Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Ъ-ъ-ъх, къде мога да свърша ?

« публикувано на 08-01-2009 @ 1:32 am »


“За да няма после: Семето в ръка, че кавьорчето на хазяйката…”
слушайки David Vendetta - No Sex

Вие хубаво си мислите за секс, искате да го правите, огрява ви - правите го, представяте се зле, добре, средно добре, много добре, върхът, бронзови статуи на куровете ви са на поточната линия, но… знаете ли къде да свършите?

Ек-зис-тен-ци-а-лен въпрос! Голям въпрос от висша сексуална класа! Защо?
Да приемем, че не сте обвързани (не сте бракувани, нито гаджосани) и ще правите секс ала one night stand или просто така… с някое fuck buddy. Какви са опциите?

Да го давате мърляшката - да свършите, където ви е кеф.
Някакъв феноменален фетишист сте и обичате да се празните я в устата, я по лицето на партньорката ви. Или пък по краката й, кой знае - всякакви образи има. По дупето, по гърба, в шепите й… по циците - опции много, не е като да няма плът пред вас, нали?

Но… тая сцена си има две страни и две мнения!
На вас може и да ви се семи, уважаеми джентълмени, но на дамите дали им е кеф да ги мажат, където и да е?

Как се процедира в такива ситуации?

Още в началото на въпросната свалка опипвате почвата (долу ръцете от извора на пичата киселина). С малко закачки, увъртане и забавни шегички, може да разберете дали момичето обича разните по-нестандартни места за ТКЗС(екс) дейност.

Другия вариант е - направо да си попитате - но това ще е доста фрапиращо, току виж са ви лепнали шамара и… никакъв секс! После на курва може да идете, там няма да има проблеми с мястото.

Варианта направо да свършите е доста рискован - твърде дори!
Обичате по време на свирка да пуснете първия тек? Хубаво де, ами ако задавите нищо неподозиращата мацка? И тя вземе, че се стресне? Механизмът на челюстта й се пристегне и си загубите патката, щото много ви се е приискало? Недопустимо.

Това е най-фаталния вариант, разбира се. Може да се разминете и с просто скандалче. Тя да си тръгне, а вие само с една свирка на сметката. Пак сте на коня, но не на галантния бял жребец, а на малкото смръдливо пони.

Може и да си свършите в презерватива (ако ползвате… ако не - препоръчвам да ползвате).
Това си е най-чистия вариант, няма питане, няма нищо, но пък и… няма фетиши, нали?

Знам, знам, че много от вас желаят порно филми да им се случват всяка вечер (или когато там чукате някое гадже). Точно когато ви идва, си мислите къде ли ще разпръснете семето на живота. Е къде? Гаджето ако носи очила, 99% от вас си мечтаят да й направят фейшъл. Няма как просто!

Или пък искате да ви духа коленичила, да ви гледа в очите и накрая с две думи да ви изпразни… А вие, понеже сте прекалено възбудени… няма и да гледате какво се случва. Чуждата ръка ще ви разтрива кура, докато спермата хвърчи навсякъде. Брей! CSI ряпа да яде, доста улики ще има да събере след една такава авантюра…

Аз какво предпочитам ли?

ОК, няма да ви лъжа - устната кухина е едно прекрасно място за свършване! Обожавам жени, които обичат свирките (да, знам, че ви е трудно да повярвате, но има и такива, които не обичат да правят), още повече обожавам тия, дето нямат против свършването в устите им! Божествено!

После как да не ги еба с кеф, а? Всичко ще им правя след това… няма начин да ги оставя незадоволени!

Фейшъл съм правил няколко пъти, не ми е сред любимите, но… е готино! Бая чистене пада след това, но… кефа е един път, хехе.

По разни други части на тялото… гърдите, о да! Гърдите… аз съм цицоман, и не ми разправяйте сега, че всички мъже са цицомани. Аз съм с два плюса отгоре! Но стига за тия ми влечения.
Освен циците, дупето (след задна) също е много приятно място за свършване на манипулацията. Плюс това изглежда секси. Коремчето също - запълни пъпче, а?

Това са местата… сега, да й фъкам във шепите или по други места (умишлено, а не ако е пръснало натам случайно) - не си падам! Не ме възбужда, няма и да ме. Но тези, които ги влече - евала ви - важно е после да си го избършете!

Кофти ситуациите…

Въпреки, че секса е хубаво нещо, винаги може да се обърне на 180 градуса удоволствието и всичко да ви излезе не през хуя, а през носа…

Аха да финализирате, момичето се дръпва, изтичва до банята, грабва легена и ви казва:

“Свърши вътре…”

Или пък изобщо да не пожелае да ви свърши? Представете си!
Тия две ситуации могат да бъдат избегнати, ако го правите с капут - свършвате си в него и кеф ви след това.

Но ако ви подведат да го свалите, за да ви свършат със свирка - е… преебани сте. Но опитът учи, следващият път ще си имате едно на ум.

Какво се оказа значи? Че свършването е отговорна работа. Също толкова сериозно и с толкова висок приоритет и важност, колкото и самото ебане.
Не може току тъй да мяткате бяло по мебелите, по девойката, по вас си, по пердетата… че ще стане проблем след това.

Интимността се проявява именно в такива ситуации. Доверието също. Големи приятелства възникват по време на голямото празнене.
За жените е по-лесно… няма какво да се съобразяват… свършват на оная ви работа и са доволни. Номера е да ги изпразните! Не стигнете ли дотам… тогава идват проблемите.

Но задоволяването на женската сексуалност е нещо друго като тема. Не тук!
Спермобанка “При Елфа” отваря врати - няма да фалира, докато класните представители на мъжкия пол знаят кога, как и по колко да свършват, когато срещу тях имат класни прадставителки на женския пол. Съгласни?

« подобни cynical speech, ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Margarita @ January 8, 2009

Свършването при мъжа винаги си е голяма отговорност - неподходящото място може да доведе до някои доста нежелани последици… Бременност на първо място (нежелана имам предвид), ама един приятел ми разказва как уцелил приятелката си в окото (тя па кво - седи и го гледа ли?!), та девойката после цяла седмица намигаше на всички… Абе и на вас не ви е лесно… Аз лично нямам нищо против свършването в устата, кефя се на изражението на партньора ;) Иначе за самия полов акт - вътре - няма как, иначе се губи тръпката ;) (Ама никога НИКОГА без някаква контрацепция)

2. Flirt @ January 8, 2009

Съгласна (тя Марийка е съгласна, нали знаете) съм за интимността. Ако си познавате поне малко партньора (в случая, -ката), няма какво да му мислите къде, как, кога, защо- както дойде все ще е добре, по-добре да се наслаждаваш на момента. Верно че сигурно има някви капризни девойки, но чак легени, айде сега!
Ако е one night experience, въпросът изобщо не стои, капут и тва е.
Иначе на коремчето е яко; на свивката над дупето, точно като си си изопнала гърба на задна прашка също; ти да го свършиш с ръка или устни си е ок, аз все се пробвам да гълтам, понеже съм с идеята, че се кефите масово, но се оказа, че не е точно така.
Както и преди съм казвала, за мен най-важното и главната цел в секса е да доставяш удоволствие на партньора си. Никакъв егоизъм! Ако ти откликнат със същото, happy end-ът е гарантиран. Happy end? Щастлив завършек? Щастливо свършване? Връзва се :D

3. legrandelf @ January 8, 2009

Ох, успя да ме възбудиш с коментара си!
Уау! :))))

4. Flirt @ January 8, 2009

На тоя студ? Дааа бе! :-D

5. legrandelf @ January 8, 2009

Тя възбудата ходи по хората, не по гората/животните! :)))
Аз съм си малко животно напоследък де, но това не се брои!

Студ не студ, трябва да има семециркулация, че иначе ако замръзне по тръбите, при следващото празнене може да имаме сериозен malfunction, нал’ тъй? :))))

6. Flirt @ January 8, 2009

И аз замалко замижах от удоволствие при някои зрителни представи, но ти бързо ме свали на земята с тия замръзнали тръби :D само като си помислих как треперя да не ми замръзне акумулаторът всеки ден.
Да, трябва да се подържа бойният дух! Иначе с тия режими на тока, водата, газта… единият секс ще ни остане, за да се почувстваме живи и реални :)

7. legrandelf @ January 8, 2009

Браво! Освен хубави фотографии, баща ти е произвеждал и крем за лице! Страхотен е бил! :)))

А аз с тия реплики, за колко полезна е за кожата, а и за друго, съм минавал тънко и ме е огрявала свирката :)))

8. Acnapyx @ January 8, 2009

То на тази тема за крема за лице има немалко култови вицове, в най-добрия от които дамата казва, че е намерила най-добрия крем за лице, ама пусто на нейния му е малка тубичката. Но хайде да не задълбаваме (в този въпрос! :)

Принципно проблемът отсъства при “дълбокото гърло”, защото всичко отива директно в… правилно, гърлото. Няма дори вездесъщите “неприятни” вкусови усещания (е, де да знам неприятни ли са, да не съм жена? Не съм пробвал, така че нямам идея).

Иначе доколкото тука сме се събрали здрави почитатели на… господи, как му казваха в Шнабл? “рафинираните сексуални практики” (казано научно, на девиациите :), доста от вариантите за “семито вън” ми допадат като идея, но засега не съм имал шанса да ги пробвам. Нищо де, имам време, не съм престарял.

Впрочем хрумна ми още едно решение на проблема: ми много просто, правите свирката в банята - при желание може и под душа :) И чисто, и просто… Е, разбира се, стандартният секс там е малко проблемен, освен в точно определени пози, изискващи доста здрави мускули от мъжа, но това е съвсем отделен въпрос.

9. Калина @ January 8, 2009

Хайде де, проблемен? Няма проблемни места, стига да имаш желание. :))))

10. si @ January 8, 2009

‘сега, да й фъкам във шепите или по други места’ - БЛА, ама, че тъпня. Друго си е местата, които си изброил по нагоре :), за кеф говорим все пак…
Само един въпрос още кънти в главата ми - ‘малкото смръдливо пони’ - какво по дяволите искаш да кажеш? Моля те, не казвай, че това е устата на девойката, ще бъда съкрушена, пък и после много подобаващо се изказваш по този въпрос :)

п.с. Да се питаме къде да свършваме или това с лигена… За удоволствията на всякакви жертви съм готова, може и ‘кавьорчето на хазяйката’ може да изпера ;))) хихихи

11. Марти @ January 8, 2009

Твоят разказ ме върна в часа по гръцки, когато преподавателят ни разправяше как ходил в Атина на порно кино и в сцената тъкмо се стигнало да празненето и мацката се развикала:

“Абе какво правиш бре! Не виждаш ли, че килимът е нов, в мен ще свършиш!”

Дай боже всекиму.

Елфе, това с гръбчето след задна, е много гот, като си го закрепиш на щръкналото дупе, обаче понякога ако момичето е с хубави дантелени дрешки или с по-дълга косица бърсанието после е много, много, разплитанието също.

Иначе най-често около пъпа хвърлям семето на мъдростта си, което разбира се също има странични ефекти, разлика от само няколко градуса в куронаклона пръскат нощни шкафчета и предметите по тях.

Елфе, ти си сложил една интересна конотация към пичата киселина, ето я и нея:
“Пичата киселина”

12. legrandelf @ January 8, 2009

si, знам че са тъпи ония места :)) Затова и не ме кефят!
А за малкото смръдливо пони - не говоря за устата на жената.

Говоря за ситуацията - направилата ти е свирка, яка и дотам, тръгнала си е. Все едно си яздил малко смрадливо пони, като удоволствие… т.е. не си се накефил на голямата бяла кобила, която 2 часа да скъсаш от удоволствие.

Сега разбра ли се какво казах? :))

13. legrandelf @ January 8, 2009

О, Адаш, знаех си че конотацията с “Пичата киселина” ще ти хареса! :)))

Честно казано мислех си за теб, докато пишех онова изречение - така че, чувствай се поздравен!

И още нещо, внимателно с балистиката на куровидния ъгъл, че после… бая бърсане, прав си :)))
Но не го мисли сега, още по-малко при самото празнене. Че да не ти иде кефа, не за друго, хихик!

14. si @ January 8, 2009

Марти,

Благодаря за разяснението! Уф, избърсах чело с успокоение и радост в очите ;)

15. legrandelf @ January 8, 2009

Пак заповядай, si :))
Щом има свършване, ще има и бърсане. Тия поети на съвременната музикална култура от Ъпсурт са го казали преди мен, хахаха :))

16. si @ January 8, 2009

Ей, какво исках да кажа, пък какво се получи, но няма лошо, още повече се усмихнах :))))

17. skeila @ January 8, 2009

Хехехее :) Сериозна тема, ма много смях падна :)) Как си ги издокарал нещата :) Няма да изразя лично мнение, поне не за момента, но пък нямам против като се видим - да споделим мисли,чувства и преживявания от житейския опит :)))

18. STATICUS @ January 8, 2009

“Варианта направо да свършите е доста рискован - твърде дори!”…че кво ти пука, нали е ебане за една нощ? Я си я видел пак, я-не :) Фърляш къде ти е кеф. А ко трябва после да се пере - с едно влажно парцалче, не е толкова трудно :)

19. Hunny girl @ January 8, 2009

Amazing! Развеселихте ме в обедната почивка Докато го прочета… и се “сгрях” :)

20. legrandelf @ January 8, 2009

Мерси, Hunny girl :))
Трябва и малко смях, то не може само работа…
:)

21. Bunny @ January 8, 2009

Нямам нищо против да ме мазнят със сперма само да е от врата надолу, моля! По лицето и в устата мне мерси! В устата само на гаджето ми съм давала и то щото беше “вътрешен човек” дето се вика, ама пак ми беше гнусно… признавам…

Иначе ако ша се празни вътре… ами и с презерватив и без, да ти кажа, като усещане за мен не намирам разлика, мъжете се кефят…

Иначе понеже си блондин да ти кажа един виц: Чука си един блондин и мацката му вика:
- Само моля те, свърши навън!
И кво мислиш прави нашия - тича през апартамента и се празни през терасата!!! :Р

22. legrandelf @ January 8, 2009

Значи и да се говори не трябва при свършване :)))

Ама аз… не мисля, че съм блондин :)

23. Bunny @ January 8, 2009

И аз не мисля, че си блондин като съдържание… :)))) Говоренето по време на секс е друга тема, която с радост бих обсъждала с теб!

24. legrandelf @ January 8, 2009

Аз много обичам новите теми да се раждат във въздуха, сиреч… докато си говорим :))) Било и тук!

Да, важна тема е, друга тема е… и май ще се пише по нея, хихихи! :)

25. Bunny @ January 8, 2009

Дерзай!!! :Р

26. si @ January 8, 2009

Хаха, Елфа блондин! Браво Bunny, как ти хрумна, не мога да спра да се смееея!
А, за свършването в устата, преразгледай мнението си, крие невероятно удоволствие. Не зная аз кога го открих за себе си, а може да зависи и от партньора, но определено Важи!
За празненето вътре…без презерватив определено има разлика и мисля, че не само в резултата ;)))

27. Bunny @ January 8, 2009

@си,

аз много мразя стипцаво… бляяххх… с спремата, колкото и сок от ананас да пил мъжа, си е стипцава, според мен. Има вкус на баста за венци - Лакалут например, а аз и такава паста мноо мразя… не ме е гнус, разбираш ли, просто вкуса е гаден.

28. legrandelf @ January 8, 2009

Събина - напиваш се, за да ти изтръпне малко езика и небцето, после ще видиш дали не е готино :))))
Ама как звуча, все едно аз така съм правил и са ми се празнили в устата… Ужас!

Не, не са! :))

29. si @ January 8, 2009

@Bunny
Няма грижи, щом ти е толкова гадно… :))) Въпрос на вкус ;)))

30. si @ January 8, 2009

@legrandelf
Ей сега всичко ще си кажеш, като започнем от блондина…до къде ще стигнееем… :))))))))))))хихи

31. legrandelf @ January 8, 2009

Питайте бе, питайте :))) Какво искате да научите??

@si:
Изказването “Въпрос на вкус”, в разговор с мен винаги бива последвано от: “Казало кучето и си облизало гъза” :))))

32. si @ January 8, 2009

@legrandelf
Ами то мойто направо си плаче за това продължение :)))

33. Bunny @ January 8, 2009

@Марти,

ти пробвал ли си си собствената сперма? Много уважавам мъже, които са! Тъй само с пръстче, дето се вика. Повечето жени са се пробвали само на вкус отдолу, ама мъжете нещо неее та не! Ко толкова?

34. legrandelf @ January 8, 2009

Пробвал съм - да :))
По едно време се побърках, исках сам да си правя свирки! Хубаво, че не успях ;))

И не, Мерилин Менсън няма никакво влияние върху ми! :)

35. Bunny @ January 8, 2009

Браво! Айде пак ти се вдигнаха акциите! :Р

36. blondie @ January 8, 2009

“Ама как звуча, все едно аз така съм правил и са ми се празнили в устата… Ужас!
Не, не са! :))”

е браво, сега да не почнеш да развиваш философиите - аз след като съм й свършил в устата не я целувам, и тем подобни простотии.
имам и един познат дето вика - на мен аналния секс ми харесва, ама щото съм от правилната страна!
и после - ама интимност, ама колко е хубаво в устата.
то е ясно че жените сме великодушни, ама айде нема нужда и от натяквания, а?

37. legrandelf @ January 8, 2009

Ми не, няма да ги развивам, тъй като аз обичам да целувам след това :)) Повечето ми се дърпат, уж да не съм си я пробвал и аз, ама ги успокоявам с честността си - че вече съм го правил :))

И така :)
Питаш ли ме нещо, blondie, blondie, blondie? :)))

38. blondie @ January 8, 2009

Честно казано - мен не ме вълнува особено дали ще ме целува след секс или не, ако преди това се е справил както трябва. И по темата нямам претенции къед да свършва - зависи от момента, от това какво ми се иска или какво му се иска и на кой му се иска повече.
Мисълта ми беше че често чета - иииу, сперма, иииу да ти го **** в **** от мъже, ама иначе - уха, да ти гълта спермата, уха да ти дава в ****!
Щото в подобни ситуации малко глупаво се чувстваме женските - хем “дай”, хем “ебаси, представям си колко ти е гадно, аз НИКОГА не бих го направил”.
То е ясно че няма да го направите, никой не го и иска, ма нали - тактичност малко не би била излишна.
Бе заяждам се с две думи, ама де да знаеш - и на някоя по-заядлива мож да попаднеш.

39. Bunny @ January 8, 2009

Ейййй наиш как обичам размяна на телесни течности и въобще… ей тва му е якото не секса, до голяма степен от тук идва интимността - да не те е гнус от другия.. като сте си бъркали навсякъде и сте си опитвали всичко някак се ражда близост…

чай че се размекнах в тоя романтичен поглед над гнусното в секса… хахахаха

40. legrandelf @ January 8, 2009

Блонди, разбрахме се ;)
Не ме хапеш достатъчно, че да те нарека заядлива, просто нещо в думите ми е останало неразбрано! :))

Събина, винаги има и друг поглед над нещата - не знаеш кой обаче ще ти хареса повече, туй то! :))

41. blondie @ January 8, 2009

не те хапя достатъчно, щот не искам :)
ма я си представи ситуация - след секс, да предположим хубав секс, размекнал си се, момата/момите до теб и тя/те мърка доволна, заговорите се по темата за интимността и ти изтърсиш нещо от сорта на гореупоменатото… щото това няма как по друг начин да се тълкува.
познай дали ще я видиш повече? и познай дали не си късметлия ако се разминеш без бой :)))

42. legrandelf @ January 8, 2009

Много теоретична ситуация :)))))
Всеки знае, че даже и дирижираните и издържани в цивилизования дух разговори, могат да се объркат и да стане котешки бой и оскубване на котарака :))

Намеси ли се секса, хората откачат, почват да правят глупости ;)

43. IOVAN @ January 8, 2009

ООО БРАВО ! Поздравления за темата !!! :-))))))

Гласувам с две ръце за свършването в устата, но тогава и само тогава когато мацката е склонна на това !!! Просто е веднъж, особенно ако/като ти създадат вакум при всмукването ! :-)))))))))
Доколкото до гълтането на семето, мисля че това страшно възбуждащо (е поне за мен) и веднага връщам подобаващо жеста !!!

44. legrandelf @ January 8, 2009

IOVAN, а обратното правил ли си го?
Първо да направиш жеста, да я излизеш едно хубаво мацката и след това да се наслаждаваш за добре свършената работа? :)))

45. Sasa @ January 8, 2009

да ви еба в размишленията

46. legrandelf @ January 8, 2009

Супер! :)))))

47. Esi_f @ January 8, 2009

мда…и темата интересно понесена и коментарите забавни :) скоро не се бях забавлявала така, наистина благодаря :)

48. agamemnon @ January 8, 2009

ама наистина голяма глупост изръси ша знайш.напълно оправдавам blondie че така те насмете.също като тези които на другия ден ходят да бият тъпана за момичето с което са били вечерта (че даже използват епитети като “курва”, “лесна”и т.н.;хем ако не им върже “тая са прай на много велика” хем ако пък върже това по-горното).тука трябва малко такт и дискретност мой човек !вземи си бележка ако обичаш :)

49. IOVAN @ January 8, 2009

@Bunny
“Ейййй наиш как обичам размяна на телесни течности и въобще… ей тва му е якото на секса”

То това си е един вид фетиш, ама и това му е и хубавото !!!
:-))

50. IOVAN @ January 8, 2009

@legrandelf
ООО ДААААААААА …..

Голям кеф !!! :-)))))))
Ама така да свърши, че да видиш как зениците и се разширяват, устата замръзва в поза “ебахти кефа”, а тя цялата е настръхнала и пулсира !!!

После … най вероятно всичко да се повтори и , … току виж с съмнало !!!
Хахахахаха

51. Stefan @ January 8, 2009

Имам ги в няколко вариянта:
едната го прави и за месец -2 се научи да гътла ,че и хареса и сега не изпуска.
втората се научи за 3-4 месеца ,но винаги се опитва да се измъкне от орален ,но обожава да я оралнича.
третата си го знаеше и гълташе част от меда от началото ,но после блокира и не знае кое на каде :)))
а с четвъртата имам проблем не може да и свършвам в устата понеже имала рефлекс за повръщане (може би зашото е омъжена не по лиубов ((нямам буква за “иу”)!) и като пробвах 1-2 пъти не става даже веднъж аз пръскам навътре а от нея църка навън голямо свършване беше!
харесва ми да се целуваме след това (важи само за 1 от партниорките ми)
Супер е да “бърша” току що обладано от мен женско тяло и все още трепнещо от удоволствие!
всичко е въпрос на доверие вкус и приемственост!
Б.В. Мразя ви политици!
Б.В. = Без Връзка !

52. Stefan @ January 8, 2009

Дами моля не се заяждайте за броят на партниорките ми полигамен съм и половината от тях го знаят-нямат проблем с това (или се опитват да нямат)!
Така ми е добре и съм ерген!
:)

53. legrandelf @ January 8, 2009

Стефото е от Голямото празнене явно :))))))))
Чакаме дамите да видим какво ще кажат, съмнявам се да се заядат с теб, хахаха ;)

54. Аз @ January 8, 2009

Бляк! Отвратителна статия …

55. legrandelf @ January 8, 2009

It happens all the time… :)

56. ApoloN @ January 8, 2009

Не може току тъй да мяткате бяло по мебелите, по девойката, по вас си, по пердетата… че ще стане проблем след това. :D:D:D xaxaxaxa

57. Bunny @ January 8, 2009

@IOVAN,

аз за роматинтика говоря, ти… фетиши… хич, не я обичам тази дума…

58. legrandelf @ January 8, 2009

На мен “фетиш” малко ми звучи като “фашист” :)))
Но знам, че има разлика между двете - тъй че не ми пречи :)

59. Viktoriya @ January 8, 2009

Цял ден… колко много фън съм изпуснала!!!
Както винаги Марти, аплодисменти за статията… като я чета много ми се иска да имам среща с теб тип (“date”), и да ми опипваш почвата. Хихиихих… не знам обаче кой на кой почвата ще опипа. :-ДД
Така… аз като една дама обожавам да правя секс (не ме бъркай с нимфоманките, но ..ебаси..секса си е секс, без него не мога)!
Та.. да започна така коментара си, както ти започна с “Как се процедира в такива ситуации?”
Евентуално отивам на среща и имам „мръсни намерения” спрямо момчето,
ти какво си мислиш… аз ще опипвам почвата.. нестандартен ли е (то се разбира и по други неща),
но това сега не е тема на разговор, какво обича… аз съвсем случайно разбира се ще заговоря за секс, ей така… много ги навързвам темите ейййй..много съм добра поне в това… :-))))
Защо ще го правя ли..ами защото както споменах наслаждавам се на секса… обожавам да ми го вкарват… да чувствам топлата течност по голото ми… да чувам стенанията на мъжа… леллел… замечтах се… (май наистина сме в категорията хиххии над 18 :-Д)
Предпочитам да свършват върху мен..независимо къде… навсякъде е яко…
Не ми харесва да ми цапат мебелите :-Д
Още на едно място не ме е огряло, но навивам мъжа си..ще видим… дано ме огреее
В секса… най-важното е на двамата да ни харесва това, което правим…

60. legrandelf @ January 8, 2009

Браво! Браво, ей! :)))
Наслаждавах се на тоя коментар ;)
И това с мебелите дето го изръси накрая :)))))))

По тебе може и си усмихната, ама не дай Боже да капне някъде по мебелите, лелее… сигурно много голяма буква Ф ще направиш, хахаха! :))

61. Viktoriya @ January 8, 2009

xaxxaxaxxaxaxxaxaxa… ти пък..Ф ще ти се види дори много блага физиономия в сравнение това, което ще се случи на мъжа ако изцапа нещо..е освен мен..мн съм ревнива… хахха…и какво да предпочете мебелите пред мен..охо..да има да взима..:-ДДД
Нали ме познаваш… предполагам може да си предствиш…
Забравих да спомена забранените места: ами то само едно - вътре в окото..чесно ти казвам за това в болница трябва да влезеш аууу..ужасно е..окото не може да ми се успокой..и боли, щипе..заеби…
За това ще те посъветвам: не в окото, задна е за препоръчване..и жените й се наслаждаваме, а ако свършването е върху гърба.. леллелле.. без коментар…
Върху коремчето.. ммм..да..
В устата.. разбира се.. това вече не го обсъждаме
Ох.. май навсякъде… ам така да е - ако е секс поне да е качествен :-Д

62. legrandelf @ January 8, 2009

То май няма какво да добавя :)))
Стоя си и чакам повечко така като теб да си признаят :)))

А не да се мусят и да правят странни физиономии :)
Много монахини станаха наоколо.

63. Viktoriya @ January 8, 2009

От кога така с монахините…нееееееееееее, не е вярно..то те момичетата сигурно си имат мн работа..и те може да са заети..та като заговорихме з атова..Марти влизам в банята ..хахха..сама (разбира се и с въображението си):-))) и ще се наложи да те оставя…но се надявам утре в офиса всичко да е ок и да се наслаждавам на статиите, които изпуснах да прочета…кисес

64. legrandelf @ January 8, 2009

ОК, Вики ;)
Бързай, преди да е спряла топлата вода… или ти беше с локално парно :)
Няма значение!

До следващия път… когато ще имаш нет! :))

65. georgi4 @ January 8, 2009

..Викторийке, ама ти хем с мъжа ти - хем с мъже, а? :)) ..опасна си..

66. sliveniveto @ January 8, 2009

голяма статия, големи коментари,голям смях… а сега сериозно - всичко зависи от мъжа може да те накара да гълташ, да забравиш за мебелите а може и да грабнеш легена…

67. Bunny @ January 8, 2009

хахаха много се забавлявам! Браво, Вики, днес цял ден ми липсваше!

Твоята граница е по-високо от моята. Моята е врата, твоята - горната устна… на устата деее…! хихихих

68. Viktoriya @ January 8, 2009

@georgi4: xaxxaxxa…a тайни от “кухнята” не издавам…хаха
@ Bunny: толкова много ми беше скучно днес…и ме е толкова яд, че не можах да се накефя с вас на статията (за простотии съм номер 1 :-Д)..сега уж наваксвам и не мога да вляза в банята заради вас…даже и кюто спрях… нищо не може да ме изгони от тук..ах..вие сте виновни…много сте забавни

69. georgi4 @ January 8, 2009

.И друго се сетих..бас държа ,че ако мъжът успее да достави голямоТо удоволствие на жената-тя ще му даде навсякъде,даже няма и да се замисли..(скромен личен опит)..

70. Stefan @ January 8, 2009

Еххххх изпуснах да бъда коментар 69 … :))) тази поза ме кара да искам с 2 жени едновременно… мм.. пак се размечтах :)
Тази ве4ер ще цапам мебели…,но мойте :) идва номер 5 ооо забравих дами и господа 5 са :D хахахааа леле ако узнае че съм я забравиииииллл ще спре да ме крънка да се женя за нея (наи-малко тя е на-бойната от петте) :D хохохoooooуЙ.
тя си гълта и няма задръжки наскоро я научих как се цапа “кафявият хол” :D хохо боля я но аз съм мноого търпелив и мога да го накарам леко да “омекне” (кавалери препоръчвам ви го ако искате да влезете в “кафявият хол”!!!) и така и мина задната девственост…! (защо ли иска да се омъжи за мен дори сам не се понасям понякога…) мм пак се размислих на”писане” :D забавно е тук !
Б.В. Мразя ви гадни политици ! (всичките!)
П.П. Не се шашкайте просто цял ден си чакам дневната доза секс!

71. legrandelf @ January 8, 2009

Стефо, липсата на секс те прави политически враждебен, хахаха :)))

72. si @ January 8, 2009

@Stefan
Човече, цвиля от хилеш :))) С тоя номер 5 направо ме разби, мъжа ми чак се притесни защо така се кискам пред компа :DDD
Кефиш ме!
Хайде да ти дават дозата, че политиците може верно да пострадат ;)

73. legrandelf @ January 8, 2009

Ми пускаме го момчето, да се кефи там! :))
Утре го очакваме да разкаже как се е празнил, ахахахаха :)

74. E40 @ January 8, 2009

Из мъдростите на Митю Енрегото :
- Най-хубаво е да ти е дълъг и мек.
- Що бе Митьо?
- Ми да мойш да го сгънеш надве и да фърляш отвънка.

75. Flirt @ January 9, 2009

Да, Вики, и аз цял ден не бях тук и сега не знам откъде да започна :)
По едно време ми прозвуча като кулинарно предаване - къв й бил вкусът на спермата и т.н. Бънчо ме разби с тоя сок от ананас и пастата за зъби. :D Ами Si с тоя “въпрос на вкус”, хаха, тематично! :DDD
А и Блонди е много, много права, че е адски тъпо той да ти заобяснява колко е гадна спермата. Духаш си му ти, вживяваш се, вече си премрежила поглед, облизваш, засмукваш, масажираш…Получава се идеална свирка им когато идва живителната течност, ще гълташ, говорихме си вече за доставянето на максимално удоволствие. И той да ти изцепи “ми ако искаш, недей, разбирам те, то е ужасно. Аз всичко бих опитал, но не и тая гнусотия” едва ли не! Е, за какво говорим повече?!
А по въпроса на Марти за the other way round- демек първо той да те излиже до пълна възбуда, да ти поднесе да вкусиш от собствения си сок, и след това да си смените ролите….ммммм!Кой казваше после, че имало жени, които не обичат свирките? :)))

76. legrandelf @ January 9, 2009

Нищо не си пропуснала, Flirt :)))
Като се има предвид, че с теб открихме “сезона” предната вечер с въпросната статия…

:)))

77. Евето @ January 9, 2009

С интерес изчетох всичко написано по темата и се смях ,смях:) Много индивидуални са тези неща-свършване, празнене, цапане, гълтане, плюене.
Важното е секса да е без задръжки и да доставя удоволствие.Ако трябва да съм честна,числя се към онези хора, които обожават чувството което изпитват преди,по време на.., и след секс.Просто се наслаждавам на цялата картина.Падам си и леко ” фашистка”.. упс.. фетишистка:)
Подкрепям Стефан в полигамията му,ако има клуб-ще се запиша първа.:)
Сега и за самото празнене: е не мога да дам на всеки да ми се празни в устата:) рефлекс за повръщане нямам.. но колкото и да съм извратена,този вид свършване го приемам много лично:) Иначе с другите места нямам проблем.
Но искам да питам и нещо друго,по специално женската част:
На всеки ли можете да позволите да ви прави орална любов? Аз не мога. Имала съм партньори с които секса е бил потресаващо добър,но да ме убиеш-не мога да му дам да ме лиже.Де да знам защо.. Просто вътрешно чувство.
Мъжете сигурно нямат подобен проблем:)
Нали?

78. Bunny @ January 9, 2009

@Flirt,

принципно казват учените, че вкусовите качества на спермата зависят от това какво яде мъжа. И има теория, че сока от ананас я прави най-”вкусна”… ;)

79. legrandelf @ January 9, 2009

Евето, не бихме дали на всички да ни правят свирки :))
Някои просто не се усещат и със зъбите дерат ли, дерат! За малките усти да не говорим :)
Абе стане ли въпрос за вкарване, трябва хем внимание, хем майсторлук, хем отсрещен капацитет :))

Приятно ми е, че наминаваш, че даже се и забавляваш, хахаха!

Събина, тия работи с вкуса… аз съм ги писал като статии :) Никви учени… Учените свирки не правят и не им правят и на тях :)))) Те правят изследвания, хахаха!
Плюс това, беше ябълков сок в началото, после като ананасите взеха да са по-достъпни за всички - минахме на ананасов сок :)

Или ти е приятна спермата или не - всичко друго е просто начин да “натровиш” мъжа с нещо, само и само да може да ти се изпразни в устата с приятен вкус :)

80. Flirt @ January 9, 2009

Хм, да, учените са по-по теорията, от практика нищо не разбират.
Иначе аз обичам сок от ананас, повече от ябълковия и мисля да пробвам емпирично. :))

81. Viktoriya @ January 9, 2009

Ех..мама ме е казала, че спермата мирише на акация….май това ме е подготвило в някаква степен..но не ми беше казала…че е кисела хахаххахахах
Според мен едва ли би си сменила вкуса на ягоди например, нали???

82. Bunny @ January 9, 2009

Моля, моля за учените! Аз понавам 2ма много секси мъже, които работят в БАН! Не се базикам…

83. legrandelf @ January 9, 2009

Набързо отговарям, щото нямам време сега :)

@Вики:
Ми освен да пробвам сам с различни продукти и да си я опитвам :) Тогава може и да пусна научен труд тука, като наръчник ;)

@Zelengorova:
За малкото смръдливо пони става въпрос:
Пони - само свирка
Бяла кобила - пълна програма

Сега разбира ли се? :)))

Накефил си се като за пони, но си пропуснал кобилата. Заради това ;)

84. Viktoriya @ January 9, 2009

хаххахха…Марти като решиш да започнеш експеримента - свирни имам няколко идеи :-ДДД
И ще ти изготвя някаква програма..това ще е за всеобщото благо - пък наръчника може и да го продадем - поне парички да изкараме :-Д от цялото бъхтене..

85. legrandelf @ January 9, 2009

Коментара ти е екстра :)
Прочетох го целия, отделих му време :)
Мисля, че го разбрах, а може и да не съм :)))
Следващият път като ми правят свирка ще си проличи :))

Но с две думи: права си (във всичко, което написа в горния коментар) :)

Вики, добре е да хванем и малко пара от цялата тая врътка! Няма да си опитвам спермата просто ей тъй, за просветляване на човечеството :)))

86. legrandelf @ January 9, 2009

Мда, нали? И аз гол, без чорапи (щото мед сестрата не обича), с хуя в ръка, със списание в другата, лапнал празната чашка за пробата ще промълвя:

“Накъде е отделението за празнене?”

И отивам и почвам :))

87. Viktoriya @ January 9, 2009

хахххахха…винаги оригинална :-ДД…браво Светла..
Аз не харесвам мъж по чорапи по простата причина, че по принцип не ми харесва как си вдигат чорапите мъжете - особено късите :-Д..опитват се до коляното да ги закарат…баси така не се прави(лично мое мнение)…
Хмм..замислих се имам много яки червени ботуши…боже Светла помислих си, че си ми виждала някакви снимки с тях…че по едно време си правих фотосесия с тях ( бях в бяло(за съжаление не престилка) и червено)…:-ДД
Само бялата престилка трябва да намеря и всичко ще уредим…леле замирис ами на пари :-Д ьаьаьа

88. legrandelf @ January 9, 2009

Мен ако питате - замириса на ПОРНО! :)))
Но то и там има пари, което ме навежда на идеята, да започнем порно индустрия в България :)

Някой ми каза, че било нелегално, други че имало, трети, че нямало :))
Хората говорят какви ли не глупости! ;)

89. Flirt @ January 9, 2009

Bwahahahaaha! ” и да не изджаскаш мацката в гърлото баш когато свършваш” - е, няма да ви чета, докато съм в офиса, щото щеее ме изхвърлят! :)))))
@ Zelengorova : Верно ли по прашки?! …ти си знаеш, обаче аз чак се втрисам при мисълта

90. Viktoriya @ January 9, 2009

хаххахха..Флирт..била ли си на мъжки стриптийз..или прави ли са ти?
Мъж по прашка е много възбуждаща картина особено ако ти върти дупе в лицето :-Д..ммм….
пробвай..може и да ти хареса ;-)

91. legrandelf @ January 9, 2009

Забавлявайте се момичета… с чорапи, без чорапи, с прашки или не - забавлявайте се! :))

92. Viktoriya @ January 9, 2009

Марти искаш ли да го направя на твой гръб..много пикантно може да стане :-ДДДД
ьаььаа..Марти по прашки и чорапи…хихиихихиихихи

93. Novodoshal!!! @ January 9, 2009

Мили момичета,никога не бях писал в подобни форуми,но дискусийката си ме изкуши,като чета вашите коментари имам чувство,че като сте писали в форумчето сте текли по столчетата.Дет се вика “Лошо нема” !!! Харесвам ви такива откровени и истински.За съжаление не всички са като вас открити.Във всяка жена се крие по нещо мрасно и перверзно но го крие някъде дълбоко в себе си. Изключение прават фригиднитие които според мен нямат наебаване,а дори и да се случи акт,се получават контузии и осакатявания.Цялата философия е да намериш ключа за тази заключена врата.А ако е отворена е най-яко за купон

94. IOVAN @ January 9, 2009

Хехе,
Доста сте понапреднали по темата. :-)))

Беше поставен един много интересен въпрос “На всеки ли можете да позволите да ви прави орална любов?” Лично за мен отговора е - Не !!!
Както тя на мен, така и аз на нея !
Всичко опира до това какво чувствате един към друг точно в този определен момент. Но, няма ли нужното “внимание” към пениса, каквото и да изпитвам не бих и дал да го дере със зъби просто щото си боли! А като говорим за малки усти пък на жените им се пукат ъгълчетата на устата, та и тях ги боли ! :-))))))
Когато мъж прави орална, … то си е цяла тема !
:-РРРРРРРРР
Важното е да се усеща какво и харесва на партньорката, да има отново внимание и нужната доза старание !!!

95. Viktoriya @ January 9, 2009

Здравей Novodoshal :-),
ами тук ако не сме искрени, няма да се забавляваме..някакси няма да са както трябва нещата. Не мога да отрека, че “Във всяка жена се крие по нещо мръсно и перверзно”, частта с отключването си я бива…но не при всички е наложително..съдя по себе си..за щастие мен никой не ме е отключвал, но виж интересно ми е как ще стане :-Д…от малка съм малко чалната (едва ли е генетично), но факт…но отключване мога да заявя, че е имало поне при 2 от моите приятелки…Тоест знам, че са били срамежливи, но при разговора ни последния път беше мнооооооооооого различно :-)

96. Ivo @ January 9, 2009

Хахах
Мноо ми допадна тази тема и по повод нея се сетих за един виц.

Нощ. В студентски град. По едно време се чува.
- Гусине само ша Ва замола. Като му дойде времето семето в шъпата или в пъпата.

С две думи леко с мебелите… гръцки са.

97. si @ January 9, 2009

@Viktoriya, Zelengorova & Flirt

Момичета, кефите ме. Днес нямам много време да пиша, но само искам да ви кажа, че сте неповторими :)
Наздраве! :)

98. legrandelf @ January 9, 2009

И аз наздраве, било то и със студената водица :)

99. Viktoriya @ January 9, 2009

Си, споделям чувството ти и сега за теб ще изпия една бира..хух…дано не се напия и да се напия все ще е веселооо!!!
Целувкиии

@Марто: ааа..зарежи студената водица..ланч тайм е!!!

100. legrandelf @ January 9, 2009

Нямам апетит, Вики :)
Затова го карам само на водица, и да ми правиш скандали, няма да седна да ям :))))))

Просто не съм гладен сега, по-късно…

101. Flirt @ January 9, 2009

Що така бе, Елфче,тая липса ня апетит? И как само се запъна като магаре на мост :”и да ми правиш скандали, няма да седна да ям”, ще те издам на мама да ти дърпа ушите, ей! :DD

За мъжете по прашки, ни мога беее. Стриптийз ок, ако е профешънал сигурно няма да имам нищо против прашките, но все пак. Много обичам малки, стегнати мъжки задници, но прашките са си за жени. Просто е по-секси върху слабичка женска фигура, прашката идва точно на тия изхвръкналите кокалчета под коремчето (тазовата кост),дантелка, заигравка… Аз като се замисля, и слипове даже не харесвам. Боксерки или нищо…Което пък ме навява на една друга тема- “За и против мъжете да/не носят бельо под дрехите”, събирам гледни точки по темата.
Що да е “мръсно”, Novodoshal? Не ги обичам аз тези квалификации “мръсно, извратено…”, кофти конотация имат просто. В това, дето си го обсъждаме тук и надявам се, правим, няма нищо особено, камо ли мръсно или прекалено. Съвсееем естествени неща, които почти всеки прави. само обменяме опит, обогатяваме се, така да се каже ;)
Айде Наздраве и от мен. Засега само с количка (знам, че се излагам), но довечера ще наваксаме с колегите :))

102. legrandelf @ January 9, 2009

Без бельо! И аз затова вдигам две ръце!
Цяло лято така се шматках, беше убер приятно ;)

Разбира се, голяма част от приятелите ми не даваха да ги прегръщам, а и трябваше да се внимавам като сядам по заведения как се разкрачвам (щото аз по къси панталонки бях, та нали се сещате) :)))

Flirt, не се пъна като магаре на мост, а като еМуле на мост :))))))
И пак не си гледаш пощата, значииииии…

103. Flirt @ January 9, 2009

Е, видях я де! още сутринта, там с фотосите от някви извънземни спейс крафт строителни площадки :-P Падналото слънце обаче ми хареса :))

104. legrandelf @ January 9, 2009

:))) Оу Кей! :)

105. Flirt @ January 9, 2009

А за бельото знам, че повечето мъже се кефите. Сигурно е много леко и приятно. Нищо против, ма не ти ли е нехигиенично с късите гащи без нишо отдолу?

106. legrandelf @ January 9, 2009

Мдам, понякога ми беше прекалено прашен :))
Но си го миех повече пъти отпреди (т.е. не само на душ или препотяване) :))

Абе почти не ми излизаше от водата! :)))))

107. Flirt @ January 9, 2009

Затва лятоска- нон стоп на морето! На някой нудистки плаж и верно да не ти излиза от водата :))
Обаче аз ей сега много яко ще се размечтая, затова спирам дотук :)

108. legrandelf @ January 9, 2009

Лятоска е оферта, ама няма такава отпуска…

Иначе зимъска,
га снега забръска…
ще си цикля аз във вкъщи,
с преждените ми гащи!

:))

109. Whos-bad @ January 9, 2009

хахах е всички знаем как ние мъжете обичаме да си се празним навсякъде , където можем :)) Обаче защо забравяме факта че и жените се празнят? Аз лично…жадувам многоо за вагинални сокчета , направо изцедявам котенцата :))) Пък има и момент на така наречения “Squirt” ако някой е запознат със темата знае за какво иде реч..ехехех мисля че всяка жена го може…но някои много трябва да се стимулират и почти не става…други при оргазъм просто си пръскат…аз такава жена търся :) луд фен на “сока” :Р~~~~

110. legrandelf @ January 9, 2009

Тогава за теб, специален поздрав, специалната песничка:

Доктор Гого - Пичата Киселина :)))

111. Whos-bad @ January 9, 2009

нахахах е мерси :) ае са кажи как се слага и снимка хахахахах

112. legrandelf @ January 9, 2009

Отиваш на сайта: gravatar.com и се регистрираш с имейла, който слагаш, докато коментираш тука :)))

След 1-2 разменени мейла с тоя въпросен сайт, ъплоудваш снимката и туйто ;))

113. Whos-bad @ January 9, 2009

мени тенкс , да видим що за порнография :)

114. Whos-bad @ January 9, 2009

е направихме ли нещо ? я да видим

115. legrandelf @ January 9, 2009

Честито ти! :)))

116. Whos-bad @ January 9, 2009

е сега слложих най-якия аватар…ама май няма да се чете :(

117. legrandelf @ January 9, 2009

Ами значи, виж сега… там на акаунта си можеш да качиш няколко снимки, но мисля че трябва да избереш коя е моментната :)

Освен това, след като запазиш промените, трябва да се поизчака няколко минути, за да се опреснят… не знам си какви неща там :)))

И просто на рифреш, тука на коментарите, може да видиш дали се е сменил аватара, и дали изглежда добре.

Всъщност, картинката не се слага след всеки твой коментар, просто при листване на коментарите, се търси въпросната картинка от онзи сайт ;)

118. Whos-bad @ January 9, 2009

да така е :) най-важното е че заверих днес, и ми дойдоха слушалките хахахахха

119. admon @ January 10, 2009

Аз да кажа моето за силно ебливата течност (спермата). Тя не трябва да се пилее. Жените я гълтат само когато са задоволени и изкефени. За първи път, когато ми гълтаха, каза тя че била вкусна. До пичата киселина има и смрадлива, но аз обичам килесини да гълтам. Пони не съм пробвал, но кобила да от стойката на камиона ефрейтора я държеше, а аз отзад. Тогава бях надрусан с лепило, по време на полево обучение в казармата, 1990. Казвам винаги кога свършвам, щото знам как се очаква този момент и от двамата. (Аз редко свършвам) за любовта така наричам секса, са нужни двама и много нежност и чувственост.

120. admon @ January 10, 2009

Ааа, за зъбките - обожавам ги много. Поради анатомични причини, главата (тази долу) е малко чувствителна, щото съм обрязан. И като го загризат ми става хубаво. Аз като МЪЖ обожавам да ми свършват в устата жените. Но и това се получава рядко. Да, в любовта е важно да се свършва, празни, оттича и изтича, а не къде - това е техническа подробност.

121. legrandelf @ January 10, 2009

Луда работа стана тя :)))))

[...] има талант да представя клиширани теми като свирки, празнене и анален секс по не-клиширан и интересен начин. Именно [...]

123. Nad @ October 26, 2009

ахаха темата кърти миФки :)

[...] да се забърше в случай, че не сте внимавали със свършването, тихо и категорично да заяви, че повече това няма да се [...]

125. legrandelf @ July 8, 2010

Поостаряла тема, но явно не-забравена :)))

126. pesho @ September 10, 2010

mnogo hubava tema, trqbva da se poema na vsqkade

« “Извинете !” или “Да ви еба майките !” Торнадо в главата ми »