Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Някои го предпочитат горещо, други - избръснато

« публикувано на 02-02-2009 @ 5:18 pm »


Първи глейд, втори глейд, трети глейд…
Мисля, че е време да сваля “малко” козина от себе си…

Имало едно време, в една приказна гора, един Елф. Споделил той със свой съратник, че си отглежда глейдове… (или както е там множественото число на тая дума). Споделил също, че скоро не бил обръщал внимание на най-отдалечения си глейд, онзи… в горите тилилейски…

Съратникът му веднага го изпратил към банята, за да се усъвършенства, окуражавайки го с думите:

“И нали знаеш, че бръснат ти изглежда по-голям”

И така започва нашата история, мили ми читатели…

Ясно е, че откакто минаха ‘70-те, не е толкова яко да си гледаш храсти в гащите. Не е секси! Никак!
Веднъж, преглеждайки архива с корици на списание “Playboy” (това на Хефнър, не българското пошло издание), забелязах тенденцията, че в броевете-набор ‘70-’79 има повече козина, отколкото цици! Беше притеснително за мен, тъй като тогава се оформях като мастурбираща и мислеща персона. Ако нещо ми се беше повредило - не знам какъв бих бил сега!

Не само, че през летния сезон разбираш смисъла на думите “Не е секси”, ами и момичетата са вече по-капризни. След като тя може да се шлайфа навсякъде, за да не се оплакваш че кура ти е крив, значи и ти можеш да направиш същото за нея - за да не се налага да плюе през 10 секунди, докато ти прави свирка. Срамен косъм между зъбите - еми, няма такава клечка за зъби, която да се справи със ситуацията. Да не говорим, че по време на секс, едва ли такива пособия са ти на една ръка разстояние.

Значи, бръсненето на кура и путката са много важни неща!
Този прекрасен месест сноп, пълнещ се с кръв, когато жената го обгрижва е много по-красив, умен и възбуждащ, отколкото занемарен, миризлив и потънал в буйно окосмяване кур. Съгласни?

Разбира се, че сте!

Същото важи и за женския полов орган! Много по-секси е да гледате този изящен плод, когато е перфектно избръснат от някоя майсторка. Евалата, мацеееееее… Браво! Как да не ти се доебе след това? Приказно просто.

А представяте ли си, мъжа и жената избръснати - това няма да е секс, няма да е любов, за ебане или чукане да не говорим - това е “Сексуално произведение на изкуството”.
Създадените един за друг органи, не просто се допълват, ами дори изглеждат добре. Няма по-фотогеничен пенис, от избръснатия. Същото важи и за вагината. Пърхащи розови срамни устни, които те възбуждат с гладкия си вид.

Абе, може да се дръпне една ода, как мислите по въпроса?

Искам да ви благодаря, че стигнахте дотук. Сигурен съм, че има какво да кажете. Аз също имам още да драскотя, но спирам засега.
Та, искам да ви благодаря и затова, че вече 200 статии прочетохте и все още смятате, че пиша интересно!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Viktoriya @ February 2, 2009

хаххаха..и тази тема засегна…нямам думи….
Ами аз съм на менение, че не само е секси, но и по-хигиенично!!!
Не мислиш ли….
А има и друга гледна точка…когато на мъжа му е писнало от избръсната..си иска и разнообразие..малко косичка…ала бала под предлог “било по-женствено”…не знам какво да мисля…всеки мъж си има някакви моментни предпочитания!!

2. legrandelf @ February 2, 2009

Разбира се, Вики :))) Нека не забравяме прическите. Примерно за жената, тип Хитлер :)) Едни такива секси мустачки, точно над мястото :)))

Ако примерно мъжа е много пиян или не се справя, да му служи като ориентир :))))

Някой наскоро ми каза за някаква срамна прическа, която била… от едно косъмче май, ама ей така - фина вертикална линия :) Луда работа, според мен, трябва да се направи сайт с много картинки, на различни такива hair-styles :))))))

3. Марто @ February 2, 2009

“тъй като тогава се оформях като мастурбираща и мислеща персона.”

Този преход, това сравнение, това откровение избиха рибата!

А иначе наклона на кура заслужава също пост.

А пичата киселина човече колко е по-питателна, когато всичко е избръснатоо около източника й.

Бръснатия хуй е и по-надървяем.

4. Viktoriya @ February 2, 2009

хаххахахах..тук само се ъпдейтвам….благодаря ви момчета!!

5. legrandelf @ February 2, 2009

Наклона на кура си е баш научна тема, Адаш, не може така просто статия :))))) Трябва си - научен труд, или както му викат учените хора… ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЯ!

Вики, кво ъпдейтваш пък ти бе? Я ведната да пращаш снимка с прическата ти, за да започнем да правим архив на най-яките стилистки-аматьорки :))

6. Viktoriya @ February 2, 2009

хахххааххаххахаххах…защо аматьори??
Знаеш ли от колко години си правя прически..профешънъла съм го надминала…хахххахах

7. legrandelf @ February 2, 2009

Не вярвам! Преди да видя различни ъгли от iPhone, нащракал те - не мога да преценя. Ти всичко може да ми кажеш сега, а може и никога да не си си правила прическа, много моля! :))))))

Приятелството си е приятелство, доверието по адрес на срамните прически - Е НЕЩО, КОЕТО ИСКА СОЛИДНО ФОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, хахахахаххаах :)))))

8. Viktoriya @ February 2, 2009

хахаха…колко хитро само….

9. Bunny @ February 2, 2009

Съгласна съм… никой не иска косми в устата си.
Но според мен е до мода, а има мъже, които харесват рунтавко. Лично съм срещала… Споменах ли, че си падам геронтофилка! :Р

А и понякога малко косми могат да се много секси… случайно попаднах на тази снимка скоро.

10. legrandelf @ February 2, 2009

Събина, геронтофилка казваш, а? Внимавай, нали знаеш, че това може да е една стъпка преди… некрофилията :))) Не искаш върху теб да умре някой мъж, докато се чука, или обратно, ако си отгоре - все тая - не искаш да се споминава някой пич, по време на ерекция, нали? :))

А тази снимка… първо, радвам се че вече си правиш линковете сама - напредваш :))
Второ… ЗАЩО ПУСКАШ ГОЛИ МЪЖЕ ТУКА? :))))) Хахахахаха!

11. Bunny @ February 2, 2009

Щоооо не може ли? :О

Като казвам геронтофилка имам предвид в границата между 27 и 40! Обаче предвид застаряването ми, по план с 1 година считано от Септември 2009, може и да вдигна долната граница на 28-29!

12. Bunny @ February 2, 2009

Ма глей какъв е готин тоя! Тъй като му се заиграе човек с космите къде ли може да свърши играта!!!! Малее..

13. legrandelf @ February 2, 2009

27 ги прати стари ли бе? Еби му майката, как рече и отсече! Недей така бе, ей! :)))) Млади мъже, в разцвета на силите си :))

Помислих, че поебваш дядковци на 65+ годишна възраст, а ти баш с млади и апетитни парченца - ебльовци консумираш! Палавница! :))))

Сега, нека да не влизам в ролята на жена за част III на знаеш-кое, само и само да ти обяснявам какво бих направил с космите на тоя, хахахаха :))

Но да, ако бях жена - щях да го чукам ;)

14. Bunny @ February 2, 2009

Ами просто щото от години съм на таква долна граница, а и честно казано туй на теория. На практика от 1-2 години съм само от 30 нагоре, с много малки изключение, ама то така се е случило - съдба! Та като бях на 22-23, 27 си бяха батковци! :Р Затова така говоря!

15. Flirt @ February 2, 2009

Ами да, заслужава си да се спретне една ода по въпроса, за да се възпее гладкото бръснене на половите органи! Така че, мили Елфе, запретвай ръкави ;-)
Иначе аз мнението по темата вече го изказах при поста за мърлящината, а и всички разбрахме за 4-те сантиметра визуален бонус, ако ти е избръснат качествено. Мога само да добавя, че както обещах тогава на Йован, наистина го цитирах и то с поразителен ефект: на следващия ден въпросният колега, на когото преведох коментарите, ми съобщи тържествено по служебния мейл (!), че се бил избръснал навсякъде :-DDD

16. legrandelf @ February 2, 2009

Батковци… първо бяха старци, сега батковци :)) Странни вербални качества имаш, Събина, само и само да не те обвиним в някаква извратения, хахахаха :))

Flirt, туй не го знаех - за избрасналия се твой колега! Виж какви неща правим, само докато си пишем тука - караме хората да се поокастрят малко, там където иначе не се замислят много много :)))))

Ода, като се намузя, ще взема да я напиша :))

17. Bunny @ February 2, 2009

Марти,
важна е и разликата. За някои хора, като кажеш, че имате 9 години разлика с гаджето си си чиста проба геронтофилка… мани сега дефинициите на термина! :Р

18. legrandelf @ February 2, 2009

Както и да го въртиш, аз няма да го възприема така :))) Виж, като видя Хю Хефнър, или някоя друга остаряла златна мина по халат, а до него една яка мацка на 18 (примерно) - ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ както за термина и точната терминология, така и за… възрастовата граница (е ли я има, или не съвсем) :))

Но хубаво де, щом ти е кеф така да го спрягаш глагола геронтофилствам - нямай грижи ;))) Сякак си те обичаме, няма да те игнорираме от групата, хихик!

19. Bunny @ February 2, 2009

хахаха оооо мерси! Поласкана съм!

20. Нели @ February 2, 2009

Напоследък се забелязва тенденцията мъжете да са по лъснати и бръснати от жените.Лошо няма,хигиената е важна,както за нас,така и за вас.Друго си е един умен кур-гладко избръснат и полят с автършейф ,да се изпъчи гордо насреща готов за героизми.Аз съм твърдо ЗА :)))

21. Lotlorien @ February 2, 2009

Елфчо, айде пиши един пост след като си направиш кола маска на топките!

22. legrandelf @ February 2, 2009

Събина, няма защо да се ласкаеш :)))) Може да се “лъска”еш :))) Знаеш на кого да го лъскаш… всъщност, знаеш ли? А той? :))))

Нели, много правилно! Гладко избръснат кур - готов за подвизи, брейх, как звучи само!

Храбър воин…

23. legrandelf @ February 2, 2009

Lotlorien, ааа… тая не знам дали ще стане :))) Кола маска на ташаците, някак си трябва да ме упоят :))) Или пък тази дето ме действа да е свръх нежна, някак си сам няма да мога да… дръпна лентата!

24. Bunny @ February 2, 2009

“Знаеш на кого да го лъскаш… всъщност, знаеш ли? А той? :))))” - май нинам за кой говориш… :s.
Ще ми споделиш ли, ако пропускам нещо… хихихихи

25. Iovan @ February 2, 2009

Хахахаха
Май се върнах в подходящия момент да коментирам ПОДХОДЯЩАТА СТАТИЯ !!! :-)))))))))))

ЕСТЕСТВЕННО , че е по-добре да цари БЕЗКОСМИЕ в куро/путко зоната !!!

КОЛКОТО ПО-МАЛКО КОСМИ, ТОЛКОВА ПО-ДОБЪР ОРАЛЕН СЕКС !!!!!!!!

26. si @ February 2, 2009

Определено ЗА бръснатите женски и мъжки красоти… То е ясно, а пък и не веднъж сме зачеквал темата :)))

По повод прически и т.н…., момичета, enjoy it ;) Shave The Pussy
За съжаление вече е само на шведски, но…това е един от езиците на любовта, особено, когато говорим за повече от 2-ма ;)

27. Bunny @ February 3, 2009

Оооо Си, много са яки!
Оцобено сърчицата! Повечето приличаха на династини белези - как беше думата за това, по дяволите! Все едно мъжа ми е от рода еди-кой-си, и аз си правя пчиеска с герба! :Р хахахаха

28. legrandelf @ February 3, 2009

Йован, баш на точната статия си :))) Чувствай си я като чедо, все пак ти беше един от главните привърженици на идеята за шейвинг! :))

si, много класно сайтче! Според мен трябва да правят повече такива, нали? Няма значение езика ;))
Шведите не бих ги нарекъл любовчии, те са си сексуалисти! Всякакви сексуалисти - и знаят даже и при оргиите как да се намерят, и там уж е хаос - пък всъщност си има ред и всички са задоволени, хаха!

Събина, още на горния коментар - ми де да знам - някой бе, все трябва да има някой на който да му го лъскаш. Не го крий в гардероба, хихик!

А много ме разсмя това твоето изказване за:
“Все едно мъжа ми е от рода еди-кой-си, и аз си правя пчиеска с герба!”

Супер класно! :))))

29. si @ February 3, 2009

@Bunny
Събина,
Много се радвам, че ти харесва :)
Там може и да си направиш такава прическа, каквато ти харесва. На английски беше по-разбираемо, ама какво да се прави. Пък и на нас не ни трябва толкова, както Вики каза - про до про ;)

@legrandelf
Ти ги разбираш повече от мен тези работи със сайтчетата или по-скоро направата им :). Естествено, че трябва да има повече такива, а идеи колкото искаш. Знаеш къде ще инвестирам, така че, не виждам какво чакаш ;)))

30. legrandelf @ February 3, 2009

Бе аз хубаво ще им направя сайт, ама материал с който да го напълним? А? :))

Туй е проблема… Виж, ако имахме маса фотографии или шейвинг клипчета - друго щеше да е, хем някъв магически стимул и работа по нощите, само и само да пуснем заветния проект. Ама няма :))

Трябва някакъв стимъл, една две прически, та да има и дизайн да се измисли (за сайта говоря) хахахаа :))

31. si @ February 3, 2009

Ще измислим нещо с момичетата, сигурна съм :)
Пък и доброволки може да се намерят

32. Bunny @ February 3, 2009

@Марти,

“класно изказване”… говори ми!!! :P

33. legrandelf @ February 3, 2009

Говоря ти, говоря ти :))) Ма май взе, че много ти хареса, пък не бива така :))

После кой ще те сваля от облаците, а?

si, какви доброволки бе? Пощата ми е още празна, трябват снимки там до утре сутринта, та като стана да имам материал за една сутрешна… фотоподборка, кхък :)))))

34. uglygoddess @ February 3, 2009

с риск да се противопоставя на всичко добро и свято на тази планета - с косми, без косми, абсолютно ми е все тая. аз гледам да спазвам етикета рабира се, просто си знам, че е “модерно” без пукнат косъм. но за мен това са прищевки на епохата, не виждам нищо неестетично в окосмението и при мъже, и при жени. а хигиената човек или я има, или - не, космите не променят нищо.

35. si @ February 3, 2009

До утре?!? Е, дай ни малко време. Нали трябва да преговарям, да ги убеждавам какъв талант си и т.н. ;)))

36. legrandelf @ February 3, 2009

Хубаво, имаш времето. Както казват полицейските началници по филмите:

“Имаш 48 часа да го хванеш, след това - задника ти е мой…”

Така и не ги разбрах защо винаги се целеха към задниците на подчинените си, но това е друга тема! Все пак, чакам си прическите на пощата, че да има стимул за сайт :)))))

goddess, това да си везна по тоя въпрос не е проблем ;)) И твоето мнение е ценно за мен, аз - този който не е тотално обезкосмен, т.е. не съм в крак с модата на XXI-ви век :)
Как да не се радвам на не толкова взискателни жени, перфектно просто! :))

37. uglygoddess @ February 3, 2009

еее, не, че не съм взискателна, но си има “изисквания” и “капризи” :Р

38. Bunny @ February 3, 2009

Марти,

интересно, ако мъжа ми е евреин каква прическа трябва да си направя? Знака на доалра? $ :О
Бая работа ше се иска… Абе това не е лоша тема, ако не ти, може да напаиша нещо по върпоса! хахаха сериозно!

Или може да напишем и двамата, че да видим кой ще е по-креативен! :Р

39. Iovan @ February 3, 2009

Хахахахаха Bunny
“прическа с герба” казваш , КУЛТово изказване !!!
Браво !!!

А по въпроса със сайта и идеята за интимните прически и тяхната визия, споко, …

Ще направим ЛЕГЕНДА !!!
:-))))))))

40. legrandelf @ February 3, 2009

goddess, дам, това била разликата :))) Схванах я!

Събина, глей ся… що пък точно долар? Щото това асоциира парите в света ли, най-популярния знак? Е да, ама не - ще си направиш една давидова звезда, това ще си направиш :))))) Или едно шапе, такова еврейско ;)) Или надпис: “Шабъс” :)))))) (или която и вариация, на който и език да си избереш, хаахаа)

41. legrandelf @ February 3, 2009

Ще направим легенда, или ще направим сайта легенда :))

Щото то за картинките каква легенда ни е нужна? :)) Те ясно ще се виждат катеричките, както и прическите - няма да има нужда да го правим като учебник по биология, с обозначаване на срамните устни, нали :))) И клитора - най-важното, хаххаа…

42. Bunny @ February 3, 2009

Марти,

имам изпит и след малко излитам, но като се прибера, ще ти обясня с текст, защо… ;)))

43. legrandelf @ February 3, 2009

Чакам с нетърпение… а уточнението за текста не беше нужно :)))

Разбира се, че с текст ще ми обясниш, сега да те карам да правиш еротичен сториборд с някакви… хъх, даже и аз не знам с какво си :))

lol

44. Bunny @ February 3, 2009

О не се прави! Не би отказал сториборд!

45. legrandelf @ February 3, 2009

Хич не се и правя :)))

Изчезвай на изпит, стига удря F5 тука :)

Освен разбира се, ако темите в CS не влизат в конспекта, хахаха :)

46. Iovan @ February 3, 2009

@ELF
По въпроса за Легендата имах в предвид да направим легенда за вида интимна прическа и нейния горд притежател(ка) !!!
Например :

1. Пречупен кръст - Германка
2. Кръг на бял фон - Японка
3. Кръг на матов фон - Индийка, или Циганка
4. Айфелова кула - Францизойка
5. Кръст - Монахиня
6. и т.н.

:-)))

47. legrandelf @ February 3, 2009

О, интернационална легендааа… Страхотия :)))
А после може да почнем да мешим нациите, примерно:

Айфелова кула с кръст отгоре: монахиня от Франция

Пречупен кръст в червен кръг на бял фон - Гертруда Йошимитсу (демек немкиня от японски произход, или обратното - семе от войната, пази се) :))

Забавно!

48. Iovan @ February 3, 2009

Хахахахахахха

Доразви идеята !!!
:-))

49. JustAFaceInTheCrowd @ February 3, 2009

Такаааааааа …
Вижте сега, по отношение на хигиената - космите нямат нищо общо. Ако поддържаш добра интимна хигиена, си чист, ако не - си мръсен. Точка. Ха, дали няма да предпочета да си легна с необръснат мъж, който си мие пишока по няколко пъти на ден, или с хигиенист, който е гладък като огледало и се къпе веднъж на няколко дена, защото бил чист … Аналогията с женската катеричка е същата.

Иначе, не съм съгласна. Гладко избръснатите пишки не ми се нравят, нито гладко избръснатите катерички, които вече не са катерички, ами са … плешиви катерички може би ? Чисто естетически никак не ми допада. Липсата на косми я свързвам с невръстните дечица и … ми, не ми харесва !

И преди някой да ме е заклеймил, че си падам по орангутани и съм на крачка от зоофилията, да обясня : не обичам храсталаци ! Пречат на устния френски, освен това гъделичкат. Нищо не пречи обаче космите да се подрязвят, оформят в някаква си там прическа и т.н. … но все пак да съществуват. Може да е една лентичка от косъмчета (бразилска лента й викат) , но да си я има.

Разбира се, това са си лично моите предпочитания и не ги налагам на никой. Тук сте се събрали любители на гладкото бръснене и космомразци, но все пак се престрашавам да изразя мнение, обратно на останалите 48. Дано да не ме убиете с камъни :)))

50. legrandelf @ February 3, 2009

Хахахахаха, Вес, спокойно бе :))))
Камъните са далеч от ръцете ни, така че поне с камъни няма да те мерим :P

Шегувам се - с нищо няма да те замеряме :))
Плюс това, съм сигурен че след като говорим за прически - значи не сме чак толкова против малкото окосмяване - ясно е че всички сме зад идеята: БЕЗ ХРАСТИ! (ох, кога ли ще се обръсна, хахахахаха)

И за хигиената си права - но според мен, ние се въртим около идеята, че като си без косми, по-трудно се цапаш, или може би - като си с повече козина, по-бързо се омазнява, вмирисва и тем подобни - по-бързо се клепе (цапа) :)) Както и косата - по-къса се поддържа по-лесно от по-дългата (поне при мен е така) :)

51. JustAFaceInTheCrowd @ February 3, 2009

Елф, отделянето на смегма няма нищо общо с липсата или наличието на косми. А това е основното по отношение на интимната хигиена. Редовното къпане и блябля предодвратяват тези неща … а има и нещо друго ==> липсата на косми спомага за “залепването” на кофти бактерии по интимните части и ги прави по-склонни към замърсяване и инфекция. Това са думи на лекар, не мои.

52. legrandelf @ February 3, 2009

Ясно е че космите са там с предназначение, но при мен е така - повече косми, по-лесно замърсяване!

Заради тази ми… “болежка” ако прескоча една баня (т.е. за два дни се изкъпя един път) - нещата стават плачевни и не мога да се трая :)))

Явно е до тип кожа, или емоционалност, знам ли :)
Не съм толкова добър по биология, или по-скоро - по предмета не ни учеха таквиз неща. А и за любознателен не минавам - затова просто се къпя, хахаха.

53. Bunny @ February 3, 2009

Хора, перверзните пръсти са готови… тук
четете, коментирайте, фризирайте!

54. LaSombra @ November 19, 2009

Любопитно, аз като см окосмен по цялото тяло, как ли ще изглеждам ако се обръсан само в споменатата зона… Сигурно гледката ще бъде каот унищожената от радиоактивност гора където е паднал тунгуският метеорит.

Това писание на елфа ме подсеща за един случай в казармата. Някой беше подучил всички от ротата да се обръснат отдолу. На сутринта, когато окосмението неминуемо започва да израства, бях свидетел на съсипваща гледка. Бях дежурен по рота и излизам пред строя да дам на ротния разхода.
– Да не сте хванали срамни въшки? — пита онзи с любопитство.
Обръщам се и що да видя — цялата рота се драпа между краката, защото напиращите косми ги сърбят!

55. LaSombra @ November 19, 2009

Сори, публикувах коментара преди да затворя таговеет на снимката

56. legrandelf @ November 19, 2009

LaSombra, не се тревожи, поправих линка и в предния ти коментар ;) Сега имаме много… радиоактивност! :))

57. марто @ November 19, 2009

Браво на виновника за темата. До сега не бях чел толкова мн коментри в които всички да участват позитивно и никои да не се “зачепка” с никои :)

Така не бях се забавлявал отдавна.

LaSombra, мн се смях с коментара ти по горе :) , между другото имам един приятел които е окосмен по цялото тяло, ходи на лазерни ала бала глупости…. НЕПОМАГА !!!

58. sibo @ November 19, 2009

хахаха :) много добро

59. legrandelf @ November 19, 2009

Няма виновни! :)) Има неизбръснати! :))))

60. Нели @ November 19, 2009

Марти Ангелов, поласкан съм да ме приемеш за свой приятел. Пожелавам ти много дълги години творческа потенция, до дълбоки старини и дори когато няма да можеш да помниш, пак да приказваш прекрасни щуротии като тези. Великолепен, елегантен стил. Блестящо защитено лого. Съдържателност почти на сто процента и чиста забава на всичките сто процента /не всичко тотално трябва да е мъдро и умно. Глупостта също е ценна/. Няма да следя редовно изявите ти, защото съм адски делови човек. Но съм очарован, че те има като автор и съм уверен, че ще можеш да задържиш брилятната бистрота на ума си и раскоша на стила си. Падна ми на сърцето. Хвала, Марти!

61. Нели @ November 19, 2009

Реших да го копна и да го пусна,защото този твой нов фен е голям образ,цапнат в устата колкото си искаш.Мъжки вариант на Лисса:)

62. LaSombra @ November 19, 2009

@Марто,
Да ходя на лазер? Аз СЕ ГОРДЕЯ с това :) Между другото много жени са ми казвали, че не понасят обезкосмени мъже. Настоящата ми пирятелка вика, че й приличало на гол охлюв :)

Е, иначе се подкастрям с машинката, ама не става въпрос за бръснене :)

63. anonimna @ November 19, 2009

haha…zaradva me statiqta - i naistina e mnogo po-priqno i vuzbujda6to, kogato muja ne e v stil “macho”

64. legrandelf @ November 19, 2009

Видях го и там, Нели :))) Страшен коментар… сега… до колко ирония, до колко някакви други неща… няма да се замислям :))

LaSombra, момента с голия охлюв е неизбежен :) Плюс това жените в повечето случаи са недоволни каквото и да направи мъжа :))

[...] трябва да си е на ниво. Да сте мити и да не забравите, че някои го предпочитат горещо, други пък избръснато. Спазвайте си и добрия тон, като Ви се иска си давайте, [...]

« Празници, пълници Въпроси и отговори VI »