Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Преразказ на миналото нес(ъ)вършено

« публикувано на 20-01-2013 @ 9:59 pm » 3 драскачи »


фото-memory: lowbird
слушайки: Cosmopolis OST - Long to Live

Имах си нова любовница. Казваше се Петя. Носеше същото име като някогашната ми (щото е отдавна забравена) първа братовчедка, към която имах сексуални помисли в продължение на няколко летни месеца.

“Любовната” връзка с Петя се изчерпваше с предварително уговорени междуобедни виждания (да ги наречем обедни почивки, през които аз консумирах пица и бира, а тя “слънчева салата” и сперма) и пиянски такива, тип “Искаш ли да се чукаме?”, случващи се по ни едно време на денонощието (обикновено в малките часове).

искам още…

« подобни cynical speech, mindcrushing art, , , , , , ,Чрезвичайна нуова год

« публикувано на 02-01-2013 @ 2:49 am » 1 драскач »


фотография: Welsh Love
слушайки: Enya - May It Be

Защото знаем, че само един живот не стига. Светът е тесен, народонаселението — затлъстяващо… и не само физически, най-вече линеещо в съзнанието си. А има толкова много, което да дадем. Не всички от нас, не за всеки от нас. Но има. И колкото повече осъзнаваме, толкова повече превъртаме календара.

От всичко, което ни заобикаля, на което са ни учили, което философски проповядваме в разговорите си на по чашка… от всичко това не остава нищо повече от паметта ни. А преди ми казаха — човек се определя не от смъртта, а от миговете допир, които е оставил след себе си, в спомените на хората, които е докоснал. И тя беше права. Все още е!

искам още…

« подобни cynical speech, ,