Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

“Извинете !” или “Да ви еба майките !”

« публикувано на 07-01-2009 @ 10:25 pm »


Съжалявам, любими мои, въздесъщи, взимащи решенията в нашата мила родина…
която заприлича на курвенски бардак, заради ненаситната ви свинска алчност…

Не! Тая снимка дето я гледате не е обърната наопаки. Ако малко поне бяхте учили история, щяхте да познаете Бенито Мусолини, обесен с главата надолу. В компанията “Висящи до смърт” ще познаете още: мърлявата му еблива любовница - Клара Петачи и един от важноклечковците на Фашистката партия - Акиле Стараче (б.а. простете произношението ми).

Така, така, така… сега!
Каква е причината да мразя толкова много в тази приятна вечер на връх Ивановден?
А де? Не са ме поканили да пия някъде?
Не, не познахте…
Измръзна ми путката и тоя пък се ядосах!

Изобщо не ми мънкайте, че ви е много вулгарно. Вдигайте си гащите и си отивайте, тука никой не държа на сила. Не съм ви вързал с говняво въже, което да не може да прегризете! Бягайте! И без това е шибания…

Така! Отново казвам така!

Измръзна ми путката, дами и господа. Оная ми работа се прибра навътре, превърна се в женски полов орган (незакърнял) и замръзна! Защо?

Защото си плащах (плащам) сметките!
Защото не съм престъпник!
Защото съм честен!
Защото ходя на работа!
Защото съм грамотен!
Защото не крада!
Защото не убивам!
Защото… ме ебат в гъза в продължение на съзнателния ми живот едни тънкопишковци, които се редят на жълтите павета през 4 години. Понякога срока се скъсява, понякога не… друг път (в повечето случаи), колкото по-нагли са, толкова повече удържат там - 2 мандата, нека ви е гадно!

Много ми е радостно!

Понеже не можаха да ми натъртят финансова криза на мен, като дребно личице от народа, ще ми спрат парното и топлата вода!
Щото не съм си платил сметките сигурно!

ДА ВИ ЕБА МАЙКИТЕ!

Изолиран апартамент, от никъде не влиза въздух от вън… И какво? Парното на максимум, а аз вътре ще стоя с 3 блузи, 3 чифта чорапи и пак да ми е студено? Какво, кожух ли да си взема бе?

В Ягодинската пещера и Дяволското гърло се разхождах по тениска, лайнари!!!

Писна ми на кура, да знаете! Това не се трае. Не ми дреме кой какво е изписал по въпроса, в момента пиша с ледени пръсти (а знаете как обичам да са ми замръзнали пръстите) и съм бесен!

То не бях изгъзиците на ЧЕЗ, то не бяха горива, то не бяха валути… все нещо ще се търси да се окепази, само и само, синът майчин педерастки, каращ трамвай в тъпи клипове за шибан пленум… да може да се нагруха още. Той и неговите съпартийци. Той и неговите мазни другарчета от съседните партии. ВСИЧКИ НА МРЪСНИТЕ ПОЛИРАНИ ЖЪЛТИ ПАВЕТА!

Какво се прави?

Много туби свещено гориво.
Разпределят се равномерно по нивата на великата сграда, която уж трябва да ни съедини и да ни направи силни, но не би… След като се наслагат по места им се драсва фитила. Бавно да гори. През това време извършителите напускат сградата, като се постараят всички да са навън преди ГОЛЯМОТО ЗАКЛЮЧВАНЕ!

Идва време за това заключване! Блокират се всички врати и прозорци. Хубаво се затварят и чакаме след това боклуците вътре да се издушат!

Как ще ги накараме да влязат вътре? Просто… безплатни кебапчета или обещание за новогодишни премии - обяснявам, премии за новата година, понеже са им свършили парите по празниците и няма с какво да си платят вноските по вилите, автомобилите, яхтите и на майките им путките!

Майки на нашите брилянтни политици! Не, няма да ви се извинявам, че ви съобщавам… такива лайняви чеда сте отгледали! На крадене и мошеничество сте ги научили! Триста нациста в гъза да ви шибат пак ще ви е малко!

Не само синчетата и дъщеричките, ами и вие самите с тях, редом, ще висите с главите надолу!

Продължавайте да репресирате народа! Може да е уплашен и немотивиран в началото, ама то педерастията се търпи до едно време. Гледам, календара сочи месец януари. Знаете ли какво стана преди няколко години в една януарска нощ? Няколко (всички) в парламента се насраха.

Гладните граждани, нямащи какво да губят и побъркано-изнервени се настървиха и щяха да ви изядат живи. Нищо че сте лоясали долно и смърдите на лайна…

Притискайте гражданите, тези дето са стожерите на родината, това са чедата, родители и деца, тия дето ще растат и ще продължават да загрубяват заради манафското ви отношение!

ПРОЩАВАЙТЕ, НО МИ ПИСНА ДА МЕ ЕБАТ В ГЪЗА!
Искам си вазелина, двете кирки и една запалка! За да ви драсна мръсната клечка! И накрая… пред изтляващите ви тела няма да бързам да се изпикая, а ще седна, ще потрия ръце, за да се сгрея!

Мамка ви!

« подобни cynical speech, , , , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Марти @ January 7, 2009

О и на мен като ми е студено пишлето ми се прибира в пашкула и не го харесвам такова малко :( Не се ядосвай запали някоя свещ, изгори някоя партийна книжка :)

2. legrandelf @ January 7, 2009

Ще си запаля партийната ватенка!

3. Hamaelleon @ January 7, 2009

Ти хубаво си ги нахранил тия мошеници, ама за съжаление на тях им дреме на шундата. Дано поне докато чука клавиатурата да се стопли малко :) Освежих..

4. Bunny @ January 7, 2009

Ама ти верно защо тая вечер писна? Защо ти е студено? Псувай Путин и Медведев - те са за еб@не - и в случая и по принцип. Не че нашите не са, просто с газа няма много какво да направя. Цяла Европа е на колене, не сме само ние.

Псувай ги, те заслужават, просто не за това. Тука имат вина до толкова, до колкото даже не благоволиха да си прекъснат отпуската! Да, те още са в отпуска - от как си гласуваха 13ти заплати и обиждаха бездетни жени, те все са в отпуска. Дали искам да са в Парламента - не не искам. Но повярвай ми нямам идея кой искам да е там… наистина нямам… уви…

5. martinangelov @ January 7, 2009

Страшни видения се разкриват пред очите ми :) Напълни ми душата. Спряха ни газа и останахме с пръст в уста, баси като с пъпна връв сме вързани за тая тъпа Русия и естествено дебелогъзите никва алтернатива не са предвидили. Всички други държави са ок, само ние се гърчим… бесен съм ей

6. legrandelf @ January 7, 2009

Влад, не се сгряха пръстите! :)) Чуках, чуках, бясно, не се сгряха - значи смятай за какъв клинч става дума…

Събина, Мечо ли да псувам? Хах - то него го хранят няколко милиона крайно премръзнали в Чукотка, Сибир и предградията на Москва…

Кой искаш да е там ли? Честни хора, мамка му! Шибани моралисти, които не крадат, не ламтят и не правят планове за четирилетката, как да се устроят и да натрупат блага за себе си!

Там си да си в полза на народа бе… не бомби, не автомати, трябва шибан катаклизъм, да затрие планетата и човечеството да започне наново. Прекалено умни сме, прекалено развити сме, прекалено АЛЧНИ сме!

7. Bunny @ January 7, 2009

@ martiangelov
Кой е ОК? Целите Балкани, Италия има за 3 седмици, Франция за 80… всички разчитат на резерви, а вън върла зима…

8. Bunny @ January 7, 2009

Marti,

да и на мен ми се въртят мисли за “закриване” на света, като гледам на къде отиват нещата: Финансова, икономическа и енергийна криза + няколко постоянни военни конфликти… Но понеже съм скромна, ще се задоволя и само Русия да я закрият и да я почнат наново! Извинявай това е рекет в световен мащаб…

9. Flirt @ January 7, 2009

Разбира се, че няма да се извиняваш! Само едно ми се иска да разбера- трябва ли да умре от студ, глад и свинщина тоя народ, за да се усети и да ги праждоса тия лайнари? Докога ще ни ебат в гъза верно и ще си траем? Докога ще си избираме за управници от боклук нагоре? Ето, гласувайте си за бате Побойко, да видим той как ще ви “оправи”! Те всички дотук добре ни “оправиха”, затва всички мълчат като бити педераси.
Аз съм учила във Франция. Там се бият в гърдите, че са създали демокрацията едва ли не (тва древните гърци репи да ядат). Гола вода и въздух без налягане са горките, егати смотаната нация, но на никой управник не му и минава през съзнанието да мародерства и да злоупотребява така грандиозно. Щото никой няма да го търпи и една седмица! И това не е само там, а навсякъде. Това нашето безхаберие и путьовщина никъде ги няма!

10. legrandelf @ January 7, 2009

Хубави думи, Flirt, много хубави думи :)))
Някои си ги записах, нали може да ги ползвам занапред в гневни статии? :))

11. Flirt @ January 7, 2009

Радвам се, че ти се е пооправило настроението, Марти! Да не ти пуснаха парното по случай Ивановден? :))))
Ебавам се, не е никак забавно. А ти си ползвай със здраве, каквото ти хареса. Ще псуваме, ще псуваме, шък дано в някъв момент верно се пооправим малко, че положението лайката си е обрало!

12. legrandelf @ January 7, 2009

В интерес на истината леко се стопли туй парно, явно след 22 го пускат. Може и топла вода да има, затова отивам под душа, докато не са ми спряли кранчето!

Благодаря ти, Flirt (и вземи си погледни пощата) :))

13. Flirt @ January 8, 2009

Ухааа, тоя душ, само хубави мисли ми навява;)
Яаа си хващай оная муза от поста с камината и почвайте да се топлите. Работи!

14. legrandelf @ January 8, 2009

Изкъпах се, имаше топла вода! Бах мааму, да не повярва човек!
Flirt, музата… затова е муза, щото не е на разположение. Възпявам я, либя я… но… физически няма как да ме топли.

Щракам си сам тука… и това си е…

15. moondust @ January 8, 2009

Елф не се излагай най-накрая. Пуснаха ти малко келепир топличко и миряса :) Дано поне органа си е възстановил нормалния вид :)

16. legrandelf @ January 8, 2009

Хахахаха, Лунен прах! Прав си ;) Малко поправих предния си коментар :))

Това че се успокоих, не значи че ще затрия статията!
Сега вече с малко по-трезво мислене, да обобщим плана за издушването на онези лицемери! :))

17. Flirt @ January 8, 2009

Топли, топли! Нали чете кви ги разтягах на предния ти пост- аз десет години си се топляяя така :) Ако не- мигаш с клепки, мечтаеш, либиш, въздишаш, затваряш очи и ако няма кой да те стопли, бяла смърт… Това трябваше романтично да прозвучи btw :DDD

18. Margarita @ January 8, 2009

Елфе, днес те открих, изчетох почти всичко, което си написал и ми се стопли душата (всичко друго ми е студено в тоя наш хубав клинч…) Реших да се изкъпя - водата почти студена, стоя с боди, тениска, пуловер и горнище и пак ми замръзват лапичките… и за к’во?! Теглихме кредит, да си платим парното… и за к’во?! Да си стоя сега на студено и после пак да ми искат пари… Думичките не ми стигат (а по принцип не можеш да ми спреш балалайката) да кажа това което мисля за тая държава, за хората, които (уж) я управляват и за нас, да, за нас. За нас, които си псуваме, псуваме, обаче все пак търпим, чакаме някой да ни оправи… То оправянето по принцип е хубаво нещо, ама и ние трябва да си помогнем… Няма да стане само с фантазии…

P.S. Всъщност исках да напиша пост, в който да ти благодаря, че казваш нещата, които други не смеят, обаче много се вдъхнових и се отплеснах…
Та благодаря! След като открих какво съм пропуснала, няма да повтарям грешката :)

19. legrandelf @ January 8, 2009

Марги, привет!
Голямо четене ще да е паднало :))) Зависи колко назад си стигнала в архивите, но това сега не е от значение :)

Приветствам те с добре дошла, щом ти е кеф тука, избери си място по сепаретата и се запознай с другите от компания. Все такива сме - шашави :)))

Приятен престой, благодаря за топлите думи (топлят, топлят) и… приятно ти тук! :)

20. Margarita @ January 8, 2009

Абе, честно да си призная не можах да стигна много назад в архивите, но малко по малко напредвам ;) Факта си остава, че всичко ми харесва. Казваш нещата каквито са, а не много хора смеят да го направят. От сърце и душа те поздравявам!!!
Леле, 15 пъти натисках Backspace да си поправям, че в тоя студ и клавиатурата не ми е приятел… Па не смея електрическата печка да пусна, че ша изгърми тука всичко… Приказка в български вариант…

21. Flirt @ January 8, 2009

Аз казах ли ти, че ще се намери кой да те стопли?! И по-добре, че само като ти гледам това мило аватарче, ми става жал, че ти е студено. Ами ако ти замръзнат симпатичните ушички, а?
ОК, разлигавих се, бегам оттук :)

22. Margarita @ January 8, 2009

Недей бяга, то в разлигавено състояние големи мъдрости се раждат ;):))))
Не ушичките ами всичко ще замръзне… Тая сутрин подадох едно пръстче извън топлото юрганче и се уплаших, че ще го загубя (пръстчето) :)

23. Оги @ January 8, 2009

Поздрави за качеството на посланието. Смятам, че е крайно време да се замислим за бъдещето си и да изхвърлим боклуците. Ако решиш да напишеш нещо по повод на предстоящите протести (призив за участие) драсни едно писмо с линк. От моя сайт имаш 400 уникални та ако ще Google да ми се разсърди :(

24. legrandelf @ January 8, 2009

Внимателно, да не си губите крайниците от студа, било то и най-малките части от тях :)) Пръстите са важни! Много важни!

Оги, мерси! Ако реша да напиша някакъв… призив, ще ти го мейлна :)
Това с Гугъл не го разбрах, хахаха :)

Zelengorova, много издържан тоя коментар :)) Няма нито една псувня, явно не си замръзнала колко мен.
А, да, одеве към 23:00 нали споделих, че ми е вече топло, че даже и се изкъпах… Е на, няма вечно щастие… от час някъде мръзна, краката са ми на лед, ако сутринта се събудя с температура или кихам/кашлям/пърдя повече от обикновеното, ще сера по чуждите глави - ОТНОВО! :))

25. 1 Запознат @ January 8, 2009

Брилянтна статия. И колко добре изказано становище. А колко много може да направи др. Драгунов по този въпрос…

26. legrandelf @ January 8, 2009

Уважавам порно филмите и неуместното асоциативно влияние, породило се в съзнанието ми, вследствие много зрителен опит, но…

Сергей Станишев (или някой друг от кликата), както и да го еба, както и да го въртя - НЯМА ДА МИ Е ЕРОТИЧЕН! :))))

27. Izbavitelqt @ January 8, 2009

Vreme e za REVOLUCIQ, tova e qsno ve4e, evala na avtora na statiqta, 6apka my svalqm, trqbva da gi iztrepem teq bezhaberni upravqlva6ti pseta.

28. dzver @ January 8, 2009

viva la revolution :)

докато ти мислиш как да избиеш депутатите, intindar в неговия си блог обявява, че трябва да се избият евреите. в бургас за всичко са виновни турците, в турция за всичко са виновни българите, а на двете места за всичко са виновни руснаците. и евреите. забравихме мръсните арабели, мамалигарите, жабарите, англичаните, масоните и, разбира се, датската кралица, която управлява света тайно.

човешката история е пълна с такива моменти, падат 5-10 години клане и после част от властта се сменя с други хора, а милиони невинни, които не щат нито революции, нито конспирации, трябва да измрат или да прекарат остатъка от живота в мизерия.

29. legrandelf @ January 8, 2009

Ах… пацифист? :)

Историята е пълна, затова гледам нагоре към небето и не чакам поредния спасител в човешки облик, нито партия със слоган и програма, а един голям метеор, който да направи следващия сценарий на Емерих… така де, за неговия потомък след 2000 години…

Не може да не плюваме срещу някой!
Защото сме добрите - плюваме срещу лошите!
А те са лошите, за да има разлика кои са добри и кои лоши.

Ден и нощ, тя тая е много прозрачна и изтъркана.
Революции няма само на полюсите… 6 месеца ден, 6 месеца нощ! То там освен сняг и лед, друго не вирее май? :))

30. Argentvm @ January 8, 2009

mmmm mi hora ot NAS zavisi da spretnem edna revoliuciika… aide idva 10ti… da otbelejim datata podobava6to.. s mnogo fakli pred parlamenta.. burn it down!

31. Acnapyx @ January 8, 2009

Е чак революция няма нужда. Достатъчно е да ги сплашим така, че пишките им да станат на… правилно, на п*чки. Тогава сами ще побегнат на п*чка си лелина.

Аз на тема парното съм особено чувствителен. Първо, защото при мен то е надуто на мах и пак никога не е топлило особено. Второ, сметките винаги са били астрономически, за изравнителните въобще да не подхващам. На сегашната ситуация гледам по-прагматично - ако не друго, поне липсата на парно сега ще се отрази на кинтите, дето ще ги плащаме скоро на видния гей Милевски, дето го ръководи това противно дружество “Топлофикация”. Но пък да ти се смръзнат яйцата не е куул, ама хич. Дори за секс не ти се мисли :(

Иначе, като си толкова боен, Марти, аре газ на 14-ти пред парламента, да насъскваш тълпата. Макар че не вярвам да има резултат - щом знаят кога ще дойдем, те ще подредят отпред ченгета и ДАНС-аджии в непрекъсната жива бариера. А и тъпо ми звучи да се заемаме само с парламента, след това би трябвало да дойде ред на МС и Президентството, после на Позитано… не съм уверен, че ще ми стигнат силите (и бензина) за всичко това.

32. hashlak. @ January 8, 2009

ei, momcheta ! Dor ne stroshim glava na edin, ta
odevetdesstalite da izpukat ot strah -tay rabota nema da y bide. Ako tragne polovin Sofiy samo, kato poroi maten shte gi zatrie. A on, deka plache za nevinnite, deka ne sakali revolyuciy - saka kolec u dupe. I hich da vi ne puka ot Dansadjii, i ostanalite chikii. Te znayt da se perchat samo na varzani. Prez devetdeseta na minaliy vek se izponasraha i polovinata rak gi izmori… Derzaite /oti az sam veke mnogo dart/.

33. Флайер @ January 8, 2009

Не пред парламента, а на летището трябва да е сбора. Да няма как да избягат.

34. si @ January 8, 2009

Може ли и аз да кажа ‘Да им ЕБА майката!’ на всичките тези там…
Скоро си мислех, че със сигурност не искам децата ми да стоят на студено и тъмно…не знам защо ми замирисваше на тая гнус където сега започва…

‘Триста нациста в гъза да ви шибат пак ще ви е малко!’ - не знам как ти го роди главата, но това определено кърти!!!
Браво Марти!

[...] как разни наши “капацитети”, видиш ли, псуват Станишев и тройната коалиция за това че им било студено…. С какво е виновен [...]

36. каспароф @ January 8, 2009

@С какво са ти виновни Путин и Станишев, че ти е студено ?

Ти къде живееш бе?

37. pa4ito @ January 8, 2009

С какво са ти виновни Путин и Станишев, че ти е студено
Всъщност Румен Овчаров беше, който подписа договора с Русия за снабдяването с газ и би трябвало той/екипът му да помислят за кауза, в случай като сегашния. А, че на него бат серГей му дърпа конците е обществена тайна. Ха, сети се кой пък дърпа неговите конци ;). Ако не можеш, погледни си заглавието :)

38. pa4ito @ January 8, 2009

Здрасти Zelengorova, спрягах глагола “мотам се” известно време, ама вече съм тука редовен :)
Видях аз, че си писала, не те пропускам въобще ;)

39. legrandelf @ January 8, 2009

Изказването от тия дни на въпросът:
“Защо не сте подготвени с алтернативни горива за случаи като този?”

политикът отговорил:

“Ами те от Русия на 18-ти декември ни казаха, че ще ни спират газта, ама аз не вярвах…”

Ми чудесно бе :))))
Нихилист!

40. pa4ito @ January 8, 2009

:)))))))) По-скоро - олигофренист :)))))))

41. legrandelf @ January 8, 2009

Извади светлинния меч и му отсечи главата, pa4ito :))

П.П. Не си спомням дали съм те питал за истинското ти име, ама… :)) Откъде идва pa4ito?! :)

42. pa4ito @ January 8, 2009

“Вжжжжж” - извадих го, давай го тоя да го сечем :))
pa4ito е изкелифелщина на Пламен :))) Ама като тръгвах да се регвам по ай-си-кю, скап и т.н. и се чудех като как да се кръстя и ми хрумна таз щуротия :)))

43. legrandelf @ January 8, 2009

Вади го, хахаха :))
Пламката, валиден си отвсякъде! ;)

Май си набор ‘72 и май сме ти пропуснали РД-то миналия месец, а? :))

44. pa4ito @ January 8, 2009

ахъм, ама точно него ден имах лош повод и не съм го празнувал

45. legrandelf @ January 8, 2009

Наздраве, наздраве! :))
Аз сега ще направя опит да се прибера вкъщи, навън е не приказка… а сибирска приказка! :))

46. pa4ito @ January 8, 2009

чук-чук, дзънннн - ‘тва беше съкратено на “наздраве” :)))

47. pa4ito @ January 8, 2009

“…навън е не приказка… а сибирска приказка!”
Готино е навън, а и по цариградско шосе вървят снегорини - аз минах оттам преди час, изпращах майка ми на летището. Но снегът е супер готин :))

48. legrandelf @ January 8, 2009

А, как кой знае! :))
Ники се справи със снега :))

Те ме на! Кой каза наздравеееееееееее?! :))

49. Markov @ January 8, 2009

“Айде стига паника за газта”
ЗА БОГА БРАТЯ БЪЛГАРИ
Запасявайте се срочно с продукти и всякакви артикули от първа необходимост и то в големи количества. /спок не съм търговец нема да спечеля кат някой дърт шоп/.
Първо ще паднат БАНКИТЕ по нареждане от Москва.
После да не каам ко шъ стане ша нъ напраът на уфси /то ние сме си такива ама уоще по-големи/
Шъ стане по зле от периода 94-98г. дъ знаете

50. admon @ January 10, 2009

Един тип ме попита точно така - “извинете, аз мога ли да ви еба майката?”
Не му обърнах физиономията, щото не знам точно биологичната си майка, но не само за това, а попита вежливо “Извинете”, каза типа и поиска разрешение “може ли”. Та му отговорих - “може”.

51. pa4ito @ January 10, 2009

@admon, човече и ти си уникален тип :)))))
Това ми напомни на един епизод на “Улицата”, дето Кръсто Лафазанов все се опитваше да каже на шефа си, че е голям гъз, но оня супер любезно го прекъсваше и се получаваше “Шефе ти си голям… -Да, благодаря. -Ама не бе, шефе, ти си голям… -Да-да, благодаря.” Шефа му знаеше какво иска да му каже и затова го прекъсваше и ставаше голямо шоу.
И накрая Лафазанов рече - “Гъз голям си, шефе!”
:))))))

52. admon @ January 10, 2009

@pa4ito:
Ох, благодаря. Аз съм си бая ЧОВЕК, не уникален, а ненормален, може би психически или морално, то било и недопустимо материално. НЕ ЧОВЕК А… така написа един мой земляк.

53. legrandelf @ January 13, 2009

Улицата и техните изпълнения са класически :)))
А това с Гърбов и Лафазанов - ОЩЕ по-голяма класика! :))

54. admon @ January 14, 2009

Та за системата, аз й ебах майката, та го наврех на бащата. Та сега системата да се оправя сама.

55. Flirt @ January 21, 2009

По повод на топлото и газа не мога да не споделя това с вас, друзья! Уникално е!!!
The (extremely kitsch) Gazprom anthem
Давай, давай… :DDD

56. admon @ January 21, 2009

И Е ЯКО :))))

57. legrandelf @ January 21, 2009

Ах, давай, давай :))))) Много силно, мерси, хахаха :))

« Агент на хаоса Ъ-ъ-ъх, къде мога да свърша ? »