Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Всичко е тихо и спокойно на Източният фронт

« публикувано на 04-02-2009 @ 8:10 pm »


Мммммърррррр…

Ако сте тръгнали да се притеснявате какво ли става… работа - това става!
И не само аз, както виждате бая пустичко е тия дни. Някак си не се беше усещало такова затишие (в рамките на 48 часа) през последните 3-4 месеца.

Но положението е под контрол, какво да направя като не винаги сме на върха на вълната, пиша, вие четете - коментираме след това… и изобщо фън отгоре до долу. Не може вечно, трябва и малко тишина. Та да си отдъхне уеба. Междувременно се възползваме от задълженията си, за да спечелим малко пари - а и за да си ги заслужим реално, да не ни уволняват после…

Та тази статия всъщност е сборка от хаотични мисли. Ей ви на, на снимката виждате едно много яко котенце, нали? В чашка при това… Ми не, просто си е изпило млякото и от много надигане на телцето, взело че паднало вътре. Нещо като Обеликс като малък, в котела с вълшебна отвара…

Не търсете смисъл, тоя пост го пиша два дена (в главата си). И трябваше да се появи онзи ден, на обяд. Защо?! Защото тая снимчица е правена в един ресторант, където често ходим на манджаре в обедната почивка.

Точно тогава - пропуснах, даже не помня дали ядох нещо… А и колегите за пореден път ме навикаха, че им отказвам обяд. Помислиха, че съм им обиден или пък нещо кроя планове. Помислиха дори, че гледам порно по време на обедната. Защо ми е да го правя? Всеки знае, че идеалното време е… СЛЕД работа. И по-тъмничко е, и няма кой да те притеснява, и телефоните не звънят. А и знаеш, че след като свършиш - чиста ти работа, няма да ти се налага да работиш.

Но не затова щях да пиша, а за… хм, нередовното хранене?
Или по-точно за проблемите с обедната почивка.

Виждате ли… от 6 години (може и малко повече) не закусвам. Т.нар. закуска я правя към 12 на обяд.
Делнични дни преди 11 не се случва да ям, трябва наистина да е кризисно. Уикенда - абсурд, дори и да стана преди 11 - пак не ям, вероятно пия сокове и реанимирам, но дори и без да е имало напиване - апетита идва след това. Стил, знам ли и аз…

Та на работа, в обедната, се предполага че ще вкарам нещо в устата? За да не изчезна… от това и колегите се притесняват. Е да, ама като се заплесна с нещо, понякога се базикам, че блогвам, а всъщност не го правя, и съвсем изпускам стрелките на часовника. Отплесвам се сериозно (не просто заради компютъра или някаква работа), ей така… заради самата мисъл, че не знам какво да ям.

В района на офиса ми няма много варианти за манджи. Често карахме на Мистър Пица през последните месеци на 2008-ма. След нова година поспряхме. Уж да ходим във въпросния ресторант с мацата в чашка, ама мен все нещо ме спираше. Накрая карах на по един шоколад. Е… “Милка”, “Милка”, ама не може - факт е че отслабвам. А аз не съм някой, който има нужда от диета. То и диета не е това, да го еба… Някакъв странен шибан неосъзнат мазохизъм.

Или просто съм… незнаещ какво да яде! Нямам култура на хранене, последните 6 години със сигурност нямам, дори и преди това да съм знаел какво точно да правя по време на глад. Сега - никаква идея, храня се еднотипно, ако изобщо ям. Трябва някой друг да подхвърли идеята за нещо ново, иначе не се сещам. Не разнообразявам, удрям го на… както дойде - все едно е нещо несъществено.

Само да не се прееба нещо… Не съм анорексик, да не си направите погрешни заключения. Ям, плюс това огладнявам често, но… от странното ми мислене и това, че не знам какво ми се яде, т.е. не мога да измисля нещо различно или да ми е вкусно (макар и малко), води до порядъчен глад.

Та, такива неща - това трябваше да е обеден пост, но пък темата важи всякога - нередовно хранене в работна обстановка. Също така и… хранителни възможности, когато сте навън - не само по време на работа, а и изобщо - ако не сте вкъщи. Манджи? Хрумвания? Сами успявате ли да се изхраните (като желание, не говоря за финанси), че чак после да измислите и за някой друг какво да папа?

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. admon @ February 4, 2009

Ям и пия, когато искам, но със секса не е така - не може винаги когато искам ;)) :)))

2. Нели @ February 4, 2009

Марти,да не си злояд или нещо друго,знам ли.Смущаващо е при положение,че имаш компания за обедите да отказваш да се храниш.Нещо от рода на топла супичка,салатка,пица или китайско.Като работиш много трябва и да ядеш много.Сокчето и Милката са за следобедна закуска.Ще вземеш да се трупясаш от глад някой ден и после?

3. legrandelf @ February 4, 2009

После, не знам :))) И аз натова си се чудя - с лека ръка махвам и казвам няма да ям, все едно пък имам нещо свръх важно за правене!

Това злояд какво е, че не го разбирам? :)))

А ако се трупясам, вий ко ще правите??? Нееее, не мога да си го позволя… Ох, тя още не се е появила Виктория, на ме направи на 2 стотинки, заради моето нехранене - нон стоп ме контролира за това, без дори да съм я молил - много е грижовна и строга :)))))) Ама аз… на! Инат като че ли… или може би глупак? :)

4. Нели @ February 4, 2009

На малките деца които трудно се хранят и някой все тича с купичката след тях,майките им казват,че са злояди деца.Или пък ги мързи да си отворят устичките.Ама ти наистина ли си кльощав:))

5. Нели @ February 4, 2009

Добре де,като минеш по улицата не улавяш ли разни миризми от ресторанти,нещо да те съблазни да влезеш вътре и да се нахраниш като пич:)

6. legrandelf @ February 4, 2009

Хахахах, яснооо… е мене никога не са ме гонили с паничката! Все се е случвало 1-2 пъти, като съм бил малък, нещо да съм се правил на интересен, ама само и само да гледам как измислят някакви историйки за всяка лъжица. Мда, само 1 път съм го правил, но за майтапа :)))

Висок и кльощав (слаб, както си избереш) :)))
Не съм като закачалка де, все си мисля че имам мръвка по мене. Крехък, атлетичен :P Хахаха…

А аз като се разхождам по улицата, много рядко си мисля за ядене. Тъй като слушам музика, любувам се на разни картинки (т.е. гледам да не забелязвам дразнещия хаос, който струи с агресия), небе, това онова, светлини… и си мисля, какво ли ще ме вдъхнови за следващия mindcrush (например) :))

И се получава така - забравям за яденето, освен ако наистина от много време не съм ял и не почне стомаха ми да симфонизира :)

П.П. Честита ти “Значка от пленума”, Нели - заради коментар 6000 :))

7. Нели @ February 4, 2009

Е,благодаря,сега вече официално ти станах фенка,нали:))

8. legrandelf @ February 4, 2009

Ти и преди това си беше, т.е. аз те броях за фенка :))) А дали си ми - зависи от теб! :)

Но сега пък си и наградена, хахахаха :)))
Виж каква хубава значка съм ти дал :P

Ще си я носиш гордо пред всички и ще знаеш, че е за заслуги! :))))

9. admon @ February 4, 2009

Хаха, още помня баба ми Сание, гони ме и ми вика - Григори, на галено, ела бе, азраил да ядеш. Из целия квартал се чуваше :)))

10. Bunny @ February 4, 2009

Оф, верно е лудница… след понеделник трябва да се успокоят нещата!

11. legrandelf @ February 4, 2009

Събина, при теб може да е след понеделник, при мен ще е… след (някой си) понеделник :))))))

Затуй и не ща да го мисля, какво, що… иначе току виж стреса ме ударил, а както знаем: “Чумата на XXI-ви век - Стресът”

12. pa4ito @ February 4, 2009

ей, верно от много работа не остана време за уеба, да го еба… :-))
Аз кат малък бях много злояд. По цял ден с приятели насам-натам… Един път на ден ядях. Ама сега - йок. По-малко от 3 пъти на ден са ми недостатъчни. И понеже не ми се отразява на фигурата, жена ми вика че съм “шипченска кобила” - нищо не ми се лепяло. Аз й разправям че “арен човек, лошо не държи”, па тя не вярва :-)))
Във фирмата всеки обяд ходим в една кръчма наблизо “Двете халби”. Имат хубава шкембе чорба(след препиване) и телешки джолан. Абе и други вкусотии има, ама ще излезе като реклама, а не искам да правя такава. Та хапваме навън с 2 думи :-))

13. legrandelf @ February 4, 2009

Най-обичам уеба и да еба :))))

“Шипченска кобила”, тоя лаф не го бях чувал, ама е доста арен, хахахаха :))

Следващия, за туй че “арен човек, лошо не държи” ми е познат, но определено кобилата е на първо място като култ! (их, все простотията ще забележа беее, и даже ще я цитирам без грешка утре, 100% съм сигурен) :))

Шкембе казваш, джоланче също? Мляс! Хубаво, че преди малко (т.е. току що) вечерях, иначе със сигурност щях да те издърпам за ушите да признаеш къде е тая кръчма (не че няма интернет да проверя, но си е друго да тормозиш човек, понеже си пощурял от глад) :)))

И при теб много работа да разбирам?
Е, поне ни хвана бачкането всички по едно и също време, че да не липсва някой при вакханализирането на някоя статия. Хихихи!

14. Bunny @ February 4, 2009

Ей, Марти, Геша само разправя как ще хидим на ММЕ-то до техния офис! И така и не ни заведе!

15. pa4ito @ February 4, 2009

Хе-хе, Елф, нямаш грижа… :-))
Ние ходим в “2-те халби” в Белите брези - ъгъла на Нишава и Битоля…
Нещо полудяха клиентите при нас на работа - всеки иска по нещо и то да стане “за вчера” :-)))

16. legrandelf @ February 4, 2009

Събина, какво беше това ММЕ-то до техния офис? Онова дето се правиш на свиня за 5 лева ли? Тип “израелска порция”? :))))))))

Пламка, явно периода е такъв - клиентско-менструален :)))) Изперквация и работата се умножава (нараства в геометрична прогресия, май е по-внушително) :))

Ми ко да правим, ще бачкаме, пък и за другото ще намерим време, хахахаа :))

П.П. Благодаря за адреса, по принцип нямам работа там, ама ако случайно се загубя около мястото, ще знам поне къде мога да удавя мъката (с 1-2 халби) :P

17. pa4ito @ February 4, 2009

@Елф, нема за оти…. а към бирата прибави и агнешки дреболии, много й ходят ;-)

18. Bunny @ February 4, 2009

@Пачито,

оооо “Двете халби”! Това така ноториъс заведение в нашия квартал! Ние да не сме комшии? Марти пояснявам, в “Двете халби” се стреляха едно време!

@Марти,

да ММЕ-то е Малко Мръсно и Евтино! Ако още веднъж чуя за вкусната шкембе чорба там и не ни заведат, ше бия Геша!

В моя квартал, аз викам така на периметъра от Борис III до Южния Парк, има много яко заведения! Ние минала седмица как добре си изкарахме в “Тукан!” А и “Ветрило” си е класика.

19. legrandelf @ February 4, 2009

Пламка, архивирам инфото (макар и напоследък доста да забравям, туй трябва да се помни) :))

Събина, кой се е стрелял в “Двете халби”? Пак ли Жоро нещо е препивал там? :))))))) Шегувам се! Те къде ли не се стреляха, да си имаш едно на ум като си поръчваш, освен шкембето дали да не ти донесат я каска, я бронежилетка… А може и направо едно оружие, та да се включиш подобаващо в революционната вечеря (например) :))

Малко Мръсно и Евтино - да, вече се сещам! Пък трябва да хванем Жоромир за гушата и да постискаме малко, за да няма накъде да отказва повече.

Що се отнася до твоя квартал, колкото и “малък” да е той, споменаваш множествено число. Нима сте организирали вакханалия без мен и Виктория? :))

How dare you, bastards?! :)

20. Bunny @ February 4, 2009

Не, все пак ние имаме имаме и други познати и приятели, нали так!

А ти кога ще се преместиш в нашия квартал! Много си далеч на Плиска, по дяволите!

21. legrandelf @ February 4, 2009

Хахахахахааха, това ми хареса: “все пак ние имаме имаме и други познати и приятели”…
Все едно ние с Вики сме някакви асоциални и освен с вас - не излизаме, хахахаха :)))

Всъщност, последните месеци само с вас правя компания :(
Лятото например си имах около 3 групички (без тази с вас дето правим сега), които редувах в излизанията.

Брей! Трябва да променя това, като се позатопли :))) Че иначе ще има обидени после, хихихи.

А кога ще се преместя ли? Когато ме завее вятъра натам, знам ли…

22. Bunny @ February 4, 2009

А да за Брезите. Там много се стреляха едно време, ама ти си бил още малък тогава. Имаше случай с полицаи, този на Халбите май бяха мутри, после Фатих, няколко метра по-нагоре на кръстовището. После май и Доктора стреляха на България, ако не се лъжа има и други ама сега ми се губят!

Иначе е супер квартал!

23. Bunny @ February 4, 2009

Което ме връща на основен въпрос! Кога ще пием пак!!! Много ми се излиза!

24. legrandelf @ February 4, 2009

Бил съм бил малък :))) Бабичка такава! :)
Като почнете с вашето ЕГН ‘83 да ми се перчите, направооооо… лайна ми се въртят из устата, хахахахаха :)))

А ти си била голяма хроникьорка бе? Откъде знаеш толкова? Не ми обяснявай, че от новините или вестниците. Не го вярвам, според мен нещо… нещо си правила ти! Подозирам те, че си наемна убийца.

Филма “Никита” е инспириран от живота ти, знам те че си и първа приятелка с Люк Бесон, нищо че ни хвърляш прах в очите с цялата тая Италиано вълна :)))

25. Bunny @ February 4, 2009

Не знам, ако ти кажа, ще трябва да те… а напия, за да забравиш!

26. legrandelf @ February 4, 2009

Без ултиматуми не може ли? :))

Напиши книга, или друг блог - с таен псевдоним :))

Щото това ще да са интересни истории, а заради тях и разкриването им - глави падат - трябва да се секюрнем малко!

27. Bunny @ February 4, 2009

Да го обсъдим на шотове?!?!?!?! :)))))))))))))))

28. legrandelf @ February 4, 2009

Като се напие човек е още по-непредпазлив :)) А тия неща се споделят тихичко, под масата, на спокоен, лежерен тон, за да не ни познаят и по очите, че нещо сплетни правим :))

Как си се задържала в тоя бизнес толкова време с такава липса на финес. Или ме заблуждаваш тука, ах тиии? :)))

29. Bunny @ February 4, 2009

Кой бе, аз като са напия са самия финес и предпазливост!

30. Iovan @ February 5, 2009

Хахахахаха, СЛАДУРИ !!!

Ще пиете, а ? …… Требва си !!!
:-))))))

Допреди време и аз се подвизавах из Борово и Брезите. Заведения, дал предприемаческия ДУХ, кварталчетата са си спокойни. Но пък от толкова спокойствие човек може да се почувства като пенсионер. А на мен ми е рано за пенсия, и ми се дивее !!!
Но, …. тук си говорихме за ядене, нали така ?
Та, … Марто, … алкохола не помага ли ?
Дрънваш едно малко(силно) на гладно, чакаш да прогори тракта, след това почваш да мезиш и …така !!! Апетита идва с яденето !!! Същото е и със секса !!! :-)))))))))

31. legrandelf @ February 5, 2009

Йован, опаааа! :)))
Философията ти е правилна - тоя кодекс на пиещия гладуващ не е лош. Т.е. след като пийнеш, живваш и ти се домезва - което те вади от гладуващото състояние :))) Я виж ти!

Събина, не знам кво и кога ще пием (вероятно събота), но викам тоз път да грабнем и Йован, а? :)))

32. Bunny @ February 5, 2009

Па нахрабвайте се се Йован бе, аз кво общо имам! :Р
Аз искам само да изляза да разпусна… имам нужда да изляза да разпусна по-дяволите!

33. legrandelf @ February 5, 2009

Как кво бе? Да го повъведем малко в компанията, глей ква си. Скъсаха те на един изпит и веднага ревеш, че имаш нужда да поразпуснеш, аааа-ма-ха! :)))

34. Bunny @ February 5, 2009

Номерът е, от разпускане да не прецакам и тоя в понеделник, рано сутринта! хахаха

Да ве, ше го въведем, няма проблем!

35. Iovan @ February 5, 2009

Та с мезенето нещата могат да станат сериозни ! Давам пример със следната случка :

Един мой познат прави Гергоьвден в едно село и както се очаква с - ягне !

Минава попа(културист - 130 оки) по улицата заедно с друг негов приятел(освен културист и металист - оки колкото отчето) и човека ги поканил да хапнат и пийнат, както си му е реда(поп е все пак требе да се уважава) !

Попа се опитал да го склони да не влизат, но нали е добра душа влезли да се почерпят с думите ” А бе ние сме яли, ама може малко да мезиме” !

Мезили, мезили, та изплюскали цялото ягне !

След като хапнали “подуховно”, трябвало да си ходят, а човека който така неблагоразумно ги поканил да мезят ги изпратил с думите ” Хайде следващия път се наяжте, пък после елате да мезите ”

Та така с мезенето ……… :-)))))))))))

36. legrandelf @ February 5, 2009

Ми виж сега, то ако ще е излизане в събота, все пак някакъв релакс ще остане за неделя (ама ако очакваш да учиш тогава - няма да стане, хихих). Затуй - правиш що правиш, и в събота вечерта (най-вероятно) захвърляш (или прибираш прилежно) учебниците и се отдаваш на заслужена почивка :)

Йован, много яка история :)))

”Хайде следващия път се наяжте, пък после елате да мезите”

Хахахахаха…

37. si @ February 5, 2009

Ха така, дойдохме си на думата :)
Още от Коледа искам да ти отправя едно пожелание, ама все нещо ме спираше…
Марти, моля те, храни се, особено преди секс!!! (сега прозвучах като лелка;), но това хич не ме притеснява)

А иначе разбирам ти проблема. И на мен винаги ми е адски трудно да измисля кво да ям на обяд. Но като имаш проблеми, обади се, все ще ми дойде някоя идея за бърз, питателен и лесно осъществим обяд ;).

38. si @ February 5, 2009

@legrandelf
‘Инат като че ли… или може би глупак?’ - на прав път си… ;)))

39. legrandelf @ February 5, 2009

si, защо пък точно от Коледа, това с пожеланието? :))) И тогава ли нещо пак съм се издал, че не ям? :)

“Инат като че ли… или може би глупак?” - на прав път ли съм, хмммм :)))))

40. Iovan @ February 5, 2009

Хех Марто,
мерси за поканата за въвод у компанията !!!

Стига да мога, ще дойда !!! Кажете каде !
(Ако несъм се запил някаде или запилял нанякаде, преди да сте казали каде и кога )
:-)))))))

41. legrandelf @ February 5, 2009

Нп, Йов, и аз като разбера локацията, ще ти кажа :))))

42. Viktoriya @ February 5, 2009

хаха..това е моя пост *протривам ръце*
Тук мога да те “наредя” спокойно…

@Нели:
Много е слаб… прилича на сомалийче (само дето не му е подуто така коремчето)!!
Ужасно слаб, не яде… всеки път, когато му се карам да яде… не яде… писна ми да го карам да яде (не ме слуша и т’ва си е)…

Марти…… много бой ще ядеш. А като ходим да хапваме, аз ям повече от него (е като изключим оня троен уопър, който едвам го нагъна) !!!
Но това са само изключения!!!!!

А за излизането… юпии… пак ще правя поредни петък и събота ;-)))
Реанимирането ще е през седмицата си мисля…

43. legrandelf @ February 5, 2009

Виктория, бива ли такива глупости да пишеш бе? :))))
Сомалийче… Ти пък кога си виждала сомалийче? :))

Не е вярно, аз съм строен, не съм слабичък! :))
Пазя талия, хахахаах ;))

За твоето реанимиране през седмицата си мисля, че май ще има материал за “Добро утро пияницо, номер 2″, хаххахаха :)

44. Bunny @ February 5, 2009

Абе глупости! Виждала съм го да яде - нормално си яде.

45. legrandelf @ February 5, 2009

Събина е права донякъде, но смея и да отрека. Защо? Защото не ме е виждала как поглъщам тройния уопър :))) Тогава със сигурност ще разбере, че не си ям нормално :P

Е, поне успокоението ми е, че Жоро е по-голяма свиня от мен, хихик! :)))

46. Viktoriya @ February 5, 2009

хахахаха…Марти, Събина:
Моля ви…аз знам колко често съм го умолявала да яде през обедната почивка…а той не ще….

И Марти не ми говори са стройната си фигура…всяко момиче би ти завидяло за слабиет ти крачета и за несъсществуващият ти корем…имам чувството, че си го глътнал…
а за миличките Сомалийчета…на снимки ..Марти.. на снимки съм ги виждала!!!

47. legrandelf @ February 5, 2009

Гледай сега, Вики :))) Ти краката не си ми ги виждала :)) И повярвай ми, когато ги видиш (о, лято), няма да обърнеш внимание на стройната им фигура (не са кльощави) :)) Ще се изкефиш на малките рунтавелковци по тях, хахаахахаа…

Ама знам, че обичаш да ме дразниш с това, че уж съм ти упорствал да не ям :))

А и както вече си признах, не съм злояд :) А и ти не си ми баба, да ме гони из двора (не съм имал двор, но обикновено е такава гледката), за да ми набута лъжицата в устата :)

48. Viktoriya @ February 5, 2009

хаххахааххаха..Марти имаш панталони, който подчертават…хаха..краката ти…не ми се обеснявай…а и все пак съм момиче с опит, не е като да не съм виждала мъжки крака с панталон, после без панталон и да не знам разликата…….
А и въображение не ми липсва ( с риск да се повторя)..така, че….не можеш да ми промениш мнението…

П.П: хаха това с бабата ме изкефи….

49. si @ February 5, 2009

@legrandelf
Ами просто Коледа е време за пожелания :))), затова.

В кой точно пост ти отмаляха краката, докато момичето седеше пред теб…това мисля, че много добре го знаеш ;)

50. legrandelf @ February 5, 2009

Виктория, ти си с много пространствено мислене бее :))) Трябва да ти намерим нова работа, нещо за НАСА и такива неща, хахаахахаа :))

si, не се сещам за поста. Ама той не беше ли свързан със секса? И поради факта, че бая попружинирах тогава :)) Не се сещам, честно! :)

51. si @ February 5, 2009

Ох, Марти, сега не мога да го намеря. Мислех, че е в един конкретен, но не е там. После ще потърся, защото сега трябва да свърша нещо :(

52. legrandelf @ February 5, 2009

Няма проблеми, когато можеш :))

53. Нели @ February 5, 2009

Марти,предлагам ти следното лечение: сутрин на гладно един час здрав секс,във всичките му там врътки,пози и др. салтанати.Това в продължение на 2-3 месеца докато дойде лятото.Няма мъж който след толкова клатене да не е огладнял.Ако трябва повтаряй упражнението три пъти дневно.Ако и това не ти помогне си неспасяем,хихи :)))

54. Bunny @ February 5, 2009

Казвам само, че се храниш. Е думата “нормално” е доста разтеглива и аз не я обичам.НЕ е като да гладуваш. Виждала съм те как омиташ 2 дюнера един след друг, все пак! Не гладуваш, просто имаш добър метаболизъм. :)

55. legrandelf @ February 5, 2009

Нели! Бах тая рецепта :))))))))

Хареса ми, но аз след секс винаги огладнявам. Дори и 1 път на ден да е. А ако трябва да удържам 3 месеца, по три пъти (или повече) на ден, и чак тогава да огладнея - е не, не съм такъв :))) НЕ МОГА! ЩЕ СИ ИЗЯМ ОНАЯ РАБОТА, ако няма друго, хахахах, ужас!

Събина, точно така - това е, и аз от време на време това обяснявам - че метаболизма ми е по-особен и усвоявам :))
А това с дюнерите е пикантерия :P
Но пък преди изяждах и по три, хехех :))

56. Нели @ February 5, 2009

Зле ли ще ти е-хем ще тренираш тялото,хем ще се храниш с апетит.Целта е да се храниш поне 2 пъти дневно.А целта оправдава средствата:))

57. legrandelf @ February 5, 2009

Аз и сега се храня два пъти дневно (поне), въпреки че нещата изглеждат по друг начин :)))

Но съм напълно съгласен и абсолютно подкрепям режима, който ми предлагаш :))))

Двете неща, които повече и повече желаеш, правейки ги - заедно! И секса и апетита идват с ебането/яденето :))))

Някъде там дори, границата се губи и правиш секс, ядеш, секс, ядеш… и така :)) Понякога ядеш по време на секс - всичко е възможно, хахаха!

58. si @ February 5, 2009

Изпуших вече… :(((

“Препъни камък по време на секс”
Коментари 7. и 8., другото мисля, че ти го знаеш, спомняш (надявам се :))))

59. legrandelf @ February 5, 2009

Ахаааа… знаех си, че беше нещо такова :)))
Благодаря за напомнянето!

И да, не забравяйте, че 1 час преди секс не трябва да се яде :)) За да не ви стане нещо, хахаххаа!

60. pa4ito @ February 5, 2009

@Bunny, офиса ми е на ъгъла на България с Иван Гешов и затова околните кръчми ги знам. Между другото живея в Борово и там поназнайвам кръчмите :)) Ветрило си е култува кръчма но по едно време стана страшно много пренаселено, дето се вика не можеш да си чуеш приказката, иначе Туканъ е култова пицария, понякога и там хапваме. Преди време един приятел ме води и в едно “кръчме” точно над ОББ-то на Гоце Делчев, ама убий ме не се сещам как се казваше. А ние освен в халбите ходим и в това дето е над него на ъгъла в посока Гоце Делчев; в пицария Мон Ами, до спирка Ручай, в посока Борис; и след това в Пийпълс-а и другата пицарийка до нея… Абе верно много заведения има, че и зад ПИБ-ите на България има няколко… :)))
Ейййй, само за ядене и пиене говорите и никой не отваря дума за работа… Я се стегнете :))))))))

61. Нели @ February 5, 2009

Необичайно тихо е!

62. legrandelf @ February 5, 2009

Може би е нещо като затишие преди буря, кой знае, хихихик! :)))

63. legrandelf @ February 5, 2009

Нели и все пак, ако ти се струва прекалено тихо, може да се провикнеш! Някак си по-революционно и ще видиш като запукат едни ми ти кремъклийки и всички ще се дигнат на… на каквото могат да се вдигнат :)))

Които не могат - да си го вдигнат сами ;) И такива неща!

64. Нели @ February 5, 2009

В края на деня чувството ти за хумор все още е на линия.Направо те виждам един такъв ухилен:)

65. legrandelf @ February 5, 2009

Опитвам се да си го вдигна настроението, че нещо беше поугаснало. Всеки път, напът за вкъщи, след работа, уж съм позитивен ама измарям ли се, надишвам се с мръсен въздух ли, какво не знам и аз - и ми пада… настроението :))))

Та да си го вдигна и преди малко ми се пусна една хубава песничка, която ми напомни за забавната комедия “Клетка за птици” :)

Сега ще гледам, малко релакс, за да ми се отпусне и гърба. Много стрес, много нещо! :))

66. Нели @ February 5, 2009

Приятно ти гледане тогава,почивката е важна,ама вземи и хапни:)))

67. Svetla Yankova @ November 24, 2009

Много познато усещане…Съжалявам, не усещаш духовен комфорт и нямаш вина за това…

68. legrandelf @ November 24, 2009

Нещо такова беше…

:)

« Въпроси и отговори VI Любовна крепост »