Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Влага, флош роял и малки пишки

« публикувано на 29-11-2010 @ 9:31 pm » 6 драскачи »


фотография: Facebook.com

Галя, Грета, Габриела и Горица са четири приятелки на еякулационна възраст. Всяка една от тях споделя тертипите на съвършеното бягство от реалността, но паралелно с този си недостатък (?!), съвсем успешно съумяват да се самоиздържат (по един или друг социален показател), което автоматично ги превръща в работещи момичета, със склонност не към проституция, а към феминистка абстиненция.

За по-лесно, и доста по-анонимно, защото… всички ние обичаме онези с главно А., ще посочваме жадно (и жалко) с пръст към всяка една от тях, позовавайки се на семплотата, струяща от буквичката Г. Тяхната буквичка.

— “Гейша” е с пет букви и не ти носи никакви допълнителни точки, разбра ли?! - ядосано проклинаше Г.
— А “гъгрица” е със седем, носи ти 74 точки, но за сметка на това си оставаш дебелогъза пачавра! - отвърна на удара Г.
— Оф, ще спрете ли за малко, а? Омръзна ми от тъпите ви конфликти.
— Какви конфликти, не виждаш ли, че тя започна първа.
— Cry baby! Оплачи се на Джони Деп, уста такава. Не ща да ви слушам повече, ясно ли е? Щото веднагически ви шутирам навън, окей?
— Окей, гей - все тая - смъмри потърпевшата.

искам още…

« подобни cynical speech, , , ,Паркетни животни

« публикувано на 28-11-2010 @ 1:53 am » 9 драскачи »


фотография: touchpuppet.com
слушайки: Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In and Out of Love

Не че някой си спомняше какво се случи предния петък, не че на някой му пукаше за това, но имаше един притеснителен факт - стеснителността отдавна се беше приземила върху мокрото петно на партера в жилищната сграда и впечатлението за неповторимост изпълваше с харизма вечерната покривка, разстилаща се навред из столицата.

— По-надолу има “Пикадили”, може от него да вземем пиене?
— Не, остави! Ей там - посочи в другата посока - има денонощен, а и ни е по-близко.
— До кое? Къде отиваме?
— Айде бе! Къде са другите?
— Чшш, не ритай вратата, мен, и се пази - дръпна го, за да може някакво такси да мине спокойно, необезпокоявано от търкалящи се по улицата (вече) пияни тела.

искам още…

« подобни cynical speech, , ,Връх на селският бек-изъм II

« публикувано на 25-11-2010 @ 6:31 pm » 28 драскачи »


фотография: smh.com.au

Мине (се) не мине време, и някой чужбински “магазин” си разшири филиалщината, чрез откриването на няколко чорбаджийски лапачници върху територията на милата ни Татковина. България.

Спомням си, че неотдавна имах повод да пиша по същата тази тема за националната гордост, предразсъдъци и обезумелъци. Четвъртък е хубав ден, особено когато из цялата страна се откриват построените кошари за масово изтъпяване. “Лидъл” е демонът в главите на българщината, а 14-те новооткрити магазини отвориха врати за нетърпеливите си клиенти.

искам още…

« подобни cynical speech, , ,Тръбопроводно хуйку

« публикувано на 23-11-2010 @ 5:31 pm » 5 драскачи »


фотография: Google Cash

Хората понякога не усещат, че другите хора имат търпение. И заради това си търпение, допускат в един момент да им се качат на главата. А когато [и] това се случи - им завират лайната!

——

Газ пикае, цимент сере,
ребра си чупи, не го ебе.

Ама мене ме!
Да духа може,
но да гълта - не ще!

искам още…

« подобни cynical speech, ,Синтетика в отношенията

« публикувано на 21-11-2010 @ 8:07 pm » 9 драскачи »


фотография: flickr

В стадото имало две животни, чиято съдба отредила да съвокуплят афинитета си един към друг. Нещата обаче не се развили светкавично бързо, подобно на избухлива (като малаазийски екстремист) любовна история, а търпеливо, жанрово, претеглили всички плюсове и минуси на “девствената” интервенция наричана “връзка”.

Независимо колко антисоциално е едно животно, в крайна сметка то си остава животно, при това доста социално. Пасе трева и обича около него да има други, които пасат трева. Пие мляко с такава любов, с каквото наблюдава и другите около него, които също пият мляко. А когато содомията почукала на вратата, авторът спрял с животинските препратки и се ориентирал към същината на “проблема”.

искам още…

« подобни cynical speech, , , , ,Метафизично лайно

« публикувано на 17-11-2010 @ 10:50 pm » 13 драскачи »


фотография: Facebook.com

Преди пикнята да се разтече върху ръждивите степенки на клекалото, казанчето бе започнало да издава гърлени звуци. Изпод агонията на целия този аранжимент, натоварен с препотяваща въздуха пръдня, се сговни лайното.

Бившият му собственик си избърса гъза с една хартия, надупчена десетки пъти от отвертка, като успя да омаже само безименния си пръст. Загледа гъз папира, припозна се в Роршах. Направи нещо като фуния от олайнявената хартишка и я забоде в кулинарния блат, който бе изфъкал преди секунди.

Отгоре надолу всичко изглеждаше нормално. Вратата хлопна, а осветлението продължи да бъде все такова - никакво.

Но отдолу нагоре нещата не бяха толкова сполучливи. Някой там стенеше. Хлипаше в съзиданието си, проклинайки вовеки както своята съдба, така и Господът положил основите й!

Лайното ридаеше.

искам още…

« подобни cynical speech, , ,Хърбърт Стюарт: Пичът с половин “chelsea smile”

« публикувано на 13-11-2010 @ 8:05 pm » разпиши се »


фотография: Why so serious?

Във вестниците не пишеше нищо. По улиците не се говореше за нищо. В съзнанията на хората не витаеха дори тревожни мисли.

Единственото, което ги различаваше от маймуните, самозадоволяващи се насред “своите” клетки в зоологическата градина, беше зародишът на интерес свързан с новината за Хърбърт Стюарт. Дознание. Любопитство. Свобода. Свободомислие по-скоро.

Кой беше Хърбърт Стюарт?

искам още…

« подобни cynical speech, mindcrushing art, , , ,