Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Закуска в леглото

« публикувано на 03-09-2008 @ 10:15 am »


Топлината от снощната авантюра все още не е преминала. Спомням си как я целунах след като се унесе в сладкия си сън. Но приятното чувство се засили на сутринта, когато тя реши да ме събуди със свирка. Сещате се, онези мигове на просъница, в които не знаете сънувате ли или нещо друго се случва. Плюс това сутрешната ви ерекция може страшно да я възбуди. Че чак да ви се ядоса! Иска да ви убие, но първо - да ви накаже, заради това как я пратихте да си легне вечерта! Затова, че я дарихте със секси влага между краката, а не й казахте “Лека нощ”…

Когато обаче усещам устните й около члена си, а ноктите с агресивна нежност се впиват в гърдите ми, косато й гали коремчето ми… нещата стават повече от реални. Такива усещания не се сънуват!

Но просъницата все още ме държи. Чувам нежните стонове от възбуда, докато е погълнала твърдия ми член… не го пуска нито за миг. Решена е да ме докара докрай, независимо АЗ какво мисля…

Че защо да я прекъсвам? Тя го желае, аз също… а след това ще й направя закуска в леглото… ако все още е гладна, разбира се!

Вибрациите продължават. Минават по цялото ми тяло. Тя не спира да ме гали с ръцете си… като че прочита сигналите по повърхоността на кожата ми… последни тласъци, преди голямата експлозия!

Млякото ще кипне всеки момент, тя повдига таза си, все така коленичила в мен. Все така жадно е засмукала пениса ми и чака да се изпразни в нея. Още едно малко завъртане, заигравка с езика… и… ооооо… дааааа…

Добро утро, прекрасна моя!

Усмихваш се доволна и прокарваш пръст по устните си! Толкова си красива… но аз огладнях още повече! Хващам те здраво през кръста, така че гърдите ти да се залепят за моите.
Впивам жадно устни в твоите! Усещаш как споделяме сока на сладостта. Буташ ме леко с ръце, като че да ме предпазиш… но тогава усещаш пламенния разгар бушуващ в сърцето ми и отваряш устата си… Оставяш ме да те водя, а езикът ми плава в теб.

Завъртане и те пускам по гръб на леглото. Изпъвам ръцете ти назад и започвам да се спускам по тялото ти. От нежната шия до прекрасните хълмове. Всички тези плодородни градинки, криещи съвършено вкусни плодове на похотта.

Когато завирам глава между краката ти, в главата ти се завъртат само сценарии на испански филми. Мислите ти те превръщат в Пенелопе Круз, а мене в Хавиер Бардем. Наоколо ни - само шунка! Но ти желаеш единствено и само моята плът!

Езикът ми гали влажната прасковка, която похотливо загатва за страстната натура на дървото, в което узрява. Провира се бавно и сладко в плода. Въртеливи движения. После бавно нагоре и след това надолу. Сокът е толкова тръпчив. Езикът ми е във фурор, а тялото на ангела в леглото ми се гърчи от удоволствие. Усещам парещия сок на плода - великолепен!

Тласък след тласък - устните ми жадно са се впили в слабините й. А тя изгаря… и не спира да тласка възбудата в устата ми. Сграбчил съм я здраво за бедрата й и не отпускам хватката. Заровила пръсти в косите ми, започва да ме скубе от удоволствие. Дърпа ме по-силно и по-силно навътре в себе си. Там където само АЗ мога да сбъдна фантазиите й…

Вълнението и честотата се усилва. Аз не спирам, нито тя. Една след друга вълните на удоволствието ни обливат. Заливат ни… Тя остава без дъх, сепва се в последния кулминационен момент… Изпъва крака и извиква силно! Притиска главата ми, пулсира… и се наслаждава на финалния момент от закуската, с мечтата за която заспа миналата нощ…

Добро утро отново, прекрасна моя…

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. legrandelf @ September 3, 2008

Спокойно! За някои булимия, за други… нарушаване на работния процес! Луда работа…
Вярно, освен да се съобразявам :))

2. JustAFaceInTheCrowd @ September 3, 2008

Ааааа,добрия стар сутрешен секс :)
После цял ден си дебилно нахилен и огладняваш през 2 часа :)

3. melania @ September 3, 2008

Искам само да отбележа, че едно ‘лека нощ’ и едно ‘добро утро’ са достатъчни да ме разконцентрират и да не мога да мисля за работа след това.
Но все пак е доста забавно, да наблюдаваш колежките след като им пратиш няколко линка. хихи

4. legrandelf @ September 3, 2008

:)))
Колежките?! Така ли стана! Само да не плъзна като епидемия из IBM, че става страшно тогава. Шефовете ви ще ме държат отговорен, че ви разсейвам, хахаха :)

5. melania @ September 3, 2008

Късно…
Обичам да споделям хубавите неща, не съм егоистка.
И други трябва да се порадват.
А за шефовете - не се притеснявай…

6. legrandelf @ September 3, 2008

Хубаво е когато хората си споделят :P
Дори такива неща!
Няма да се притеснявам за шефовете, всичко е под контрол значи :))

“Предай нататък”, хахаха ;)

7. legrandelf @ September 11, 2008

“Аферата Томас Краун” (по-новия вариант) :)) Хубаво, хубаво…

И след това преядох с физика :P
За закуска не консумирам такъв материал (обикновено). Затова пък се радвам как някой може да се превъзбуди толкова много в 9:30 сутринта, ЗАЩОТО протоните започнали да мислят, както ние им кажем да мислят :P

Хората са толкова разнообразни и така прекрасни в своите разлики :) Как да не експериментираш в името на тяхното благо?

8. Flirt @ January 14, 2009

Аууу! Вярно е това за прекъсването на работния процес…моят беше много сериозно и безвъзвратно прекъснат. Но да не си посмял да се съобразиш с нищо друго, освен с желанието на всички тук да продължаваш да пишеш такива работи! На кого му пука за работния процес, когато може да има най-прекрасните си преживявания, пресъздадени по такъв невероятен начин! :)))

9. legrandelf @ January 14, 2009

Ще продължавам, само после работодателите ви, да не ме привикат в съда, задето им разсейвам служителите! Нося загуби на фирмите ви - би трябвало да ми е съвестно, а? :))))))

Хихихихихи!

« Тийн фантазийки Летейки наоколо »