Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Универсално курава репортерка

« публикувано на 29-01-2009 @ 10:38 pm »


Репортер да си - това е призвание, още повече ако работиш за някоя класна и доказала се телевизия като зелената и прелестна bTV

Зачетох се днес (всъщност чак сега, то от много работа и да пикая нямаше време) в прозата на колежката М, а именно: “Блогърите са опасни, казионните журналя - хич”.

Забавната й статия, както и подбора от изрезки на други блогъри, плюс спомена от събитието прясно топлещо ме през последните 48 часа, породиха в мен разни чувства. Забравени чувства! Нека ви споделя…

Бях влюбен… наистина! Обичах я! Но нека ви кажа как я обикнах.
Тя беше ултимейт, тя беше феноменална, тя беше с нежни устни, микрофон и непоколебим поглед.
В лицето на Миролюба Бенатова аз съзрях истинската любов…

Беше миг на нежност. Непрестанно клатещата се камера на турбо-професионалния оператор на bTV правеше лицето й да трепка радостно. Изтлявах по нея, а тя дори не научи името ми. Всичките писма, които й мятках - не сполучиха. Цензурата на bTV не ме допускаше до любимата ми репортерка.

Момичето, което с блага дума, успя да накъдри срамните косми на Кадафи и да “извоюва” либерта за българските медици. Лаврите ги обра Кольо Саркози, щото той е фасона за пред историческите архиви.

В крайна сметка я превъзмогнах. И как ли? Научих истината… Истината, за коравите… тъй де, куравите репортерки! Универсалните медийни войници!

Жан-Клод Ван Дам ряпа да яде! На него му събраха тленните останки, ръгнаха му байпас, малко дрога и започна да рита задника на Долф Лундгрен, уви… с куравите репортерки на bTV нещата не стоят точно така.

Крехкото създание Миролюба Бенатова всъщност е преминала през много перипетии, за да достигне сегашното си ниво.
Както всички класни репортерки от bTV, програмата е следната:

- спец обучение за оцеляване при всякакви климатични условия (за изпита да се чете принтираната литература от “Ultimate Survivor” по “Discovery Channel”);
- трябва да се овладее техниката на ръкопашния бой;
- задължително да се знаят поне 6 ориенталски езика (без да броим планинско-джунгленските диалекти);
- задължителна е стрелбата с: “Дезърт Ийгъл”, ловна пушка модел “Гоце”, пушка помпа, “АК-47″ (с логото на bTV дамгосано на приклада), снайпер “Драгунов”, лък (модел “LOTR”), [задна]-прашка с дрянов чатал (която трябва да се държи стабилно, закрепена отзад - натъпкана в панталона);
- преди пускането на редник Джейн сред полевите репортери, курсантката преминава през задължителна спаринг среща с тигърчето Мърдок;

Носят се слухове, че всъщност тялото на Бенатова е съшито от различни части на мъртви фоторепортери. Загинали в подножията на Андите, по границите на Перу, в пустинните райони на Ангола, в мразовитите височини на Бутан…

Моделът й за подражание (съдейки по многото плакати в детската стая в родния й дом) е достолепната Елена Йончева. “Активи”-стката, блажено вкусила първо семе от ватмана-купонджия Серьожа.
Нека припоним, че последната гордо представяше журналистическа България в Ирак по време на бомбардировките на гусин Буш Младши, докато приятеля й на семейни начала си вечеряше спокойно по софийските ресторанти.

Сега вече не би трябвало да има каквито и да било съмнения по адрес на брилянтната Бенатова. Как да не се справи с един лош, голям, много лош, много голям блогър похитител?!
Въоръжен при това!
С активирани Google AdSense на блога си!
С непубликувани статии в Svejo…
С нулева карма и рейтинг в същата тази социална мрежа…

Но как е възможно?
Отговорът е много прост: ТРЕНИРОВКАТА

По време на 5-годишното си обучение в редиците на bTV, Мира е достигнала връх във военната си подготовка. Буквално рита задници и не се спира пред нищо!
Бомби да има в рейсове, тролейбуси, багери, ТИР-ове - тя няма да се спре. Хваща за ушите някой пъпчив новопостъпил с камера и се качват на служебната сребриста четириколка.

Врум, врум на точния адрес (без да ползват GPS) и театрото е готово за действие…

Сцена 1:
Похитителят излиза с бавна стъпка - без да поглежда нито към репортерите, нито към полицията.

Сцена 2:
Пича от сцена 1 оставя раницата с лаптопа си (където на драфт държи поне 3 публикации за силиконовата еволюция сред чалга певиците) до една кофа за боклук.

Сцена 3:
Същият се разоръжава (по-бързо и от Ирак притиснат от надървените американски пехотинци) на бордюра.

Сцена 4:
Едно младо и друго не толкова младо униформени човечета приближават едрия субект от предните сцени. Внимателно го изчакват евентуално да извади друг пистолет от задния си джоб и да ги разстреля, но след като виждат че само се е шегувал ги хващат бесните и решават да го арестуват.

Сцена 5:
Лекия провал в края на действието на сцена 4, налага едрия мъжага (блогър-похитител) да импровизира, подвивайки крак, за да улесни колегите си.

Сцена 6:
Няколко статиста се включват в действието с тъпото си присъствие.

Сцена 7:
Далеч от аматьорската камера с боен вик: “Защо…” се приближава универсално куравата репортерка Миролюба Бенатова, която с достойното си изпълнение ще претендира за златен “Аскеер” следващата година.

Бахти, Шекспир не е писал такива комедии, а човека е бил талантлив.
Кой ли се крие зад тази величествена сага в театралното изкуство? Има ли някой определен или просто НИЕ, блогърите, сме сбирщина от фанатици и параноици?

Аз искам да пикая… щото за пореден път днес, заради компютъра забавям посещението на санитарния възел. Вие през това време може да си помислите… а, да! Може и да отговорите, моля!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. admon @ January 29, 2009

“сме сбирщина от фанатици и параноици?”

Аз не съм блогър и сигурно няма да бъда. Ама приличам на тях. А вече на нормален естествен човек-глобар ли му викат? :) ;) :)))))))

Оооо, тая репортерка била готина. Красива бих казал :)

2. Acnapyx @ January 29, 2009

Бенатова е по лесните неща. Признавам й улавянето в крачка на Горсов, но и то беше по чужд сигнал, така че на нея й оставаше само да дебне. Ако й стискаше, щеше да се навре, без да чака ченгетата да го пльоснат на земята. Тц. Дай наготово, когато вече няма никакъв риск.

А иначе за журналистическите й качества отказвам да коментирам - по едната случайност я познавам още от времето й в 168 часа, бил съм с нея на конференция с полицейски шефове от чужбина и по колегиалному съм превеждал нейни въпроси до тях (щото бездарните преводачи от школата в Симеоново не се справяха), така че имам твърде ясна представа за нейните способности.

3. legrandelf @ January 29, 2009

Паро, отпусни се де :))) Сподели с нас - я бива или не я? :))

4. admon @ January 29, 2009

Абе така на мотора и да ми държи автомата, много добра журналистка. Жонгльористка, пардон - готина снимка. Браво, Марти!

5. legrandelf @ January 29, 2009

Браво не на мен, а на момичето :)))
А тая снимка ми е от Ники (колегата бе, поредицата “Въпроси и отговори”). Той ги изнамира такива от нета, гений е просто!

Та, туй момиче от снимката не знам колко владее журналистиката, ама със сигурност може разни други полезни неща! :)) Примерно… плетене в движение на мотора ;)

6. admon @ January 29, 2009

Знаеш ли я поговорката. Браво се вика на мъжко магаре. А на мене се дават пари за здраве :))))

7. М @ January 29, 2009

Елфе, цялата тема всъщност е доста тъжна:( Такива постановки използваше Нова телевизия, за да се рекламира по билбордове навремето: Цялата истина КАЛЕНДАР

А БТВ са заложили на риалити екшъна… Пълна пародия…

8. admon @ January 29, 2009

Май марти мисе превиждат руски коментари по другите сепарета.

9. legrandelf @ January 29, 2009

М, тъжно нетъжно, това е положението! Честно казано билбордите на Календар не ми изглеждаха като реклама, а… нещо средно между трейлър на новия епизод на CSI и билборда на Азис.

Готино, фрапиращо, ама не му е там мястото и със сигурност не показва действителността!

Насрани водещи, баш пък така ще се държат - като билбордите!
Относно риалити шоутата и bTV, те за това изкупиха толкоз формати, редом с обикновените участващи са се тренирали и вътрешните на телевизията ;) Всичко е секси, щом завършва секси!

А именно, още една червена точка за Мира :) Обичам я!

admon, не я знаех поговорката ;))
Относно руските коментари - ше им еба майката спамърска, писнало ми е от тях :)))

10. Acnapyx @ January 29, 2009

Казвам ти, твърде ме е гняс, за да говоря за тази… ох, чудя се коя дума да използвам. С една дума, от лични впечатления, Миролюба тогава ми направи впечатление на тъповато, но напористо същество. Задаващо откровено дебилни въпроси на хора, които със сигурност имат по-смислени неща за вършене от това да коментират очевидни простотии.

Пример. Дошъл представител на ФБР на въпросната полицейска конференция (май за кражбите на коли беше). Ама чисто технически кадър, който оперативна работа не е виждал в живота си. Тогава тъкмо вървеше един неописуемо тъп сериал “Профайлър”, та предполагам можеш да се сетиш с какви въпроси се опита тя да го закове. “А как работят профайлърите в ФБР?” “Вие как правите психологически профили на престъпниците и масовите убийци?” И други в същия дух.

А ако ме питаш като мадама става ли… Ами не съм я ****, но да ти кажа, не съм и изпитвал желание. По това време си имах доста по-готина от нея приятелка, която ме интересуваше далеч повече. Прецени сам (Бенатова: снимката е от нашите архиви)

11. Bunny @ January 29, 2009

@Аспарух,

засрами се, ако обичаш! На кое виждаш “лесните неща” и колко мъже репортери си виждал да правят и на половина толкова опасни репортажи колкото Бенатова, Елена Йончева или Канна Рачева?

За мен тая работа, не е смешна, ами направо е тъжна! В тази професия жените, поне тези трите, са в пъти по-смели от мъжете. Какво значи, ако “й стискаше”? Ти би ли се пуснал на въоръжен човек без да чакаш ченгетата?

12. Acnapyx @ January 29, 2009

За Йончева не говоря. Но конкретно, ако става дума за въпросния репортаж на Бенатова - ако не го заговориш, преди да са го сгърчили, после да му се навреш с микрофона, когато е закопчан, не е никакво репортерско постижение. Казвам го като представител на гилдията. Такива репортажи съм ги правил като стажант в БНТ, и бога ми, не се гордея с тях.

13. Bunny @ January 29, 2009

@Аспарух,

не говоря за конкретния говоря по принцип.

14. legrandelf @ January 29, 2009

“Профайлър” ме кефеше, хехехе :)) Но е тъпо да ползваш термини от сериала, за да доиш ФеБеРейците :))

Събина, hold your horses :)
От изброеното трио Канна и Елена ме кефят. Канна - нея й помня разни репортажи и определено се държи като корава, а не курава репортерка.

Що се отнася до невероятно опасната ситуация с въоръжения блогър-похитител, ами… няма да се съглася с теб! Сигурно пък щеше да я нарани, нали?!

Не мисля, че Паро прави култ разделение мъже или жени. Не го започвай ти! :))

15. Acnapyx @ January 29, 2009

В случая не става въпрос за това дали е жена - за феминизъм многократно съм спорил с кого ли не; колкото и да имам лична антипатия към Йончева, признавам й, наистина е по горещите точни и прави добри репортажи. В случая с Бенатова обаче имаме традиционното възползване от позицията на силата. Като да биеш вече паднал човек. Да, така се правят репортажи, които отнасят награди, но етиката отива на кино.

Просто и аз съм се върдалял в същите л…. заедно с хората, които сега са по високите етажи на журналистическата гилдия, така че говоря от лични впечатления. Може и Миролюба в БТВ да е мръднала от тогавашното си ниво, де да знам. Макар че като гледам кадрите, дълбоко ме съмнява.

Иначе да, аз самият бих изпитал шубе да му се навра с микрофона докато е въоръжен, но ако толкова държа да направя журналистически удар, ще рискувам. Иначе в очите на зрителя ще изглеждам като говорещ от позицията полицията и властта. А не безпристрастен. Когато е свършен факт, репортерски удари не се правят.

16. Bunny @ January 29, 2009

Марти,

не съм гледала репортажа и не знаеш, че човекът е бил блогър. А и какво стана сега, ако си блогър не може да си опасен ли? Къде пише? Но наистина не съм гледала репортажа…

Колкото до разделението мъже-жени, в журналистическата професия се налага само. Докато Бенатова и Рачева отразяват убийства и мафията, мъжете репортери на БТВ отразяват кукерски съботи и Банго Васил…

17. uglygoddess @ January 29, 2009

и аз имам близки професионални впечатления от кака М.Б. и мога да кажа, че тя се опитва да прави журналистика по най-малоумния и аборигенски начин. няма никакво чувство за мярка (което е особено важно за журналист, който не иска да си пикае на името), няма усет за истинската новина, а търси сензацията като треторазредна жълта клюкарка. и това не е само мое мнение, а и на няколко колеги-журналисти, които са се сблъсквали с нея. (щото е много гадно да те залеят с киселина, да не приличаш на нищо, да си емоционално нестабилен от случката, а кака М.Б. да блъска полицаите и да иска да те изтипоса пред цяла България)

18. legrandelf @ January 29, 2009

Събина, виж линка към М дето сочи, там има и клипчето има и разни други коментари. Всъщност цялата завръзка ще я хванеш. Неслучайността в случката, изказванията по адрес на похитителя. Клипчето рулира, сцените в поста ми не съм си ги измислял, просто влязох в ролята на анализатор ;)))

Отиди, виж :)

19. Bunny @ January 30, 2009

Да, вече бях и видях…

Да, малко изчака да се затича, добре режисирано беше. Това по този случай.

Колкото до заглавието от 24 - това е 24 по дяволите! Какво очаквате! Евтино и зашито с бели конци е, че се опитват така да създадат лошо име на блогърите, ама не мисля, че им се получава.

20. legrandelf @ January 30, 2009

Нали се сещаш, че един от гилдията да подшушне и отече работата :))))
Няма спирачка сега, куцо и сакато и бабите даже, дето на компутеро викат теуевизьор, пак ще знаят думата “блогър” = похитител/криминално проявен/престъпник (накрая и терорист, нали) :))

И внуците им като кажат: “Бабо, не сега - блогвам!” и става мазало след това ;))

21. Acnapyx @ January 30, 2009

Отделен линк към още журналистически подвизи на Бенатова, този път за Капитал. Отделно си заслужава да бъдат прочетени коментарите под въпросния пост.

@Bunny: Съжалявам, нямам намерението да се впускам в спорове за феминизъм, просто излагам фактите така, както ги виждам. Етиката при Бенатова е нещо, което е оперирано отдавна. То и няма как другояче да бъде - 15 години в бранша убиват всякакви скрупули. Особено когато 8 от тях са били в Пресгрупата…

Отделно бих могъл да допълня, че да, те правят репортажи за престъпността и мафията, но в бранша има такова нещо като “ресор”. И човек отразява това, което се пада в неговия ресор и не посяга на този на колегата, щото иначе после мечка ще го гази. Просто на въпросните две госпожи(ци) това им е ресорът. А кой ги е разпределил там - ами шефката на новините на БТВ. Нещата не са на принципа “Аз тази новина я искам, дайте ми я!”

22. Iovan @ January 30, 2009

Мдаааа, …
наистина актуална тема.
И трите горезитирани мадами правят новини, и то точно такива, защото това им е работата !
Колкото до това дали имат журналистическа етика, … то вълците като са гладни данеби да имат етика я ???

Но по повод статията за Бенатова се сещам за едно филмче “Пепът Денис”, доста блудкаво, но пък мадамата - яка !!!
П.С. Асоциаций

23. legrandelf @ January 30, 2009

Тенкю за включилите се ;) Очаквам и другите, ако имат мнение по въпроса, да споделят :))

Ама и аз не спя, нали? :)))

24. admon @ January 30, 2009

Добро утро - журналистите не ги обичам. Да отразяват истината искам, пък по какъвто и да е начин. Когато отразиха засягащи мен и фамилията ми факти, те дори ме прекръстиха на Георги, изляха куп лъжи. Журналисти няма, има обслужващи новини, угодни някому. А не истина, факти. Мразя журналистите, дори спортните.

25. si @ January 30, 2009

Знаех си аз, че в тая думичка Блогър се крие нещо сатанинско, зловещо и мръсно…
Ама добре, че е момичето, да ни светне на къде и как духа вятъра.
Особено ме кефи момента - ‘успя да накъдри срамните косми на Кадафи’…
Мисля, че мога много да кажа да репортерките. Тази Миролюба не я познавам лично, но има други…, които зная от първа ръка, така да се кажа. За да съм най-искрена ще заявя само, че каквото и да казват, правят и както и да парадират, не успяват да ме хванат в мрежата си от ‘факти и разкрития’. Мисля, че не успяват да ме променят или да полират и без това гладкото ми мозъче, така че, не ме плашат въобще ;)

п.с. не знам защо, но в целия пост четях вместо ‘универсално куравата репортерка’ - универсалната курва репортерка…

26. legrandelf @ January 30, 2009

si, той смисъла е двоен, но не исках да го пиша в заглавието, тъй като щеше да изглежда като регулярен израз :)))

“Универсално [кур](а)ва репортерка” :))))

27. Viktoriya @ January 30, 2009

Аз само за мацката на снимката да се включа: ЯКО КЕФИ!!!
И фригидна мацка би възбудила ;-)))
А за М.Б. нямам наблюдение върху нейните методи, но клипчето от сайта на М, не ме изкефи…..
Някой хора нямат спирка с нахалството си…

28. legrandelf @ January 30, 2009

Мацката от снимката рулира, това е ясно :))))
Но М.Б. едва ли може да кара мотор, че и да стреля по без гащи от него ;)

За сметка на това, може да навира микрофон в лицето на повален “блогър-похитител”, докато няколко полицейски колена го ръчкат в гърба и бъбреците!

Зекси! :))

29. Viktoriya @ January 30, 2009

ужас…

30. sepuko @ January 30, 2009

Ибадрахти…човече заради стила на написаното и брутализма статията си е уникална. Но това, което ме радва изключително много е, че като дух на съдържанието тя не е. Което значи, че България все пак не е пълна с овце. Имам приятел който работи в агенция Фокус и той ми каза, че подозрението за инсценировка е ударило целия им колектив още когато са изстреляли първата информация за “похищението” по БТВ, а когато са изстреляли и видеото вече са били сигурни…

31. legrandelf @ January 30, 2009

Интересен анал-лиз ;))))
И на мен ми е приятно, че се отбиваш :))

Айде, сполай ти с блога - пиши та да чета и аз интересни неща. Филип не спря да говори за теб последната седмица-две :))

Поздрави!

32. legrandelf @ January 30, 2009

И аз си вярвам :))))))
Превъзмогнах я! Поне така мисля…
Ще загърбя любовта си към Мира… макар да беше толкова сладка и вълнуваща :)

Не, не съм й вдигнал мерника, просто… си я погалвам от време на време! Сигурен съм, че обича да й говорят мръсотийки :))

33. legrandelf @ January 30, 2009

Тенкю, пийпъл :) Радвам се, че ми ядете от топлия хляб (е, от снощи е, малко се е втвърдил, ама пак става, нали) :)))

Не знам от приятните емоции, докато бях влюбен в нея ли е, или нещо друго - но определено усещах духа й около себе си, докато пишех снощи :))))

34. Bunny @ January 30, 2009

@Admon,

спортаната журналисти е най-сладката работа! Една идея повече да разбирах от спорт и шях да се занимавам с това!!! :)

35. si @ January 30, 2009

@legrandelf
И къде точно й го усещаше, ако не е тайна?

36. legrandelf @ January 30, 2009

si, това е твърде личен въпрос :))) Къде бих могъл да усещам духа й?

Разбира се, че в сърцето си. Тя минаваше през мен, като всеки път странния аромат (странен, да, не приятен) ме караше да се просълзявам! :)

По това познавах, че Мира е около мен и върши някакви перверзни неща. Тъй като е дух само, не я виждам, но после като станах, за да ида до кухнята… се подхлъзнах. Забелязах влажно петно с формата на путка на пода си - избърсах го с ръкав…

Така протече миналата вечер в моя дом, а вашата? :)))))

37. legrandelf @ January 30, 2009

Тя е в миналото бе, стига ревнивост тука :)))) Айде много моля :)))

Сега ви снасям една тема, за да видите че Миролюба изобщо не ми е на сърцето вече, просто спомени :) Всеки си ги има ;) Не ви заменям с нея, няма какво да се мисли, хаххахаха!

38. legrandelf @ January 30, 2009

Супер! Това е много хубав поздрав, аз и без това от няколко дена съм на The Prodigy, а именно:

Climbatize

:))) Поздрав!

39. Нели @ January 30, 2009

Мира-Мара отвори очите на всички откачени,луди,шизофреници и прочиие техни другари по болест,че като им се накриви нещо на к…те,отиват на близката автогара и си избират едно автобусче,и от там нататък сценарият е ясен.Жалко,много жалко ако това се случи наистина.Те тогава жална ни е майка

40. Нели @ January 30, 2009

Морал ли?Ама това какво е бе?Глутница хищници, без скрупули,мамицата им долна,тя Манипулацията им е родна майка.Тъпо,безмозъчно и русо същество,но пък бая кураво.Такава постановка малиии,ужасена съм.

41. Ирина @ January 30, 2009

Мисля, че Миролюба Бенатова и Елена Йончева са едни от най-добрите, и изявени журналистки, независимо от всичко. Грозно е така да обиждате и ми прилича на чиста проба ЗАВИСТ и ЗЛОБА! Пък и фантазията ви е много развинтена_ внимавайте да не излезете от релсите като “Атила”!

42. pa4ito @ January 30, 2009

@Ирина, не разбирам от журналистика и не мога да коментирам Миролюба Бенатова и Елена Йончева, но за това с фантазията категорично не мога да се съглася. Имам математическо образование и като студент ми се е налагало да решавам задачи от N-мерното пространство, където N > 3 и < безкрайност. В един от другите постове на шега развихме темата за телепортацията, като използвахме понятия като черна дупка, 2-мерно холограмно изображение на 3-мерен обект, мигновено пренасяне на човешки енергиен заряд на голямо разстояние и др. … Е значи ли това, че вече сме тв-медийни звезди? Щото тоз човечец от бтв-то на друго не мязаше. Или сме фанатизирани убийци, с опасани през кръст пояси от бомби??? Хайде да помислим малко преди да ах-каме, ох-каме и вярваме безрвзервно на всеки боклук показан по някоя нац. телевизия. И накрая, относно развинтената ми фантазия(с която се гордея), с риск да обидя някой от тук четящите(извинявайте Приятели!), ще цитирам изказването на Давид Хилберт(признат за един от най-великите математици на 19-ия и 20-ия век) за един от своите ученици: “Той нямаше достатъчно фантазия, за да бъде математик, затова стана поет”.

43. legrandelf @ January 30, 2009

Пламка, остави я Ирина ;))) Временно минаваща с мнение :) Ми не я кефим, не я :)))

Внимаваме, мила ми (лельо) Ирина :))

Не бой се, аз от bTV пари не взимам, а и другите които биха ме навили да участвам в подобен театър. Бих играл на сцената на Българска армия или на Бродуей, но това е друго :))))

Йончева е пример, Канна Рачева също, Мира обаче - не! И това че не ти харесва сарказма ми и цялостната сатира на случката, показва че или не четеш внимателно, или просто са те заслепили с медийната им изява. В което няма лошо, просто… още 1 душа, за която трябва след това да се борим да върнем обратно от МАНИПУЛИРАНОТО отвъдно :))

Баси, ако имах расо, можеш спокойно да заснема “Деца на царевицата 100″ :)))

44. legrandelf @ January 30, 2009

От утре ще съм младеж без въображение, кам се появят хубави жени около мен, хахахаха :)))

45. pa4ito @ January 30, 2009

Супер странно ми е, че много от хората продължават да са като коне с капаци, без супер елементарна мисъл…
Всъщност може би трябваше да започна с въпрос дали възрастта й е над 12 години :)))))
@Елф,заеби расото, че няма да можеш да си списваш постовете или голяма част от думите трябва да е заменена с многоточия. Я си стой така, тамън си добре ;)
@Светла, ама защо таквоз отношение към математиците, знаеш ли каква фантазия имат… :)))
Между другото знаеш ли защо няма Нобелова награда за математика? :)))

46. legrandelf @ January 30, 2009

Пламка, въпросната лейди мисля че е доста пъти по 12 години ;)))) Ако мога да заключа като й видях имейла де, хехехе :))

Освен това, и да сложа расото не значи, че ще се цензурирам! Ще съм единствено по рода си духовник, който попръжва така люто, хахаха :))

Аз знам защо няма Нобелова награда по математика! ;))

47. legrandelf @ January 30, 2009

Честно казано туй нещо тиливизията отдавна си признах, че не я гледам. Даже и горе има връзка към въпросната статия :)))

Питаха ме, как съм бил знаел какво дават, като не съм бил гледал, еми… смятайте тогава колко информативни и качествени са, щом без да ги гледам мога да знам колкото те могат да ми дадат като сведения :))

Нищо не разбрахте, нали? Ебете се тогава, по три пъти няма да обяснявам :))))

Ама не мога да се съглася, че интелигентните хора гледат телевизия :)) Я ги посочи ;)))

Гледането към телевизионен екран не значи, че гледаш ТВ :)) То няма ТВ за гледане, каква телевизия гледаме, хахаха!

48. pa4ito @ January 30, 2009

@Елф, тва тв-то требе да го забранят със закон… абе по-едно време де разправяха ли че е вредно тв-облъчването :)))))
@Светла, знам че тази най-широкоразпространена теория за нямането на нобелова награда за математика не е истина, ама то не пречи да се полаская малко с нея :))))))

« Писна ми от секс, а на вас ?! Какво ви надървя / разпенва ? »