Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Сексуален тормоз

« публикувано на 25-01-2009 @ 11:43 am »


Кадър от филма “Разкриване”
с участието на Деми Мур и Майкъл Дъглас

Майкъл Дъглас може би е най-ебателния актьор на Холивуд за всички времена? Но и късметът му гравитира около тази небрежна на пръв поглед сексуалност в ролите му. Нека си спомним. През актьорските му покои са минали Глен Клоуз, Шарън Стоун и Деми Мур (за тях се сещам първосигнално, не ми се мисли за други сега).

За съжаление и в трите филма, с пъхането на оная си работа, той ВИНАГИ нацелваше грешната дупка. Не говоря за това, че е сбъркал аналния с вагиналния отвор, просто… цялостната структура наречена ЖЕНА, не беше подходяща за тези манипулации.

Но стига толкова филмови обяснения, че току виж сте си помислили, че четете CINEMANIAC (в което няма нищо лошо, разбира се). Наясно сте кои са двамата на фотото от началото на статията. Точно така - Деми Мур обкрачила Майкъл Дъглас, който уж се дърпа, в секс сцената от “Разкритие”.

Тя му беше шефка, той някакъв… подчинен, обаче Деми Мур просто го скъсваше от натискане. Накрая му лапа кура, онзи преди да свърши се присети, че си има жена. Рипна, Деми остана незадоволена - и после започнаха проблемите!

Този път нямаше варени зайци или шила под леглото, но пък на главата му се изсихапа редица други проблеми, които пак му стъжниха живота. Ех, този изстрадал еблив Майкъл Дъглас…

Говорил съм за секса на работното място, но… това тук е лошият сценарий, като развръзка от последвалия кеф. Ще си правите вътре-вън, вътре-вън на работата, а после няма да има последици? Не сте познали!

Всъщност нещата не винаги са такива - правите секс, после някой изперква и се започва с изнудването, машинациите, сталкването и т.н. Не!
Нека започнем отначало…

Натокана мадама е служителка в някоя фирма. Шефа й - поредния надървеняк. Може да е на години, вече женен, брака му да не е от най-готините, жена му не желае да му духа (повече, или изобщо), и на него какво му остава (нека това не звучи като извинение за него) - да си хване някоя подчинена. Е, не е нужно да е секретарката - твърде изтъркано. Но която и да е по-готина негова работничка (да, да, “Вагнер”) пак ще му свърши работа.

Поздравява мацката, говори с нея като уж небрежно си отърква крачола в рамото й, сяда разкрачен срещу нея, примерно като я е привикал в офиса си нещо да обсъдят, не спира да я пипа по гърба, рамото, да слага ръка на коляното - мазен ебач!

После се започват поканите, откровените свалки, и ако девойката поддаде, стигне ли се до пъхане един път - край! Тоя шеф изперква и вече си мисли, че я контролира! Оттам - сериозни проблеми, забравете просто за работата - и да ви е носила удоволствие преди тази случка, сега всичко ще е на 200% по-различно.

Но пък монетата има и обратна страна. Мацката се оказва нимфа, куросмукателна личност, на нея не й пречи да се чука под дърво и камък - що не и в офиса с шефа й? Оттам, женската й манипулативност може да влезе в употреба и да си “извоюва” ново работно място (по-висше разбира се), облаги от всякакъв род, стига да са на сметката на шефа. Еми, браво, ама не ме кефят таквиз!

Какво обаче става, ако шефа всъщност е шефка? Някоя секси лейди, а подчиненият й е супер сладък младок? Избръснат, изтупан или ходещ приятно неглеже, но с феноменално сини очи и замислен поглед в далечината. С дълги пръсти, бързо пишещ на клавиатурата… а изпод пръстите му и това магично тракане какви неща излизат… Младокът е обречен!

Номера е там - той трябва ли да счита това за сексуален тормоз, или свободно да му се отдаде? Тука малко винаги съм с мисълта - ако жена тръгне да ме изнасилва, аз после отивам ли в полицията? Дори и да е успяла? Не знам…

Но да приемем, че шефката не ме кефи, започне да ме реже оттук оттам, заради това, че не съм й начесал гювендията, тогава спокойно ще мога да обърна и аз листото и да си потърся правата, справедливост и т.н.

Но май по-интересно е третата опция - хомосексуалния тормоз!

- Шеф с работник
- Шефка с работничка

Ами да. Вие сте хетеросексуална девойка, а шефката ви е лесбо (например). На някое парти злобно започва да ви се обяснява, или да говори колко красива сте, как се обличате, какъв хубав задник имате, краката ви били страшни, циците ви биха изглеждали много добре върху лицето й, както й нейната усмивка между краката ви… Ужас!

Или вие сте хомосексуалист, ползващ писоара (не мивката) в офисния кенеф, тогава влиза шефа ви, разкопчава се пред писоара до вас и без да иска (по навик) поглежда вашето лично оръжие!
По дяволите! Това може да се приеме за тормоз, макар и явно да не е имало умисъл, камо ли влечение.

Та такива неща! Много мисли могат да тръгнат от тези три уж елементарни ситуации. Всъщност нито една от тях не е елементарна. Напротив. Ваденето на пишката (или разтварянето на краката) на работното място е повече от отговорна процедура. В предната статия (тази за сексуалната офис треска) ако нещата бяха представени по забавния начин, то тук определено трябва да се замислите в действията си следващия път, когато супервайзвате някоя колежка или сте шеф, или имате шефка… или сте хомосексуален/сексуална на парти или в тоалетната… Ситуации много! Внимание, уви - малко!

Завишете второто, че да си нямате проблеми - ако ли не - винаги може да смените работата, стига да не сте се влюбили прекалено много в нея!
И да, на никой не пожелавам да минава през изживяванията на Майкъл Дъглас… от КОЙТО и да е от трите филма представени в началото на статията!

« подобни cynical speech, , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Bunny @ January 25, 2009

Не съм специалист, нито мъж, но съм чувала, че мъж трудно можа да бъде изнасилен!

В смисъл изнасилване е вид насилие над човека… тоест, ако мъже не го кефи това, което му се случва, чисто функционално няма да се получи - абе ще си остане мек!

Нали си представях как отиваш в Полицията и казваш; Изнасилеха ми! Първият въпрос ще е: Ама Младежо, вие имахте ли ерекция? Ако да - ви е било кеф, следователно, не сте изнасилен!!! :РРР

ПС: Това “Ужас!” след сцената с шефката не го разбрах от къде дойде! :Р

2. legrandelf @ January 25, 2009

От мислите ми дойде това “Ужас!” :)))
Щото си представям една НЕ-приятна гледка :)) Не е просто две хубави жени, които правят разни неща заедно ;)

А това за: “Младежо, вие имахте ли ерекция?” ми звучи доста правдоподобно. Или те бива в гадаенето какво може би е, или знаеш :)) Не си работила в полицията, значи може да си писала някоя статия, и като си била там на наблюдение да си присъствала на подобно оплакване?? :))))))

3. Bunny @ January 25, 2009

хахаха не знам за какво намекваш! :))))

4. Iovan @ January 25, 2009

Брехххх, …
някой ранобудник е творил рано тази сутрин !!! БРАВО !!! Отново разкошна тема за обсъждане !!!

5. Iovan @ January 25, 2009

Та аз съм ставал свидетел на няколко от описаните по-горе ситуаций, някой и с мое участие ! :-))
Най-фрапантната и гнусна ситуация беше когато назначих един мой приятел от детинство за мой подчинен, а шефа (с лек завой на ляво)откровенно си го сваляше !!! Беше си пълен тормоз за това момче !

6. legrandelf @ January 25, 2009

После поне успя ли да го отървеш, че да не стават някакви… хм, инфекции?? :))

7. Iovan @ January 25, 2009

Да, ама се наложи след това и аз да напусна, щото не се отнесохме мило и любезно с въпросната персона !

8. legrandelf @ January 25, 2009

Разбирам, както съм заключил в края на статията, ако не ви боли много за работата - това е решението (или поне началната стъпка) за слагане край на аферата :)

9. pa4ito @ January 25, 2009

Не знам какви въпроси задават в полицията, но няма как да ти остане мек след определени стимулиращи действия от страна на жена. По-скоро ако не си спрял всичко това в началото, може да се счита че си съгласен, следователно не е против волята ти.
Но темата тука е друг… Аве по-скоро трябва да си тотално изтрещял ако използваш положението си, за секс с подчинен. Щото може да стане и друго - подчиненият/ната да пусне “пикантни подробности” за тебе, които да те направят за смях. И ако не си собственик на фирмата може да стане така, че ти да си без работа след това. От друга страна ако нямаш никакъв друг социален живот и само работата ти е останала… Ама това го има само във филмите от америшко. Ние сме друга нация и на нас развлеченията са ни в кръвта. Като те кефи някой от офиса и те отреже, като му го кажеш, си викаш “Майната му!”(Bunny, ще излезе че всички сме циници :)) и отиваш на клуб. Стигането до крайности май не ни е много присъщо. :)

10. si @ January 25, 2009

‘…говори с нея като уж небрежно си отърква крачола в рамото й, сяда разкрачен срещу нея, примерно като я е привикал в офиса си нещо да обсъдят, не спира да я пипа по гърба, рамото, да слага ръка на коляното…’

Бляк, от това направо ми се драйфа. Представям си го тоя и косата ми настръхва, хм, че гаден ‘надървеняк’.
Мацката шефка и някой младеж, ммм, не знам… Аз като се знам какви глупости говоря непрекъснато и нищо чудно да тормозя някого… :( А, между другото, тази сцена да не е от личен опит ;), че този ‘ужас’ от там да се е пръкнал ;)
Хомосексуална шефка - мисля, че може да се излезе от тази ситуация ;)))

А във връзка с трите филма - ‘Фатално привличане’ много ме беше впечатлил, когато го гледах. Бтв, с удоволствие бих писала и в CINEMANIAC.

11. Bunny @ January 25, 2009

Si,

“Аз като се знам какви глупости говоря непрекъснато и нищо чудно да тормозя някого… ”

И ти ли! хахаха че аз ги и правя, по дяволите!

12. legrandelf @ January 25, 2009

Айде двечките да ставате шефки някъде и да си тормозите подчинените тогава :))))

si, не те разбрах :) Искаш ли да ти дам достъп и да пишеш в CINEMANIAC?! :))

13. si @ January 25, 2009

@Bunny
Олекна ми, значи не съм единствената ;)

@legrandelf
Май не се изразих както трябва, исках да кажа, да коментирам :)

14. legrandelf @ January 25, 2009

Мдам, да коментираш… Е аз пък ще те накарам (без сексуални привички, че да не си настъпя темата) да списваш там, ако ти е приятно :))))

По-яко е като си автор! :))

15. si @ January 25, 2009

Хм, провокираш ме нещо, но може и да приема, чакай само нещо да ме вдъхнови, Авторе! ;)
(може да се наложи бая да почакаш) :)))

16. legrandelf @ January 25, 2009

Провокация-настървация :))))
Усещам, че си любителка на киното и те сърбят пръстите, а в главата си имаш много знания свързани с киното :))

Трябва ти малък тласък, че да пропеееш :)) Е, аз ще съм стимулиращият, хм… шамар :))

Кой знае, тогава пък може и на мен да ми се допише отново там :) И ще правим нещо като… собствено филмово списание :)

17. Bunny @ January 25, 2009

Марти,

“Айде двечките да ставате шефки някъде и да си тормозите подчинените тогава :))))”

аз съм по-скоро ПАС тука! Рано ми е за шефка, а и не мисля, че бих тормозила преднамерено служител! Много мразя секса и сродните му импулси да ми се бъркат в други области на живота, защото могат да имат пагубни ефекти! Затова и не спя с приятели, бтв - за нищо на света не искам да си развалям приятелствата за едното еване!

Сега като излезем и се забавляваме е едно да се базикаме, но реално - мне, не е за мен! Имам приоритети! Секс се намира навсякъде! Приятелствата и добрите екипи са по-трудни за постигане и не виждам защо трябва да се рискуват!

18. legrandelf @ January 25, 2009

Права си, права си в идеализма си :))
Уви, пустия нагон и желанието да се изпразниш/да те изпразнят, са слабост човешка :))

Подкрепям те - силно приятелство, без много, много ебане! Ама знае ли човек, кой може да ти попадне в работата? :))))

19. Bunny @ January 25, 2009

Уви, такава съм - голяма доза идеалист!

20. Nedialko @ January 25, 2009

Терминът на английски е “sexual harassment”. Както се досещате думата sex означава и пол. Именно това е основната идея, за използването на този израз. В САЩ например, в клаузите по които се осъжда този вид тормоз много повече се набляга на дискриминирането по полов признак, от колкото на сексуалните закачки от колегата. Такъв тормоз е, когато примерно шефа ви кара само вие да миете пода (във верига за бързо хранене да речем) под предтекст, че сте жена. Или само вие да вдигате тежките кашони със същото обоснование. Sexual harassment е когато сваляте някоя колежка. Без да я докосвате или да й говорите каквото и да било, свързано със секс. Разбира се - ако й харесва това, да бъде сваляна тя няма да се оплаче от вас. Но направи ли го, горко ви и тежко ви.
Т.е. терминът там има много повече аспекти, от колкото само и чисто сексуални.

21. legrandelf @ January 25, 2009

Прав си, Недялко ;)
Съгласен съм с теб, определено половата дискриминация е доста по-широка като ареал. И всъщност sexual harassment е точно това.

Но нищо де, в тая статия реших да съм краен :))

Макар че и нямаме навика да изпищим толкова силно в България, примерно както пискат американците. По-скоро ако някой ни сваля и не го желаем, ще направим я скандал, я нещо друго, отколкото да се оплачем.

22. Viktoriya @ January 25, 2009

Сексуалният тормоз на работното място не е нещото, което изгаряш от желание да ти се случи. Няма да споделям лични преживявание, само искам да отбележа, че в България сигурно ще минат много години докато стигнем нивото на Америка в това отношение. Много жалко…за нас.

23. legrandelf @ January 26, 2009

Абе не знам жалко ли е и дали искам да достигаме тяхното ниво :)) Сигурно си права, но пък аз като се знам как намигам на всяка колежка и как всяко второ мое изречение е със сексуален подтекст, направо ще ме скъсат от съдебни дела за тормоз :))) Ужас!

Явно ще трябва да се променям, ако въведат такива строги закони на работното място! Или просто ще трябва да си мълча и да работя :))))))

24. Viktoriya @ January 26, 2009

хаххахаххаха
Ще те видим как ще намигваш на колежки след като те осъдят веднъж…
така си свикнал просто….

25. legrandelf @ January 26, 2009

Именно! Не ща да ме съдят, явно като науча за тази… поправка, ще трябва да си трайкам :) И очето да не ми трепка по посока техния поглед ;))

НЕ, на сексуалния тормоз :))

26. Viktoriya @ January 26, 2009

Точно така!

27. Acnapyx @ January 26, 2009

@Viktoriya: а не, благодаря. Само това ми трябва, да заприличаме на Щатите, да не смееш да се усмихнеш на колежката, щото си щял да я харасиш. Тц. Или пък да не й се усмихнеш, щото в някои случаи и това минава за харасене.

Не че съм жънал особени успехи сред колежките, но и така, както си е сега, си е добре. Като не ти харесва да се свалят колеги - оплакваш се на шефа, ако пък шефа те сваля, а не те кефи - ами търсиш си друга работа. Напълно достатъчно, освен ако гориш от желание да съдереш и последните кожи на нещастния дървеняк.

При желание да поставиш човека на място, винаги има начин - без намеса на официални власти, по възможност.

28. legrandelf @ January 26, 2009

Паро, представяш го от гледната точка на мъжа, нали :))) Може да ти е по-трудно да си така дързък, ако си готина мацка, подлагана на сексуален тормоз (от служители или от шефа си) :))

Но съм съгласен, както и в горните коментари шеговито загатнах - не искам да сме ЧАК ТОЛКОВА прилични на Щатите. Забежките с колежките ще ме съсипят ако това се случи :))

29. Viktoriya @ January 26, 2009

Добре…нека да е златната среда тогава….

30. pa4ito @ January 26, 2009

Споко колеги и колежки, няма опасност да станем като щатите, оти сме по-близо до Ориента отколкото до америшко. Тука просто нравите са други и култура, и ценности, и… абе изобщо всичко е друго. Като почнеш от количеството алкохол дето се приема по време на разпускане, та да стигнеш до танците в стил “гюбек”, на които можеш да денсиш в почти всички заведения, дето може да се танцува. Така че споко ;)

31. legrandelf @ January 26, 2009

Гутен морген, Пламка :)) Де се губиш цял уикенд? Пак си повръщал някъде май, а? :))))

Иначе да, маниерите ни са други - радвам се, че няма да ми се наложи да орязвам сексуалните шеги, които бълвам нон стоп (особено в офиса) :))

32. pa4ito @ January 26, 2009

@Елф, добро да е утрото и за тебе. :)
Тц, не позна, аз не съм повръщал от … последното зверско надпиване с 3 шишета уиски и малко приятели, ама то беще по-скоро оливане и беше отдавна… А иначе петък с/у събота си пруказвах по инета с един приятел от Австралия(там са с 9 часа напред), щото все не мое се засечем и така откарахме до към 5. Добре че имах една бутилка грапа до мен. :)) Но така индиректно почетох именния ден на admon с италиянско поркане :)))

33. legrandelf @ January 26, 2009

Това да се чува :))) Тая “грапа” не съм я вкусвал. Идва от грейпс? Грозде? Или бъркам? :)))

34. pa4ito @ January 26, 2009

ами тука трябва да каже адмон, какво точно значи. Аз знам че е италианска ракия. Докато й свикнеш има странен вкус, но после много бързо “влиза” :)))

35. Iovan @ January 26, 2009

Хехе,
Така и с гръцкото “Ципуро”, как лови само тая гад!
Докато се усетиш да пробваш и ти омекнали крачката ! :-))))

« Петък вечер с “Ангелите на Марти” и ко. Лайняни улици - лайняни мечти »