Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Шпеков салам за Вас

« публикувано на 30-08-2008 @ 5:35 pm » 9 драскачи »


Петък вечер - възможност за емоция и старо нови забавления. Възможност разбира се, да се скараш с приятелите си. Хм, нека го нарека спор, дискусия, де(е)бат, но не и скарване. Нали сме големи хора, няма да се дърпаме за плитките и поличките. Нека изкажем мненията си и да се опитаме да налеем акълец в чуждата, неразбиращата главица насреща.

Гурбетчия ми звучи като минетчия!

Разбра се, че с едната компания няма да се пие. Половината с коли, другите не им се яде, не им се пие… не им се живее. ОК, приех го. Насрочих си среща за по-късно (превземане на мръсните дебри на Щутгарт с Петьофи) и си поръчах една гадна наливна бира, за да се видим все пак с приятелчетата.

искам още…

« подобни cynical speech, ,Пениси, пениси, пениси - кървави пениси

« публикувано на 29-08-2008 @ 1:55 pm » 14 драскачи »


“Пениси, пениси, пениси… кървави пениси” - Димчо Дебелянов

Нали?! Звучи ви странно. Е да, но след като се е завърнал в бащината си къща, геният на този човек е родил въпросната сентенция. Колкото и да не ви харесва, колкото и мръснишки да го въртите, кървавите пениси, са си кървави пениси!

Но, защо изобщо има алена течност по тези така чувствителни органи?! Сега ще ви обясня откъде тръгна цялата история.

искам още…

« подобни cynical speech, ,Среднощна разходка

« публикувано на 29-08-2008 @ 1:29 pm » 4 драскачи »


За пореден път ме събужда музиката, която уж небрежно-неволно съм заебал да свири, докато се унасям сладко сладко в първия си (за вечерта) сън. Всъщност нарочно го правя. Кефи ме! Лягам си към 21 или 22 часа, само и само след 2-3 часа да ме събуди музиката. А може и да не ме дразни точно тя, все пак листата на WinAMP си е моята селекция, никой не ми е слагал забранени и отвращаващи ме нотички.

искам още…

« подобни cynical speech,