Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Ново кино “Порнодизо”

« публикувано на 04-09-2008 @ 4:51 pm »


“Сложи си грим, напарфюмирай се, изчисти погледа си от миналите спомени, усмихни се ведро и предизвикателно, развърти глава така че косите ти да се разположат перфектно около страхотните черти на лицето ти…”

Таксито намалява. Отбива вдясно, плащам си и слизам. С първата стъпка кракът ми попада в сочна локва, образувала се от току що спрялия проливен дъжд. Правя леко недоволна физиономия, макар че нямам против разхлаждането в тази топла нощ.
Хласвам вратата на таксито, то отпрашва с мръсна газ като нахвърля малко кал по краката ми. Перфектно! Сега вече съм чиста проба онанист, готов за кино…

Заставам демонстративно на тротоара, сядам след това на бордюра, но вместо да си лъскам кура… отделям внимание на обувката си. Изцеждам я, това на първо време, опухвам я няколко пъти във влажния тротоар и я нахлузвам. Няма чорапи, няма време за чорапи, животът е кратък!

Пристягам връзките й, ставам и се оглеждам наоколо. Поне ме докара, където трябва… Обръщам се и какво да видя. Големия транспарант с постера на филма… Страхотен е! И е черно бял! Уау!
Изгарям само като го гледам на хартия, какво ли ще е усещането вътре?!

Бързо се напъхвам в сградата и си купувам билет от любезната девойка на касата. Лакомо изчитам всички надписи по билетчето, докато стане време за прожекцията. Като малко дете се кефя, бахти! Такъв един ококорил очи, пипащ се по оная работа, мъркащ от удоволствие, с лека маниакална усмивка… предусещащ какво хубаво нещо ще се случи съвсем скоро!

А вече съм вътре и е тъмно, имам най-страхотното място. Централно, откъдето и да го погледнеш. Каква симетрия… вдига ми го още повече! Толкова вълнение, спомних за първия път, когато правих секс… Облизвам се в спомена си, разсъблякох се малко за да ми е по-удобно.

Бях радостен, че след броени секунди филма щеше да започне. Доволен гледах белия екран, а осветлението угасна. Секундите изтичаха и тогава вратата се отвори…

Мозъкът ми се шашна!

Вариант 1: Няма да има прожекция…
Вариант 2: Ще има прожекция, но ще ме преместят от мястото ми…
Вариант 3: НЯМА да съм ЕДИНСТВЕНИЯ, който ще гледа филма…

Най-страшен си оставаше номер 3… Обещаха ми промоционална прожекция, само аз… в цялата зала, отдаден на филма, отдаден на удоволствието.
И като такъв, той се сбъдна. Леко навъсен, с премрежен поглед, накривени вежди от взиране в опит да разбера каква ще да е тая фигура, която се насочва към мен… постепенно разпознах силуета на… жена!

Сега вече им ебах майката! Лъжци… Жена беше! И на всичко отгоре изкачваше редовете. О, не! Нямаше да чисти, идваше да гледа филма. И продължаваше да изкачва редовете, докато не стигна златния среден такъв. О, Боже!
Крачка вдясно и тръгва към мен… страхотно! От всички кина, от всички филми, от всички зали, от всички редове, от всички места… нейното беше ТОЧНО до моето!

“Най-обичам гол по пясъка да тичам… и да ми развалят кефа от гледането на филм…”

Навремето разправях един лаф:

“Независимо срещата с най-яката мацка, колкото и секси да е, колкото и секс да иска да прави с мен… пуснат ли “Смело сърце” на киното - отивам да гледам !”

Вероятно части от това изречение са се променили с времето. Но цялостната идея се е запазила. Въпреки всичко успях да се концентрирам, да запазя самообладание, а и на всичко отгоре… като се замислих кой филм щяхме да гледаме - защо да й се сърдя на момичето - добре ми е дошла.

3, 2, 1… Начало!

Действието вървеше подобаващо, аз и моята тайнствена партньорка по филм дишахме учестено, а аз и грам не си спомнях за какво се агресирах в секундите преди прожекцията…

От екрана струеше еротика, пламенна страст, огромно количество телесни течности - максимум материал за едно качествено порно.

Забравих да спомена ли?! Филмът беше Ново кино “Порнодизо”, секс версията на Ново кино “Парадизо”. Разбира се, на порноиндустрията й дай малко филийки за размисъл и ще намерят начин да опорновят всичко де що е познато на масите киномани. Но аз и госпожицата (о, да, госпожица беше) до мен нямахме нищо против. Наслаждавахме се на потящите се на голям екран тела, сливащите им се в едно части, еякулиращите им слабини… Върховно усещане!

А самия факт, че съседа до теб тайничко те наблюдава с периферното си зрение надминава всяка друга форма на възбуда. Гледал съм порно с момичета и друг път, но не и в такава атмосфера. Когато всяка една от частиците, изпълващи залата, трепти в честотата на похотта.

И тогава ръцете ни се кръстосаха… тя започна да гали слабините ми и определено желаеше да усети набъбналия член, който от около половин час се опитваше да я вмъкне в сюжета на гледания филм!
Точно тук се сетих за “Истински романс” (айде пак филми, заеби) - сцената в киното, разбира се! Сцената с разсипаните пуканки, ах… сладост!

Когато нещата са така надървени, не правиш нищо друго освен да следваш инстинктите си. Понечих да я докосна, но тя ме спря с другата си ръка. Опитах да кажа нещо, тя сложи пръст на устните ми… после го напъха в устата ми, за да го навлажни… след това очерта устните си, като затвори очите си за миг. Напъха пръстчето в своята уста, засмука го страстно, след което рязко изправи глава, приближи се до ухото ми и прошепна:

“Отпусни се назад…”

Бях безсилен дори да говоря, камо ли да се съпротивлявам. Успях поне да сдържа тийнейджърския си учуден поглед, за да не излезе че съм абсолютен новобранец.
Мацката разкопча панталоните ми, и провря ръката си към члена ми.
Част от мен се гордееше, друга беше изплашена, но заедно в синхрон те скандираха само едно - НЕ СПИРАЙ!

Като че ме послуша… усещайки вълните с мисли изпълващи главата ми, мацката започна да ме масажира там долу. Ту бавно и нежно, ту с леки учестявания и известна доза агресивност.
През цялото това време, нито за миг не отдели поглед от очите ми. Нито аз можех да направя такова нещо. Феноменални очи… осветени единствено от разгарящата се на екрана страст.

Когато усети върха на моите пулсации, както и свитите в готовност за кулминационния момент тестиси тя отпусна ръка и с внимателно движение съпроводи ръката ми под нейната поличка.
Чак сега забелязах, че носи пола… леле!

А там беше така влажно… толкова топло… толкова меко и нежно. Всичко трептеше. Изгарящият природен феномен, тикащ човека към удоволствието… Нямаше нужда да ме води повече - знаех какво да направя! Прокарах един пръст в нея. Едно, две, три движения. Извадих го леко, само за да добавя още един, който да усили напиращото желание в нея. Повторих нещата, докато пръстите в нея не станаха три на брой.

Ръката й учестяваше движенията и играта с моя пенис. Като верижна реакция, телата ни се черпеха едно от друго… не спираха нито за миг, а желаеха още. Не ги интересуваше дали главите ни имат достатъчно кислород, след всичките тези тежки, но ужасно приятни вдишвания. Кръвта се беше концентрирала единствено и само в сластните ни области.

И в един вълшебен миг… картината на големия екран се размаза в приятни цветове! Музиката промени ритъма си, забави се. Тъмните стени изгряха в различни цветове, всичко наоколо придоби вкус!
Двама души преживяваха страстна авантюра по извънредно неподозиран начин… Не просто случайна среща. Не просто секс с непознат - полет на мисълта, над места за които никога й не е сънувала.

Двата силуета се превръщат в един, извиващ се във феноменални форми. Очертанията, които сексуално-наситения обект придобива не могат да се опишат с думи. Достатъчно е само да чуеш симфонията или да уловиш трептенията излъчвани от него, за да разбереш какво се случва…

Как е възможно да се освободиш така лесно пред някого, когото си срещнал преди по-малко от час? Нима всичко е въпрос на вълнения? На реакция на частиците, които всеки човек излъчва?
Как се случи това? Как се стигна до невероятния секс, който току що правихме? По какъв начин накара главата ми да бие свръх бурно, до такава степен че да забравя къде се намирам?

А ти?
Как се чувстваш… защо точно аз и ти? Набелязала си ме? Или си просто тук, за да сбъднеш някоя твоя мечта? А може би в момента си задаваш същите въпроси като мен?! Отговори ми, моля те! Направи го с целувка… направи го с френска целувка…

Попитай ме нежно, с език около главичката на пениса ми… аз ще ти отговоря като сластно засмуча твоята сливка! Нека общуваме по начинът, по който силите на привличането ни събраха в тази кинозала!

Не те познавам… но съм влюбен в начина, по който танцуваш. Обожавам допира до кожата ти, а дори не съм виждал колко прекрасно изглежда тя под лъчите на дневната светлина!

Ще милвам лицето ти с всяка моя мисъл, след като си тръгнеш. Няма да те моля да останеш, няма да попитам за името ти…
От нежния ти глас ще запомня само любовния стон, който ме изпълваше с възбуда през последния един час.
Ще запомня очите ти, така изящни… така загадъчни в тъмнината!

Красива си…

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. legrandelf @ September 4, 2008

Само да отбележа :)
За четящите тези коментари…

Коментар 1, на Светла, е оставен преди да е завършена историйката :))))

П.П. Не знам защо го написах, просто някои хора много бързат :)))))))

2. Ilienna @ September 4, 2008

Моля те, кажи ми, че тази история е измислена!?!?!??!! :))))

Ако все пак е истина - Уау, браво!
Аз мога само да си мечтая да срещна готин мъж в кино салона вместо това въздишам тежко и си вадя вибратора… хихихихи :)))

3. legrandelf @ September 4, 2008

:))

Нищо на никой няма да казвам!
Наслаждавайте се на историята и това е. Който както може да й се отдаде, това вече е извън контрола ми :)

4. pak kaka ti :) @ September 5, 2008

Яяяяяяяяяяя
елфите имали “сластни области”…

5. natalia @ September 5, 2008
6. legrandelf @ September 6, 2008

@natalia:
Как беше… “всичко може, но не всеки” :))))

Нямах субтитри към туй чудо, та… горе долу по гримасите на актьорите се ориентирах за какво си говориха :P

7. si @ November 27, 2008

Много е страхотно :) и много бих искала да е истина ;)

[...] Cynical Speech : много истини, понякога изказани леко вулгарно, но със [...]

9. Viktoriya @ February 20, 2009

Ех…приземих се на един от многото романични облачета в небето!!!

10. legrandelf @ February 20, 2009

Подейства ли ти? Виж тука какво е спокойно :)))
Още в ранните зори на Cynical Speech :))

Ама нищо де, сегашния облик е по-култов! :)))

11. si @ February 20, 2009

Хаха, гълъбчета!
Внимавайте да не изпуснете киното :P

12. legrandelf @ February 20, 2009

Спокойно! След малко всички излитаме към дестинация CINEPLEX :))

13. Viktoriya @ February 20, 2009

Да, парв си тук е много спокойно…аз ще излитам… че да не изпусна киното!

14. Billiana_lapetiteelfie @ March 6, 2009

ou est tu, que fait tu, est’quе j’existe encore pour toi?
(Tова е от една страхотна песен - все пак името ти е на френски и лека шегичка)
please, forgive me:))
цял ден за март останаха само осем теми!
Хайде ще те разбера - все пак е петък и честит празник на всички твои читатели и почитатели.
Добре, като ти дойде вдъхновението, а ние ще си чакаме…

15. legrandelf @ March 6, 2009

:)))
Виждам, че тия осем теми, дето не се промениха като бройка и днес (не защото е петък, а защото… нещо думите не ми идват - разбъркана глава, какво да ти кажа) са те накарали да плъзнеш из архивите! ;))

Хубаво е тука, докато ме “чакате” да напиша нещо ново, може да се забавлявате със старото :))

Но както някои от читателките обичат да казват:
“Сам си го направи! Научи ни на един режим, по няколко на ден и сега сме ненаситни!” :))

Са съвсем прави…

16. Billiana_lapetiteelfie @ March 6, 2009

ами да, ти така ни научи!И сега - това е като наркотик, обаче те разбирам!
Е, надявам се утре да не се събудим рано, ама като е събота знае ли се..
Стискай ми палци да се събудя към 12, и аз ще ти стискам и на теб…

17. legrandelf @ March 6, 2009

:)))

Някой трябва да се жертва! :))
Ако ти искаш да спиш до 12, аз трябва да съм буден, за да стискам палците, за да може да спиш до 12, хихихик! :)))

Но… като се знам, днес, поне до 3 часа ще можеш да спиш непробудно, а след това - кой знае :))

18. Billiana_lapetiteelfie @ March 6, 2009

уфф, айде аз ще се жертвам и без това няма да заспя преди 4. Така чe айде да видим..ААААААААААА а след 3 ще дойдеш ти? Тъкмо като съм се наспала по твоя преценка?!!Благодаря, че ме разсмя…
Има сови и чучулиги - аз съм от совите, а май и ти:))

19. legrandelf @ March 6, 2009

Не, аз не се жертвам, просто… не мога да заспя :))
Аз познавам няколко сови, най-обичам притчите свързани с тях!

А аз… приличам на моя най-добър приятел Щраусът, но… съм малко по-различен от него!

Всякакви типове и типки около мен, а себе си определям като дистанциран-интроверт! :)))))

« Не съм гладен ! Сбъдната мечта »