас… той все така индиректно се включва.

74. legrandelf @ February 23, 2009

Мхм, мхм :)))

75. Viktoriya @ February 23, 2009

Светле, хаххаха… разбиваща..
По принцип е който както си свикне.
Вибратора го купих по молба на майка ми (това сериозно). Когато дойдох студентка в София жената каза “Купи си вибратор за да си регулираш хормоните”… и аз я послушах. Не съм съжалила нито за миг…

76. legrandelf @ February 23, 2009

Много ми е приятно да ви слушам…
Ммммм, чудесно! :)))

77. Viktoriya @ February 23, 2009

хаха..Марти ти нямаш ли вибратор вкъщи?!?
И ако нямаш.. Мадам… купи си!!!

78. legrandelf @ February 23, 2009

Разбирам присъствието на гумена мадама в живота ми, но вибратора за какво ми е?

Да изненадвам нея (гумената), себе си, някой мене да ме изненада, ако го намери, докато спя… или като вкарам някоя вкъщи, да й го покажа и да видим:
- ако се изплаши и побегне - значи не е за мен;
- ако се усмихне и веднага се подхване, даже предлага варианти - ще се позамисля, колко еблива е, и дали не е прекалено много;
- но ако просто се навие и е съгласна (че даже и на камера след това), значи определено няма да има много за отказване, а и няма да е лакомия - т.е. аз на първо място ще съм, лол (егоцентрик или просто търся внимание, хихихи?!); :)))

79. Viktoriya @ February 23, 2009

хаххахаххах…
Много добра идея.. то сега ги правят вече не от силикон а от една специална материя “кибер кожа” (”тази материя е изобретение на НАСА,която е характерна освен със абсолютно реалистичното усещане при допир,а и с това,че има памет.Така след като разтегнете тази материя,тя се връща обратно в старото си положение.Това определено е най-доброто предложение в момента. “)

Има създадени и машини със дилда с такава кожа…

Не знам до къде ще стигне светът!

80. legrandelf @ February 23, 2009

Вики, отиди при някой програмист от фирмата ти (нали имате разни кодери там?!) и го попитай дали знае какво е ASP? :)))

Той естествено ще те погледне с насмешка, от сорта на: “Много ясно, че знам!”

Обаче ти ще кажеш: “Тъй ли?! ASP е ‘автоматична самонаебачка с педали’” - и в миг ще замлъкне кодерския му гений… :)))))

81. Viktoriya @ February 23, 2009

хахаххаххахахха…. то точно тук при мен няма.. те са в една друга сграда… да не си пречим .. хаххаха
Но при първа възможност ще го пробвам!!!

82. Iovan @ February 23, 2009

Оппаааааааа, … Вики се развихри !!!

… а и Светлето не е по-назад !!!
Хахахахаха

83. legrandelf @ February 23, 2009

Вики, пробвай, пробвай :)) Знам, че ще се хилиш много след това, хахаха!

Iovan, тука много мокро стана, нали си още с джапанките, за да не се хлъзгаш по… :)))))

84. Iovan @ February 23, 2009

@ЕЛФ
То, … мокро, мокро, ама нивото вече мина коляното, така че съм нахлузил гумените ботушки до чатала !!!
:-))))))

85. Bunny @ February 23, 2009

Ама нещо ги бъркате бирите, според мен! Човек не се влюбва във всеки, с който прави як секс! Само технически добрия секс не достатъчно условие да се влюби човек, нали така?

86. admon @ February 23, 2009

“Не знам при мъжете как е, но при жените ми се струва, че ако не ти влезе точно тоз ключ в ключалката, който да ти я отключи… може да се побъркаш от ебане и маструбиране и все като нимфоманка ще гледаш.”

@Zelengorova:
Жените си мислите, че сте много напред - хахаха - та си вирвате носовете - хахаха. Говорих преди малко по скайпа с един приятел, работи в Амстердам - като жиголо, професионално. Та неговото мнение, е че жените с тая сексуална революция (т.е. еманципация в секса) ще търсят мачовци мъже - истински бая още. И поради простата причина, че истинските мъже са разбрали, че няма смисъл да ви дигат акциите, отиват, плащат си ако требва и ЕБАТ без да е необходимо да ви понасят хормоналните избивания :))))))

87. admon @ February 23, 2009

Та ако сте гледали филма “Балада за Нариама”, ще ме разберете :)))))))

88. Нели @ February 23, 2009

Скъпи ми Адмон,аз пък ще ти кажа,че една класна и уверена в себе си жена НЯМА нужда да си търси мъж-било то истински или ментак(ебач-бройкаджия).Просто приятелят ти жиголо нещо не в час,там в Амстердам:)

89. admon @ February 23, 2009

Е, да, Zelengorova, аз те разбрах, но ти май побърза да ме разбереш. Казвам пак, че като хванете рога си, мислите че сте хванали хуя на Бога. Да, да, ама не - много пъти ние мъжете ви оставяме недоволни, щото си го заслужавате :)))

90. admon @ February 23, 2009

@Neli:
Убеден съм, че и ти не си задоволявана и бъркаш на чеп ти се е припикало, а ти мислиш, че ти се е преебало :))))

91. elisa @ February 23, 2009

Браво, Нели, точно така - подсрепям напълно това, което казваш. admon нещо се прави на много отворен.

Съпругата на admon

92. elisa @ February 23, 2009

Айде, жено като си толкова уверена в себе си, оди да си бараш друг :)))))

admon

93. elisa @ February 23, 2009

Нещо си объркахме профилите. А admon първо да се научи да пише правилно, после да ходи да съди кой колко е уверен и кой колко струва.

Съпругата на admon

94. Нели @ February 23, 2009

@ Admon,

я пак,казваш че съм объркала книжка с пишка?
Нещо ме бъркаш тука с някоя,ама ще видим тая работа.А ти как
‘усети”,че не съм “задоволявана”.Подушваш май такива жени,а:)))

95. elisa @ February 23, 2009

Еййй, женска солидарност, абе страшно стана, да не каже човек какво мисли, та дори да бъркам, аз казах хау.

@elisa:
ти що бараш при мене, като не мога да пиша. Циганче да сте видяли да пише правилно български? Нали си българка бе, жено моя, ма не се ожени за българин, ааааааааа…

admon

96. admon @ February 23, 2009

@Neli:
Само една уверена жена, т.е. незадоволена се мисли за уверена, признай си го, моля ти се, че ще стане семеен скандал :)))))))

@Zelengorova:
Абсолютно си права. Аз реших - отказвам секса, минавам на чакии. Затварям очи, ебем коя искам, как искам и колко искам :)))))))) :)))))))) :))))))))

Аман вече, стига ми мачкаха ташаците.

97. admon @ February 23, 2009

“Жените стигат все по-рядко до оргазъм”
Прочетете в krasivi.bg

“Той твърди, че основната причина днес все повече жени да не стигат до оргазъм са нарушените отношения между мъже и жени и непрекъснатото състезаване на нежния пол да е еднаква с мъжете.”

98. Нели @ February 23, 2009

Ех Адмон,Адмон,колкото и жени да изчукаш,никога няма да ги разбереш.Голямо его,голямо чудо,голям разбирач!

99. admon @ February 24, 2009

53. Нели @ February 22, 2009

“Аз със моят скромен опит,ще ви споделя следното:
значи според мен,много е важно с обекта на чувствата ти да предавате на едни и същи мозъчни честоти,после да прехвърчат флуидите и после при всички положения ключът ще си пасне с ключалката.Това важи само и единственно за качественият секс,този при който съзнателно искаш точно с определен човек да го направиш.А това с пиене,пушене , друсане и ебане направо ме плаши. А ако нямам нещо вързано у дома,може и през близкия бар да мина:)))”

Та, Нели, хем девствена и верна, пак през околовръстното може да стигнеш, хахахахахха, та ти си ми ясна, хахаха

Да, не мога да ги разбера жените и за това няма да ги ебавам вече :))))))))))))

100. legrandelf @ February 24, 2009

Ще ви спирам пиенето май! :))) К’во сте се разлигавили тука, а? :))

Всеки голям ебач се извъди, а? Мааа-хааа ;)

Женските, що не го обработихте тоя по-сериозно бе, как може един на три жени и да ви се хили насреща!

Я се стегнете, покажете му какво се наричат: “Глутница кучки” :)))

Изяще го с парцалките, този съмнителен кур, дето само писка насреща ви :))

101. admon @ February 24, 2009

Та ние мъжете мислим с главите, а вие жени като се разчеквате, може ли да мислите?

102. Нели @ February 24, 2009

Какво не ти стана ясно,че да ти го обесня! Вижда се,че мисълта ти е трудно проследима и не предаваме на едни и същи вълни.А ако искаш поне мааалко да разбереш жените-стой повече до гъза на жена си,вместо да се опитваш да наебеш всичко що има путка!На такива като теб им викам комплексари.Мислиш си че с колкото повече жени се чукаш,толкова по голям мъжкар си,че и си вярваш.Не знам аз колко съм ти ясна,но определено ти на мен си ми ясен.Не виждаш по далече от пишката си,нещастник!

103. legrandelf @ February 24, 2009

Нели, не му се ядосвай на admon (знам, че вече е късно за думите ми, но…)

Шегите му са груби, но въпреки всичко… той се шегува (надявам се, admon, в противен случай, разлюти една от почитателките ми, и ще те пратя в ъгъла да самотничиш) :)

Сега, за да ви разведря малко, на ви хумор:

Камен Донев - Ladies & Gentlemen

(с любезното съдействие на Архитекта)

104. Bunny @ February 24, 2009

Нели,

не си хаби нервите за глупости! :)))

Марти,

аз така и не съм ходила на спектакъла на Камен Донев. Последния път напълнил зала 1 на НДК. Трябва да отидем! :)

105. admon @ February 24, 2009

Добре, Нели, така ми хареса… От 4 години ебем само жени ми и любовницата. Но любовницата ми избега, щото избрах жената пред нея и ми отмъсти за това. Комплекси нямам, но съм комплексен, сиреч сложен за разбиране. Но аз следя твоите изказвания и ти видя, че се менкаш не си искрена. Аз може да не разбирам, но не си сменям мнението. Та ти си ми ясна. Нещастен съм от гледна точка на много неща, но сексуално съм удовлетворен от моя живот. Ти не можеш да ми кажеш откъде изгрява слънцето и колко струва лимонадата. И моля, без да се засягаш :)))

106. Bunny @ February 24, 2009

Абе, я да ви питам аз вас (Пачи, Вики и Светлето)…
като можете да правите готин необвързващ секс с партньори, които не са постоянния, после на казвате ли на постоянния?

107. admon @ February 24, 2009

Благодаря, Марти за превода. Такъв съм, искрен, никога не съм бил двуличен, казвам си истината, та за това не съм удобен. Адиос и помнете admon.

108. legrandelf @ February 24, 2009

Такива тайни са само за под масата :)
Тук разглеждат теориите си, не може просто така да ти споделят резултатите от техните спец сексуални изследвания :)))

109. Bunny @ February 24, 2009

Марти,

човек трябва да има смелостта да пита! По-добре да питаш и да не ти отговорят, от колкото да се чудиш дали биха ти отговорили!

110. legrandelf @ February 24, 2009

Не е нужно адиос, admon…
Не всички са така свободно шегуващи се с всичко, в крайна сметка някой тук си изгуби нервите, а тука не сме се събрали, за да се случва това :/

Ще ми е приятно ако и двамата останете, без лоши чувства помежду си!

Благодаря! :)

111. elisa @ February 24, 2009

Съпруга ми си е ироничен, вие нямате нужда от анти-герой, той си е гаден пич.

112. Albena @ February 24, 2009

De go toq Admon? Zapali me!

113. Albena @ February 24, 2009

“Та ние мъжете мислим с главите, а вие жениte като се разчеквате, може ли да мислите?” - moje i bez da se разчекваmе! Ne stava li?

114. legrandelf @ February 24, 2009

Всички изчезнаха снощи, Бени… надявам се днес, наспали се да са в добро настроение и да не си спомнят за щуротиите от снощи :)))

Във всяка хубава страноприемница, рано или късно има бой по сепаретата :)) Като изпочупите аз ще възстановявам, не бойте се - но пак казвам, не гоня никой :))

115. Нели @ February 24, 2009

Mарти,
посещавам блога ти,защото дружинката е много яка!
Харесвам веселите и непринудени хора,хора които могат да се шегуват със себе си,та дори и да се иронизират,понякога,и аз,опитвайки се да се впиша в общия пейзаж,надявам се,не съм оставила никого с грешни впечатления.Освен Адмон разбира се.Толкова е зает да докаже на всички своя ум и интелек,че пропуска нещо важно-да се забавлява тук.А аз точно това правя.Нека продължава да следи коментарите ми,защото аз оставам тук:)))

116. pa4ito @ February 24, 2009

@Светле, може би си права че е характерно за дадени зодии, защото повечето хора ме гледат странно като говоря така. Аз харесвам комплексно една жена, секса си е секс - само един компонент, не може само от секс да се влюбя в една жена. И обратното, не мога само от поведение, характер и физика да се влюбя. Т.е. искам да кажа, че се влюбвам само след като съм оценил отвсякъде някоя жена. Преди това е само “приятно прекарване/изкарване” на времето ;-)
@Bunny, всичко е според зависи. Аз преценявам как ще се отрази на човека до мен това което ще му кажа и дали искам да съм с него или не. Например, жената която ми “пасна”, не ми хареса като характер и затова не продължих с нея. Остана просто като един прекрасен спомен. Реших, че е по-добре да съм с тогавашната ми партньорка, без да й казавам за случката, за да не я наранявам безсмислено. Е, по-късно се разделих и с нея, но и сега не мисля да й казвам. :-)

117. Bunny @ February 24, 2009

Пачи,

мерси за отговора! :)

118. legrandelf @ February 24, 2009

Пламката и той не е стоял мирен :))

Между другото, pa4ito, провери си ФБ, имаш един ивент там, покана за него :))

119. pa4ito @ February 24, 2009

@Bunny, нема за оти, пак заповядай, стига да не ти стане навик :P
….майтапче, шегичка ;))
А тука гледам са прехвърчали искри… Е, оти се косите като че ви мине? Стига напрежение, трябва повече веселба. Всеки си е изграден характер и няма да се променя тепърва, а в спора се ражда истината. Затова по-добрият начин е да се разискват нещата без обиди и квалификации и да се уважава мнението на другите…
Уф, пак иззех ролята на психо от Светла, ама тя е готино другарче и ще ми прости :-))))
Светле, направо ме разби с псувнята на джедаите, мноооо якаааа. Аз се водя Сит, щото сутринта закусих и не съм гладен, ама мисля да я взема назаем и да я ползвам. :-)))))

120. legrandelf @ February 24, 2009

И аз така реагирах :) Тъкмо си изгледах филмчето снощи, влизам тука и гледам кръв и сополи по масите :)))

Побързах да видя кой е отговорен, ама… вече беше късно :))

Платили сметката и си тръгнали, но пък тая сутрин приятно ме изненадват :) Връщат се!

Поне Нели де, хихихи. Чакаме и на admon да му мине поста (нали постеше нещо, заради някакви тестове, може от това да е неразположението) и ще се оправят нещата, хахаха! :)

121. legrandelf @ February 24, 2009

Освен замръзналите ми пръсти, не виждам друга причина за притеснение в този ранен час :)))

122. Нели @ February 24, 2009

Ей Светле,ти като една добра мама квачка се опитваш да събереш пилците:)Аз определено нямам нужда от кърпички,защото “Утрото е по мъдро от вечерта”Преспах и ми мина,хехей:)))

123. Bunny @ February 24, 2009

Светле,

мерси за отговора и на теб. Не знам защо разбрах, че и ти си в групата за тия дето им се е получил секса с човек, различен от постоянния партньор. Аз не винаги чета дума по дума, защото тука всички страдаме от логореа, та ми идва в повече някой път… хихихи

И все пак мерси много за отговора! :)

124. legrandelf @ February 24, 2009

Какво е заключението?
Ебете се, когато ви е кеф, пазете някаква дистанция от прекалено голямото изкушение, но пък ако стане нетърпимо, отдайте му се? :))))))))

Или… аз пак нещо витая в облаците, хахахаха :))

125. Bunny @ February 24, 2009

Не знам дали витаеш, ама определено не мислиш от позицията на тоя дето жена му се отдава на изкушенията… а знаем, че тази ситуация ти е неприятна! :Р

126. legrandelf @ February 24, 2009

Ми неприятна ми е, затова съм без жена, за да не я мисля къде хойка :)))))

127. Bunny @ February 24, 2009

Да, ама знаеш какво каза твоя приятел Валката:
Да, ходи бе! Какво ше й стане - няма я повредят, да й извадят око нещо! хахаха

Това е от Валката, нали знаеш, че и аз не съм фен на изневерите! :Р

128. Bunny @ February 24, 2009
129. legrandelf @ February 24, 2009

loling :)

130. Нели @ February 24, 2009

Абе аз наистина май изпуснах парата на този пост,ама нема се повтори:)

131. pa4ito @ February 24, 2009

Що бе, кво им е на девите - един от най-добрите ми приятели е дева. Знаш къ са разбирахме с него - с един поглед и 1/2 дума… Сега е в Австралия, ама пак кат си приказваме и ми става ясно какво му е баш, оти никога не си казва в прав вид… :)))

132. Bunny @ February 24, 2009

Абе много работи ни има на нас Девите, ама що годе ставаме! :Р Мерси, Пачи! хихихих

133. Нели @ February 24, 2009

Свекърва ми е Дева:(
Сестра ми е дева:) Разбирам се отлично с девите,хора с чувство за хумор са и като цяло разбрани хора.Абе допадаме си, може би защото и мойта зодия е земна:)

134. legrandelf @ February 24, 2009

Септемврийчета (в повечето случаи) :)))

Арно, арно! :)

135. Albena @ February 24, 2009

Mnogo se radvam za hubavite dumi! Devata e skrit talant. Moje vsichko i s vseki, no samo kogato i tq go iska.
Deva sam i ot opit go znam!

136. Нели @ February 24, 2009

Maрти,вземи пусни един пост за
зодиака,че да си изкажем болките и радостите:)

@ Светле,а ти коя зодия си?

137. legrandelf @ February 24, 2009

От доста време мислих по въпроса за тия пусти зодии, като ви знам колко ги обичате…

Ама и аз като знам, колко им вярвам и такива неща, съвсем се моткам с пускането му! :))))

138. Нели @ February 24, 2009

Ооо,значи шарани казваш,в такъв случай вече сме във владение на вашата зодия:)Като се замисля,не е лошо понякага да сте и акули.А той Марти като не може да плува какъв рибок е:)

139. JustAFaceInTheCrowd @ February 24, 2009

Кой каза нещо за Девата ??
И аз съм Дева - една такава чиста, прекрасна и целомъдрена :)) ! Или хубаво , или нищо, че сме докачливи до смърт :)))
Гледам, имало и други Деви ! Браво на тях, че са се родили когато си требе :))

140. Bunny @ February 24, 2009

Така е, Фейс! Аз съм крайно целомъдрена!

141. legrandelf @ February 24, 2009

Не ги разбирам зодиите, съжалявам…

:/

142. Bunny @ February 24, 2009

Как не го разбираш! Тъй като ме гледаш, на челото ми не пише ли “целомъдрена”! Р

143. legrandelf @ February 24, 2009

На челото ти пише много неща. Може би едно от тях е “целомъдрена”, но пак това не ми става ясно… к’во общо има в звездите и разните там лунни цикли, микли, пикли и въртеливи движения (с повторение при това) :))

Приликите ги има, защото хората ги търсят (и ги намират) :) И за да им е по-лесно, да говорят за определена група хора с тези прилики - са си избрали явно зодиакалните знаци :)

Роден под знака на… еди-кво-си… глупости!
Нарочени за хора с прилики, непрестанно ги търсят. Нима няма прилики между отделните зодии? Що те не са фактор? Някакъв определящ, като поведение и т.н. Щот не е готино! Тогава говорим за СЪВПАДЕНИЯ или още по-заблуденото и влюбчиво - matching characters, на български: сродни души! Пфу, да им пикая на соул мейтс…

144. Bunny @ February 24, 2009

Бидейки много себична, да попивам - какво пише на челото ми според теб? :)))))

145. legrandelf @ February 24, 2009

Повечето неща не се разчитат. Краснописа не ме кефи, я изпъни малко бръчките от притеснение. Не се притеснявай, не хапя (докато изследвам разни хора). При други обстоятелства пускам зъби (всъщност не ги пускам, стягам челюстта си).

Та какво пише ли?

- самоуверена;
- решителна;
- отворена (и в двата смисъла);
- любопитна;
- предвидлива;
- влюбчива;

:)

146. Bunny @ February 24, 2009

уау… изчервих се… :))))

147. legrandelf @ February 24, 2009

Така ли… това предполага, че може да ти се вярва…

148. JustAFaceInTheCrowd @ February 24, 2009

Простете, но каква е връзката между изчервяването и доверието ? Сериозно питам !

149. legrandelf @ February 24, 2009

Мъдрост, това е връзката :)

150. JustAFaceInTheCrowd @ February 24, 2009

Я ми обясни като на полуидиот, моля те, че нещо не загрях :))

151. si @ February 25, 2009

Ей, и до 69-тия коментар не успях да стигна, че ще забравя какво искам да кажа, ако продължа да чета коментарите.

@Zelengorova
С цялото си сърце мога да потвърдя, че ключа работи за ключалката. Всичко друго не ти дава удовлетворението, което търсиш, или поне с мен е така.

@Iovan
Айде, и име ми излезе ;)))
Няма лошо, с гордост го приемам :)))

Иначе да споделя моя опит с неебането. Имах един период преди доста години, между две връзки, някъде около 3-4 месеца продължи… Е щях да умра. Само ходещи курове ми се привиждаха. Това с подръчните средства въобще не помага. Не веднъж сме казвали - Ако не е истински и т.н….не ми го хвали! Ей, страшен беше този период в моя живот. Е, около ражданията не съм се скъсала от ебане, ама тогава за това не можех да си помисля, така, че това не се брои.

Та, Елфи, и при нас е тежко, шъ знайш!

152. si @ February 25, 2009

@Zelengorova
Определено на 1-во място!!!
Да кажем, че поне 60%, а може би и повече :)

153. Flirt @ February 25, 2009

„Много моля ви, Мадам, мени многу мъ йе срам”…ми срам ме е, че толкова дълго отсъствах, но повече ми е криво, че съм изпуснала тази цветуща и вълнуваща тема! Другия път, скъпи ми Марти, като публикуваш подобни покъртителни писания, свиркай навреме, че иначе се налага (това съвсем сериозно) да си водя записки, за да успея да коментирам поне по част от нещата, които ме накараха за пореден път да се въргалям от смях насред работа.

И тъй, защо в началото не можа да събудиш злоба в коментарите?- мисля, че тук щяха да се леят реки от идеи за (само)задоволяващи методи по време на сексуален глад и суша, като се има предвид креативността на списващите, обаче явно повечето сме си в добре наебателен период и не се усещат липси, к-то е чудесно! Ако ли не, ок, мастурбирането е хубаво нещо, но…ще подкрепя Светлето- хуй си требе! Ето, и аз сега не се оплаквам от липса на разкъртващи сексуални преживявания, нооо…Абе, както и да го погледнеш, само на клиторна стимулация и чекии не може! Моят герой се е вманиачил да не свършва всеки път, сдържа се, било загуба на незнамсикаква енергия, али-бали. Ми, хубаво, ама аз как да свърша, като тъкмо се възбудя едно хубаво и той спира на средата на нищото?! Пък отпусне ли се, за нула време е приключил и за мен пак нищо. А при мен не идва толкова лесно и бързо явно изкачването до 7-то небе (Вики, чак ти завидях, пиле, толкова fast and easy прозвуча), клатене се иска. Човекът е загрижен явно и се почва едно лизане, една клиторна стимулация, пръсти 1 час, чак ми писва, честно! Заключението ми е, че само с мастурбация не става, дори да ти го прави друг. А ако някой тук даде практически съвет, ще е от полза.
Ако ли не – взимам пример от Вики и подпуквам вибратора :) Много ме накефи на майка ти посланието, Вик, и аз съм на това мнение, хахаха! Имам нужда да се осъвършенствам в употребата му, но ти даваш добро описание на техниката, а и Светлето е права, тренировки се искат :) А и в момента нямам в наличност, така че, рожденият ми ден не е скоро, но за Цветница съм си в БГ, та подаръци се приемат с отворени обятия (и бедра) ;-)
Леле, много още искам да напиша, но ме разконцентрираха със смс ТОЧНО по темата… а и трябва да се работи!
Доскоро, банда прекрасни откачалки! Липсвахте ми :))

[...] желание за секс - жените или мъжете. На мъжете знаем, че им е трудно, като няма такъв, но… Какво правим [...]

« Чиконе не е това, което беше Обществен враг номер 1 »