Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Умствен контрол с кратко предизвестие

« публикувано на 31-08-2010 @ 9:38 am » 17 драскачи »


фотография: tumblr.

Ситуацията е следната: almost halifax - синджира се задава откъм реката, обаче козата липсва! Но по синджира са останали достатъчно косми от жувотнуто, за да се ре-криейтне последното с помощта на модерните ДНК експериментални устройства, техники и (по)знания.

Утре в съзнанията, телата и битието ни ще проникне септември. Официалното “първо Р” на годината. Ще бъде сряда, а на мен ще са ми нужни десетина души, с които да пием по нещо различно от финландски чай, да покиснем в омаята на някоя градинка (може и на затворено, ако духа и вее), да си поговорим за бирата, циците и наркотиците, след което в духа на топлата атмосфера, когато вече ни е писнало от оргионална мисъл и вулгарно клишераздаване, да сменим темата!

искам още…

« подобни cynical speech,Тая година тенис, догодина - пенис

« публикувано на 30-08-2010 @ 11:43 am » 8 драскачи »


фотография: dnevnik.bg

Родното БеБе злополучно отстъпи на швабен-зи-дойч БеБе. Родилките пометнаха, набожните се самоотлъчиха от църквата, а Ма(гда)леева върза ново гадже. От онези, дето тичат по корта и събират топките.

Небесносиният победоносец сведе глава пред баварското Оранжево небе. Началото на мача бе мощно и самочувствено, но БеГе БеБе си глътна сливиците след като шпекин БеБе му заби няколко топки през смаяната физиономия.

искам още…

« подобни cynical speech, , ,Закъснял мензис: “Show me the Money”

« публикувано на 29-08-2010 @ 1:05 pm » 14 драскачи »


фотография: Celluloid Fun

Така. Вероятно сте чели, или поне сте чули, че рекламната обществена поръчка, чиято цел е да промотира великолепието на родния ни туризъм е вече свършен факт. Това е чудесно!

Или по-скоро би било чудесно. Ако не бяха изхарчени ужасно много пари за ужасно незадоволителни “кадри”.

Кратка непрофесионална рецензия: клиповете са еднотипни, “монтирани набързо”, неадектватно позиционирали реклами (може би?! - като в песента) и за капак: слабо привлекателни! Приличат на видео монтаж от ранната епоха на Канал 1, когато в паузите между предаванията пускаха Жан-Мишел Жар (който много уважавам) и разни цветя, планини и делтапланеристи, реещи се безцелно в световното небитие.

искам още…

« подобни cynical speech, , ,Cum-боджиън гърл

« публикувано на 27-08-2010 @ 11:55 am » 10 драскачи »


фотография: Фейсбук /Олег Панфилов/
слушайки: Moby - Extreme Ways

Тя обича паста, магарета и морски пясък между пръстите на краката си. Завършила е съдебна медицина, но работи като бизнес съветник. Спортува често. Предимно осезаемо. Настървена е и преследва целите си до самия (им) край. Независимо от одухотвореността им!

— Страхуваш ли се от призраци?
— Не, никога не съм виждала такива през живота си.
— А обичаш ли костенурки? Морски.
— Да. Често плувам с тях. Редувам ги с делфините.
— Делфините са страхотни. Знаеш ли, че само те, освен хората, правят секс за удоволствие?
— За секс ли ще си говорим?
— Не зная…

искам още…

« подобни cynical speech, , ,Компютъризацията ни еба мамацията

« публикувано на 26-08-2010 @ 9:57 am » 42 драскачи »


фотография: Pic for Me

Сигурно сте се уловили, че напоследък много рядко ползвате писалка. Добре де, химикал[ка], стига с тея инженерни суперлативи за малкото джобче до сърцето ви. Кога за последно ползвахте химикал? Да драснете телефонния си номер върху салфетка, докато изпитвате нужда от детоксикация? Или пък сте се подписали върху някаква разписка, бележка, писмо, разплащателна хартийка и те такива?

Не пишете, знам!

Аз пък пиша. Владея стотина шрифта в различен размер и цвят. Перфектно ги вая. Само че ползвам клавиатура, а не химикал. Наложи ли се да хвана последното, все повече и повече се учудвам каква лекарскопредписателска способност притежавам. Рецептите за лекарства - аз ги пиша и то толкова красиво, че ще ви вземат не един, а цели пет лева, за да я транскрибират в аптеката.

искам още…

« подобни cynical speech, , , ,Публика в мензис VI

« публикувано на 23-08-2010 @ 11:23 pm » 8 драскачи »


Клюките не са важни…
но изстрелите от хорските усти навяват спомени по нещо забравено
слушайки Eminem - Not Afraid

— Настанете се удобно.
— Как да ти кажа…
— Кафе? Чай? Мента?
— Остави пиенето. Пусни един вентилатор или климатик, с какво се охлаждате тук?

Парвенюто с многото листа натъпкани в една модерна папка с англоезични лога върху й се извърна назад, щракна с пръсти към някакво изкилиферчено хлапе с мръсни кецове и смигна по посока на прозореца.

— Безкрайно зъдължен съм ти!
— Започваме, когато сте готов…
— Това радийце тука - записва ли? - посочих малката черна кутийка с размер на кибрит.
— Не се тревожете за това! Снимаме от две различни камери, освен това - да, записва всичко, което аз и вие кажем. Модерни технологии! - духовия музикален инструмент в кресловото срещу мен се ухили и плесна с ръце, носен от възторга на хомосексуалното си животоулеснение.
— Давай…

искам още…

« подобни cynical speech, play: audience in menses, ,Съчинения по картинка

« публикувано на 23-08-2010 @ 7:20 pm » 3 драскачи »


фотография: Илья Варламов

Преди да усетя подстъпите на гимназиалните литературни тръпки, много преди селянинът от Горно Владоатанасово да ми/ни натресе лудостта наречена Л(итературно) И(нтерпретативно) С(ъчинение), имаше едни забавни преживявания, изискващи от учениците да пишат на база въображението си. Лекичко побутнати от едно единствено изображение закачено върху черната дъска.

Епохалност!

Атрактивността на обикалянето по руски сайтове е тази, че винаги може да случите на “забавни” изображения. /винаги може да гецнете и най-новите вируси в глобалната мрежа/ Някои са доста вулгарни, други направо трагични, докато трети - раздвижват позабравените мозъчни клетки, които едно време са се ползвали с голямо уважение и са abuse-вани солидно! Но за техен кеф, разбира се!

искам още…

« подобни cynical speech, ,