Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Пазителят на Портата към отвъдното

« публикувано на 29-10-2010 @ 1:44 pm » 6 драскачи »


фотография: Your Lust

В последния петък от Възмездието, гаргойлите се събрали на върха на най-високата кула от крепостта им. Разнищвали въпросите, касаещи цялата мистика, за която имали задължението да предизвикват. Но един проблем им убягвал и все не намирал решение. За чий таласъм, Пазителят на Портата отказал да съдейства на съвета, когато Сюприйм Л’Ерект Гаргойл пожелал да проникне в обятията на Отвъдното.

Отказът бил равносилен на война. А войната между гаргойли и пазители е най-страшния библейски катаклизъм познат на смъртниците. Ако бъде нарушен баланса, някоя от двете страни ще вземе превес над другата и благодарение на това си надмощие с лекота ще доминира, уповавайки се на своята специфична сила - нещо, което е недопустимо, според който и да е от каноните на Мистичния кодекс.

искам още…

« подобни cynical speech,Ревю: “The American”

« публикувано на 28-10-2010 @ 8:17 am » 12 драскачи »


фотография: imigranti.net
на вашето внимание: Официалният трейлър към филма

Много добре! В интерес на истината съм изненадан. И щом като вече трето изречение не хвърлям къчове по адрес на филма - значи ми е харесал. Но за да не бъда прекалено голословен, сякаш умирате от желание да изчетете следващите редове, ще споделя няколко впечатления по адрес на “Американецът”.

Преди месец гледах трейлъра. Джордж Клуни е симпатяга, вън от контекста на всяко мислопожелателно дамско привличане. От време на време актьора съумява да произведе качествен принос към филмовото изкуство, както от режисьорското си столче, така и с актьорските си изпълнения. Хубавото се крие именно там - в изненадата. Когато Клуни е не просто пълнеж за очите. А когато (именно) зад тях успее да изгради образ, достатъчно правдоподобен, че да забравите клишираните му изяви като Пича с “Мартини”-то или Господин Педиатъра, нещата вече изглеждат по-различно!

“Американецът” е от приятните изненади. Но това вече го чухте. В самото начало наистина очаквах нещо в духа на трилогията за Борн. Много се радвам, че не го получих. Имах опасения, че Клуни няма да излезе от обувките на един бивш свой модел в трилър жанра - Майкъл Клейтън. Предубедеността ми отново бе оборена. Останах с една единствена опция, по-скоро ултиматум - да изгледам “Американецът” докрай, за да видя ще издържа ли… докрай!

искам още…

« подобни cynical speech,Вероятен (дис)интелигентен събеседник ?!

« публикувано на 26-10-2010 @ 10:15 pm » 11 драскачи »


фотография: Facebook.com
слушайки (ме): Trainspotting OST - Underworld - Born Slippy

Има любопитни, дали в главата ми е (пълен) хаос. Или пък сантиментална центрофуга от първо ниво току що е завъртяла осраните ми бели тениски. Тъй като съм пристрастен, отговорът не може да е еднозначен. Допитах се до второ мнение и… Той се изказа:

— Нещо като модерен Шекспир, но без спирт!
Имаш ли си спиртна лампа?
— Не! Но не знам и за какво ми е. Най-вероятно ще я гаврътна, още преди да се е скрило слънцето.
Като го спомена - сутрин рано ли ставаш?
— Преди кокошките.
Но си лягаш с тях?
— След като гаврътна спиртната лампа!

искам още…

« подобни cynical speech, , ,Пенисът от тоалетната чиния

« публикувано на 25-10-2010 @ 8:18 pm » 17 драскачи »


фотопорнография: Paparazzi Oops!

Бащата беше селски кенеф, външен. Хойкаше насам-натам из селото, събираше ‘арните парантии, за да му клякат над “сифона”. Майката - сгодно оборудване, клекало, в кварталната кръчма на малкия град, разположен на не повече от десетина километра… от големия град. Столицата.

Срещнаха се именно там, на едно изложение. Представяха най-мощните тоалетни почистватели и обезмирисители, познати някога на човечеството. Разбира се, нито един от тях не успя да изчисти девствения кафяв мустак на селския кенеф, нито успя да скине химена, образувал се около устните на кръчмарското клекало.

Бяха иззидани един за друг. Нямаше две мнения…

искам още…

« подобни cynical speech, ,Прендъргаст - полтъргайст педераст

« публикувано на 24-10-2010 @ 1:39 pm » 11 драскачи »


фотография: Facebook.com
слушайки: The Grudge OST - Theme Song

— Карлита…
Не ме наричай така. Само майка ми ме наричаше така. Знаеш какво направих с нея! Искаш ли същото да се случи и с теб?!
— Съвсем забравих. Извини ме. Карла?
Какво?

Завесите бяха спуснати, а единственото движение в стаята, освен устните на двамата съставящи диалога, беше онова на вентилатора, разположен няколко глави над техните. Дори завесите не се движеха. Нямаше никакво разпределение на енергиите в помещението. Сякаш тишината и смъртта играеха бридж без дори да разкриват картите си.

искам още…

« подобни cynical speech, , ,С(т)имулация на оргазъм

« публикувано на 23-10-2010 @ 12:02 pm » 7 драскачи »


фотография: Facebook.com - Не се дърпайте, има за всички!
съботно забъркан: Оргазмик! от lammoth

Подобно на чаровно-невинната Амели Пулен, lammoth също изгаря от любопитство (сравнимо единствено с котешкото такова) кой блогър, защо и по какъв начин се празни… ъх, прощавайте! В събота сутрин съм толкова нетактичен. Набутвам [си] го в устата ви, а очаквам от вас усмивки. Безобразник. Което не е точно празник, но доста се доближава… anyway!

Кой блогър, защо, по какъв начин и най-важното - с кого изпитва оргазъм. Само един ли?! Ха! Да не сме китайци, да ни ограничават половите продухвания. Въобще не мислете, че там се опитват да се справят с многолюдния проблем. Просто са много шумни (китайци, корейци, японци). На правителството им е писнало от подигравки, че Тиананмън е “площадът на въздишките”. И това съвсем общо усреднено казано.

Всъщност реакцията ми е прекалено подвеждаща. Действам като същински женски оргазъм. lammoth просто ни гъделичка, още преди да сме си измили очите. Въобще не предполага, че някои от нас са станали рано, за да гледат “Wall Street 2: Money Never Sleeps”. Иска да увековечим верижния оргазъм чрез поредица от блог публикации. Нещо като мексиканска вълна, ама вместо космати гърди и начос върху зърната - истински оргазми! Или кой за колкото има…

искам още…

« подобни cynical speech, , , ,Фрайдей афтър найн хуйку

« публикувано на 22-10-2010 @ 10:16 pm » 12 драскачи »


фотография: IMDb.com
отражения: Reflections in a Golden Eye

~ стадий I.

Прилично.
Безлично.

~ стадий II.

Алкохолично.
Сексохолично.

искам още…

« подобни cynical speech, , ,