Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Гадости в “Клуб 38″

« публикувано на 21-01-2009 @ 9:37 pm »


То хубаво мога да говоря за пикаене в мивката, ама поне е ясно как да се прави и на база хигиена - всичко да е на ниво след това…

Не може така - гнусарско е, да го еба!
Това се случи в една чудна декемврийска вечер (нощта срещу Никулден).
С група приятели първо навестихме една кръчма, където да доизработим нощната смяна на един от компанията. Порядъчно подпийнали, решаваме да си продължим с друга група приятели, вече установили се в “Клуб 38″, Щутгарт…

Звучи ви като една приятна история, в края на която няма бой, кръв, счупени зъби, няма и махмурлук, нали? Така е… няма, но… това не значи, че мизерията няма и други форми!

Фенси диванчетата в “Клуб 38″ много ме кефят. Като цяло атмосферата винаги ме е удовлетворявала. Хубавите сепарета, обслужването (познаване с по-голямата част от персонала), музиката не ти троши главата, цени като цени, бе… няма от какво да се оплачеш.

До момента, в който JB не се оказа в прекалено голямо количество в пикочния ми мехур. Отивам аз до Джеймс Бонд без седмицата и какво мислите виждат очите ми там? Не, не видях г-н Вучков пиян залян да чисти кенефа… видях това:

Гадория, първи дубъл.

Кефи ли ви аранжимента? Стила е “Флиртче” - телефон, светкавица срещу огледалото, в кенефа и да се виждат разни неща - класика!

Първо се провикнах:

“К’во е това бе, мамка му !”

След което се усетих, че съм сам в тоалетната и няма кой да ме чуе. Поозърнах се малко - потвърдих самотата в кенефа и загледах с интерес, животът който се зараждаше в мивката на “Клуб 38″. Не беше много приятно за гледане, но пък нащраках още няколко снимки (ненормалник, какво да кажа):

Гадория, втори дубъл

(пикня, вода, повърня - 3 в 1, неочаквано добра комбинация)

и хайде да не ви мъча повече:

Гадория, трети дубъл

Както започнах в началото, може и да съм привърженик на пикаенето в мивката (било то и на обществени места), но това тука - това си е отврат! Пици, разводнени, в запушената мивка… и заебано ей така - друг да го порине! Мамка му!

Не се прави така бе, народе пияний! Айде малко внимание…
Вкъщи като се изповръщате - така ли го оставяте? А и да го заебете тъй, майка ви, баща ви или някой друг да го чисти - пак не е редно.

Плюс това, гъз папира, нахвърлян по земята (не, не бяха само салфетки, имаше и лайняни хартийки)… на мокрия под (консистенцията на течността, която го покрива вероятно не е хомогенна (вода + пикоч) по-вероятно ми се струва) - това не се чисти с лека ръка. Има си хора, които ще си свършат работата след вас, но можехте да го избегнете, нали?

И не е само един. Туй кошче не се пълни от един човек (освен ако този човек не е с 10 гъза и от всичките да изкарва по два тона лайна). Турбо диария или нещо такова - заболяване - само тогава е простимо!

Потресен…
Не, не - възмутен съм, като ударението го слагаме на “У”, че да е по-интересно.

Непоринати хартийки с бърсано от задник, повръщано, което е оставено да се маринова в мивката и разни други идеалности - стават токсични в един момент. Айде иди после ползвай тоалетната. Ми че тя приличаше на градски кенеф. Само дето ги нямаше счупените тротоарни плочки по земята, на които да балансирам над пикняво лайняната смес под краката ми…

Ужасно!

Станете малко по-отговорни, що се отнася до хигиената ви. Серете, пикаете - после си чистите и си хвърляте на предназначените места. Не просто да го метнете хартийчето по кофата, а да влезе вътре. Не ми обяснявайте, че е пълно било.

“Клуб 38″ никога не ме беше фрапирал така. Всъщност, клуба не е виновен - аз пак ще отида там, но се надявам следващия път, клиентелата да е по-качествена и да не осира така… Оповръщация!

« подобни cynical speech,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Bunny @ January 21, 2009

И защо чак сега се сети за тая гнусотия?

И аз много мразя мръсни тоалетни, а баща ми е почти маниак! Чистите тоалетни в НБУ му бяха основен аргумент, като ме убеждаваше да уча там! хахахах

2. Flirt @ January 21, 2009

Гадно е, да! Какво да ти кажа, ами тук?! Плащаш доволно 10 евро минимум за вход в някоя шитава дискотечка (ако ме завлачат насила, хаха), после си плащаш и за кенефа допълнително! А в кенефа- същата история или почти, някви пияни пубертети…
Аз съдя заведенията по кенефите от край време. Сега се навъдиха всякакви фанси места, но не ме ли изкефи кенефът, заеби. Все пак неотдавна обяснявах как си мечтая за едно quicky в тоалетната на заведението, (уж) незабелязани от никого ;).
Затова- само автоматизирани и автохигиенизиращи се кенефи, като този: Toilet Horror!
:-DD

3. Веселин @ January 21, 2009

Аз съм виждал такива работи само на летището в Лондон :)

4. legrandelf @ January 21, 2009

Събина, чак сега… чак сега… щото други теми я изместваха :)) Честно казано, първата тема за годината (тая с пикаенето) щеше да ползва тази снимка. Но Адашчето се обади (и правилно направи), че това е повърня - не вървеше за оназ статия :)))

А после изникнаха други неща - и така :)

НБУ, а? Що се отнася до ползването на училищни (университетски) тоалетни, винаги съм се старал да ги избягвам. Първо, за да не ме тормозят по-големите (това в училище), второ - миришеше нон стоп на хлорна вар, не можех да си задържам дъха толкова време, трето - не е удобно и не можеш да се избършиш както трябва (когато не пикаеш) :))

Ох, бая аргументи :))

5. legrandelf @ January 21, 2009

Flirt, на тая “реклама” винаги съм се кефил! Много е добра!
А филтърът ти на заведенията, които да посещаваш е много добър. На мен ми е писнало да попадам на места, където за да ползвам тоалетната (дори и по малка нужда) ми се налагат жестоки физически упражнения и чупки на тялото, за да свърша работата!

Потресаващи кълчения съм правил, държане за брави, само и само да избегна досег с микроба :)

После що ползвам мивката… щото ще си я измия, а няма да я оставя опикана (както и по земята) като някоя кенефска чиния…

6. legrandelf @ January 21, 2009

Их, да беше ударил една снимка бе, Веско :))) Освен Тоблерон-и, явно си имат и такива - оповръщани/запушени мивки :))

Бах това летище, хахаха!

7. Bunny @ January 21, 2009

Марти,

аз имам един познат от НБУ, който не пика по обществени тоалетни - само у дома си! Беше учил 3 години в НБУ без да влезе в тоалетната, та накрая го завлякохме за ръка! И какво да види вътре - мъжката със сини плочки и син течен сапун, женската с розови. Чистичко, мирише си на измито… Ахна момчето! Един друг приятел даже се шегуваше, че в тоалетната на НБУ му е по-удобно да учи, от колкото в Студенски град!

А в мъжката по едно време слагаха едни бели картони в кабинките, за да може който иска да пиша не тях. После бяхме публикували мъдри мисли от тях, а самите картони ги сканираха и ги качиха на сайта, ама не знам какво стана с тях.

Както казваме ние в НБУ - пътят за Европа тръгва от чистите тоалетни! :Р

8. legrandelf @ January 21, 2009

Те толкова чисти тия тоалетни - ми то грехота да се изсереш вътре бе, баси! :))))

А вий що тормозите момчето, като не иска да пика в НБУ - няма да пика :) Пък и за ръка го влачили, хахахаха :)

Много убаво било това НБУ, брех! Някой път ще се отбия, за да си посея семето на мъдростта там. Бас държа, че никой още не го е правил :))

9. Bunny @ January 21, 2009

Ами завлякохме го, защото той мислеше, че няма начин да има чиста тоалетна в която всеки ден пикаят хиляди хора! А и човек трябва да се бори със страховете си, все пак! :Р

10. legrandelf @ January 21, 2009

О, да! Ебаси страха :)))
Все едно има чудовище в кенефа… Лайняното чудовище. Сваляш си гащите, сядаш по дупе на чинията и по едно време се чува бълбукане от дълбините. Преди да си се усетил, една такава лайняна пихтия те обхваща и завлича надолу в дупката.

Виж - ТОВА е кошмар - мръсните тоалетни иначе, са просто признак на ниска култура! :)

11. pa4ito @ January 22, 2009

Ейййй, това наистина си е гадно. Поне можеше да си почисти след това. Разбирам го човечЕто, случва се, човещинка е поркането в стомаха ти да почне да се чуди какво правиш и ръка за ръка с мезето ти да дойдат по обратния път, да те видят ‘кви ги вършиш. Ама защо трябва в мивката, като тоалетната е тооолкова широка, а и по-лесно се почиства след това.
Те че са мръсни тоалетните, мръсни са, ама и малкото чисти гледаме да окалпазим. Ходил съм насам-натам из Европата(Белгия, Австрия, Германия, Хърватска…май само това) ама не съм виждал мръсни тоалетни като в България. Може би не съм уцелвал подходящите заведения. Не, че държа де :)))
А клипчето на Flirt е супер яко. Много се смях. Май трябва нещо такова да измислят и за мивките :))))

12. JustAFaceInTheCrowd @ January 22, 2009

Доста познати имат фобия от посещаването на тоалетна, различна от тази в дома им. Аз също не примирам от радост, но тъй като съм почти по цял ден навън (а понякога не се прибирам с дни) - просто няма как, свикнала съм. Дори и да е стерилна тоалетна, по-чиста от нечии спални, пак не ми е гот - моето си е мое и толкоз. Неслучайно наричат WC-то тронна зала, а тоалетната чиния - трон. Кажете ми, на вас драго ли ви е да седите на чужд или на обществен трон, м ?
Това ме подсети за първия път, когато се сблъсках с кралската терминология. Звъня на едно приятелче и почвам жизнерадостно да му говоря … той е странно мълчалив и по някое време, след поредица от “да”, “не” , “вероятно” , “аха” (добре, че нямаше “ъхъъъъъъъъ”), обяви:
“Аз съм в тронната зала!”.
Аз : “В ква зала?!” (в геймърската ми глава веднага почват да пъплят съмнения да не би да са отворили нов pc клуб, наречен “Тронна зала”).
Той : “В тронната зала, бе, седнал съм на трона!”
Аз: “Какъв трон, бе , да ти се не види ?!?!”ю
Той (отчаяно-раздразнено) : “Картоф!!!!” (в нашата компания това е синоним на бавнозагряващ идиот … дълга история е)
Аз (след обидата започнах да мисля по-бързо и получих факс от Космоса с правилния отговор) : “Ооооо, много извинявай, драги еди-си-кой, приятно прекарване, ще ти звънна по-късно!”
Той :”Хахахахаххаххохоохохохохихиихих, добре, айде, чао!”

И такива ми ти работи …
С моята best friend използваме за онази, мърсната работа, тактичната дума “освежавам се” … не за друго, ами защото по филмите ВИНАГИ дамите казват “Аз отивам до тоалетната= lady`s room = дамската стая да се ОСВЕЖА”… как пък никоя веднъж не каза, че отива да ака, да кажем … Мъка, мъка … та иронизирайки тая префинена, набиваща се на очи тактичност, решихме да го използваме за кодово название :))).

И в тоя ред на мисли … много ми е мъчно за хората, на които се налага да се “освежават” на чужди места. Пикането как да е, преживява се някак … ама другото е кофти. Не си ли е да си седнеш на собствения трон … някои си палят тържествено цигарка, други си вземат вестник, трети кръстословица. И такива ми ти ритуали. Пък навън - кво ще направиш. Ужас.

Елфе, на кви тоалетни мисли ме навеждаш само, дето нямат нищо общо с “Клуб 38″ всъщност - ама нека лафът да върви, нали :))))

13. Веселин @ January 22, 2009

@legrandelf, най-шокиращи бяха лайната по земята. след като тоалетните чинии бяха станали неописуеми, някои хора бяха взели стратегическо решение.

за това макдоналдс чистят тоалетните всеки час.

14. legrandelf @ January 22, 2009

Гадория, признавам…

15. Някой @ January 22, 2009

Тия таолетни не са направени за ползване! А колко да се покаже че има къде да повърнеш!

16. legrandelf @ January 22, 2009

pa4ito, сигурно си улучил чистите кенефи в тия държави :))
Виж, че по сведения на Flirt и Веско, нещата и в Белгия и Англия (на шибаното летище) се оказват доста лайняни…

Вес, прекрасен виц е това с тронната зала :) Казвам виц, щото много ме разсмя ;) А и “картофффф” (на немски: “kartoffelkopf” - или както се пише там, хахха)

Някой, те май тия дето са повърнали там и не са си почистили са точно с такава нагласа :)))

17. Viktoriya @ January 22, 2009

Марти… направо си за застрелване!!!!
Уточняване:
След вчерашното парти съм на
- 3 уискита
- 5 шота
- 2 часа сън
Щях да повърнааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!
А аз не съм от хората, който повръщат когато се напиват…

А сега по темата:
Мразя мръсните тоалетни!!!

П.П: Ще коментирам пак, когато започне фазата: Махмурлук, че съм пиянка още…

18. legrandelf @ January 22, 2009

Ооо, добро утро, пияницооооооо! :)))))))))))
3-5-2, туй ли е новата система? :)))))))))))
Хахахахаха… чакаме, чакаме прословутата фаза “махмурлук”, че да влезеш малко в час :))))

5 шота - това ми напомня моята уливация, когато не се удържах и стомаха ми поддаде. Не, не уцапах мивката или тоалетната на заведението, увъртях се целия… в леглото си… БЕЗ ДА ИМАМ СПОМЕН ЗА ТОВА :)))

Ми така е, не мога като теб да лашкам по толкова алкохол :P

19. Viktoriya @ January 22, 2009

хаххах..знам те аз..не си от издръжливите…
Аз като такава… даже се осмелих да участвам с трима мъже в надпревара по надпиване… :-Д…
ох беше хубаво… нека ми е лошо сега…

20. legrandelf @ January 22, 2009

Така е, аз ти се радвам, да знаеш :)))
Даже обмислям сега, дали да не ти спретна няколко стихчета, да те развеселят :)) В моментите на махмурлизъм, или пък да те подразнят и все пак да се надвесиш над мивката, хихихихихи :)))))

Лош съм!

21. Bunny @ January 22, 2009

Т’ва Мтел не сте хора! Да пиете като прасета в сряда! После, Марти, моята работа не била сериозна! :Р

22. Bunny @ January 22, 2009

Аз за това ли си плащам редовно сметките - да ги обръщате в шотове!

23. legrandelf @ January 22, 2009

Аз затова ползвам “Глобул” :)))))))
Може да имат кофти мустакати реклами, ама поне не се напиват (а, не се напиват - поне не ги знам какво правят, хахахаха) :)))))

Пък тя Вики ней точну еМ-Тйел :))

24. Bunny @ January 22, 2009

Елф, аз имам и двете! И преди месец реших да се отърва от Мтел в полза на Глобул, ама ми врътнаха гаден номер и сега още една година съм вързана с тях!

Вики, не е, ама Слънцето е баш Мтел! Ако искаш на някой да си изкараш за Мтел мизериите - той е човека!

А да ти кажа, аз като не-фен на Гръцкото, и Глобул ме нервят, ама верно имат по-добри условия!

Чакам Wind аз!!! Абе всички Телекъмюникейшън оператори за мародери, мен ако питаш!

25. Viktoriya @ January 22, 2009

хаххаххаххаххахах
момчета и момичета още не ме е отпуснал алкохолаааа

може и мивката да я огреее…

26. legrandelf @ January 22, 2009

Аре де, Викииииии… ходи разпусни малко, и искаме снимки, нали знаеш! Тряа се блогне по въпроса :))))

Нека Ленка те снима надвесила се над мивката :)

Ще стане перфектната статия ;) Новата, за Victoria’s Secrets :))))

27. Bunny @ January 22, 2009

Марти,
ако не, я напиваме Петък/Събота и цяла фотосесия! :)))))))

28. siera @ January 22, 2009

Да се включа и аз по темата…(е тя не е точно такава, ама в тая посока се наклони от коментарите)

Аз лично изпитвам нещо като фобия от чужди тоалетни. Дори да има 100% шанс да се напикая - в чужда тоалетна - не. Случвало ми се е даже да си тръгна от училище, щото ми се пикае. А от там до нас е километър и нещо пеша…
С една приятелка пък ни се е случвало да си тръгнем от кафето точно когато ни донесоха поръчката. Тя успя да ме убеди, че ако не тръгнем ще се напикае докато си седи на диванчето.
И аз се съгласих, като знам, че и аз съм такава..платихме си, оставихме всичко преди даже да сме го опитали и си тръгнахме.

Та…”фобията” от тоалетни е доста неприятно нещо.. Като се сетя колко пъти съм се прибирала вкъщи, подскачайки на един крак…

29. legrandelf @ January 22, 2009

То ще се окаже, че аз съм пикльото и дрисльото на целия уеб, ама who cares :)) (поради факта, че все тия теми подхващам)…

Но какво се оказва - не е като да не са важни, нали?
Предния път се един огромен контингент пикае в мивката, след това някакви други неща - сега и фобията от чуждите кенефи. Притеснително си е, няма как :))))

30. siera @ January 22, 2009

Така си е Марти…важни са си темите, просто не всички искат да ги подхващат.
В тоя ред на мисли… браво на теб, че ни даваш възможност да си покажем скритите фобии( или пък някои да разкрият, че в крайна сметка и те пикаят в мивката)

31. elisa @ January 22, 2009

dobro utro na vsi4ki ot gostilnicata. az sam saprugata na admon. za da ne se podpisvam vseki put s “saprugata na admon” kogato iskam da se vklu4a po dadena tema si izmislix tozi psevdonim. po temata za toaletnite i bulgaria. tezi otvratitelni kartini govoriat za xigiennite navici na bulgarina kato cialo predi vsi4ko na ob6testveni mesta( v ku6ti edva li praviat tova). Iskax da spodelia s vas izumlenieto si kogato za purvi put doidox v italia i s admon biaxme izlezli na razxodka v gradskia park.Naloji mi se da pozvam wc i tui kato ot bulgaria sme sviknali da vlizame v ob6testvena toaletna s zapu6en nos striktno si zapu6vam nosa i vlizam. kato me vidia admon samo se podsmixna i vliazox. ne viarvax na o4ite si. vutre bleste6e ot 4istota, toaletni umivalnici, aromatizirano otvsiakade salfetki za ruce daje ima6e i aparat za damski prevruzki(v damskata toaletna). togava si dadox smetka i malko me dosramia za nas bulgarite.

32. Viktoriya @ January 22, 2009

хаххаха…ще ме убиете и двамата…

33. Bunny @ January 22, 2009

elisa,

и в България има апарати за дамски превръзки и еднократни четки за зъби. Аз пък съкм влизала в тоалетна с клекала в Италия! Казвам го понеже това много се коментира тук покрай инсталацията в Брюксел. Можеш да си представиш пък моята почуда, когато влязох в тоалетната на университета. Първо всичката керамика беше на Видима - много популярна марка в Итали бтв, особено е не-луксозните места. Да идвайки от гореописаните тоалетни на НБУ, където керамиката е испанска… Иначе тоалетната в университета в Италия не беше мръсна, просто беше… сива и грозна.

Така че много зависи и къде точно е тоалетната.

34. legrandelf @ January 22, 2009

Айде, Вики - честит да ти е поздрава и новия пост в твоята категория :))))))))

35. Bunny @ January 22, 2009

PS: Например да не коментираме тоалетните във влаковете! В Италия са си яко мръсни в регионалните… същите са като нашите! Не съм се возила в скъпите им влакове, там допускам, че е по-добре…

Виж в Турция през живота си не съм виждала мръсна тоалетна, а ходя редовно! Влизаш и в най-мизерно изглеждащото място и пак е чисто! Имам такъв случай. Щях да се напикая, а на около само една дюнерджийница. Най-учтиво ме заведе човека до кенефа! А вътре старо но, но много, много чисто! И разбира се силно ароматизирано на зюмбюл - там всичко мирише на една такава силна сладка миризма! Така че, да до култура е!

36. legrandelf @ January 22, 2009

Ох, влакчетата! Аз самите влакове едва издържам, та камо ли тоалетните им - феноменални устройства са. Дизайнера е велик, а отходната дупка - да не говорим, хаха :))

37. pa4ito @ January 22, 2009

@Bunny, “Видима” явно е разпространена не само в Италия. Като бях в Берли, хотела беше 4 звезди(ама истински 4) и там също всичко беше на “Видима”. И ми стана едно гордо-гордо и носът ми сам се вирна нагоре :))))

38. Гергана @ January 22, 2009

В Ц Я Л А Канада няма една мръсна тоалетна.Всичко свети. Деца влизат тоалетните и хвърлят на пода дрехи, чанти и тогава се мият. Там може да пътуваш 800 километра, няма да видиш една угарка, една хартийка. Тоалетните са безплатни навсякъде. Когато попиташ за тоалетна, ти я посочват и ти благодарят. Така е.

39. Bunny @ January 22, 2009

@Пачито,

и аз така! На всички показвах мивките, че са Български! Бях много горда като влязох в другата баня на квартирата (имахме 2 бани)и вътре румънската ми съквартирантка си миеше зъбите с Арома над мивка Видима!!! Викам и това е наше и ТОВА е наше!!! Щеше да се задави горката с паста за зъби! :Р

40. elisa @ January 22, 2009

verno e 4e na pove4eto ob6testveni mesta e “vidima”. regionalnite vlakove v italia naistina sa mrusni predpolagam i toaletnite.i tuka ima murlia4i a i v poslednite nekoklo godini italia se napulni s 4ujdenci ot cial svet, zna4i i razli4ni kulturi. v bulgaria mi se e slu4valo vlizam v edno zavedenie blizo do centralna gara i pitam za wc. servitiorkata kazva, 4e ne moga da polzvam wc. ako ne sam klient. ok kupuvam si mineralna voda i ve4e sam klient. wc. e zaklu4ena, davat mi klu4 i mi kazvat 4e trebva da platia 50 stotinki. vlizam vutre i ot mirizma 6te si izkaram 4ervata. e kak da ne se vazmuti6 ot podobna situacia.

41. тедо @ January 22, 2009

когато отивах да се записвам лятото в ТУ-Пловдив минах през 00 да пусна една вода.Отивам аз до писора и какво да видя-някой се е изсрал ватре.направо се разплаках от смях,макар че не е за смях

42. admon @ January 23, 2009

Ами да тоалетните могат да са мерило за културата на хората. Гадно е и е гадна културата на повечето хора в този клуб. Не съм ходил там.

43. natali @ January 24, 2009

Хей, младежиииииии! Толкова приказки кой обича или мрази да влиза в обществена тоалетна? Я кажете как да преборим тази гадория и да станем като в Канада? Щото нали разбирате - елитен клуб, едва ли влизат само роми вътре, пък да си изпов…. червата.Скъпо влизане, добре. А къде е персоналът? Дано види снимката.Едва ли ще се хванат да четат, ама поне ще чистят по-често, дай Боже!

« Мамо, твоето синче носи дрешките ти Ой, добро утро, пияницо ! »