Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Спипани по време на секс

« публикувано на 18-01-2009 @ 11:27 am »


Снимката беше щампована от jokes.m3rlin.org, но както се сещате й се наложи малко ретуш… Всички са доволни сега - освен тези на снимката !

Секс, секс, секс, секс и пак СЕКС!
Ей, тоя секс бе - като че върти света, а? Е той си го върти де. И тия дето практикуват секса - и те въртят разни работи. А други поемат - лудория! Не знам кой го е измислил секса (имам предвид, употребата му за удоволствие), обаче е гений… БРАВО!

Та ние хората много го желаем - ненаситни сме!
Ако сме с точния човек, независимо от мястото, разгонени ли сме - желаем да го пъхнем/поемем на минутата. Което няма лошо, обаче някои места със сигруност не са подходящи.

Отиваш с приятелката на шопинг, тя започва да мери разни неща вътре, съблича се, преоблича се - щеш не щеш, с периферното си зрение засичаш малко плът. Малко, ама достатъчно че да ти прещрака простотията и да влезеш да я награбиш.

Затваряте се, ако е с врата съблекалнята, ако не - разчитате никой да не наднича през завеската. Едно натискане почва, после пък си го вадиш, подаваш й го - тя се заиграва, оп свирка, от нещо друго, докато не я разгорещиш до толкова, че да си свали гащите (ако все още не ги е свалила де).

Плюс това ако е лято, тя е с поличка, може съвсееееееееееем случайно да не си е обула бельо - и какво става тогава? Бам! Директно я подпираш, срещу огледалото - че така е по-възбуждащо.

Но тъпото е, че това е обществено място. И въпреки, че всички постоянон мислим за секс, правим го, искаме да го правим - си има някакви правила.
Чукайки приятелката си в пробната на магазина за дрехи, изведнъж усещаш някакво драскане по лявата си задна буза. Чудиш се, абе ръцете на гаджето я подпират на стената, кой ме драще?
Обръщаш се и виждаш собственичката (или момичето, което продава), галеща те с нокти по дупето. Предизвикателно!

Значи, това предизвикателното може да се разгледа в два варианта. Първия (мечтания) е тя да реши да се включи. Тогава ако ти и приятелката ти нямате против, тя се присъединява и правите яката оргия. За такова вълнуващо преживяване си трябва невероятен късмет. Да не говорим, че момичето може да заключи магазина за малко и да не се притеснявате. Т.е. да си се наебете подобаващо.

Но втория, по-реалния вариант е, както си по гъз и пишка, във вагината на гаджето ти, да те хванат за реверите и брутално да ви изхвърлят от магазина. О, да! Няма да ви чакат да се обличате или да се извинявате! Какво? Без да искаш се спъна и го напъха в гаджето си, докато се преобличаше в пробната? Няма такова нещо!

BUSTED (СПИПАН) !

Това е единичен сценарий обаче. Какво правим в ситуация на излизане с приятели? Веселите се, кефите се, гаджето ти не спира да те гушка и да ти хапе ухото, или пък ти нейното. Хайде нека не казвам така, сякаш само момичетата подемат инициативата. Та нещо много се натискате на масата, другите ви гледат странно, въпреки че се опитват да не обръщат внимание. Накрая пикочните мехури и на двама ви не издържат… нали… Та отивате до тоалетната и там се почва едно интересно заиграване!

Молите се ако е тесен кенефа, то поне вратата да се заключва. Ако ли пък има кабинки, се надявате чугуна на чинията да е здрав, за да може да го ползвате като стол/маса/сексуална опора.
И в двата случая, докато се ебете, ще трябва да си наврял длан в устата на момичето, за да я хапе и да не вика. Представете си, опашка от желаещи да издоят пикочния си мехур хора, мрънкащи пред една заключена врата, от която се чува: “Ах… Ах… Аааааа, ооооооо… Ох… Уау…”

Или ако същото се чува от кабинката, кой знае на какви перверзни типове ще попаднете? Ще вземе да ви гледат и да лъскат торпедото от съседната кабинка - не е гот!
Пипнат ли ви обаче от заведението, тоя път излагацията е по-голяма. Все пак, по гъз, пишка и путка, през цялото заведение… докато някои са наболи на виличка препечена наденичка, а други ядат гарнирано камилско копито - е гадно си е! И за вас и за тях…

BUSTED !

Каквото и да си говорим, май по-голям шанс за несдържаемост и спипване на неподходящо място - това е офиса на бачкането ви (ако сте в офис де). Или просто нека го кажа така - работното ви място, независимо къде е (стаичка на АЕЦ, машинно хале, съблекалня на цех и прочие).

На работа сме през по-голямата част от времето си, щото сме много трудещи се. Обаче - ебането е много важно и изкушаващо пособие за разнообразяване скучното работно ежедневие (не е като да не съм говорил за него) !

Решили да обменим телесни течности с колежката, сме си избрали някакво място на работното място. Примерно, бачкаме в шивашки цех, имаме си съблекалня и смятаме, че там ще намерим 10-15 минути за едно бързо.
Вие си смятайте, ама без кръчмар - сметката никога не излиза. Ама ще се научите де, той затова е живота - да ви дава житейски примери, а вие да си ги анализирате.

Случва се така, че блъскайки шкафчето, чукайки момичето на задна (прави сте, това е най-удобния вариант) привличате вниманието не само на колегите си, а и на съблюдаващия халето, на директора, който още не е закусил от много разговори по телефона, за да уреди нови неща за шиене.
Даже измършавялото куче Рекшо, отвън на цеха, който пази… ви чува и започва да надава разгонен вой срещу слънцето! Чудейки се, той ли е животното в случая или хората - ебящи се във всеки един възможен момент!

Грози ви уволнение, грози ви публично унижение от най-висше ниво! Прецакани сте или казано иначе…

BUSTED !

Знам, че много ви се ебе, уважаеми дами и господа, ама все пак - има си места. Не че аз винаги съм го правил вкъщи - не! Разнообразявал съм, места много - кеф - ОГРОМЕН! Струва си, докато младееш да правиш дивотии, но пък и да внимаваш. Адреналина е гарантиран, цялото това усещане, че някой ще те види, сгащи и т.н. те държи винаги надървен. Секса се получава, просто ви трябва преценен риск и доза късмет - за да сложите в архива от преживяванията си подобни (без СПИПВАНЕТО) ситуации!

Пожелавам ви успех, ако решите да мърсувате на необичайни места!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Bunny @ January 18, 2009

“Ако сме с точния човек, независимо от мястото, разгонени ли сме - желаем да го… на минутата.” Амин!

Иначе да, спипвали са ме!… 2 пъти…

Е почти, защото нямаше сцени от типа: “по гъз, пишка и путка,”… макар единия път да беше точно в офиса и да бяхме списани точно от шефа! На мен ми беше забавно, но другия човек… Преживяването, все пак беше неговия офис, неговия шеф и тяхното диванчет за клиенти, така го е травмирало, че казва, че повече НЕ! А му беше мечта… :)

Така, че да - внимавайте! :Р

2. legrandelf @ January 18, 2009

Ай, ай, ай! Коя е тая фирма - за да знам, да не сядам на това диванче, ако имам работа там, хахаахахах :)))))

3. Bunny @ January 18, 2009

Няма начин да ти потрябват, повярвай… дейността им е много далеч от сферата ти на интереси! :Р

4. legrandelf @ January 18, 2009

С какво се занимава? Аз имам много интереси, в различни сфери! Даже от кройки на раса за монахини се интересувам! Какво е сферата им на дейност, че няма да искам да ида в офиса им :))))))

Трябва да се снима това канапе - после такава статия ще ти ударя, че няма да си намериш място от изчервяване, хахахаха :))

5. admon @ January 18, 2009

1. Bunny @ January 18, 2009

“Ако сме с точния човек”

Ами ако не си с точния човек, какво правим, зайче?

6. admon @ January 18, 2009

Добро утро, ами ако майка ви ви хване на калъп?

7. Bunny @ January 18, 2009

@admon,

най-вероятно нищо не правим. За мен понятието “точния човек” е много широко като дефиниция! Точния за момента, не в житейски план имам в предвид!

@Марти,

довечера ше ти разкажа на живо с какво се занимават! :))))))) Може да снимаш моята спална, защото и там са ни “сгащвали”! хихихихи

8. legrandelf @ January 18, 2009

admon, то не е толкова конфузна тая ситуация :)))

Събина, твоята спалня не става! Все пак си е твоята спалня - не е пикантерия ;)
Друго си е на някво диванче, клиентско при това, в някоя фирма :)) Бахти яката реклама ще получат, хаахха!

9. admon @ January 18, 2009

@zai4e:
Имах предвид, да е точен за теб в момента. Но не подходящ за такива изпълнения. Или той не си пада по екстремни ситуации.

10. admon @ January 18, 2009

@elf:
Чети, аз съм с една цепенячка, млада засукана. Влиза майка й в готиния момент и какво????? Майката се оказва паралелната ми връзка на момента. Майката е по-готина :))))

11. legrandelf @ January 18, 2009

Хахахааха, досещах се че има нещо такова :)))))
А при жените - спи с цепеняк, и в най-хубавия момент влиза баща му - който е паралелната й връзка :))

И в крайна сметка? Двете ти вдигнаха по отделно скандал + един общ? Или се включи тая майка и направихте мръсотията?

12. admon @ January 18, 2009

:)))) Неочакван край - стана скандал и бащата разбра. Взе пистолета и ме подгони, скочих от третия етаж. Бащата викаше ЕБИ ЖЕНАТА, остави ДЪЩЕРЯТА - тя ми е роднина :)))))))))))))))))

13. admon @ January 18, 2009

Е ако някой има по-конфузна, да сподели.

Ааа, за обратния вариант - комшията, демек сина му, си взе за жена паралелната връзка на баща си. С пълното знание на всички - даже на майка си.

14. legrandelf @ January 18, 2009

Хахахахахахаха :))) Тая история си я бива :))
А и принципа на бащата ми звучи правдоподобен, хахаха - лудория! :)

15. admon @ January 18, 2009

Абе ненормална работа. От ненормални ситуации в живота ми, почвам да мисля, че нормалните са извратени.

16. legrandelf @ January 18, 2009

Има го и тоя момент, затова се навъртай наоколо, където сме от една кръвна група - та да не се чувстваш ненормален, или да чувстваш другите извратени! :))))

17. Bunny @ January 18, 2009

“@zai4e:
Имах предвид, да е точен за теб в момента. Но не подходящ за такива изпълнения. Или той не си пада по екстремни ситуации.”

Адмон,

нямам отговор на този въпрос… вероятно ше задържим желанието до подходящо за това място и там ще изригнем…

18. admon @ January 18, 2009

@Bunny:
Желанието не може да се задържи. Рак и мерак, та и простак - не се лекуват. Т.е. мерака (желанието) не може да се спре.

19. legrandelf @ January 18, 2009

Тук трябва да се съглася с admon :)
То има и една друга реплика: “Мерака е като дриснята”

:)))

Заради пусти мерак (желанието) се получават разни ексцеси :) Примерно - някой скача от третия етаж, за да не го гръмнат!

20. admon @ January 18, 2009

Да, да :))))))))

21. Viktoriya @ January 18, 2009

хаххахха…все интерсни истории
За мое щастие винаги съм била внимателна и никога не съм била “спипана” на местопрестъплението..може би няколко пъти съм била на косъм :-))).
Интерсно е, че подхващаш темата за шопинга и съблекалнята. Нали си спомняш, че ти казах, че в петък съм на шопинг. Та отиваме в петък да шопинг с моя човек и в съблекалнята той си мери някакви дрешки, но аз…нали се сещаш “плът - ала бала” хаххаа и започвам с опипването, но….:-( с това си останах… егасиму май не всички са навити за такъв секс!!! А е толкова възбуждащ!!

22. admon @ January 18, 2009

Шопинг-секс за мъжа си е чисто СТЕРЕС.

23. legrandelf @ January 18, 2009

Вики, следващия път, преди шопинга, минете да пиете по един натурален сок. Тайничко му сипи нещо вътре, примерно пермен ;)) И после ходете да пазарувате, хаххахаха :))))))))

24. admon @ January 18, 2009

Предпочитам да правя gunping отколкото шопинг.

25. pa4ito @ January 18, 2009

ахъм и аз подкрепям admon за мерака - най-добрия начин да се отървеш от изкушението е като му се поддаеш ;)
Мен не са ме хващали, ама то щото имам много добре развит слух и чувам като прилеп ;) Та веднъж и аз скачах от 2-рия етаж, на една къща… добре че беше зима и имаше сняг :))))) Тогавашното ми гадже имаше мнооого строг хазяйн, дето й се падаше някакъв роднина и беше обещал да техните да има “строг контрол и никакви момчета”.

26. admon @ January 18, 2009

Та питам жената що не дойде да правим цуни гуни, като си купувам боб кат (багерче) :))))) Отговор: парите ги даваш за простотии.

@elf:
“Примерно пермен” ;)) ???????? бо

27. Viktoriya @ January 18, 2009

ама момчета шопинга беше за него, а не за мен!!!
Сега какво ще коментирате?

28. admon @ January 18, 2009

Да, и моята така вика. Даде 130 евро за танги прашки. Та вика, те са за теб. Аз отговорих, искам те без тех.

29. Flirt @ January 18, 2009

Хммм, ма и ти едни примери си дал, Елфи… Напълно прав си, разбира се, и много се смях, обаче и аз точно тези три ситуации знаеш ли колко пъти съм си ги мислила, хаха.
За съблекалнята - съвсем наскоро получих предложение от един младеж да ми купувал бил бельо, заедно да го избираме. Да му се неначудиш на ентусиазма първо, ма чак пък и заедно! Нали го знам как моментално ще нахълта и да ми го пробва :D
В офиса - по-миналото лято бях на стаж в една малка кантора. Аз и шефката ми, която беше само няколко години по-голяма от мен. Със сигурност знам, че тя ползваше офиса “по предназначение”, ма то как да не го ползваш, на Стамболийски на високо, с едни голееееми прозорци, затъмнени отвън…Не е имало засичанки, де :)
А за кенефа в заведението - не съм го правила, но винаги ми се е искало. Разбира се, не някой смрадлив кенеф или кабинка! Но има такива местенца, където си е направо романтично :) И да, има адреналин в това да очакваш всеки един момент да те спипат. :)))

30. admon @ January 18, 2009

@flirt:
В джакузито например. И идват пожарникари, щото наводнение на долния етаж.

@pa4ito:
Емоциите са хлъзгава повърхност, може да се изпързаляш. Но щом ти харесват зимните олимпийски дисциплини, но скок с препядствия ОДОБРЯВАМ.

31. Flirt @ January 18, 2009

Неее, не ми напомняй :D
Само дето не беше джакузи, а сауна. И тенис маса…и не ме спипаха пожарникарите, а колеги от университета, абе дълга история :))

32. admon @ January 18, 2009

@zelengorova:
Бабата влиза и спипва внучката да ближе, та вика: “Ааааа, учи се дъще, аз мислех да не си налапала някоя цигара”

33. admon @ January 18, 2009

@zelengorova:
Това бе виз-но, да се заключа с теб съм готов и на Марс да ида. Шегувам се ;))) :)))) Да, съгласен съм да седнеш в некое сепаре. В нет пространството.

34. Albena @ January 18, 2009

Много интересна тема, но без “катеричката” не ми се ще да участвам.

35. legrandelf @ January 18, 2009

Пак се започна с култовите истории от “ранните години” :))))))))))))) Супер, много ги обичам, ахахаха! Няма такова забавление!

Аз обаче - нямам такива - нали си бях хрисим и тихичък, значи - послушен, хаха :)

Албена, е айде хвани я таз катеричка за вратлето и влизай де, хихик!

36. Flirt @ January 18, 2009

Хехе, е айде сега нямаш такива, чак не ми се вярва ;)
Или като малък послушничък, а сега наваксваш?! :)))

37. legrandelf @ January 18, 2009

Нямам бе, послушен бях :)))
Четях книги, не излизах, ограмотявах се - послушен отгоре до долу :) Сега на това му казват - задръстен, ама - въпрос на сленг :)))))

Сега, ми май пробвам да наваксам, хахахахах :)

38. Bloodymirova @ January 18, 2009

Имаше един случай, върху един шезлонг, на един гръцки плаж и едни хора, дето точно в 11 вечерта бяха решили да излязат на разходка край морето и да минат покрай нас…

39. legrandelf @ January 18, 2009

Въпроса е, кой е в правото си? :)))))
Вие в 11 часа вечерта да интимничите там?
Или онези, лудите да се разхождат край вълните на (може би) неохраняем плаж, хахахаха :)))

40. Albena @ January 18, 2009

Край вълните! Вечер целият плаж е неохраняем, само някоя чайка ще те види, но ще запази пълна тайна.

41. legrandelf @ January 18, 2009

В случая се оказало, че не само чайките кръжат наоколо :)) Тия с разходката са секнали приятното й изживяване на шезлонга, хаха :))

42. siera @ January 18, 2009

Поздравления за хубавата тема, Елф :)

На мен винаги ми се е искало в съблекалнята на един магазин..един точно определен магазин в Гърция…винаги като влизах там да се преобличам, влизах с едни сценарии в главата..ех, мечти… :)))

43. admon @ January 18, 2009

Съвет, до всички - не го правете на плажа. Аз си го топнах в пясъка мокър. Та на мадамата й се изшлайфа путката :))))

44. Flirt @ January 18, 2009

Ееее, сега при чайките, по пейките в парка - това не е сконфузно и неприлично и…както там искате го наречете. Не говоря за хард кор порно, но все пак натискането по пейките и на плажа не ми се вписва нещо в описаните по-горе Busted ситуации, а? :))

45. Bloodymirova @ January 19, 2009

Всъщност - правете го на плажа, само че на шезлонг :)

Елфи, всъщност има хора, които предпочитат подобни публични “изяви” точно заради тръпката от риска да бъдеш bust-нат. Аз просто си имах фантазия относно морето (нали съм от Бургас) и за щастие си намерих човек, който да е готов да съдейства в подобни ситуации.

46. JustAFaceInTheCrowd @ January 19, 2009

Охо, Bloodymirova, кво ще кажеш, ако Морската можеше да говори ,а :))) . Казвам го, щото и аз съм от Бургас, та не знам как майките си водят децата на дидя по тия перверзни пейки :))

Аз съм предпазлив човек и имам малко такива истории. Едната е как банда зли ченгета ни хванаха на калъп с едно гадже на Солниците . Значи зима, студ, ние се “сгряваме” в неговата кола (щото студено де, не за друго) и по някое време една гадна мазна ръчичка чука на стъклото и зъл глас реве “Документи за проверка!!!”. Момчето хлъцна притеснено, смъкна малко стъклото и промълви “Ей сегичка, само да се облека”, а гадния милиционер изрева “Излизай от колата!” … хм, добре, че не употреби множествено число и аз бях пощадена. Лични карти, шофьорски кнжки “А ти, момиче, защо като нямаш 18 се мотаеш по това време навън?!” и такива работи. Не бяха на кеф господа полицаите.

Друг случай, с едно сладурче ходим от има-няма месец, отдава ни се възможност за чук-чук в тях … аз не бях правила секс от 4 месеца и бях загоряла като кифла на училищна лавка … и тамън се почваме и майка му се прибира с гръм и трясък. Ух, как я псувах (наум, де).

Трети случай, с моя сме се завихрили в тях, но от пусти мерак забравихме да заключим вратата и по някое време нахълтва дебелия му брат и почва да се обяснява нещо … вижда в каква ситуация ни хваща и седи и безмълвно гледа. Моя му кресна да се разкара и оня чак тогава (продължавайки да ни гледа втренчено) бавно се оттегли от бойното поле. Доста нахален тип е, спор няма.

47. legrandelf @ January 19, 2009

siera, мерси :))
Продължавай да следваш мечтите и сценариите в главата си :) Някой път вълнуващо ще те изненадат или удовлетворят. Или и двете :)))) Keep them on!

admon, ех, това ми напомня за един виц :)))
Българин чука французойка на плажа. Онази обаче влюбена още в бившия си, който се казва Жули… И българина, докато я чука ли, чука, онази постоянно: Ооо, Жулииии… Жулиии… та нашия казал: “Е как няма да жули ма, нали целио е у песък!” :))))))

48. legrandelf @ January 19, 2009

Flirt, натискането на пейките го гледам всеки ден :) не се брои за busted :) Зависи какво влагаш в думата натискане, хаха :))

Абе има ли проникване: пейка, люлка, маса ли е - busted ситуацията важи :) Ама важното е да се обичате, нали така? :)))))

Bloody, така е! Адреналина качва градусите с още няколко пункта, пък хората сме си изкушаеми и много податливи на “Ако може още малко по-яко да е!” :)))
Радвам се, че си си намерила някой, който да ти върже на сексуалните мечти, жалко само че са ви прекъснали/притеснили…

Вес, мила ми Вес! Култови случки, отново изпод пръстите ти :)) Ский кое време е, а аз съм се нахилил като гъз! :))

На колко от тия пейки сядах това лято, да си разцъквам на компа, когато ми беше скучно! Ох, къде ли си мърсувала и ти! Да знаеш, бивам ли в Бургас (когато и да е) ще ти се обадя и задълже (не да мърсуваме) ще се видим! :)))

49. JustAFaceInTheCrowd @ January 19, 2009

Марти, мили ми Марти, за твое добро е да не знаеш какво точно се е случвало на пейките в Морската :)). Някой ден, когато общината отпусне достатъчно средства да подменят допотопните пособия за сядане от младостта на баба, ще пролея река от сълзи зарад погубените спомени :))

За твое лично успокоение, от няколко години правя секс изключително в затворени пространства (с малки изключения и Морската не е сред тях). Но младежта, която няма поле за изява, освен паркчета, люлчици и пейчици … кой знае върху чии дечица си седял лятоска, хахаха :)))

Бидеш ли в Бургас, обади се своевременно и ще овършеем заведенията в някоя хубава лятна (или нелятна) вечер :))). Напиване по елфски, ко ще кажеш :)) ? Ти да не си родом от тукачка ?

50. legrandelf @ January 19, 2009

Не съм родом от тамушка :)))
Но вършеенето е в списъка с “Неща, които бих правил с теб, ако съм в Бургас” ххахаха :))

51. JustAFaceInTheCrowd @ January 19, 2009

“10 неща, които бих направил с теб” или … ? :)))
Доложи си списъка на старото :)

52. legrandelf @ January 19, 2009

“10 неща, които бих направил с теб” - това е така - но за тия дето си мислят, че ще мърсуваме, да кажа от сега - няма :))))

Освен ако не си сингъл тогава, аз не съм загорял като кифла на училищна лафка и… не прехвърчат искри помежду ни, докато си говорим дори за зарзават на пазара :)))

53. JustAFaceInTheCrowd @ January 19, 2009

Че къв ще го дирим на пазарЯ, бре, момче :-D ?
Хубаво правиш обаче, че споделяш такива важни неща, защото изводът е, че ще трябва да обогатя познанията си по зарзават, за да водя разговор на ниво :)))

54. М-film noir @ January 19, 2009

Досега само четях, но сега ме предизвика и аз да се включа с две скромни историики. При едната проникване няма, но според мен си се брои за busted отсекъде. Историята е стара като света или поне като “Софияленд”. Този бастион на забавленията същаствуваше по него време и тогавашното момче отиваме да играем билярд. Да, ама, паркира нашия, тръгваме да слизаме, само дето нещо не ни се слиза и се озовахме на задната седалка на колата, където аз жизнерадостно му правя свирка, той жизнерадостно си простенва… В един момент обаче добивам неприятно чувство “някой ме гледа”. Оказаха се няколко млади закъснели посетителчета на парка, на които проведохме ранен курс по сексуално образование…

Другата май пак няма да се води busted, освен ако хванати от природата не се брои. Отиваме с младежа на море, влизаме навътре, игри, закачки, свалям аз долнището, започваме, аха-аха да свършим и той подскоква странно и се налага да започнем отначало. Стана така два-три пъти, решихме да излизаме. Притеснена за него го питам какво е ставало. С най-мрачната физиономия на света каза само една дума: “Щипалки”

55. AntiVirus - Firewall @ January 19, 2009

Много яка снимка и статия едновременно. ;)

56. Iovan @ January 19, 2009

Хехехе, ЧУДНА ТЕМИЧКА !!!

Еххх, … то и на мен ми идват подобни мисли за нетрадиционен секс, но с изключение на това че веднъж едни рибари ни помолиха да не вдигаме толкова шум че им плашим рибата, май не се сещам да са ме хващали повече ! хахаха :-D

57. legrandelf @ January 19, 2009

Iov, хахахаахаха :))))

58. Albena @ January 19, 2009

Ей, Марти, предизвикваш ме!… Та случи ми се веднъж рано, рано да отида на един ерген на гости. Е да ама, ергенът ергенувал до късно, та още спи. Майка му, горката се притесни, чуди се как да замаже положението, предлага ми питки, кисело мляко, белким през това време синчето й се приготви. След цялото това щуркане, най-накрая отиваме в неговата стая, като се минава през салон, в който държат само един голям хладилник. Пием кафе, приказваме, но нещата опират и до диванчето… Аз отдолу, той отгоре, нещата се нареждат. И в този момент някой влиза в салона, почва да бърника в хладилника, отваря, затваря, вдига се яко шум… Ако ти кажа, че за милионна част от секундата бях в “приличен вид”, диванчето управено, а че и на масата курдисана кафето да доизпия - едва ли би повярвал… С ергена приключих още тогава, но и сега като се сетя ми става доста смешно.

59. njkj @ January 19, 2009

“Издънката” стана в петък. В хотела - ходих аз до ресторанта да взема кафе - взех го, върнах се ,помотах се и легнах до нея. Само, че на обратно - между краката й. Тя също не стоеше безучастна. Чувам една прахосмукачка в коридора, но си вършим ние работата спокойно. В един момент чувам вратата се отваря, а другата врата, към стаята и през трите дни гледахме да е затворена.Тоя път и тая врата отворена и другата /понеже мразя да заключвам и в къщи съм така/ отключена. Само за миг успях да видя как една ръка затваря вратата с трясък. После закусихме долу в ресторанта. И камериерките бяха там. Какво да кажа? - да кажа на собственика - беше ме срам. Това което си помислих е дали това, което е видяла я е възбудило или се е уплашила за работното си място :)

60. JustAFaceInTheCrowd @ January 19, 2009

Обаче историята с рибата изби рибата :)))

Аз се сетих за една много забавна busted история :))
Бяхме на бунгала това лято, повечето от компанията обичаме да ходим сингъл по такива събирания, за да можем да си простеем на воля. Обаче един тарикат не ходи никъде без приятелката си … и не стига, че живеят заедно от сума време и са като сиамски близанци, ами и на всичкото отгоре си позволиха най- нагло по средата на задушевната приятелска вечер да се изнижат да се ебат в едно от бунгалата. Останалите, вече порядъчно натряскани и обидени, решихме, че не ни уважават достатъчно и че ще саботираме начинанието. Съответно банда наквасени полуидиоти (в т.ч. и аз) се промъкнаха “тихо” до прозореца на бунгалото, отвориха го (не беше залостен) и… Фоновото озвучаване беше бурен олигофренски смях, цинизми до дупка и тихото “цък” на фотоапарата . Аверчето се разкая за прегрешението си, досмеша го, а и се попритесни от компроматите и се върна да порка с нас. Приятелката му и до ден- днешен ни мрази за тази случка вероятно :)) … макар че тя не беше хваната във фото - сесията :))) … а после, след злополучната вечер, снимката с предизвикателно лъсналия задник + съблазнително поклащащите се топки на въпросното аверче обиколи света (образно казано, но всички от присъстващите на bust -ването я имаме, а ние не сме малко).

Какъв е изводът, мили деца ? Когато се събирате на пиене и изпростяване с приятелчета, не си мъкнете половинките. А ако нямате избор - не предавайте приятелите си в името на секса, който можете да правите и сте правили с въпросния човек хиляди пъти.

61. legrandelf @ January 19, 2009

Трупайте още истории, накрая ще има за сборник по Кофти ситуации, хахахаха :)))

62. muiiio @ January 19, 2009

@Bloodymirova - без шезлонг пясъкът дращи, а?

Моите истории не са толкова интересни - две сгащвания от ченгета по неудобни местенца. Останалото все ми се е разминавало без проблеми. Особено ми е приятно, че в един (не моя) офис НЕ ни сгащиха на диванчето :)

63. legrandelf @ January 19, 2009

Баси майката - явно, в който и офис да отиде човек ще е добре да НЕ ползва диванчето за изчакване :)))))
Вероятно там някой е мърсувал :))

64. Iovan @ January 19, 2009

Хехе, Да !
И разни телесни течности са хвърчали безжалосно по него !
:-))))))

65. muiiio @ January 20, 2009

Ахъм. И по бюрата ;)

66. hashlak. @ January 20, 2009

Beshe v sredata na minaliy vek. Imashe togava razni mladejki mejdunarodni festivali. Ta patuvam si az ot Burgas za Sofiy/spalen vagon/, a kupetopalno s festivalci i festivalki. Beshe kam polunosht i takmo minahme gara Levski, kogato ot gornata koika dvoikata se izplyushty na poda.Pad na golym smyh i kato se zapochna edin seks marat0n
Az se praveh na zaspal. Tova beshe parviy mi urok po grupov seks.

67. legrandelf @ January 20, 2009

Лудория! С две ръце гласувам :)))

68. Веси @ January 20, 2009

Мислех да си мълча, ама не, то тая моята пуста уста… няма как да не допринеса за “сборника”

Имам няколко историйки, в които аха аха да ни сгащят, ама се размина, но има една която направо си е BUSTED ама не къде да е, а в собственото ми семейно ложе.

По това време живеехме на квартира с мъжа ми и с още двама негови приятели в един апартамент. По принцип стаята ни беше неприкосновена, но една сутрин, докато той си изпълняваше съпружеските задължения, вратата на стаята се отвори леко и се появи една кратуна. Докато се усетя да направя нещо, кратуната изчезна и ние си продължихме. Не това обаче е комичното в случая. Конкретния притежател на тая кратуна реши, че и на него ще му се отвори парашута няколко дена след случая, докато моя хубостник го нямаше вкъщи.

69. legrandelf @ January 20, 2009

Браво на Веси, че е удържала фронта, когато пазачите не са били покрай градинката ;))

Мъжко момиче! :))

70. Веси @ January 20, 2009

:))) това моето, последното, звучи малко двусмислено… на “кратуната” не му се отвори парашута..

Беше много нагъл ;) а аз не си падам по такива…

71. legrandelf @ February 23, 2009

Знаем го това култово предаване, на Къци Вапцаров е все пак (той го продуцира и сигурно е и негова идеята, не сигурно ами си е, хахахах) :))

И тоя случай го знам :))

72. legrandelf @ February 23, 2009

Разказвал съм го! :)) Много често го разправям тоя лаф :))

Сега не съм се сетил, то това тяхното (дето се изложиха така) не е точно спипани по време на… *кашлюк* :)))

Предаването е безумно тъпо, хахахаха :))
Всъщност, поради глупостта си, е много забавно :)

73. Bunny @ February 23, 2009

Oooo, Светле, знам го това от “Горчиво”!
Култова е просто! хахахахха

« Понякога, има едно момиче… Мамо, твоето синче носи дрешките ти »