Cos I know... I know... I never meant to cause you no pain
And I realize I let you down
But I know in my heart of hearts
I know I'm never gonna hold you again
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Вертикално

« публикувано на 13-04-2008 @ 8:16 pm » 5 драскачи »


Въпреки че съм повече хоризонтален отколкото вертикален, в момента, чувството и спомена за „Надбягване по вертикала“ избуява в мен като неприятен мирис от развалено сирене, точно под ноздрите на купувача, приготвил сносна банкнота, за да плати… продукта.
Повлиян от чуждата радост, се усмихнах, загледах в красивите й очи и отворената на О уста на нейния спътник. Открих всички недостатъци, които могат да ме притесняват в близка среща с въпросните субекти и въпреки това се засмях. Не беше точно смях през сълзи, нито окисление под клепачите, генериращо ревлив поток, а най-обикновена усмивка. Споделена радост, бих я нарекъл, стига да не ме скокълне някой самозван творец и да каже:

искам още…

« подобни cynical speech,Размерът има значение

« публикувано на 29-04-2008 @ 10:11 pm » 28 драскачи »


„Ще ме ебеш ли тази вечер?!“

Така поднесен въпросът, докато приятелката ти се е качила върху теб, след като особата ти е решила да си почива на леглото (към края на купона), възможните отговори не са много. Мълчаливия отговор ще доведе до скандал, накрая никой няма да е облагодетелстван – нито приятелката задоволена, нито ти (а дори и да не ти се ще в началото, повярвай ми оная ти работа ще зове за секс, пет минути след края на въпросната препирня).

искам още…

« подобни cynical speech, ,Заспалата телевизия

« публикувано на 29-06-2008 @ 11:00 am » 12 драскачи »


статията е писана за блог-гостуването ми при GaN

Привет, GaN-маниаци :)

Заинтригуван от темата на колегата блогър, му списах едно писмо с Моето мнение. И тъй като се получило добре, трябваше да го “оформя” (цензура, по волята на дучето), за да е по-човечно за четене.

искам още…

« подобни cynical speech,Среднощна разходка

« публикувано на 29-08-2008 @ 1:29 pm » 4 драскачи »


За пореден път ме събужда музиката, която уж небрежно-неволно съм заебал да свири, докато се унасям сладко сладко в първия си (за вечерта) сън. Всъщност нарочно го правя. Кефи ме! Лягам си към 21 или 22 часа, само и само след 2-3 часа да ме събуди музиката. А може и да не ме дразни точно тя, все пак листата на WinAMP си е моята селекция, никой не ми е слагал забранени и отвращаващи ме нотички.

искам още…

« подобни cynical speech,Пениси, пениси, пениси - кървави пениси

« публикувано на 29-08-2008 @ 1:55 pm » 14 драскачи »


“Пениси, пениси, пениси… кървави пениси” - Димчо Дебелянов

Нали?! Звучи ви странно. Е да, но след като се е завърнал в бащината си къща, геният на този човек е родил въпросната сентенция. Колкото и да не ви харесва, колкото и мръснишки да го въртите, кървавите пениси, са си кървави пениси!

Но, защо изобщо има алена течност по тези така чувствителни органи?! Сега ще ви обясня откъде тръгна цялата история.

искам още…

« подобни cynical speech, ,Шпеков салам за Вас

« публикувано на 30-08-2008 @ 5:35 pm » 9 драскачи »


Петък вечер - възможност за емоция и старо нови забавления. Възможност разбира се, да се скараш с приятелите си. Хм, нека го нарека спор, дискусия, де(е)бат, но не и скарване. Нали сме големи хора, няма да се дърпаме за плитките и поличките. Нека изкажем мненията си и да се опитаме да налеем акълец в чуждата, неразбиращата главица насреща.

Гурбетчия ми звучи като минетчия!

Разбра се, че с едната компания няма да се пие. Половината с коли, другите не им се яде, не им се пие… не им се живее. ОК, приех го. Насрочих си среща за по-късно (превземане на мръсните дебри на Щутгарт с Петьофи) и си поръчах една гадна наливна бира, за да се видим все пак с приятелчетата.

искам още…

« подобни cynical speech, ,В търсене на себе си

« публикувано на 01-09-2008 @ 1:25 am » 15 драскачи »


Скука - тръгвам си! Стискам им ръцете на всички събрали се (обичайните заподозрени), раздавам вяла и неучтива усмивка и скачам на пътя. Дясна ръка във въздуха, пленен поглед на минаващ таксиджия. Силните спирачки се чуват две преки по надолу по улицата. Преди да ме е напсувал, че съм изскочил пред него го офертирам. Широката усмивка на безличното му лице се запечатва в съзнанието ми.

7 минути по-късно седя в един червен стол, неудобен, студено ми е и чакам да се появи. Дружката по чашка. Клатя нервно крак в ритъма на забързан часовник. Отляво някакъв скалистоплещест тип развива теории за бъдещето на своите събеседници. Опитвам да заглушя дразненителя, но не ми се удава.

искам още…

« подобни cynical speech,