Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Сексът ни прави по-умни, верно ли ?!

« публикувано на 30-06-2010 @ 10:29 am » 29 драскачи »


фотография: Юлето
попадайки от немай си къде на: ‘Апчето

Адреналин + Кортизол + Ендорфин + Серотонин = Красив ум ?!

Звучи ми правдоподобно! Макар, че ако се прекали с набиването на “инжекции” кортизол - нещата може да станат сериозни. Фифти-фифти момента е важен, а прекалено ниско ниво на кортизола, или обратната страна на монетата - завишаването му, може да доведе до дисбаланс (вероятно фатален) и последното нещо, което остава да получите след удоволствието от секса е финален сърцетуп! Нещо като сексуален фатал от “Мортал Комбат”!

Но не това е най-важното. Притеснява ме друг факт! Ако сексът прави хората по-умни, кои са (най-)умните в нашата държава?!

искам още…

« подобни cynical speech, , , ,Митинг на генерациите

« публикувано на 29-06-2010 @ 10:18 am » 9 драскачи »


фотография: Andrew V. Pashis
слушайки: горското (по руским) чуруликане

“Линее наш’то поколенье!” - линее, линее… колко да линее?! Всичко е въпрос на възприятие и поведение. С една дума - разбиране.

Вижда се, че всички генерации на тоя митинг по-горе са съгласни с композицията. Или не са? По подразбиране усмивката е признак на съгласие, освен ако зад нея не се крие лицемерен ум. Лош ум. Лицемерен!

Повторението е майка на знанието и баща на затъпяването - и това го знаете, нали?! Нищо, че линеете… наши поколения!

Отворете си очите и си налейте една прохладна бира. Имате покъсано соц канапе, няколко баби, тук-там “незаинтересовани” дедовци, които се правят, че си опъват… кордата на въдиците. Имате и модел… на подражание!

искам още…

« подобни cynical speech, , ,Пантеонът на Гадните копелета

« публикувано на 27-06-2010 @ 2:54 pm » 34 драскачи »


фотография: Gore Master FX
мъжката версия на: “Пантеонът на Гадните кучки” от Nostromo

След едно кратко неделно епифани, реших че дружно трябва да си напънем мозъците, или поне това, което е останало от тях, и да направим достойна мъжка версия на кино ориентираните теми за Гадните кучки. Тъй като Nostromo реализира гадната злата версия на Гадните героини, сметнах за редно аз да се заема с класификацията при мъжете. За сметка на това Nostromo ще има честта да извае пост (кратък или по-дълъг, в зависимост от настроението му) за Гадните копелета с добра харизма.

Хубаво де, има и една доза страх в цялата тая работа, подействала ми като подбуда. Все още не са се появили феминистките, които бързо да ни погнат на сляпо, досущ като слепи кучки, защо аджеба говорим (само) за тези изстрадали в пърформънса си актриси като за bitch-ass-и!

И още едно, последно уточнение: не очаквайте да изброя целия каст на “Гадни копилета”, защото това няма (как) да се случи. Моите уважения към филма, но рязането на десетки нацистки скалпа не те прави… ултимативно гадно копеле (поне по моите скромни кино критерии) :)

искам още…

« подобни cynical speech, , , ,Тя е Кралица трепач !

« публикувано на 25-06-2010 @ 10:15 am » 7 драскачи »


фотография: Олег Панфилов
слушайки: Queen - Killer Queen

Фреди Меркюри е светец! Даже повече от това. Той е хомосексуалист, болен от СПИН, феноменален музикант (като текст и музика), а на всичко отгоре - даже и пророк! Защо ли?!

Защото Тя определено е кралица трепач! Президентите се менкат, но нейното лице не спира да грее с усмивка! /макар и малко поувехнала като фейс-ландшафт на последните кадри/

И как би могло да е по-различно?! Кралска Англия и мандати? Кралска Англия и някаква фашистка номинална стойност - евро. Come the fock on, mate! Имат си кокни и кокс, имат си Мери Попинз, гадно дъждовно време, фиш ен’ чипс. На всичко отгоре и Кралицата трепач е на тяхна страна!

искам още…

« подобни cynical speech, , , ,Гадни кучки, ама с положителна карма

« публикувано на 24-06-2010 @ 11:00 am » 57 драскачи »


фотография: Cinepremiere
слушайки: писъци от космическото пространство…

Ако Робърт Де Ниро се навърташе в блога ми, вероятно би попитал:

Mean bitches?! Gee, what, where the fuck did this heat come from?

Вместо да го гледам тъпо, веднага ще му отговоря (щото не искам да ми “пусне” два в гърдите и един между очите, както стори с Уейнгро). Nostromo беше така добър да започне една приятна тема, целяща да изкара на бял свят кирливите ризи на редица гадни кучки - в най-лошия смисъл на думата!

Сите избраници са със завиден арсенал от подмолни мисли, употребата на които са ги превърнали в символ на същинското зло и олицетворение на адските мъки - психически и физически!

Nostromo ми “предложи” да издигна пантеон на добрите гадни кучки, за да не зацапваме неговата тема. Правилно! Ако там говорим за “bad ass girls w/o mercy”, то тук определено ще стане въпрос за “kick-ass girls with an attitude”!

искам още…

« подобни cynical speech, , , ,По-добрата версия на “Божията ръка”

« публикувано на 23-06-2010 @ 1:57 pm » 17 драскачи »


фотография: imgur.com
историята помни: Оригиналът

Само ако Господ знаеше какви ги вършиш с Ръката, която ти (по)даде…

искам още…

« подобни cynical speech, , ,По заповед на Дучето - криминализация

« публикувано на 22-06-2010 @ 3:32 pm » 12 драскачи »


фотография: Бенито Мусолини
слушайки: възвратен звън…

Не остана много! Почти дойде времето на “фашо ди комбатименто” за XXI-ви век! Ще ви подхвърля пържолките в нарязан вид, щото това ще ви е последното месо за месеца, тримесечието, полугодието, годината… живота, след което от вас ще се изисква комбинативна мисъл или т.нар. елементарна логика! Е, разбира се, имате право да сте пълен тъпанар и нищо да не вденете. Не го взимайте навътре - случва се, а и такива (пълни тъпанари) последни ги закопават!

Дуче / Белене / Еникьой / Гонда вода / Свети Кирик

А пропуските за тези туристически дестинации, затворени за туристи, отворени (само) за привилегировани граждани, са следните…

искам още…

« подобни cynical speech, , ,