Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Размерът има значение

« публикувано на 29-04-2008 @ 10:11 pm » 28 драскачи »


„Ще ме ебеш ли тази вечер?!“

Така поднесен въпросът, докато приятелката ти се е качила върху теб, след като особата ти е решила да си почива на леглото (към края на купона), възможните отговори не са много. Мълчаливия отговор ще доведе до скандал, накрая никой няма да е облагодетелстван – нито приятелката задоволена, нито ти (а дори и да не ти се ще в началото, повярвай ми оная ти работа ще зове за секс, пет минути след края на въпросната препирня).

искам още…

« подобни cynical speech, ,Вертикално

« публикувано на 13-04-2008 @ 8:16 pm » 5 драскачи »


Въпреки че съм повече хоризонтален отколкото вертикален, в момента, чувството и спомена за „Надбягване по вертикала“ избуява в мен като неприятен мирис от развалено сирене, точно под ноздрите на купувача, приготвил сносна банкнота, за да плати… продукта.
Повлиян от чуждата радост, се усмихнах, загледах в красивите й очи и отворената на О уста на нейния спътник. Открих всички недостатъци, които могат да ме притесняват в близка среща с въпросните субекти и въпреки това се засмях. Не беше точно смях през сълзи, нито окисление под клепачите, генериращо ревлив поток, а най-обикновена усмивка. Споделена радост, бих я нарекъл, стига да не ме скокълне някой самозван творец и да каже:

искам още…

« подобни cynical speech,