Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Празнота

« публикувано на 22-03-2012 @ 1:32 am » 7 драскачи »


c(l)ock-о-графия: Some Kind of a Penis
слушайки: ушните тичинки, нашепващи лайняни мелодии…

Значи… майка ми умря преди (доста) време. Беше тъжно. Много тъжно в един момент. Но мина.

Реално. Ако трябва да бъда реален, разбира се… не виждам защо трябва да ми пука за когото и да било. Евентуално, повтарям… евентуално, би ми пукало за баща ми, брат ми и/или сестра ми, но и това не е много сигурно.

Толкова прегорял бушон, надали сте виждали. На тази възраст. {мнима пауза} Но възрастта е путка, при това космата. Защо тогава да се вслушваме в епитафиите й?!

искам още…

« подобни cynical speech, ,Закъсняла равносметка

« публикувано на 11-03-2012 @ 7:18 pm » 5 драскачи »


музикално-портретно: Skunk Hedonism
feel good, not right: Skunk Anansie - Hedonism

Спря да си редовен, спря да си отговорен. Не, че си бил твърде отговорен, но поне към себе си — беше. Сега фамилиарничиш като говедо. Спря да си честен със себе си и правиш пълни глупости. Даже не са пълни — оставяш ги някъде по средата. Поне да показваше на хората къде са инструментите за почистване (след като минеш през тях). Ама и това не правиш.

Така ще продължиш, докато не спреш да си играеш. Ясно е, че… порастваш или израстваш, не знам кое по-добре ти приляга, но поне нещо ти се случва. Не м(р)ънкай, или пък ако ти се м(р)ънка — прави го, щом те успокоява.

А когато ти казвам да изтрезнееш, не означава, че искам да спреш с пиенето. Но поне с влюбчивото си самоопияняване може да не прекаляваш толкова.

искам още…

« подобни cynical speech, ,