Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Тийн фантазийки

« публикувано на 03-09-2008 @ 10:14 am »


Въпреки, че някои вярват в приказната ми натура и аз съм минал през пубертета. Не знам дали съм излязъл от него, а и не мисля че човек някога преминава тази сериозна перипетия в живота си.
Когато годините ми, произнесени на английски все още съдържаха “тийн” в себе си, имах разни палави фантазии. Сега също имам, но просто бройката им е по-голяма. Всъщност и на старите сексуални помисли не бих отказал.

Хайде да направя нещо като кратък списък:

1. Секси учителката или “Остани след часовете, за да ти обясня материала…”

Имал съм готини даскалки. Като взех да спермоотделям и да разбирам, че онова долу не е само за пикане, изобщо не помня какво съм правил в часовете ОСВЕН да й зяпам задника, циците или разни такива неща. Пошла работа, ама… яко си е! Първо - че ще те отрака, опитна мадама. Плюс това ако те кефи сексуално ще има лудории до припадък след часовете.
А колко пъти съм си представял, че ми идва на гости… щото съм болен, а тя е загрижена за мен и иска хем уроците да ми разкаже, хем да се отнесе с мен като с Хаджи Димитър.

2. Майката на най-добрия ти приятел или “Здравееееей… Няма го в момента, излезе, но може да го изчакаш вътре…”

Супер! Ще го изчУкам… ъъъ, изчакам… Вътре?! Къде по точно? Вкъщи на дивана или там, където бащата на моя най-добър приятел е прониквал навремето, за да го направи.
Всъщност всичките тия обекти са свързани. Защо да не седна срамежливо до нея, докато напръщелия й бюст стои предизвикателно насреща. Тя ме пита как върви и какво ще правя лятото, а аз не спирам да я разсъбличам с поглед.
Девствена му работа. Накрая сяда плътно до мен и почва да ми пуска ръце. В следващия миг си спомням как в същата тази стая преди 10 години сме си играли със строител ЛЕГО, а сега тая MILF ми лапа пишката с такава нежност и изтънченост, че се чудиш - Познавах ли я тая жена преди… когато ми даваше бисквитки…

3. Близначките от горния етаж или “Изгоря, комшийкееее…”

След като някоя кака или леля те е отворила, оная ти работа виси с повече достойнство. Чувстваш се горд и готов да завладяваш (и осеменяваш) нови полета. Супер усещане, особено когато всеки ден по стълбите се разминаваш с комшийката от горния етаж.
Всеки път кимаш за здрасти, един ден ти отвръщат с усмивка, друг ден те гледат странно. Когато накрая разбираш, че това са две еднакво изглеждащи мацки. Близначки бе! Достатъчно отворени, че да пожелаят да правят секс с теб, докато родителите им са на почивка…

И това само в пубертета! Да не говорим, че с всеки изминал ден фантазиите се увеличават. То не са медицински сестри, докато ти правят клизма - хоп, айде и едно издояване на простата.
След това някакви други униформени гърли. Сложна работа. А те и жените яко си падат по униформи.

“Ела ми тука, пилотчееееееееее…”

А учителки, които искат да правят секс с полово зрялите хлапета в 11-12 клас?! Ха, разврат в най-голяма степен. А зажаднелите за младо майки. Минали средната възраст, но все така лачени?! Мъжът им вече не им обръща внимание. В очите му, тя е стара. Най-вероятно си е хванал любовница, която прави шпагат докато е с главата надолу. Какво й остава на жената… сама вкъщи, ако не се възползва от съседчето, което допреди време е косял моравата й само срещу малко чай и крокети. Мляс, мляс, мляс…

Сексуалните фантазии са страхотни! Радвам се, че ги има!
А сега, тъй като повечето от вас, четящите, сте на работа… представете си малък флирт с шефа/шефката в малката стаичка с ксерокса… или прави, в асансьора! Страстно!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. JustAFaceInTheCrowd @ September 3, 2008

НАй-очарователното нещо в сексуалните фантазии е,че са си само твои.Ако искаш,може да ги споделиш,а ако не искаш-няма да ги споделиш.
Можеш да си мислиш Тези Неща когато и където си искаш.Да си “помогнеш” с тях в леглото,ако ентусиазма ти нещо е увяхнал и искаш да догониш другарчето.Можеш да си мислиш тези неща,когато си насаме със себе си.Когато ти е скучно в дългия работен ден.Когато ти е скучно в компания.КОгато се запознаеш със свежо сочно парче и те изпере хормона.
Винаги,винаги,винаги.Сексуалните фантазии са част от нашия живот.Аз също обичам моите.Има някои от тях,които споделям с другарчето.Има други,които не споделям.Има такива,които съм реализирала и такива,които искам да реализирам.Има и такива,които ще си останат в сянка и неосъществени,защото така трябва.Тъмната страна си е тъмна страна.
Едно от най-прекрасните качества на човека е способността му да фантазира.

2. legrandelf @ September 3, 2008

Абсолютно съгласен :))
Да живеят фантазиите, “Фантагиро” и всички онези хубави мисли дето само ни гонят и ни предизвикват да правим готЯни нещица :))

3. JustAFaceInTheCrowd @ September 3, 2008

За “Фантагиро” не съм съгласна никак…тя не взе красивия зъл магьосник-пич,а си остана с оня блудкаш :( .Рядко срещано неприятно-сладникав тъпанар.Да си по-мъжествена от мъжа си не е оферта.Как пък не се изклатиха с Тарабас в някое тъмно ъгълче :(((

4. n3mo @ September 8, 2008

Хех, аз съм си още в тази възраст и е доста забавно да си фантазираш :D Но ти си имал доста малко фантазии… виж.. то не са съученички, учителки, разни майка … особенно майката на една съученичка… никой не я карал да си слага селикон, нали? Не, че попринцип си падам по такива неща… обаче научно образователните филмчета са оставили следа :D
П.С. Много хубав блог!
Поздрави, Нед

5. legrandelf @ September 8, 2008

Имал съм малко, да :))))
Малко за казване. Може би трябва още МАЛКО да изпростея, за да впиша всичко :)))

Статията е повече провокация, да си кажат другите за майчиното мляко (или поне това на съученичките).

П.П. Благодаря!

6. Amaroo @ September 16, 2008

Оmg… да ми вземеш фантазиите е като да ми отрежеш и двете ръце… мъкааа
В пуберските си години имах таен дневник на фантазиите си, а като се напушех си умирах по рисуването на хентай.

Фантазиите ти предоставят безопасна среда за изследване на собствените ти патологии, а моите с лопата да ги ринеш… повечето обаче си останаха само фантазии, възможността да ги прежиееш на живо всъщност далеч не е така привлекателна.

А иначе моят човек има комбо експириънс в ранните си години - със хем съседка, хем по възрастна жена… още му държи влага и намира за много секси по-опитните дами. Лично аз не си падам по дядковци, но си умирам по идеята за развращаване на непълнолетни момченца. Гледам ги по моловете със сърфиските им прически и сладурските им блузки, как се занасят с момиченцата, и ми иде да отида и да се направя на някоя 16 годишна, щото знам и че ще ми мине номера… Май казах достатъчно за един ден… дъ ЕНД :)

7. legrandelf @ September 16, 2008

Фантазиите на никой няма да взимам :))
Ако не са те, няма да минем пубертета според мен, хах!

За момченце покварено от какичка или леля - супер!
За момиченце награбено от мъжкар или дядковец - не ми се нрави много, ама кой знае… може пък и на тях да им се иска, както и на малките момченца кака да ги отрака :))

Май никой не ти прави забележка колко казваш за един ден, но… няма да бутам ако нямаш желание, хих!

« Неустоимо Закуска в леглото »