Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Каква музика слушате, докато чук... правите секс ?

« публикувано на 13-01-2009 @ 12:13 pm »


Нотите покачват адреналина, грижат се за темпото, вълнуват ви още повече, когато идеално пасват на сексуалната обстановка…

Ситуациите са различни!
Значи някъде по-назад из писанията си, бях коментирал видовете вкарване-изкарване (за мен).

Чукане, секс, любов, свирка, лизане и… заигравка/натискане.
Различните сцени си искат подходящ саундтрак, нали така? Не може без музика (е добре де, може, но не е същото… като да гледаш “Гладиатор” без епичната музика на Ханс Зимър, много моля).

Чукане

Сещам се едно ебане, при което бях пуснал грешната плейлиста. Освен, че първо ми се пусна едно диво техно, което ме изпоти 6 пъти за една минута, след това се включи и една песньовка на Найтуиш. Не знаех къде се намирам, главата ме заболя… на всичко отгоре свърших толкова бързо, че не разбрах секс ли правих, какво правих… Ама момичето остана доволно? Хм… Май бързаше да си ходи тогава. Мал шанс!

Предложението на Адашчето за чукане:

Rammstein - Rein Raus (Вътре Вън)
(за любителите: текста на песента)

Ох! Тук ще да е голямото проникване! Усещам го! Обикновено такава музика съпровожда трейлъри на шуутър игри, геймърски клипчета с фраг маниаци или изрезки от Resident Evil.
Трябва наистина да съм много подивял, с омраза към мацката или пък тя да е фенка на музиката, че да се изчукаме на такъв съпровод.

Темпото е убийствено! Ако не стискам зъби, докато й го вкарвам всеки път - няма да е в синхрон с атмосферата, която се получава. Ще ми иде да хапя, да късам, да дращя! За нея не знам! Възбуди ли се, сигурно ще се превърне в богомолка и ще ми откъсне главата… Ох!

Също много подходяща от този тип е:

Marilyn Manson - Seizure of Power
(тая песничка да се брои специален поздрав за Весела, хихихи)

Заслушайте само бийта! Не знам кой може да удържи на такова чукане! Това е подходящо за събаряне на сграда или за нахлуване танковете през стените на някоя гранична барикада!

А другото предложение на Линков:

Rammstein - Stripped
(нещо за “Ела с мен, насред дърветата” се пее в началото, сигурно като Зайо Байо със Сърничката… много секси)

Честно казано, тая песничка не е толкова хард! Радва ме, мене - дето не съм кой знае какъв фен на Рамщайн. Просто трябва да сте любители на творчеството им и тая песен спокойно ще мине в категорията Секс (а именно следващата).

Секс

Това е като чукането, само дето липсват треските от якото дърводелско лашкане на жената. Сещате се, нали? Тука все пак има някакъв такт, не го правите като че е отмъщение, а влагате поне малко чувство. Или ви е мило за оная ви работа, да не се протрие, както и пазите жената - да не повредите и нея!

Тук спокойно може да се вмъкне онзи дрезгав гласец, на барда на зачеването - Бари Уайт!

Barry White - Love Is Good With You
(колко ли хора дето познаваме са направени на тая песен, или изобщо - на песните на Бари Уайт)

Нелицеприятен е! Но пък ебати гласът има… вкарва те в клубно настроение и разцепваш мрака! Отдаваш се на секса с познатата, с непознатата, с двете случайно забърсани в бара, с близначките от третия етаж, с учителката по английски, която е само с 3 години по-голяма от теб… Ах, различни положения, нали?

Тук някъде мисля да вмъкна другото предложение на Линков:

Jean Michel Jarre - Bells

Защото е ужасно мелодичен, ритмичен, а и е доказал се в музиката. Не всичко на Жан Мишел става за такива вкарай-изкарай ситуации, но тази определено е класна!
Проследяваш леко ритъма, тласъците няма да са хард, даже леко може да ви стане по-приятно и да го минете на любов, ако ли не - просто ще си се чук… ще правите секс.

На звъненето на камбанките спокойно може да си поклащате задника. Само внимавайте да не се засмеете, нали? Макар, че двустранен смях по време на секс е много забавна ситуация!

Сега се сещам за една култува случка с песничката:

E-Rotic - Dirty Talk
(текста е забавен, докато го вкарвате на момичето, а то не е достатъчно погълнато от вас, а има време да заслуша - гарантиран смях)

Достатъчно дишаща и пъшкаща, че да ви изпълни отгоре до долу - подходяща е преди изпразване, по време, а и след това, докато лежите доволно, мляскате и гледате пода, стената, тавана, задника на другия - зависи от позата.

Включвам и предложението на Красивите очи:

LICK

А и нека се чувства поздравена с тази музичка!

Любов

Пазим най-хубавото за накрая, нали? Ох, да, някои пак ще се появят с изказването, че съм абсолютна хомомостра. Ми нека ми е зле, че обичам да правя любов!

Адашчето влезе с първото предложение (под влезе, нямам предвид ОНОВА влизане):

Bryan Adams - Heaven
(тук ако не се разревете, запазите самообладание и обладаете девойката - значи всичко е наред)

Любов, ах, сладка любов…

Браян Адамс има страшно много такива, съгласни?
Пускате си тази:

Bryan Adams - Please Forgive Me

и се наслаждавате на любовните тръпки по кожата ви/й…

Мда, знам за какво говоря! Който обича да прави любов, няма как да е подминал този канадски саунд, със специфичния глас на Адамс. Влажната девойка под, над, до, върху вас… прекрасни мигове - незаменими!

Разбира се, някоя рок класика:

Def Leppard - Love Bites
(специален поздрав за Кали)

Всякакви разтапящи балади или любими ваши музики, които ви карат да летите са подходящи.
Даже ми се е случвало на хубави транс релаксиращи миксове да се постига приятно изживяване при правене на любов. Или нещо латино? Или пък:

Buena Vista Social Club - Chan Chan
(тука дори забравяте, че сте на мястото на което сте загасили лампите и сте започнали правенето на любов… пренасяте се на съвсем друго място…)

Такива неща…
Музиката е велика, а и е ужасно много - няма как дори 0.001% от нея да спомена тука :)
Просто ви захапвам леко (момичетата, момчетата - НЕ), за да си кажете какво слушате при различните ситуации - или пък основно, или само, предимно, де да знам - нека не ви пускам всички въпроси, че да не стане като лексикон, хахаха!

Умишлено не съм обяснявал при свирки/лизане и натискане какво се слуша - зависи от искрите помежду ви, причислете към някоя от разгледаните категории и воала!

А иначе, ето малко забавни вмъквания от Адашчето:

Колоездачите го правят на тази музика.
Космонатвите - на тази.

И едно последно от мен:

Някои го правят и на това… колкото и да не ви се вярва, хахахахаха!

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. admon @ January 13, 2009

А и аз слушам Иглесиас, а и Мориконе, Енио, дето умори коньо. Та най-добрия индианец е мъртвия, та как се пее в една песен на Енио Мориконе. Жребец, демек кон - наричам моя, та като е мъртъв ми е добре.

2. Марти @ January 13, 2009

Адашче, много яко е станало, особено тия го правят на тази музика, ония на другата.

А Rein Raus (Вътре вънка) е нема такава песен, то и от клипа се вижда ;)

3. Iovan @ January 13, 2009

ЕЕЕ, Браво !
Днес си в стихията си !!! Хахахахах
Аз лично харесвам да го правя на песен на Лени Кравиц ! :-)))
Даааа, мизиката … така отваря душ … краката !:-РРР

[...] ти на каква музика го правиш ? http://cynical.elfglade.com/?p=1116#comment-12979 в Любими преди 13 секунди edno23.com Начало контакти [...]

5. legrandelf @ January 13, 2009

:))))))

6. apollyn @ January 13, 2009

С намигване:

Ich Will върши доста добра работа.

Що се отнася до раздела с любовта - Enigma и Mylene Farmer са подходящ избор. За секс бих заложила на Gothan Project, миксиран с нещо по-бързо и по-хард от време на време. Тук в секса много добре ще влезе и Billy Idol, я с Rebel Yell, я със Speed, я с Shock to the System.

А за чуканье - Ich Will, Buck Dich, Bestrafe Mich, Du Riechst So Gut на Rammstein. Down With the Sickness на Disturbed. Пантера биха свършили добра работа. И… Soulfly.

7. admon @ January 13, 2009

Кисели краставици, секс и сръбска музика, хахахахахахааххахааха

8. Flirt @ January 13, 2009

Първо да споделя едно притеснение- абе, момчета, защо само за по една песен иде реч? В смисъл, Елфи изброява по няколко на тема, но все като алтернативи: или на тая, или на оная песен. Йован и той за песен (в единствено число) говори… Идеята ми е, само на ЕДНА песен време ли? Не ви ли трябва цяла плей листа?! ;-)
Иначе съм съгласна с това, че музиката е според настроението и съответно типа секс. Ако ми е диво, бясно и страстно- малко по-хард саунд не пречи. Ся няма да къртим мивки, де, но все пак не върви бурен секс на детски песнички да правиш…Брех, идея! Това с детските песнички в моменти на крайна (мъжка) перверзия си е оферта, а? :-DDD
Аз съм преди всичко в категориитя “секс” и “любов”, макар че зависи от настроението. И затова предимно рок балади. Да, Love Bites е една много секси песен в този случай, също In the Still of the Night на Whitesnake; Please Forgive Me?! Come on!- това вече е прекалено лигава и анти-секс песен.
Kато казах Whitesnake, се сетих за един страшен секс. Бяхме си пускали един техен The Best с най-секси песните, който се извъртя не знам колко пъти. И по едно време, както се отблагодарявах аз на младежа за положеното старание, няхълта сестрата на мойта приятелка (бяхме у тях на вечеринка) да намали музиката, че й писнало едно и също да слуша от другата стая!
Така че, слушайте си, квот ви кефи, но внимание с децибелите, че стават засечки :-DDD

9. Flirt @ January 13, 2009

Идеята за неангажираща електронна музика също ме кефи, като фон, за да не ти отвлича вниманието от главното занимание ;-) Но попринцип, колкото по-еротична е самата музика, толкова по-добре.

10. legrandelf @ January 13, 2009

Flirt, ако пусна цялата плейлиста, поста ще стане километричен - няма да се чете, нали се сещаш :)))

Разбира се, че не е за по една песен време (е, има и такива случки, но всеки предпочита да ги забрави, отколкото да говори за тях, хахахахаха) :))

Идеята с детските песнички определено е доста перверзна! :) Не искам да надавам глас тука, че ще ме изтрият от лицето на земята. Хубаво де, няма ВСЕ ОЩЕ да надавам вой ;)

Не мога да повярвам, че обиди любимия ми канадец :))))))))

Please forgive me е за суийт енд тендър моумънтс :))
Ама нищо де, има различни вкусове :)

ПЕСНИЧКИ! Иха…

Горе някой спомена Милен Фармер, аз също й се кефя, особено на изпълнението със Сийл:

Mylene Farmer & Seal - Les Mots

11. Iovan @ January 13, 2009

Хехе, аз говорих за любим изпълнител, ама айде !
:-)) То е повече от естественно че си трябва и зяла спешъл плейлиста ! Ех само как … с мерак !
И аз съм за категорията “секс” и “любов”, но съм съгласен че всичко е до моментното настроение !
Хахаха, готина случка, а непоиска ли да се включи и тя ? :-РРР :-DDD

12. Над @ January 13, 2009

Много интересно избрани песни :) с повечето съм съгласна. А за сгрешени плейлисти :D Веднъж при правене на любов тръгна първо Afroman-cause i got high, а после Eminem - Puke. Та цялата работа стана един голям смях и ни трябваше доста време за да спрем да се смеем и да си говорим. Но пък и досега го помня :) значи е имало нещо хубаво в цялата работа.
А предложение за любов, преди раздяла (гаджето ми учеше в Германия, а аз в Холандия..)всеки пък като си казвахме чао - Beverley Craven - Promise Me би било подходящо. Ама да не вземете да сдухате сега :)

13. admon @ January 13, 2009

@Flirt:
Вангелис или Жан Мишел слушай

14. Margarita @ January 13, 2009

Е как пък пропуснахте Enigma - Principles Of Lust, всичките и 12 минути :))) Аз като си мисля за секс винаги за тая песен се сещам, а като си я пусна на работа…. лелееее…. клиенти, БЯГАЙТЕ!!!! :)))))

15. legrandelf @ January 13, 2009

Щото знаех, че някой ще я спомене и без мен, а ако я бях написал - щеше да е твърде банално :)))))
Но иначе - ДА!

Както едно приятелче каза (Ванко), като чу да я пускам един път:

“Е тая музика е само да се ебеш !”

16. Iovan @ January 13, 2009

А за електронната музика гласувам с две ръце. Особенно по дългите сетчета !

17. Margarita @ January 13, 2009

Това със сетовете е мноооого добра идея (само че при мене са хаус). Имам 10-ина в плейлиста между 70 и 170 минутни. Кеф ти по-бързичко, кеф ти по-бавничко, пък и време има ;)

18. legrandelf @ January 13, 2009

Пропуснал съм да спомена дългите и продължителни джаз излияния :))

Нещо от сорта на Sax for Sex :))) поредицата…

19. Маруш Денчев @ January 13, 2009

Без значение от настроение, темпо или поза - винаги е рок. Но най-хубавато на правенето на секс с музика, е че можеш да си засичаш времето :)

20. UZUMAKI Бла @ January 13, 2009

Orgy, Placebo, Aesthetic Perfection + целия “Mechanical Animals” на Мерилин Менсън. Предпочитам енергична, “мръсна” и провокираща музика със силен бийт, алтернативен ритъм и откровено сексуален/агресивен (под)текст, но понякога дори леки и съвсем спокойни неща могат да “влязат” добре, например Radiohead или Depeche Mode. Абе, важното е да има страст, пот и нежна похот.

21. Viktoriya @ January 13, 2009

Марти, Марти..принципно не зареждам специална музика в плейлистата си специално за секс (но ме посети да си направя секс - плейлист), но когато ми се отдаде възможност обожавам бавната мизика Енрике, Sade, Placebo (от скоро :-D), Enya - нея много я уважавам :-)
На Lio - Is It Lovе - се получи страхотен секс :-Д.
Но като цяло зависи от настроението ми…

22. Whos-bad @ January 13, 2009

Пускате си момчета Prodigy - Voodoo people и накрая на песента спокойно сте на пулс 250 :) иначе реално аз предпочитам ако има песничка то да се започне с стриптийз пезнички като Lick , и после едно тежко горещо парче като Kid rock - American bad ass или Kid rock - Cowboy , и да те яздят до сутринта :)

23. legrandelf @ January 13, 2009

Лудория! Те така ви искам, с предпочитания за плейлисти, независимо дали сте си правили :))

Whos-bad, новият граватар е много як! Поздравления!

24. Tiamath @ January 13, 2009

ММммм секс без Depeche Mode - срамотилък!
“The Sweetest Condition” от мен!

Getting lost in the folds of your skirt
There’s a price that I pay for my mission
A body in heaven and a mind full of dirt
How I suffer the sweetest condition

- от онзи секс, от който ти се завива свят и ходиш замаян по 2 дни:)

Move i “Strict machine” на Goldfrapp

25. пейо @ January 13, 2009

Аз за тая дейност предпочитам етно звуци от типа на Буда бар, Нусрат, че и по-хард:) Пуста ориент-ориентация…

26. si @ January 13, 2009

Днес слушам това Gotan Project - Diferente и мисля, че много ми харесва да правя секс на тази музика :), а също и на Bebel Gilberto - Momento .
Ооо, щях да пропусна това Koop - Island Blues
Все пак мисля, че зависи от настроението, човека, момента, мястото и т.н.

От предложенията горе:

- Rammstein - Stripped - харесва ми, ако си в определено настроение (това е сигурно защото по принцип съм фенка на Rammstein)

- Def Leppard - Love Bites - става
- Buena Vista Social Club - Chan Chan - определено ДА!

Sade е класика за нас възрастните май ;). Много е приятно на Sade

Ммм, размечтах се, май е време да хапна, че иначе само секс ми е в главата…

27. пейо @ January 13, 2009

п.с Еньо Мориконе на Еньовден ли празнува?

28. legrandelf @ January 13, 2009

пейо, знам за какво говориш и няма лошо в това, камо ли пусто :))))))))

Между другото, що не вземеш да си сложиш и ти една снимчица (през gravatar.com) :)

si, прекрасни неща си пуснала като звук, а това на Koop е… разтапящо! Благодаря!

29. si @ January 13, 2009

@legrandelf
BMG :)

30. пейо @ January 13, 2009

Че да сложа… я да видим.

31. Thorin @ January 13, 2009

Много добре, но в Любовната секция трябва да има и Enigma (много добре ми действа) :))

32. Bloodymirova @ January 13, 2009

Според зависи, ама принципно това е музиката ми за … правене на любов :P

Sade
George Michael
Depeche Mode

Disturbed ми е за фитнеса, но май и за тази дейност става, зависи.

Принципно просто пускам на shuffle и квото дойде. И без това съм прекалено заета да обръщам внимание :)

33. JustAFaceInTheCrowd @ January 13, 2009

Мерси за поздрава, хахахах.
Между другото, сефтето си го правих на Мерилин Менсън (но не С Мерилин Менсън).
Първият ми оргазъм също беше на фона на Мерилиновото крещене.
Надъхващи са някои метълски песнички.Наркотици, секс и рокендрол … или поне метъл.
Обаче има някои песни, които просто те подтикват да си мислиш за клатене.
Например Ja Rule feat. Bobby Brown - Thug lovin` - на мен лично ми навява мисли и щения за дълъг и чувствен секс.
Michael Jackson - Give In To Me - тоже е много чувствена песен.
Aerosmith - Crazy
Абе … има много. Но принципно, когато съм “във вихъра си” никак не ми пука има ли музика и каква е тя - просто няма никакво значение. Музиката я чувам само в началото , после всичко изчезва, с изключение на нас двамата.

34. Bunny @ January 13, 2009

Марти, много малко черно нещо в плейлистата? Що така?

Само аз ле не правя секс на мусика? След онзи случай със запецналия диск, дето ви разправях, май не съм, а то беше преди години. Тогава живеехме 4 човека в къщата, та трябваше да се заглушава (сек)скърцането! :Р

Вече не, искам да чувам дишането на човека, говоренето… по- ми е възбуждащо! Музиката ми действа като твоите статии - възбужда ме, но не чета, докато правя секс,все пак- предигра е! хехехе

35. legrandelf @ January 13, 2009

Може би щото не си падам по черната музика, заради това :)

Спомням си случката с дис-дис-дис-диска :))
Но един гаф не бива да те спира!

Сега, обяснението с желанието да слушаш другия го разбирам, макар че музиката не е нужно да гърми :))

Лееекичко!

36. М @ January 13, 2009

Само и единствено: Рей Чарлз

37. Whos-bad @ January 13, 2009

Bloodymirova а така кака :), Disturbed е истината…няма такива идиоти както и за фитнес във залата така и във леглото.

Елф, мерси :)) пак заслуга на споменатата по горе групичка

38. Nedialko @ January 13, 2009

Сега, ако някой прочете това и в близките дни го прави, ако случайно се “пусне” някоя от изброените песни и ще стане голяма засечка… Мечешка услуга този път, Марти, мечешка… Предполагам че е нещо като изпразването за 10 секунди ;)

39. Margarita @ January 13, 2009

Мдаааа, ще стане така, че ще се замислим за теб, Марти, докато сме се отдали на сладострастни удоволстивя с любимия :))))))))

40. admon @ January 13, 2009

Абе хора, да ви помоля има един блус, казва се СТОП, страшно парче. Не знам кой е пее, една мацка. Хората от моята генерация, ‘72 сигурно се сещате, моля ви намерете ми това парче. На него правих любов за първи път.

41. пейо @ January 13, 2009

Sam Brown :)

42. admon @ January 13, 2009

Как да го чуя, или как да го намеря, пейо?

43. пейо @ January 13, 2009

Торент, дата.бг ? Знам ли? Не пиратстваш ли :)

44. admon @ January 13, 2009

Безкрайно БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ. ПРЕЖИВЯХ ОТНОВО ОНЗИ (4OIZ) МЕГА ОРГАЗЪМ. ПОДМЛАДИХТЕ МЕ, БЛАГОДАРЯ!

45. пейо @ January 13, 2009

Ето една интересна тема - за първите пъти :) Тая песен 88ма ли беше?

46. admon @ January 13, 2009

Еми не знам коя година е излязла песента, но аз го направих на 16 години. ‘72 набор, сметките показват ‘88

47. legrandelf @ January 13, 2009

Аз пък още съм девствен, чакам някоя мацка да ме научи на тоя сладостен миг: вътре-вън-вътре-вън, пък и на ласки да ме научи :))))))))

48. admon @ January 13, 2009

Мама миа, преди 20 години.

49. пейо @ January 13, 2009

Аз и на по-малко се радвам вече :)
Адмон, и аз на 16, ама 2 години след теб… сега чувам, почвали от по-рано!

50. admon @ January 13, 2009

А сега, туй не може тъй. Имам една, казва се Мара Пашламата, ша те научи та чак ша те върти от ласки. И ще умираш сладко.

51. legrandelf @ January 13, 2009

Вярно, доста си е. Даже ако е било в началото на годината - чисти 21 години от първото ти… любовно преживяване! Честито, песничката на Сам Браун е много яка! :))

52. admon @ January 13, 2009

Беше за моя рожден ден на 21ви май. Валеше, на фона на “Стоп”, та ми се иска сега да кажа Стоп на времето и то точно в този сладък миг от живота ми.

53. пейо @ January 13, 2009

Брей… романтика. :)

54. admon @ January 13, 2009

Мама миа, разбихте ми децката психика с това парче, ах младост моя - спомени, спомени.
Е сега почвам ТОРНАДО да въртим централно, дай виното, червеното, жено моя.

55. пейо @ January 13, 2009

Вай-вай!

56. admon @ January 13, 2009

Е те така се откача.

@пейо:
Ти ме разбираш, приятелю!

57. Joro Pentagram @ January 13, 2009

Най-хубавата музика за мъжкото ухо е женският оргазъм!(..и обратно)

58. admon @ January 13, 2009

@Joro Pentagram:
Та за една друга тема да те питам, от моето име Григори Филипов, нещо да кажеш, щото мисля да го сменя на Грегорио Фалконе, звучи като Мафионе, а :)

Фалконе Синифика и Сокол

59. sliveniveto @ January 13, 2009

извинявайте,драги мъже,но и така не разбрах за секс на музика ли става въпрос, или за музика със секс

60. Ani @ January 13, 2009

Rock;Hard rock;Melody rock;Nightwish;Marilyn Manson (Tainted love);arabska muzika (vkliu4va se i elementa-razgore6tiava6t orientalski tanz predi 4uk..praveneto na sex) :-)

61. fan @ January 13, 2009

Eagles - Hotel california (acoustic)

62. pa4ito @ January 14, 2009

@sliveniveto - и за двете, и за двете ;-)
@admon, знаех си че ще се окажеш и ти наборче. Не може да разбираш от толкова много неща и да не си :)))))

63. поля @ January 14, 2009

специален поздрав с def leppard за друг, не за мен!!? възмут! най-сериозно възмут!

64. AZ SUM SUNCGO... @ January 14, 2009

Най-често на песничката “Калинка, калинка-малинка мая”. Иначе си падам и по химна “Горда Стара планина…”
Всички стават на него :)

65. legrandelf @ January 14, 2009

Поли, моля те! Чувствай се поздравена с Деф Лепард! Щом те кефи - поздравена си :))))
Как можах да те забравя и аз ;)

66. Flirt @ January 14, 2009

Хм, сега ще ставаме на кълбета ли?!
хаха :DD Айде, от мен да мине, поздравявай. пак ще се напиеш ти и ще запееш, ма нъцки, вече няма да се разтопя толкова лесно! шегувам се, разбира се :))
мале, и “Калинка мая” се набърка, цяла какафония стана тук. Хубаво го каза бате ви Жоро май…

67. Flirt @ January 14, 2009

Йоване, ти ли се бореше за коментар номер 69 или се бъркам? отмъкнах ти го под носа :)))
и да върнеш сехи аватара, ей ;-)

68. vali @ January 14, 2009

И никъде не прочетох Файербол-на Пърпал-стига да му стиска на някого на ритъма,пък и да му устиска…За релакс в промеждутъците Форинър.. И сега какво си казахте-е-гаси антиката…Нашето летоброене започва от раждането на Христос,но човеци,любов и секс е имало и преди него…

69. legrandelf @ January 14, 2009

След последната статия се чувствам… изпразнен! Мисля, че ми трябва някакво хубаво хетеросексуално порно, за да изляза от ролята, на която до този момент бях подвластен!

Леле, толкова е вълнуващо да си жена, хахаха :))

Слушам някаква отвличаща музика, затуй ви споделям тук… Ох!

70. adjna @ January 14, 2009

Моята музика за любов :)

Cafe Del Mar
Jesse Cook
Chambao

71. Ника @ January 14, 2009

Ами защо делиш момичетата на секс и на любов?Карай ги всичките на любовна музика,защо да са пренебрегнати.

72. Iovan @ January 14, 2009

Хехехехе, то Flirt в секса максимално допустимата скорост е 68 ! :-))
Защото при 69 партньорите се обръщат и става още по-хубаво !
Хахахахаха

73. legrandelf @ January 14, 2009

@adjna, много хубави предложения. Кафе дел мар особено, а и някои звучения на Чамбао… (с)екстра са!

@Ника:
Сега… деля ги, защото опитвам така по-отгоре да погледна на нещата, за да засегна всички вариации (доколкото акъла ми стига) и повече хора да се познаят в една или повече категории :))

@Iovan:
Тоя лаф винаги ме е кефил :))) Я, пак си с шапето ;) Тъй де, кърпата :)

74. admon @ January 14, 2009

Добро утро на свободно мислещите!

@pa4ito:
Нашата генерация е дъ бест. При zelengorova исках да ти кажа нещо за енергията, СИЛАТА ДА БЪДЕ С НАС. Но там, за да направя коментар пиша повече отколкото пред следователя и не успях. Но ще дискутираме. А между другото завърших математическа гимназия, бивша солунска в Благоевград, та знам и висша математика.

75. Ася @ January 14, 2009

Наистина нямам думи :)
От една седмица чета блог-а и всеки път много се кефя на постовете и коментарите. Иначе не знам защо, но всичко което сте изброили е толкова на място, че просто нищо не ми идва на акъл в момента….само на чалга едва ли бих пробвала :)))

76. legrandelf @ January 14, 2009

И на теб добро утро, адмон :)))

Ася, радвам се, че ти харесва мястото :)
И да - много често коментарите надминават качеството на статиите. А ако и двете неща те удовлетворяват, получилата се симбиоза ти гарантира едно… 200%-ово усещане за забавление! :)))

77. pa4ito @ January 14, 2009

Здрасти admon, добро да е утрото и за тебе. Аз “вишата”(така я наричаше една състудентка) математика я учих в университета. Значи трябва ние с тебе да правим изчисленията и схемите за спортните изхвърляния :))))

78. admon @ January 14, 2009

@pa4ito:
Аз в университета бях подготвян за промишлен шпионаж, ма след разпадането на СССР. Станах инженер по нови технологии и дизайн. Но за студентките в МОСКВА друга математика е това. Там са яки путки, щото така ми пълни устата.

79. admon @ January 14, 2009

@zelengorova:
Ха :)))) Недей така. На баба ти причовете са дърти, питай pa4ito, като набор по въпроса. Ма на мен още не ми стигат 2 жени.

80. месояд @ January 17, 2009

Елфчо, не знам как ти е дошъл на ум рамщ - то това няма да е секс, а изкъртване. Ще й вземеш душичката на госпожа Елфката. Но ако пробваш на Бабел ще си разтопиш душата, сърцето и цялата анатомия ;)

81. legrandelf @ January 17, 2009

Хахахахаха :))) Прав си, ама само да уточня - първо статията е от забавна гледна точка. Второ - изброени са повече възможности, за да обобщя по-голяма част от хората, слушащи музика по време на секс.

Не всички от изброените ги ползвам при акт :)) Няма как просто!

82. месояд @ January 17, 2009

Не правиш толкова секс ли?:)))) Дай боже да не ми се пада почитател на рмщ, че на другия ден няма да мога да вървя:)Пробвах веднъж с почитател на такава музика и през цялото време се чудех:” тоя иска да ме разглоби или да ме изчука”

83. legrandelf @ January 17, 2009

Аз съм девствен - не правя секс изобщо :))))
И съм мормон :)
Бе само си стоя вкъщи и пиша статии, за да се забавляват другите - получава се :)

84. fuck the norm @ January 17, 2009

Bloodbath - Eaten

85. legrandelf @ January 17, 2009

Ооо, Норм, привет ти тука :))))

86. fuck the norm @ January 18, 2009

;)

намери песента и я чуй

87. legrandelf @ January 18, 2009

Хахахахахаа - жестоко! :)))
Благодарение на името - не се учудих :)))

Не знам, ти би ли чукал на тая музика? :))) Хах!

88. milк @ January 19, 2009

“stripped” в изпълнение на Rammstein, е кавър.
кавър на Depeche Mode.
един от слу4аите, когато кавърът е по-добър от оригинала.
и е може би една от най-сексуалните песни на Depeche, освен I Feel You, It’s No Good, Martyr, Free Love, Dangerous, Sea of Sin, Lilian.
и въобще е рядкост, според мен, да попадндеш на песен на depeche без преобладаващ секссуален заряд.

Guano Apes - не виждам оба4е. що ли?
ама, да не изреждам, 4е ще им изкарам цялата дискография. секс. всякакъв секс.

виж, Marilyn Manson, е 4удно попадение, и там са много: the Nobodies, Coma White и Black Coma.
пак разли4ни сексове.

и Garbage не виждам.
то не е и задължително, де. :D

ooo, Guns - Ain’t it fun.

приятно и полезно слушане на музика.

* хубава тема, за секса, ли беше за музиката ли, няма зна4ение - заобръщах нали4ността музика - ще има да обръщам дни наред.
благодаря, за подсещането, 4е детските песни байгън ми дойдоха. :)

89. ash @ February 9, 2009

Супер много е подходящата музика за различните случаи. И да, видях, че темата не е много нова, но не се сдържах… само да допълня с една песен.
Collide - Razor Sharp
нз за вас, но аз просто се разтапям, докато я слушам…

90. legrandelf @ February 9, 2009

Няма старо тука - щом се коментира, значи е актуално :)))) Плюс това, свързано със секса - е няма как да остарее, хехее :))

Привет!

И да, таз песничка (като клипа си) е много луда! :)) Кефи честно казано и даже си представям какъв секс може да се прави на нея ;)
Е, не ме разтапя, но определено ще ми води ритъм! :)

Мерси за предложението!

91. Atlanta real estate @ February 20, 2009

ЕЕЕ, Браво !
Супер много е подходящата музика за различните случаи

92. legrandelf @ February 20, 2009

Знам, знам! :)))

93. Стефан @ September 5, 2009

Повечето бавни песни на Type o negative, например “Love you to death” имат страхотна енергия. Тотално разтапяне
Също така първите албуми на Danzig

94. Мартин @ October 21, 2009

Rammstein вече имат официален секси сингъл - Pussy :)

95. legrandelf @ October 22, 2009

Не просто секси сингъл, нали така :))))))))

« Цинични елфчета Ако бях жена… (част I) »