Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Чиконе не е това, което беше

« публикувано на 21-02-2009 @ 4:17 pm »


“I wanna kiss you in Paris… I wanna hold your hand in Rome
I wanna run naked in a rainstorm… Make love in a train cross-country
You put this in me… So now what, so now what ?”
фотография: BuzzBiShop
слушайки: Madonna - Justify My Love

Кефи ме “маркировката” на Мадона Луиз Вероника Чиконе в Wikipedia, а именно entertainer !

ЗАБАВЛЕНИЕ

Тя затова е направена, в онази прекрасна зимна декемврийска нощ на 1957 година, за да може да се роди в разгара на лятото през август 1958 година.

Тя е малко по-млада от родителите ми. Но определено ако движеха в една компания нямаше да си казват батко и како, все пак не са чалгари!

Но Мадона не е коя да е, нали? Мадона е събитие! Тя е уникална… е, поне беше, докато бях малък, на 5-6 и гледах яките постери в стаята на по-големите ми брат и сестра.
Определено има класни песни и със сигурност ми харесва като пеене. Имам я и в плейлистата си. Въртят ми се от време на време, като си спомням славните години на хубавата музика (края на 80-те, когато съм спирал да се напикавам и началото на 90-те (все на миналия XX-ти век), когато съм започнал да разбирам разни неща за птичките и пчеличките).

Но защо ви занимавам с тези бози в ранния съботен следобед?

Причината:

Видях поредната статия за закупени билети, които ще позволят на собственика да посети чудото:

Концерта на Мадона в София

Дабъл Ю, Оу, Дабъл Ю - WOW…

Това не е за пропускане, фенове… но мисля, че трябва да сте наистина големи… фенове!
Ето какво ни казват от Дарик нюс

“Билетите са с цени от 100 до 300 лева и няма ограничения за бройката, която искате да си купите.”

Ценитеееее… ценитее… поп музиката също е жестоко белязана от кризата и всички (екс) знаменитости с микрофон и дарба за пеене, опитват да си вържат пенсията. Облягайки се на верните фенове, разбира се, които ще се качват по главите си това лято, защото разбирате ли… НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА БРОЙКАТА.

Той стадиона е като Тянанмън, нали?

Омръзна ми от толкова много шум и величия, които си пеят по родните ни земи. Ей, трябва малко лимитация бе, хора! Съвсем се уляхте…

“Седящите места са по 110, 135 и 165 лева. 300 лева струват VIP билетите.”

Чудя се какво ли му е специалното на билета от 300 лева? Дето те прави VIP? Сигурно Мадона ще ти пее Like a Virgin в скута ти, а? Или ще нахлузи перуката ала Мерилин Монро, ще подчертае бенката и… айде, господин Президент, време е за специалното възвратно-постъпателно упражнение в областта на чатала ви! Готови за танц?

JESUS…

У-ЛИ-ВА-ЦИ-Я
Карат ме да не-харесвам Мадона сега, безобразници! Не стига, че на жената й се натрупаха толкова грижи тая година, ами сега и това. Билетите трябваше да са ПОНЕ по 500 лева. За да може да подсигури старините си!

Или пък Мадона е виновна за тия изпълнения? Може да е казала, че за по-малко от тия пари, няма да си размаха дъртата путка?!
Хм… странно! Прилича ми на Лили, само дето Лили… има зад гърба си не просто десетилетия музика… тя има вековно изградени ценности, повечето от които може да научим ако пием директно от извора й, по учебниците не ги пише дори.

Обратно на Мадона - след като разцепиха мрака с Гай Ричи, човечеца остава да си прави филмчетата сам. Все си мислех, че най-яките му изяви (“Гепи.” и “Две димящи дула”) са се получили култови, защото докато е писал сценария, Мадона му е духала!
Може и да не е така! Може сега да чувства особено облекчение (по цялото тяло) и да продължи с правенето на филми… докато на баба Мадона колко й остава? Ми не знам - след това грандиозно (и мега-скъпо) представяне в София вероятно ще остави веждите й отново да се съберат, а третата (която в случая ще е втора, ако броим правилно) доволно ще израсте, далеч от обективите предназначени за знаменитости!

Прекрасно!

Малко теми за разсъждения:
- а вие бихте ли дали толкоз пари за Мадона?
- а вие смятате ли, че Гай Ричи е по-добре без Мадона?
- а кой според вас беше Мъжа във връзката им, като се има предвид колко ЗВЕЗДНИ бяха?

« подобни cynical speech, , , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Нели @ February 21, 2009

Преди 20 год. тази жена си беше религия.Беше блян и мечта,за почти всички,включително и за мен.Лошо момиче,красиво момиче.Та аз исках за бала си копие на бялата и рокля от филма”Кое е това момиче”.Нямаше обаче кой да ми я ушие тогава.Може би така е станало по добре.Сега вече не я харесвам,аз порастнах,но тя още не е.Смешно е на 50 год. да пееш по мрежен чорапогащник и да имитираш оргазъм на сцената.И все пак ако имах възможност,може би щях да отида и да видя идола си от ученическита ми години.Ама пък то цени ли са?

2. legrandelf @ February 21, 2009

Я, колко хубаво го каза, Нели! :))
“тази жена беше религия”

Определено! Заедно с набора й, Майкъл Джексън, рушеха всичко де що се зовеше поп музика :) Създаваха и бяха на върха! Ако той е краля на попа, тя определено е кралицата! :)))

И мен това ме побърка, преди няколко години, като пусна онази песен с подскачането. Дето се правеше на спортуваща 18 годишна девойка :) Беше странно, смешно, а още 1-2 години преди това, един вид клипа й, с който се завърна (след дълго отсъствие от Frozen насам)… УЖАС!

Hung Up - оле, ужас! Тук така злобно си личеше, че вече НЕ Е за пред камера и младежки изпълнения, ама… не се спря! :)

3. Нели @ February 21, 2009

Ами “Еротика”-та и,виждал ли си фотосите:)))
Тъжно е когото тия известните персони отказват да приемат староста с достойнство.Тя спокойно може да си изживее старините,има достатъчно за няколко живота напред,ама на.Трябва тотално да изтрещи-пример-целувката и с Бритни.Еееее,грозно!!!

4. legrandelf @ February 21, 2009

За снимките, които по-предната седмица бяха НАВСЯКЪДЕ в нета ли? Старите й снимки?

Ако за тях говориш - глупавоооооооооо :)) Не ща да ги виждам, всички тия дето ги разпространяваха и търсеха сензация с тях, не ме кефят :)) lol

Все едно сега да намериш актови снимки на Лили и Асен (Гаргов) и да ги завъртиш в уеба :)) Толкова пошло и некачествено, хахахаха. Анатема за такива фотографии…

Това за целувката с Бритни не го знаех, явно не следя хайлайф-а толкова от близо :P
Или просто пак е била някаква шумна новина, която само аз съм пропуснал, хихихи!

Не че съм пропуснал НЕЩО де, лол :) Все пак!

5. Нели @ February 21, 2009

Даже не знам че снимките и се въртят из нета,не ме вълнува.
‘Стара чанта лачена и много влачена” -това Марти важи за такива лелки като МЪдона:)))хахаха

6. legrandelf @ February 21, 2009

Значи за едни и същи говорим :))
Бе не знам, Мадона не ми е била секси - никога :)))

Нали виждаш какво отношение показвам към… окосмената й натура :) Плюс това е брюнетка, не е като да не си личи, колкото и да се маца, хахаха :))

7. Bunny @ February 21, 2009

Дадох 150, е още не съм , ама имам билет де. Да, последният й албум май не струва, но пък предния беше върха. Мадона си е Мадона. Малко е одъртяла, но пък…

Абе как ще дойде до тука и няма да отида! Категорично НЕ! После цял живот ще се проклинам. някой неща не трябва да се изпускат, каквото ще да става!

8. Bunny @ February 21, 2009

ПС: Нали знаеш, че Justify My Love е написана от Лени Кравитц!

9. Нели @ February 21, 2009

Aбе дърта дърта, ама се озърта.Как ги намира все 20 год. да я чукат:)
Не разбрах Марти,имаш нещо против брюнетки ли,или визираш само нея,че е лошо намацана:))

10. legrandelf @ February 21, 2009

Събина!!! Как можа!!! :))))))

И какво като е написана от Лени Кравиц, трябва ли и там да започвам?! :)))) С целия този фурор около Лени миналата година!!!

:))

Нели, нещо не е прозвучало добре - аз обожавам брюнетките! :))
Идеята ми беше, че се крие, т.е. не е в оригинал тя това (като брю/бло натюрел) :)

11. Нели @ February 21, 2009

Хахха Майтап бе Уили:)
Ама то и отива да бъде блондинка по душа и призвание:D

12. поздрав: nikru @ February 21, 2009

аз не разбрах каква е идеята на поста :D

но ще отговоря на трите въпроса: 1. дадох само 100, понеже съм бедна студентка, 2. все ми е 1 за Гай, 3. ако определяме мъжа според звездността - Мадона, естествено. те даже са имало проблеми заради нейната по-голяма звездност.

цените са напълно нормални, дори в България са най-евтините билети :) и какво против концерта на Лени имаш? ти ходи ли? :)

13. Bunny @ February 21, 2009

Кое как можах, да кажа истината! хахахаха

Колкото и да те дразнят, и двамата са легенди. Е Лени е и супер талантлив музикално. Мадона музикално не е чак толкова добре, но пък има таланта да изненадва и да прави шоу.

А ти защо държиш всяка звезда, която дойде да я оплюем и да не отидем на концерта?

14. legrandelf @ February 21, 2009

Ники, long time no see :)

Идеята на поста е ясна - билетите :))) цените им, по-точно (плюс, малки бонус разсъждения, за да не го превръщаме в лексикон, lol)

Та, браво, браво :) Харесва ми, когато бедността на студентите ни удря пода със 100 лева :)))

2 - на мен пък не ми е все едно за Гай, хахахаха - предпочитам го пред Мадона (знаеш защо)… или не знаеш? :))

3 - аз пък съм на мнение, че Мадона от около 10 години (а може и повече) лежи на стари лаври, докато Гай създава, и ще продължава да го прави :)

Против концерта нямам, цените са ПРЕКАЛЕНО излашкани, много моля!
Изобщо не са нормални, особено за България :)

А против концерта на Лени - пак нямам против него, най се издразних на ФЕНОМЕНАЛНИЯ ФУРОР, който настъпи у всички млади (и не толкова млади), които разбираш ли… за миг се преобразиха в ЛУДИ ФЕНОВЕ и ФЕНКИ на Лени Кравиц!!!

:))

Познай, дали ходих? Мразя такива културни “мероприятия”…

15. nikru @ February 21, 2009

Bunny, и аз мислех като теб, но след като прочетох биографията на Мадона, се оказа, че тя абсолютно много си разбира от музика :)

16. legrandelf @ February 21, 2009

Музиката на Мадона ме кефи, както споменах - имам я и в плейлистата, а и не малко пъти съм се карал с хората, които са ми се смяли, когато са ме виждали да се кефя на олд скуул парчетата :))

Проблема е в издевателството над феновете! :))

300 лв. ВИП… ФАК СЕЙК! :))

Знаете ли, може би най-много ме побърква именно фурора (за който споменах и в предния си коментар).
Сега се сещам за един бивш колега и обсесията му по Кайли Миноуг! Ах, тази мацка ме кефеше, преди лайняната му уста да ми намила в продължение на месеци, колко яко ще е… и след това още седмици влага, колко яко било!

И да не споменавам, че беше супер дразнещо парче, заради педунските си изпълнения и въртенето на китката! :))

17. Bunny @ February 21, 2009

Според мен Мадона пее фалшиво на живо, до колкото съм гледа. Лени не изпя и една фалшива нота на концерта си.

Марти,

ша ма извиняваш, ама аз на Лени съм му фен от как се помня! Знаеш, че го глася и за президент! :Р

А като каза Гай, безспорно талантлив, кога ще ходим да гледаме “Рокендролът”??? Айде да ходим да го гледаме!

18. Bunny @ February 21, 2009

Цените са високи на нашия стандарт, иначе не са!
Разните DJи и под средното ниво известност групи взимат по 50 до 80лв, тоест 150 за Мадона не е много!

Дадох 50 за Блънт утре!

19. legrandelf @ February 21, 2009

Събина, цените за Тиесто миналата година бяха между 20 и 50 лева. С удоволствие сръсих 50 за него.
Но за Мадона маааааалко са ги издули, баси!

Е добре, Тиесто не е Мадона (като популярност и години на творене), но… come the fuck on :)

Блънт, Джеймс Блънт ли? На тоя прекалено много рева, няма да издържа, отивай без мен, хахахаха! :))

“Рокенрола” (Rock’n'rolla) като Rock’n'roll-er :) Ама на сленг, не е “Рокендролът” - ще се гледа, някой ден преди Великден ;)
Чакай да мине малко ефекта на Бенджамин Бътън върху нас и ще направим сдружение, отново, хихихи! :))

А за Лени - знам, че си му фенка - no doubt, що е черно - теб те кефи :) Пък и е евреин, и доколкото разбрах ти и на тях им се кефиш, хахахахаха!
Просто ВСИЧКИ се превърнаха във фенове на Лени (в миг бе, като Кайзер Созе) - издивях тогава :)

20. Bunny @ February 21, 2009

Ъ-ъ-ъ има ефект от Бенджамин Бътън?

21. nikru @ February 21, 2009

3. през последните 10 години на мен Мадона също ми харесва. днес цял ден слушам “confessions on a dance floor”, който направо ме размазва :-) въпрос на вкус предполагам.

цените: на 19-ти по телевизията даваха 1 младеж, който обясняваше, че е дал 2500 долара (нещо такова беше?!) за нейн концерт в Париж. да немислиш, че тия пари са по джоба на всеки парижанин. билетите за нейните шоута са скъпи. не само у нас, а навсякъде. освен това в България и друг път е имало концерти за п над 100 лева билети, просто изпълнителите не са толкова масови, та всички да научат и да се разкрякат :)

Лени: вярно е, че имаше фурор около него! аз също се запалих повече след концерта, признавам. ама не виждам нищо лошо изпълнение наживо да те грабне.

22. legrandelf @ February 21, 2009

Събина, ъ-ъ-ъ-ъ ДА! :)
(умееш ги тъпите изказвания) :))))))))

3 - въпрос, да! Повече предпочитам ретрото й ;)

2500 долара :) хехехе… хехеххе! Ех, парижаните не ме изненадват :)) (или не е парижанин този, а просто тогава се е случил в Париж?)

“просто изпълнителите не са толкова масови, та всички да научат и да се разкрякат”

Крякало ли ме нарече? :)))))))

23. Bunny @ February 21, 2009

Ъ-ъ-ъ-ъ я вземи го опиши тоя ефект, че на мен нещо ми обегна! Не е беше лош филма, просто далеч не бях впечатлена. Не ме разтърси, а това му беше идеята, според мен. Единствената си задача, която успя да постигне тоя филм, беше да ме депресира! :(

24. nikru @ February 21, 2009

не говорех конкретно за теб хахаха

цялата драма с Мадона е, че прекалено много хора БИХА ОТИШЛИ на концерта й, АКО той не беше толкова скъп. оттам идва и недоволството. щото и Жеро и Бенсън имаха билети за по 200лв и то в НДК, но нямаше такива оплаквания. масовката просто така и не разбра за техния концерт хахах

25. legrandelf @ February 21, 2009

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, депресирал те е?
Това не е ли влияние/ефект (разбира се, каквото и да влагаш в тая дума “депресирал”) :)

Всъщност не съм те питал! Я да ти чуя заглавията филми, които са впечатляващи за теб :) За да имам обективна оценка, що за публика си :)

Ники, lol :))) И все пак, сложи ме на място, хахахаха.
Да де, ама аз съм сигурен, че ще има супер много дивеч, който ще си позволи тези 100 левови билети, и като няма ограничения, а фурор има - БАМ! :))

Наистина, не бих желал да съм на българския Тянанмън това лято :)

26. Bunny @ February 21, 2009

Хммм да видим… “Closer”, “Шоколад”… последния който гледах и ме разтърси беше Срещу стената. Харесвам и класики разни като “Scarface” например… харесвам твърде много филми…

27. legrandelf @ February 21, 2009

“Closer” - хммм, кефи, но чак пък разтърсващ! :))
Имам по-големи драми, които разбиват и вилнеят в главата ми :) (Мингея ги разбира повече нещата, отколкото Никълс) :))

“Шоколад”, супер! Тук съм съгласен, много як филм.
“Scarface”, добре, Браян Де Палма кърти, нооо… не толкова колкото съм се кефил примерно на “Недосегаемите” му :))

Обичам кинематографичното влияние, редом с емоцията, която влива (и не трябва задължително да е положителна) :)
В случая на Бътън имам и от двете, в обилно количество.
Не се наложи да се добавят другите подправки, които правят филмовата кулинария супер вкусно изделие - така че, бий ме ако щеш Бътън е класен филм! :)))))

28. Bunny @ February 21, 2009

“Сибирският бръснар” също беше много силен. Не знам, мен “Closer” си ме разтърси!

Бътън, не че е лош… просто бих предпочела 1 до 3 идеи но добре развити в рамките на час, два. Не 30 идеи, но неразвити в рамките на 3 часа. Да не говорим, че просто нямаше кулминация. Беше тъжен от първата секунда. Не беше лош, пак казва, просто не смятам, че беше шедьовър. Може би очаквах твърде много и просто не отговори на очакванията ми.

Марти, ако не си разбрал, аз съм трудна за впечатляване! :Р

29. Bunny @ February 21, 2009

Eternal Sunshine of the Spotless Mind ме разтресе.

30. legrandelf @ February 21, 2009

Мдобреее, “Сибирският бръснар” и “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” са много добри :)

Явно Бътън не е бил това, което си чакала (както сама си каза). За мен беше обратното, чаках го с интерес, наистина, макар и да не мислих, че ще е УАУ :))

И ме задоволи, повече от очакванията ми беше ;)
Изяснихме се.

П.П. А колко трудна си за впечатляване. Нали все пак и аз те впечатлих :)))))) Значи не е невъзможно (или се заблуждавам)? :)

31. Bunny @ February 21, 2009

Не е невъзможно, просто е трудно! :)

32. vassilev12 @ February 21, 2009

А пък аз ще се изкефя на Depeche на рождениа ми ден!!!!!!!Ееееее
Само сресхту 40 лв (икономичен билет).
Ще е най великия подарък….

33. Bunny @ February 21, 2009

Мда, и за там имам билет! :Р

34. legrandelf @ February 21, 2009

Събина, не съжалявам за следващите си думи:

Ти си абсолютна концертна курва! :)))))))))

35. Bunny @ February 21, 2009

хахахаха Kill me for wanting to have fun! :P

36. Bunny @ February 21, 2009

А Марти,

като каза Гай Ричи, ти за Swept Away какво мислиш? Много добър според мен, въпреки всичката отрицателна критика, която отнесе.

37. legrandelf @ February 21, 2009

Няма да те убивам, споко :) Не правя такива неща!

“Swept Away”, not so excited :)
Аз си падам по тъмната му страна (на Гай). Като това няма нищо общо със задника му и разни там други словесни закачки по мой адрес, аххахаха :))

Сега чак да го отрязвам от критика, не бих, просто не е мой тип :)

38. Bunny @ February 21, 2009

Що да му е тъмна тая страна? Той все пак а светличък такъв, британец… :)

Не ти, критиците по принципн, казаха, че бил слаб. На мен много ми хареса.

39. fen @ February 22, 2009

Да ти кажа честно и 30 лева да беше випа на Мадона, пак нямаше да отида, ама това е друга тема:)
Иначе статията ти кърти. Отдавна смятам, че обществото се е превърнало в стадо, което не мисли, то само ползва.Каквото й да му предложиш все ще му хареса:)

40. Iovan @ February 22, 2009

Аз лично,
не мисля да ходя да видя МадонЯ, защото стари бабички всеки ден виждам да се разхождат по улиците, а когато ми подскачат по сцената като “млади ярета” даже доста се дразня !!!
Но, виж, … ТВОРЧЕСТВОТО, на Мадона, … дъъълбоко УВАЖАВАМ !!!
Харесва ми да слушам нейни парчета(по-старите) !
А за цените :
УЖАС, …, не че не бих дал толкова пари за билет, но …, то поне да си заслужаваше !
А да ползваш бинокъл, за да я “видиш” - НЕ, МЕРСИ !!!

41. legrandelf @ February 22, 2009

fen, ти по друга музика си падаш, така ми си струва :))
Благодаря за статия-комплимента! И че наминаваш ;)

Iovan, хахахахахаха! Хахахахах, колко си критичен :)))

“защото стари бабички всеки ден виждам да се разхождат по улиците”

УБИЕЦ, хахаха! :)))

Както и:

“а когато ми подскачат по сцената като “млади ярета” даже доста се дразня”

Развесели ме, определено! Няква скуса ме е налегнала, тука… аман!
Плюс това, не само че ще ти трябва бинокъл, ами и ще е лаш-фраш. Няма ограничение на билетите, което значи че ще е фул макс! 100 лв. сигурно са тия билети дето те пускат вътре. Т.е. намери си място, което значи… ужас, щото 100 лв. и по-слабите маниаци и тези от повлияното стадо ще намерят, за да чуят и “видят” Мадона! :))

42. fen @ February 22, 2009

Принципно моята музика е друга, но мен ме дразни, че Мадона пее фалшиво. Сега си навлякох гнева на феновете. Признавам има няколко убийствени парчета, ама като цяло това пеене…..Надявам се на концерта да не се разочаровате, поне ще има шоу:)

И да знаеш, че не наминавам, аз не съм излизал от блога ти:)

43. legrandelf @ February 22, 2009

fen, споко, ще те опазим от лудите фенове, които ще те търсят под дърво и камък, за да те напънат яката, докато не запееш като Мадона (или най-малкото не си върнеш думите назад, хахахахах) :)) Шегувам се!

Ох, да бе… знам те, че си тук, ама не се обаждаш винаги, затуй! :))
Прощавай! Харесва ми ДА НЕ ИЗЛИЗАШ от блога ми :))))
Тука малко мръснишко прозвуча (особено ако се резне частта “от блога”, хахаха).

Ох, трябва да пусна някоя статия за секса, скоро не е имало такава, дето да развърже сериозно простотията на читателите ми, за да се позабавляваме. Е, може би меките пишки от петък бяха една идея забавни, но…
Има време, нали? :)

44. fen @ February 22, 2009

Разсмя ме:))))) Ти си на ход, изпусни парата с някоя авторска, сексуално натопорчена статия:)

45. Iovan @ February 22, 2009

@Елф
“Харесва ми ДА НЕ ИЗЛИЗАШ …”, … , наистина прозвуча доста МРЪСНИШКИ !!!
ХАХАХАХАХА

Наистина трябва да помислиш сериозно за статия тип: “СЕКС-ОРГИЯ” !
:-))))))))

46. legrandelf @ February 22, 2009

Спокойно, люде! :)))

Сега я пиша, дано ви хареса, хахахаха! :)))

47. Iovan @ February 22, 2009

Чакай само, да си сложим “ПЕРВЕРЗАТИВИ” на пръстите !!!
Хахахахахахахахахах
:-))

48. Bunny @ February 22, 2009

Йован,

това е добро за презервативи на пръстите! хахаха

49. Iovan @ February 22, 2009

Хехе, … Bunny

аз все пак казах “ПЕРВЕРЗАТИВИ” !!!
:-РРР
Щото, … ще има … перверзия, …типична за Марто !
хахахаха

50. Bunny @ February 22, 2009

Гай, Шон… Мадона изръчка една дузина първокачествени мъже! :(

51. Bunny @ February 22, 2009

Аааа естествено! Коя нормална жена би изпуснала такива мъже!

52. legrandelf @ February 22, 2009

Знаех си, че жените на преклонна възраст ще усетят само това за пеещата бабичка, хахахаахха :)))

Ама моля ви, нямам против вас :)))

Стинг! И да го наречеш дядо, дреме ми :))) Няма да се обидя, нито той, хахахаа :P

Всичко е путконтрол, бягайте на новооткритото сепаре, хахаха!

53. fen @ February 22, 2009

Zelenogorova, фразата ти “Няма друг такъв световен случай, някоя /някой/ толкова бездарен певец, да е успял да се продава толкова успешно, че и по-успешно от най-добрите певци!
Хич и не мешете Майкъл! Майкъл е музикален гений, с ужасна лична съдба и пее като змей”
,Е покъртителна и я споделям:)

54. legrandelf @ February 22, 2009

Аз за Майкъл съм се изказал:

Той е култ! И продължавам да си го слушам, това че фигурира в статията или се ебавам (ебават) с него, не значи че не му харесвам песните! :)

Продължавам да съм на мнение, че той е велик (като музика)! :)

55. fen @ February 22, 2009

3:0 за Майкъл, а МАраДОНА да си се кълчи, колкото иска:)

56. Нели @ February 22, 2009

Tаз бабичка ебе само младежи между 20-25год.,ама като може,дето вика Светла-евала и:)
Марти,на теб ако ти падне,например те хареса за една вечер,кво прайш? Какъвто си ебльо,и не си помирисвал жена поне от 2 седмици,няма ли да я опънеш баба си Мадонка:)))

57. fen @ February 22, 2009

Нели, направо си представих сцената, Елфа опъва бабата. Като заглавие на картина е. После сценарий и Гай Ричи снима филм:)

58. Нели @ February 22, 2009

хаха,стана интересно:) Филм-може,но само ако Марти напише сценария:p

59. fen @ February 22, 2009

Е, това е ясно:)

60. legrandelf @ February 22, 2009

Първо, завърнах се след интернет проблеми и виждам какви сте ги надробили!

Второ, Мадона бих я ебал, да :)) прилича на запазена баба, но аз по това си падам, така че - ДАЙТЕ Я НАСАМ! :))

Тъкмо, ще пробвам, дали след ебане с нея, ще ми влее малко муза ала тази на Гай Ричи :) Сценария ще е от мен, нямате грижи ;) Ще е конкуренция на Гай, колкото и да ме кефят филмите му ;) Плюс това като има конкуренция, всеки ще се старае повече и нивото ще се вдигне УЖАСНО МНОГО! :)

Трето, Деми Мур не е грозно парче! В някои филми е ужасно ебателна! Плюс това е брюнетка, верно, като редник Джейн не дърви особено много, въпреки ония ми ти цици в калта, но все пак - кефи :))

Смени Брус, за което не й прощавам - това я прави тъпо парче, при положение че хвана Аштън… тоя… куроподобен анус! :))

61. legrandelf @ February 22, 2009

Само не разбрах защо, когато говоря за някой, независимо как го наричам, веднага се приема с лошо?

Това че съм нарекъл Мадона баба, какво пречи? Не знаеш аз колко любвеобилен съм към пеещи баби?

Ей, на! Още лъскам на постера на Лили Иванова от първия български Плейбой. И знам, че там много фотошоп е играл, но… аз и по четки и боички си падам - перверзен съм! Има и статии по въпроса, прегледайте назад в архива :)

62. Bunny @ February 22, 2009

Абе стига сте й викали баба на жената! Тя е една година по-млада от майка ми, не е баба! Баба е Лили! Ох, как лъскаш на Лили пък ти! Това е по-перверзно от пилето с ориз и сладко от ягоди!

А би ли евал Бритни?

63. legrandelf @ February 22, 2009

Ти нали отиде да мастурбираш бе? Какво стана? :))))

Бритни бих я ебал ако съм без една ръка, без крака, глух, с пердета и на двете очи и с език, ударен от тока, за да не усеща нищо!

64. Bunny @ February 22, 2009

хахахахахаха

65. fen @ February 22, 2009

Ееее, това с Бритни е егати перверзията. По-добре баба Деми Мур:)

66. Нели @ February 22, 2009

A, сега се сетих,че кака Мелани заби сладкия Антонио:)

67. legrandelf @ February 22, 2009

Чакай малко, Мелани Грифит не е с такава разлика над Антонио Бандерас, колкото Деми Мур е над Аштън Кътчър! :))))

68. Нели @ February 22, 2009

Не ме интересува! Тая кучка ми го отмъкна под носа,напи го до несвяст,и той горкия на другия ден ми вика
-Нели,сори майна,ама тя е блондинка и следователно умствено ограничена,та взимам нея.
Ей,умрях и оживях три пъти,ама още не съм го превъзмогнала:)
Ша ми падне някой ден в ръцете тая мръсница:)))

69. legrandelf @ February 22, 2009

Брей, не знаех, че си така привлечена от 13-ят воин! :)) Я виж ти.

Също така, не знаех че Антонио (може ли да го наричам Тони, по българско го приемам) е пловдивчанин, т.е. майна :)))

Какви неща имало, дето съм пропуснал, пфу! Те такива енциклопедии трябва да пишат, а не… те всъщност сега пишат ли изобщо енциклопедии, или само си циклят някъде с глупости, хахахаха.

Не се кахъри, Нели! Пиши му писма на Тони, той ще се пречупи накрая. Ще дойде да снима филм (отново) в България, някъде по тепетата и ще може да го изчукаш, така… хубавата! :))))

70. Нели @ February 22, 2009

Латино музика и латино мъжете са ми слабост:)

[...] да си заслужа вече даденото ми и без друго прозвище на „концертна курва”! Следващата точка в музикалния ми график е Баба Зула, [...]

72. legrandelf @ February 23, 2009

Разбира се, че си я заслужила тази награда, това звездно отличие! Популяризира те дотолкова, че Лени като дойде другия път, няма да изпее и една песен, ако ти не си на сцената с него! :)))

И да го ближеш по тялото, докато се гърчи на китарата, а? Накрая, като паднат съвсем задръжките, може да се… взаимообладаете там, хахахаха :)

Лени, кефи ме, Лени! :))

73. Bunny @ February 23, 2009

Къде видя “Леки”? :)
На мен и една ми стига да изпее стига е “I Belong To You”…

Едно време, в една от квартирите ми имаше адски секси, огромна, черно-бяла, гола снимка на Лени на стената! Не я бах слагала аз, а предното момиче, обаче беше много ефектна! Няма да ти казвам, как реагираха всички момчета, които идваха там!

То цялата стена беше с провокатични снимки де…

74. legrandelf @ February 23, 2009

Никъде, сбъркал съм бил :)

75. Bunny @ February 23, 2009

:) ееее доживях и ти да сбъркаш… :)))
Добро утро!

76. legrandelf @ February 23, 2009

Ликувай, ликувай…

Сега гледах спечелилите от Оскарите…

Хийт Леджър е получил наградата…

77. Bunny @ February 23, 2009

Мда, кефят ме Оскарите тая година.
Само лееекооо съжалявам за Мики Рурк, защото прави много добра роля в “Кечиста”, но пък “Милк” не съм го гледала още… :)

[...] да си заслужа вече даденото ми и без друго прозвище на „концертна курва”! Следващата точка в музикалния ми график е Баба Зула, [...]

« Сезонен “Чернобил” или обикновена февруарска разходка… Сексуален тефлон: Изпуснете парата ! »