Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

За и против пикаенето в мивката

« публикувано на 03-01-2009 @ 12:54 am »


На Адашчето, който беше леко изместен от актуалните за сезона баници, туршии и разни други вкуснотии…

Не е като да не сте влизали в мъжка тоалетна, нали?
Не говоря за градския кенеф, където балансираш на пръстите на краката си, върху няколко счупени тротоарни плочи. Балансираш, за да запазиш фабричния цвят на панталоните си, а не да ги омажеш до глезените в лайна и пикоч (обществен).

Говоря за онези хубави тоалетни… по заведения, молове… в заведенията в моловете и т.н.
Където редом с многото писоари по стените, под големи огледала се намират чистички и много белички мивки.

Не е там въпросът дали сте пиян, мързелив или просто обичате да правите нестандартни неща. Жените, като не-пишкопритежатели, няма как да разберете кефа от едно качествено изпразване на пълния пикочен мехур през шланга.

Знам, знам че и за вас пикаенето си е половин ебане, но някак си… друго си е да свалиш гащи, да го насочиш (понякога и само с едно завъртане на таза), да затвориш очи и да отпуснеш тяло напред, като сляпо протягаш лява ръка, за да се подпреш на стената. Това е блаженство!

Тоя магически трик на елементарното удоволствие и облекчаване не е приложим, когато насреща си имате тоалетна чиния. Сега… и да я целим вътре, както и да се гънем, струята е по-силна и пада под такъв ъгъл, че ужасно много пръски от уриналната ви течност попадат в пространството извън въпросната чиния.

Неприятно е, щото това не се вижда, но е там. Хем събира микроби, хем и вони! Смърди бе, плюс това и по панталоните пръска, по обувките, носите си го с вас, после се събувате/събличате вкъщи. Някой път лягате без да се преобличате (от умора или от напиване) и накрая какво? Все едно сте се въргаляли в обществената тоалетна! Бла!

Виж, с писоар, някак си ъгъла е по-добре изчислен. Не казвам, че там не може да се опръскаш, но мога да заява че шансът да попиеш урина по себе си е много по-малък! Пробвал съм, под всякакви ъгли, разстояния и с различен интензитет при изпръскването на уриналната струя.

Това си е… наука, бих казал! Да се съхраним (чистоплътни и ухаещи приятно) при пикаенето!

И кое остана като случай, което не съм разгледал? Темата на деня. Точно така.

За и Против мочането в мивката!

Не знам дали сте пробвали, но аз съм. Адашчето и той. Кеф е! Плюс това, тъй като и двамата ще вдигнем по две ръце в полза на пикаенето в мивката, трябва да защитим позицията си, за да не изглеждаме мърлячи в очите ви, нали така? Или ви е през кура (ако нямате кур, през путката), за това какви ги вършим. Интелектуалци! Пфу!

Пускате избрана от вас струя водица (топла или студена) и започвате да се облекчавате. Мивката е на нивото на средностатистическия мъжки таз. Някъде там се вее и шланга, през който ще излезе уриналето.

Получава се едно чисто облекчаване, няма пръски извън съда, няма мирис, няма лекета. Трябва да тече водата, в противен случай - знаете какво се случва ако след изпикано не си пуснете водата. Кофтарлък, това става!

А водна струя преди, по време и след самия процес на облекчаване, гарантира максимално хигиенично изпразване на мехура.

Та както казах, пикал съм в мивка. На обществено място не… е, ако офиса се брои за обществено - значи съм. Но вкъщи - все се е случвало. Преди или по време на душ, или рано сутрин, когато съм прекалено сънен, че да насоча струята към тоалетната чиния.

Знам, знам… вандали, ще кажете вий… а се сещам и за последното ми гадже… тя може би ме е хванала, да се облекчавам в мивката и заради това да е пожелала раздялата ни. Е, какво да кажа… няма пълно щастие!

Вашето мнение какво е?
Мъжете… правили ли сте го или не? Ако да, кеф ли ви беше, продължавате ли да го правите?
Жените… гнусари ли сме? Завиждате ли ни, че можем да си го позволим? Ще напуснете ли гаджето си, ако го спипате по гол гъз кефещ се над мивката? Ще се разведете ли ако съпругът ви върши такава олелия?

Май пак ви затрупах с много въпроси… какво да ме правиш, такъв съм си!

Честита нова година на всички!

« подобни cynical speech, , ,

Посей семето на мъдростта си

Trackback | RSS 2.0

1. Марти @ January 3, 2009

Адашче, мерси че най-накрая засегна темата!

Значи, аз вкъщи съм си позволявал няколко пъти, помня като бях малък, и още не достигах до мивката, беше ми заветна цел да стига ръба някой ден, за да мога да пробвам как е.

Е стигнах го, мога да кажа, че пести време, а и ако не ти се пишка много, много, като пуснеш водата се стимулираш.

Освен това ако тече непрестанно не остава никаква следица или миризмица.

Не си разгледал аспекта с публичните места, няма друг кеф - да влезнеш в тесния кенеф на някое псевдо заведение, да видиш една искряща мивка и заключваща се врата зад себе си и с със завиден майсторлък да го развъртиш в умивалника :)

2. legrandelf @ January 3, 2009

Щото знам, че имаш какво да кажеш по въпроса :)))
Все пак, така топло желаеше темата, няма как да нямаш КОНКРЕТНО мнение по въпроса. И ето на… нещо като пикочо-фетиш е това ;) С тясното, искрящо, обществено псевдо кенефче! Хах!

3. BaDaZzz @ January 3, 2009

Ооо, наистина си е по-удобна мивката от чинията, но гледам да не го правя вкъщи, че жена ми ще ме лиши от правото да имам пишка :)

[...] вие, правите ли го в мивката ? http://cynical.elfglade.com/?p=1018 в Любими преди 1 минута edno23.com Начало контакти [...]

5. legrandelf @ January 3, 2009

Ванко, няма как! Като си женен, трябва да се лишаваш от малките удоволствия на ежедневието! :)))))

6. Момчил @ January 3, 2009

В интерес на истината съм чувал от жена, че и жените също пикаят в мивки и това в присъстивеито на шефа на ХЕИ-Шумен, който не отрече, че такива действия са практика.

7. legrandelf @ January 3, 2009

За пореден път. Засягам тема, в която изяснявам неща, които всички правят… но никой не говори за това/камо ли да си признае!

Потайни людеееееее, хахахаха! :)))

8. Joro Pentagram @ January 3, 2009

Не вярвам да има мъж, който да не пикае в мивката. Кефа е специфичен, особено като си чисто гол. Трябва да измислят мивки с едни порцеланови извити тръби с определена форма, които да са свързани със сифона, така че като застанем до мивката, само го вкарваш и продължаваш с бръсненето или миенето на зъби.Така и така мислим за секс през 20 секунди..

9. vilford @ January 3, 2009

Toва си е полова дискреминация! Никакво пикане в мивката - затягане на дисциплината и пикочния мехур от солидарност към онеправданите ви посестрими!!! А тез’ гъвкави и разчупени жени, за които говори Момчил, само сме ги чували, но никой не ги е виждал. Носят се подмолни слухове, че са плод на мъжкото въображение. :P

10. legrandelf @ January 3, 2009

Що да е дискриминация? :)))
Чучвате си вътре и си вършите работата. Пак повтарям, не е толкова лесно като нас, просто да… го положим на края на мивката и да се облекчим, но пък - няма идеални хора, хахаха :))

Joro, идеята за порцелановите извити тръби радва! :)
А относно мисленето за секс. През 20 секунди… не беше ли по-кратък интервала? :)

11. Flirt @ January 3, 2009

Сетих се за едно филмче, баш тематично, ей сега от тия Коледните. Име не помня (току виж ти можеш да помогнеш), но фабулата беше следната - един пич хареса много девойката, но не му се получи. И реши да й се прави на бест френдка. Маскира се, научи й най-съкровените тайни, изобщо всичко си вървеше по ноти, докато не го гепи как пикае прав в мивката. Греда, ма сега да чучне на порцелана ли момчето?
Иначе на мен веднъж ми стана гадно, щото точно си бях купила ново бельо и си го изпрах директно в мивката поради липсата на леген. Не си бях вкъщи, а на едно дълго гости у приятели и не ме накефи, като разбрах, че хазяинът всъщност се облекчавал принципно в същата тая мивка, без да ползва трика с водата, който ти описваш.
Интересно ми е да видя как някоя си изхвърля мъжа, щото пикае в мивката…в тая финансова криза :-DDD

12. legrandelf @ January 3, 2009

Брех, Flirt, тоя тематичен коледен не мога да му се сетя за заглавието :(
Но пък това с преобличането и спипването в ситуация: “Пикая прав” ми напомни мигновено на Робин Уилямс в “Мисис Даубтфайър” :))) Класика!

А засегнатия от теб проблем: “Интересно ми е да видя как някоя си изхвърля мъжа, щото пикае в мивката…в тая финансова криза”

ме накара да се претърколя няколко пъти на пода от смях! :)))

Знаех си, че тая криза е сериозна, щом ще засегне и фамилното пикане в мивката!!!

13. Flirt @ January 3, 2009

Да, хубаво филмче!
Ми така де, малко е фрустриращо сигурно в началото да откриваш подобни неща, ма то гаджалъкът не е като да зажиживееш (дам, забелязах си правописа, но то си звучи страшно, а и ме разсейват тук) с някого. Айде три пъти тя да му събере мръсните чорапи и т.н. а той да я чуе как се оригва, пък после да видим кой кви проблеми има с вдигнатия капак на кенефа и пикаенето в мивката. Макар че всичко си има граници де, идеята ми е, че просто за някои неща няма какво да го правим на въпрос.
Развалих ли романтиката с тия брутализми? не отива някак на хубавите снимки, които подбираш така успешно, да пиша такива работи

14. tech @ January 3, 2009

А, НЕ!
Мъж съм, ама от идеята ме втриса.

Мивка ебати, там си мием ръце, лице, зъби… демек хигиенизираме се. Не, хич не искам да си представям урина попаднала върху четката ми за зъби.

15. Pee @ January 3, 2009

“Мивката е на нивото на средностатистическия мъжки таз.” По височината на мивката можеш да познаеш колко е висок майстора, който я е поставил. Винаги се мери по него - да може да пикае без да се повдига на пръсти :)

16. legrandelf @ January 3, 2009

Flirt, в тая тема романтиката е малко светлоотразителна :))) така че, не ми се струват брутални нещата, които си написала в коментара, хаха!

tech, и ти си прав :)) Затова - държа си всички атрибути (за бръснене, за миене на зъби и прочие) далееееч от мивката, за да не вземе някой да се изпика върху тях! :)

Pee, аз си мислех, че майсторите си ги слагат на нивото на ръцете им в отпуснато състояние. Но тъй като това ниво съвпада с кур линията, явно и твоето твърдение има смисъл :))

17. pierrot @ January 3, 2009

Съгласен съм с Жоро за голотата - като съм гол мивката е безкрайно по-лесно и приятно :) А една такава мивка ала-Гаджет доста време ще ни държи…

18. Web design company @ January 3, 2009

yes

19. legrandelf @ January 3, 2009

След толкова много ЗА пикаенето в мивката (в сравнение с тези, които гласуваха отрицателно), смятам че 2009-та ще е идеална за създаването на “Мивкопикачески клуб”!

Заведението (където ще се помещава клуба) ще има мивки - навсякъде. Даже столовете и масите ще са по-малко.

Около бара ще има мивки, разбира се. Докато си пийваш, като ти се припикае - вадиш го и вършиш работа. Дори няма да има нужда да се разделяш с компанията си и да изпускаш най-важното :))

Идейка си е, само малко финанси ни трябват и… да обуем по някакъв начин ХЕИ :)

20. legrandelf @ January 3, 2009

:)

21. Viktoriya @ January 3, 2009

ех Марти,
как ни посрещаш хихиихи..мн интересна тема…
Не мога да кажа, че съм против пикаенето в мивките, защото лично аз съм изпикавала мъж в мивка :-ДДД, беше мн приятно усещането :-))!!
Аз лично не си спомням да съм пикаела в мивка, е освен като малка..но това беше наистина екстремен случай и не се брои (било е беля) ххахаххах

@Светла:
В съзнателните си години никога не съм пробвала, но ако реша мисля да следвам съветите ти :-))). Трябва да ти призная, че докато четях случките ти ми омекнаха коленете…мн зловещо ми изглежда това с нарязването на дупето……

@Марти:
Гениален както винаги…имаш ли нужда от помощ за “Мивкопикачески клуб”????

22. legrandelf @ January 3, 2009

Посрещам ви топло :)))))
Топъл съм като уринална течност в момента, хахаха… и не, не съм се препикал/опикал/напикал :)

Ох… имам нужда за клуба! Трябва ми управител/мениджър. Ще се справиш ли? :))

23. Viktoriya @ January 3, 2009

OOOOOOOOOOOOOO :-)))))))))))))

Колко мило от твоя страна..хаххаа
Като мениджър какви ще са ми задълженията…да държа “нещото, което пикае ли” ?
хиихихихих

24. martinangelov @ January 3, 2009

Абе и аз мисля, че е по-хигиенично. При уриниране в тоалетната пръските се отлагат от вътрешната страна и остават там. Отложеният Карбамит е причината за зловонието в тоалетните, чиста наука без сантименталности :)

25. монк @ January 3, 2009

хехе…

като ти се е натопорчила оная мити паламарка и гледа тавана, как може някой да очаква да пикем в тоалетната :))) мивката ftw!!!

26. Жоро @ January 3, 2009

Случвало ми се е няколко пъти вкъщи ( в родния Самоков ), ама се криех и на никой не съм казвал, щото си мислех, че съм извършил геройска простотия, пък то се оказа че било масово явление :D.

И все пак ми се случва изключително рядко и нямам такъв навик - просто имам чувството, че някой път ще пропусна да хигиенизирам някое местенце, четката ми за зъби ще падне в мивката и ще стане забавно :).

Иначе ме накарахте да се замисля - имам съквартиранти, а банята и тоалетната ни са отделни - шансовете един(или повече) от всичките сутрин след душ, вместо да ходи до тоалетната, да се облекчава директно в мивката са си направо сериозни :) - така че и да искам и да не искам четката ми за зъби трябва да се изварява ако я изпусна в мивката :D :D :D

27. totalno @ January 3, 2009

be ne e got tas rabota. 6tot az kat sı mıya zabıte v taıa mıvka nal sa se6ta6 kvo sı mıslıya ı mı se draıfa nıakak sı. ama puk az pıkaya vav vanata kato sam na zor ı nıama kade drugade. taka 4e 50 - 50. ;-)

28. pa4ito @ January 3, 2009

Бройте и мен в клуба ;-)
А и отсега си резервирам едно място до бара в заведението, защото след определено време прекарано в едно такова “пивко” заведение, решавайки да отиде до тоалетна, човек започва да се чуди защо аджеба, всички маси и столове се въртят във вихреното темпо на виенски валс и откъде накъде пода и тавана са решили, че точно сега искат да си разменат местата. Та затова, идеята с мивките ми харесва. А и още повече, ще има кой да се грижи за изпикаването ти, т.е. няма да се мъчиш. С две думи - комплексно обслужване :-)

29. si @ January 3, 2009

Не виждам нищо лошо в пикането в мивката, било тя вкъщи, на обществено място и т.н. Да се разведа заради това??? Леле, и такива ли има, пфу, много скучно.
Честно казано понякога ме е яд, че не мога да си извадя пикалото ей тъй между краката и да си се измочам като хората, на воля. Особено гадно е докато си на ски. Мъжете спрат до някой бор, извадят го и айдееее…благодат :)

30. martinangelov @ January 3, 2009

Ау това със ските верно много гадно не се бях замислял, направо ми е жал за жените скиорки

31. Лъчо @ January 3, 2009

Уфффф, успокоих се. Правил съм го няколко пъти и наистина е пълен, страхотен, невероятен, потаен кеф. Трудно може да се опише, трябва да се пробва. По принцип, налагало ми се е неведнъж да чистя с препарати и миФка и тоалетна чиния. Тоалетната чиния може да ми вземе здравето, докато я изчистя. То не са ръбове не е чудо. Ползвам ръкавици, ама си има смрад. Особено под ръба на чинията се събират какви ли не гадости, на всичкото отгоре едвам се изтъргват.Мивката, с качествени препарати, се мие точно за 5 минути, без зор и пак е чиста та чиста. Така че, трърдо съм ЗА мивката, макар и да става от време на време. Колкото до клуба…Отново съм ЗА, готов съм за дарителство. :)

32. legrandelf @ January 3, 2009

:)))))))))
Толкова много се радвам :))) Как всички не просто си признават, ами и самия факт, че има за какво да си признаят! :))

Радост голяма (нищо, че говорим за пикня) :)))

Към всички: рад-ва-те ме! Хах! :))

33. martinangelov @ January 3, 2009

Това ме беше изненадало преди време и сигурно би могло да спаси положението при ски примерно, не знам :)
Уринале

34. monics @ January 3, 2009

Няколко пъти чета твои неща, днеска не се изненадох :)
1во, съжалявам за латиницата, но нямам избор :/ (Автора: поправено е :))
Да скъсаш с гаджето си поради тази причина си е чиста глупост!! Едва ли е било заради това..
Аз моя си го знам, че пикае в мивката, хах.
И не, че много се кефя. Просто си е такъв. И кво?

35. legrandelf @ January 3, 2009

monics, аз се шегувах относно моето скъсване :))
Тя… така и не разбра, че си го вадя в мивката. Ама както и да е :))

Въпросите на края на статията са… въпроси :) Не съм се изказвал в защита на някой от тях. Може би само: ЗА пикаенето в мивката :))

Поздрави!

36. asdad @ January 3, 2009

Аз съм почти 2 метра, от горе кенефа ми изглежда бая малък и трудно целя дупката, сутрин опикавам всичко около кенефа. Затова като не съм концентриран :) пикая в мифката.

37. admon @ January 4, 2009

Опс за много години! И аз съм висок 192 и ми е кеф да мочам в мивката. Мочам казват по нашия край, македонския. Та моя приятел ебеше булката в кенефа, ма не на неговата сватба. Та аз ги пазех и ми се премоча и така в мивката половин ебане на булката направих. Една докторка, която е страшно парче ме предупреди, когато бях в тях на визита да не мочам в мивката.

38. legrandelf @ January 4, 2009

За много години! :))

39. admon @ January 4, 2009

Добро утро. LEGRANDELF много си бърз, поздравления специални от мен!

40. legrandelf @ January 4, 2009

Така съм в неделя, вместо да спя, стоя на компа, цъкам си. То после ще ми се приспи, а и от утре - отново на работа, пхъ! :))

41. admon @ January 4, 2009

Е аз ставам рано, към 5 всеки ден и работя почти всеки ден. На мен ми доставя удоволствие работата, щото съм болен в главата. За лудо работи, за лудо не стои.

42. крокифена @ January 4, 2009

Ами само един път ми се случвало съзнателно. Просто бях на гости в преходен апартамент и за да се изпикая трябваше да мина през другата стая за да стигна до тоалетната. Не исках да разбуждам хората и реших така. Ама не разбирам чак пък толкова кеф да е - ами сякаш не е.

43. Ангел @ January 4, 2009

Искаш не искаш, понякога се налага :)
Но пък предпочитам стандартния начин ;) Друго си е от високо :D

44. legrandelf @ January 4, 2009

Разбра се то, че много хора си мочат в мивката и това си е! Че даже и нямат против :)

Мивкопикаческия клуб (че и заведението) ще са опция за бъдещ бизнес, не може да се отрече това, нали? :)

45. Мериян @ August 7, 2010

Аз ако можех бих ползвала и по тоя повод мивката ама ми се пада леко над естествената височина за такава цел, но пък който го може го може. Но за ползването на мивката като подпирна точка по време на секс съм против, защото имах едно приятелче дето се беше нарязъл жестоко, така че лежерно и без екстриймни пози иначе в големи дози…

« Междинно сбогом 200%-ови адаши »